בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי The red one »

delta7 כתב: ולמה במרכאות?
בחור בריא בגופו ובנפשו שמצא דרך שלא למלא את חובתו.
הערכה מקצועית אליו? יש לי מפה ועד טבריה.
הערכה אישית? ממש לא my cup of tea.
בעולמנו שלנו, קל מאוד לשפוט.

נכון, על פניו לא נראית סיבה לעין לנושא הזה..אבל לך תדע..אני מניח שאתה יודע על הסיפור הזה בדיוק כמוני. ואם כן יש משהו הגיוני מאחורי זה למרות שקשה לחשוב על דבר כזה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בעולמנו שלנו, קל מאוד לשפוט.

נכון, על פניו לא נראית סיבה לעין לנושא הזה..אבל לך תדע..אני מניח שאתה יודע על הסיפור הזה בדיוק כמוני. ואם כן יש משהו הגיוני מאחורי זה למרות שקשה לחשוב על דבר כזה?
מה שתגיד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: אח שלי, עם טענות כמו "סיסמאות" ו"אנחנו לא יודעים הכל" קשה לי להתמודד.
אלה דרך אגב תשובות שיכולות לסגור כל דיון/ויכוח.
הסברתי את עצמי יותר מפעם אחת, אבל אתה ממשיך לחזור על אותן מנטרות.

אם היה הסכם בעל פה בין בכר לשירצקי שבמידה ובכר מביא הצעה מקבוצה גדולה הוא ישוחרר לאלתר, זו עדיין שבירת מילה בעיניך?

ואם ביום הסיכום דובר על בניית קבוצת צמרת, ובהמשך שירצקי נסוג ושינה כיוון והחליט על בניית קבוצה צעירה שלא מסוגלת להתמודד על תארים, האם לא מדובר בשבירת הסיכום בכלל מצידו של שירצקי?

אני יכול להמשיך אבל הרעיון ברור. לא הכל זה שחור ולבן.

לגבי השירות הצבאי, היינו ונותרנו חלוקים.
אני לא חושב שאדם צריך לוותר על עתידו וחלומותיו רק בשביל לשמש 3 שנים כמשק ממטרות.
גם כאן אנחנו לא מכירים את העובדות.
ייתכן והצבא הקשה עליו עד שהוא נשבר, ובאותה מידה ייתכן שיצא משתמט *****.

השורה התחתונה היא שלא אני ולא אתה יכולים לשפוט.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חברים, אל נא נעורר שלדים שלא נעימים לאיש ונסיט ולו לרגע אחד את הדיון על בכר למקומות שכרגע לא רלוונטיים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: הסברתי את עצמי יותר מפעם אחת, אבל אתה ממשיך לחזור על אותן מנטרות.

אם היה הסכם בעל פה בין בכר לשירצקי שבמידה ובכר מביא הצעה מקבוצה גדולה הוא ישוחרר לאלתר, זו עדיין שבירת מילה בעיניך?

ואם ביום הסיכום דובר על בניית קבוצת צמרת, ובהמשך שירצקי נסוג ושינה כיוון והחליט על בניית קבוצה צעירה שלא מסוגלת להתמודד על תארים, האם לא מדובר בשבירת הסיכום בכלל מצידו של שירצקי?

אני יכול להמשיך אבל הרעיון ברור. לא הכל זה שחור ולבן.

לגבי השירות הצבאי, היינו ונותרנו חלוקים.
אני לא חושב שאדם צריך לוותר על עתידו וחלומותיו רק בשביל לשמש 3 שנים כמשק ממטרות.

בניגוד גמור למה שרשמתי הודעה מעלה, אני אגיב ל-"שורה התחתונה" שלך ומיותר שאחזור ואומר שאני מכבד אותך מאוד.

מותר לי, לך, לרוני ולכל אחד "לשפוט" מי שלא עשה צבא מסיבה שאיננה רפואית, מותר וחובה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:לגבי השירות הצבאי, היינו ונותרנו חלוקים.

למה לא יכול לשפוט, כי בעיניך שירות צבאי הוא לא מאסט?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:

למה לא יכול לשפוט, כי בעיניך שירות צבאי הוא לא מאסט?
בהחלט מאסט, אבל באופן עקרוני אני לא חושב שיש מקום לשפוט אדם מבלי להכיר את כל העובדות.

יש הרבה משתנים שיכולים להשפיע על החלטות שאנשים מקבלים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: בהחלט מאסט, אבל באופן עקרוני אני לא חושב שיש מקום לשפוט אדם מבלי להכיר את כל העובדות.

יש הרבה משתנים שיכולים להשפיע על החלטות שאנשים מקבלים.

"בהחלט מאסט" לא עולה בקנה אחד עם "אני לא חושב שאדם צריך לוותר על עתידו וחלומותיו רק בשביל לשמש 3 שנים כמשק ממטרות"

ולשיטתך אי אפשר לשפוט שום אדם שנוהג לא כשורה. תמיד הרי יכולות להיות עובדות שלא הכרנו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:

"בהחלט מאסט" לא עולה בקנה אחד עם "אני לא חושב שאדם צריך לוותר על עתידו וחלומותיו רק בשביל לשמש 3 שנים כמשק ממטרות"

ולשיטתך אי אפשר לשפוט שום אדם שנוהג לא כשורה. תמיד הרי יכולות להיות עובדות שלא הכרנו
אורי די עם הקשקושים.
יש עובדה אחת ידועה, בכר לא עשה שירות צבאי מלא.
את שאר הפרטים אנחנו לא מכירים.

הדיון הזה סוטה למקומות לא נכונים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ההסכם של אלונה לשנה הבאה מוכן כהר אני מאמין כל מה שצריך זה טימינג נכון ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:בוא תגיד לי מה לא תקין בניהול של מכבי חיפה.
תפרט לי כאן מה לא טוב עשה יענקלה שחר.
yakar כתב:
יש הבדל בין ניהול , לבין החלק המקצועי.
הניהול שלהם מהטובים בארץ.
מכבי חיפה נכשלת בגלל שיעקב שחר מיצה את עצמו במועדון.
הוא זכה כבר בהכל, היה איתם גם בליגת האלופות, ונכון להיום הוא אדם מבוגר שחיי על העבר ואין לו את האנרגיות כמו פעם ועדין הוא מחליט על הכל מהכל במועדון.
בכל השנים האחרונות אוהדי חיפה בקיץ האשימו את שחר בהתנהלות לא נכונה ואמרו שמכבי חיפה תיפול בגלל זה מקצועית. בכל הפעמים התקשורת גוננה על שחר ותקפה את האוהדים רק כדי לראות כשהעונה התחילה שהאוהדים צדקו.
שלוש הודעות של אוהדי מכבי חיפה מהקיץ:
alexshw כתב:תחזית
אלברט איינשטיין אמר: "אי־שפיות זה לעשות אותו דבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות". אומנם במכבי חיפה מצפים שרוני לוי שמגיע לקדנציה שנייה, יעשה סדר אך עד כה ניתן לראות שמכבי חיפה פועלת באותו אופן ואינה מפנימה את שורש הבעיות שלו. שחר כרגיל קובע, אין שום שינוי במבנה הניהולי וצורת קבלת ההחלטות. הניהול ממשיך להיות ארכאי ולא מתאים למציאות הנוכחית.
אחרי שנתיים של מקום חמש לקבוצה היה המון זמן להיערך לעונה החדשה אך בפועל קיבלנו שוב התמהמהות גדולה עם הרכש הנחוץ כשהקבוצה יצאה למחנה אימון עם שני זרים ורכש ישראלי אחד בלבד מהליגה הלאומית. לא כך אמורה לפעול קבוצה הישגית שרוצה אירופה. לא רואים פה שום רצון ללמוד מטעויות עבר ובכלל לא רוצים להודות בהם.
במצב שנוצר קשה לראות איך התוצאות של הקבוצה משתנות באופן מהותי. אז אולי תגיע הפעם לאירופה, אבל מי חולם על אליפות.
שי כתב:
יוצאים למחנה אימון עם שחקן זר אחד כחיזוק מהעונה שעברה.
בחיי שלא רוצה בכלל שתפתח העונה הזאת. ששחר ימשיך להשתין בקשת ולהגיד שאנחנו רצים על כל התארים.
מה שמצחיק שעוד בסוף נמכור יותר מנויים מהעונה שעברה.
yros1 כתב:
שחר ממשיך להתנהג כאילו הוא גם מאמן, סקאוט, סוכן שחקנים והדובר..
יש בכלל מכבי חיפה? צריך לקרוא לה מכבי שחר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אין דבר כזה מיצה את עצמו במועדון. הוא בעלים לא מאמן.
הוא עושה בדיוק את מה שעשה לפני עשור. פשוט עכשיו יש את מכבי תל אביב עשירה וגדולה יותר ממכבי חיפה. זה משנה את כללי המשחק כשעיקר השחקנים הישראלים הולכים לשם.
ההודעות של האוהדים שהבאת הם של אוהדי הצלחות וכפויי טובה. זה כמו שאצלנו, אם במשך 5 שנים אלונה לא תצליח להישאר בצמרת יבואו אוהדים ויגידו דברים דומים.

הטעות היחידה של שחר שהוא לא ממנה מנהל מקצועי וסומך יותר מדי על המאמנים שבאים, מביאים שחקנים שלא מתאימים והולכים ותוקעים את חיפה איתם.
לקרוא לזה ניהול ביזיוני?רק חביתות ששופטים כל דבר לפי תארים מסוגלים לקרוא לניהול של שחר ביזיוני.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב:זה כמו שאצלנו, אם במשך 5 שנים אלונה לא תצליח להישאר בצמרת יבואו אוהדים ויגידו דברים דומים.
למה יגידו בלשון עתיד?
כבר אמרו.
לפני קצת יותר משלוש שנים היו פה כמה חברה שכל הודעה שלהם היתה יותר ויותר ארסית כלפי אלונה. ממש רצו שתעזוב. במשך 2-3 עונות היו כותבים את טור האמרתי לכם השבועי.
היום "משום מה", הם נעלמו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

CrazyRed7 כתב:אין דבר כזה מיצה את עצמו במועדון. הוא בעלים לא מאמן.
הוא עושה בדיוק את מה שעשה לפני עשור. פשוט עכשיו יש את מכבי תל אביב עשירה וגדולה יותר ממכבי חיפה. זה משנה את כללי המשחק כשעיקר השחקנים הישראלים הולכים לשם.
ההודעות של האוהדים שהבאת הם של אוהדי הצלחות וכפויי טובה. זה כמו שאצלנו, אם במשך 5 שנים אלונה לא תצליח להישאר בצמרת יבואו אוהדים ויגידו דברים דומים.

הטעות היחידה של שחר שהוא לא ממנה מנהל מקצועי וסומך יותר מדי על המאמנים שבאים, מביאים שחקנים שלא מתאימים והולכים ותוקעים את חיפה איתם.
לקרוא לזה ניהול ביזיוני?רק חביתות ששופטים כל דבר לפי תארים מסוגלים לקרוא לניהול של שחר ביזיוני.
זה לא קשור לכסף גדול יותר. גם לפני כן היה במכבי כסף ענק, רק שמי ששלט בו היו נמני ושער 11. מה שהביא את השינוי היה שינוי ניהולי שהעיף את השכונה, כמובן שכסף עוזר לזה.
כמו שאמרת, שחר עושה מה שעשה לפני עשור, רק שפעם זו הייתה קדמה, היום בסטנדרטים החדשים זה מיושן ולכן הבעיה היא ניהולית. הוא לא מאמן, אבל יורד לחדר ההלבשה לנזוף, מתעסק במי ישחק ומי לא וכו. זה לא מתאים ל 2015, זה לימי בית שאן סרט מלחמה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:אין דבר כזה מיצה את עצמו במועדון. הוא בעלים לא מאמן.

אם אלונה תהיה גם מנהלת מקצועית, גם הדוברת וגם הסקאוט, ותתנהל בצורה חובבנית, אז גם היא תקבל ביקורת.
אוהדי חיפה קונים מנויים במספרים אדירים וגם מלווים את הקבוצה למשחקי חוץ במספרים נפלאים. הם האחרונים שאפשר להגיד עליהם כפוי טובה.
ברגע שהבעלים של הקבוצה, בגלל הגיל, בגלל החוסר חשק, בגלל תחושת המיצוי, בגלל האגו, מתנהל בצורה לא מקצועית ומביא קבוצה עם עשרות אלפי מנויים להיות בינונית, אז הוא יקבל ביקורת מהקהל כי ההתנהלות שלו היא אחת הסיבות המרכזיות לכישלון של חיפה.

גם בנוגע לאלונה, הרבה מהביקורת הייתה בונה ונכונה. אלונה של השלוש שנים האחרונות היא לא אלונה של השנים הראשונות. הרבה מהדברים שהאוהדים כאן כתבו כביקורת בסופו של דבר השתנו בקבוצה ועובדה שהקבוצה השתפרה בשל כך.

שלח תגובה