אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אופיר דוידזאדה - היכונו למלחמת עולם !

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: נו באמת 1.
מאור מליקסון, עם כל האהבה אליו, היה זה שהפעיל מכבש של לחצים על הקבוצה, בינואר! כדי שישחררו אותו לפולין.
לא ספרד, לא אנגליה, לא גרמניה, לא איטליה ולא צרפת, אלא פולין. ולא בקיץ כשיש זמן להביא מחליף, אלא בינואר. הוא עשה הכל (כולל פגישות אישיות עם אלונה) כדי לעזוב כשהוא ראה הזדמנות להתקדם מקצועית ובעיקר כלכלית.

נו באמת 2.
אחת הסיבות המרכזיות לעזיבה של מאור מליקסון הייתה ההבדל בשכר בין פולין לבין ישראל.
אם באותו קיץ ההנהלה הייתה משדרגת למאור את השכר אז ההבדלים מפולין היו קטנים יותר ואז הפיתוי הכלכלי לעזוב היה קטן יותר.

ההנהלה לקחה סיכון עם מאור (בדיוק כמו שהיא לוקחת עם אופיר) בכך שהיא לא מוכנה לשדרוג גדול בשכר של שחקן, גם אם מדובר בשחקן שקפץ מכישרון לא ממומש לישראלי הכי טוב בארץ (מליקסון) או משחקן נוער ללא הופעה בבוגרים (דוידזאדה) לשחקן הרכב קבוע בבוגרים ושחקן שמוזמן באופן קבוע לנבחרות ישראל.

בשני המקרים לשחקנים יש חוזה אותו הם צריכים לכבד וזה זכותה של ההנהלה לא לשדרג להם את החוזה. בשני המקרים ההנהלה לוקחת סיכון שאם היא לא תשדרג להם את החוזה תבוא קבוצה אחרת שתציע להם שדרוג שיגרום להם לעזוב תקבוצה.
נו באמת 1.
נכון, הוא בניגוד לדוידזאדה רצה להתקדם מקצועית. וכן, מעבר לקבוצת צמרת בפולין(איך אפשר לזלזל בליגה הפולנית?) זה שידרוג מקצועי משמעותי יותר מתל אביב או חיפה.
מליקסון, שלא כמו שחקני הבית המדהימים שלנו, יצא לתקשורת באמצע המו"מ ואמר שלא מעניין אותו כלום - הוא נשאר בבאר שבע. את המו"מ הוא השאיר לסוכן ולמועדון. ככה מתנהג ספורטאי למופת. בלי שביתות, בלי מניירות של כוכב, בלי פרצופים ובלי "מקורבים" שמקשקשים בתקשורת בלי הפסקה.

נו באמת 2.
טעות גדולה שלך משה אוחיון. הסיכון הגדול הוא של אופיר דוידזאדה.
כן, אנחנו אוהבים שחקני בית וזה קצת מעוור אותנו מלשפוט את יכולותיהם באופן אובייקטיבי. אופיר דוידזאדה שחקן טוב ומוכשר אבל רחוק מלהיות שחקן ברמת הכישרון של מליקסון.
דוידזאדה טועה לא מעט, הוא לא עובד על החלק ההתקפי שלו(הרמות כדור), הוא לא השתפר בצורה דרמטית מאז עונת הבכורה.
מליקסון לפחות עבר לאירופה, אופיר רק מחפש איך לברוח מהמועדון שגידל אותו בשביל עוד קצת $. אלונה לא תחזיק אף שחקן אם ירצה להתקדם מקצועית - זה לא המצב עם אופיר.

טוב עושה המועדון שלא נכנע לסחטנות של אף שחקן. לא דוידזאדה, לא נאסר ולא אף אחד אחר. מי שלא רוצה להאריך חוזה שישב ביציע. כמו שיעקב שחר עושה, ככה גם אלונה תעשה.

E26

שליחה על ידי E26 »

חברים חברים עם כל הכבוד לאופיר, הוא שחקן בית והוא כישרון בנוף הישראלי והוא צעיר ויש לו פוטנציאל.
אבל בואו לא נצא מפרופורציות מדובר בכדורגל בישראל, שחקן ישראלי(ואני לא שולל, אבל נו באמת...).
עדיין לא מגיע לאופיר חוזה יותר מ-120 אלף דולר(ופירגנתי).
ונכון אני יכול לעבור אחד אחד מהסגל שלנו ולגלות שלחצי אם לא יותר לא מגיע החוזה שלהם, אבל מה נעשה שמישהו שם למעלה דפוק/יושן/או לא יודע מה(אגב גם נאסר לא שווה 100 א"ד).
בכל מקרה, אם אני אופיר, במידה ומציעים לי 100 א"ד ומעלה לחוזה מובטח של 3 שנים + סעיף יציאה שפוי לאירופה - לוקח.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

עוד טופיק? נראה לי שיש חפירה רצינית מספיק במקום אחר.

בכל מקרה, עם כל הרצון הטוב והאהבה שיש לי לאופיר (ויש, למרות ההתנהגות המכוערת בעליל שלו בשנה האחרונה)...לקרוא לו המגן השמאלי הטוב בארץ זה מצחיק.

נ.ב
מקווה שהוא מנצל את הקיץ להתאמן על הגבהה בתנועה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:עוד טופיק? נראה לי שיש חפירה רצינית מספיק במקום אחר.

בכל מקרה, עם כל הרצון הטוב והאהבה שיש לי לאופיר (ויש, למרות ההתנהגות המכוערת בעליל שלו בשנה האחרונה)...לקרוא לו המגן השמאלי הטוב בארץ זה מצחיק.

נ.ב
מקווה שהוא מנצל את הקיץ להתאמן על הגבהה בתנועה.

כמו תמיד, הקול השפוי והחכם של הפורום :מעשן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

כן אליק המגן הטוב ביותר בארץ כיום! קשה לכם לפרגן קל לכם לתקוף אותו, ואת שחקני החילוש שאלישע מביא לכאן אתם יודעים לפרגן ובראשם זה קובי דגאני שמרוויח 120 אלף דולר, אחרי עונה כושלת ביותר בנתניה הירידה היא על שמו, ואתמול אותו איבוד כדור במרכז המגרש גרם לי להבין איזה עונה עומדת לנו בפתח,
מגיע לו ומגיע לו בגדול, כמותכם גם המועדון מקבל את שחקני הבית כמובנים מאליו,למה שהוא לא ידרוש? אחרי שהוא רואה את כל חבריו עפים לכל עבר כל אלו שגדלו איתו במחלקות הנוער,ברור לחלוטין שעם כישרון כמו שלו הוא ידרוש את הסכומים,ומי שהדביק כאן את הלניק למליקסון אתה רציני? מה ההשוואה הזו? מליקסון היה גמור שהגיע להפועל באר שבע, וכן תתפלא מתי שהכתבה הזו עלתה היה לו סיכום עם קבוצה מחו"ל, והכתבה הזו נכתבה לאחר הפגישה עם ראשי המועדון שהבטיחו לו שלא יערימו עליו קשיים אז בבקשה את ההצגה של הכתבה תשאיר למקום אחר,
אוהבים אותך אופיר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הסניגור האדום כתב:כן אליק המגן הטוב ביותר בארץ כיום! קשה לכם לפרגן קל לכם לתקוף אותו, ואת שחקני החילוש שאלישע מביא לכאן אתם יודעים לפרגן ובראשם זה קובי דגאני שמרוויח 120 אלף דולר, אחרי עונה כושלת ביותר בנתניה הירידה היא על שמו, ואתמול אותו איבוד כדור במרכז המגרש גרם לי להבין איזה עונה עומדת לנו בפתח,
מגיע לו ומגיע לו בגדול, כמותכם גם המועדון מקבל את שחקני הבית כמובנים מאליו,למה שהוא לא ידרוש? אחרי שהוא רואה את כל חבריו עפים לכל עבר כל אלו שגדלו איתו במחלקות הנוער,ברור לחלוטין שעם כישרון כמו שלו הוא ידרוש את הסכומים,ומי שהדביק כאן את הלניק למליקסון אתה רציני? מה ההשוואה הזו? מליקסון היה גמור שהגיע להפועל באר שבע, וכן תתפלא מתי שהכתבה הזו עלתה היה לו סיכום עם קבוצה מחו"ל, והכתבה הזו נכתבה לאחר הפגישה עם ראשי המועדון שהבטיחו לו שלא יערימו עליו קשיים אז בבקשה את ההצגה של הכתבה תשאיר למקום אחר,
אוהבים אותך אופיר.
המגן הכי טוב בארץ.. :מתגלגל מצחוק:
אחרי המשפט הזה הפסקתי לקרוא.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

CrazyRed7 כתב: המגן הכי טוב בארץ.. :מתגלגל מצחוק:
אחרי המשפט הזה הפסקתי לקרוא.
מגיע לכם עוד שש שנים של כישלון! מגיע לכם עוד 70 שחקני רכש כושלים! מגיע לכם עוד עונה של פליאוף תחתון תחתון!
מגיע לכם את מוטי איווניר על הקווים במחזור העשירי שבו יתחלפו עוד שישה שחקנים שיגעו בעקבותיו מהמרכז,
תמישכו לתקוף וללעוג לשחקני הבית וזה מה שנקבל וחבל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הסניגור האדום כתב: מגיע לכם עוד שש שנים של כישלון! מגיע לכם עוד 70 שחקני רכש כושלים! מגיע לכם עוד עונה של פליאוף תחתון תחתון!
מגיע לכם את מוטי איווניר על הקווים במחזור העשירי שבו יתחלפו עוד שישה שחקנים שיגעו בעקבותיו מהמרכז,
תמישכו לתקוף וללעוג לשחקני הבית וזה מה שנקבל וחבל.
ואתה תמשיך להושיב את שחקני הבית על הראש. אל תדאג, אותם שחקני בית יברחו מפה בשניה הראשונה שמכבי חיפה תציע הצעה וישתינו בקשת על האוהדים.
שחקן שעושה שביתה איטלקית, מתנהג בחוצפה, בחזירות, בפוזה של כוכב ומפוצץ את המו"מ עוד לפני שהחל - לא רוצה להיות חלק מהפועל ב"ש ואני בטח שלא אלקק לו כי הוא השחקן היחיד עם טיפת כישרון ממחלקת הנוער שלנו.
וכן מגיע לי עוד 6 שנים מאלונה. כי אני מעריך אותה. אני לא סופר את כמות שחקני הרכש הכושלים - אני מסתכל על כמות הכסף שיוצא לה מהכיס.
לך מגיע את בעל האולמות. אח"כ נראה אותך מדבר על פלייאוף תחתון ועל 100 אלף דולר לשחקני בית.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

CrazyRed7 כתב: ואתה תמשיך להושיב את שחקני הבית על הראש. אל תדאג, אותם שחקני בית יברחו מפה בשניה הראשונה שמכבי חיפה תציע הצעה וישתינו בקשת על האוהדים.
שחקן שעושה שביתה איטלקית, מתנהג בחוצפה, בחזירות, בפוזה של כוכב ומפוצץ את המו"מ עוד לפני שהחל - לא רוצה להיות חלק מהפועל ב"ש ואני בטח שלא אלקק לו כי הוא השחקן היחיד עם טיפת כישרון ממחלקת הנוער שלנו.
לא חזירות ולא פוזה עלילות שווא ודיבה טהורה, ברור אחרי שנים של שחקני רכש שאיתם כל שנה אתה מתמודד נגד הירידה זו הברירה היחידה שיש לנו,שכחתם איך אופיר היה השחקן היחיד שנלחם בחירוף נפש כל משחק בעונה שעברה? זיכרון קצר יש לנו,
וברור מאוד אל תספרו אותם! אז למה הם לא יברחו לחיפה?התואנה הזו הייתה מחזיקה מים אם היינו קבוצה "ענייה" מה שהיום אנחנו לא ,שאלונה רוצה "לשפוך" כסף היא יודעת,
הבעיה היא שתמיד היא שופכת על כישלונות שכל פעם חוזרים אלינו עם שמות אחרים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני מזכיר לך שביחד עם שחקני הרכש שהובילו אותנו לפלייאוף תחתון שיחק אופיר דוידזאדה.
אני מעריך את יכולותיו המקצועיות של אופיר אבל ההתנהלות שלו מאז השביתה שעשה לא מוצאת חן בעייני בכלל.
בכל מקרה, אני לא מסכים איתך ולא אסכים איתך אז חבל להמשיך להתווכח..

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

די... מספיק כבר עם הסכומים ועם הסיסמאות...
אני במקום אלונה מציב לו אפשרות.
לחתום תוך עד ינואר ואם לא, שב בספסל עד תום החוזה.
הסיבה היא שמדובר בשחקן מוכשר וצעיר אבל עם כל הכבוד הוא עדיין תחת חוזה ועדיין שחקן של הפועל באר-שבע ואם הוא לא רואה את עצמו משחק כאן, הוא יכול וצריך לשבת על הספסל והקבוצה(שמעל כל שחקן) צריכה להריץ ולשבח את המגן שכן רוצה להישאר בב"ש.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הסניגור האדום כתב:מגיע לו ומגיע לו בגדול, כמותכם גם המועדון מקבל את שחקני הבית כמובנים מאליו,למה שהוא לא ידרוש? אחרי שהוא רואה את כל חבריו עפים לכל עבר כל אלו שגדלו איתו במחלקות הנוער,ברור לחלוטין שעם כישרון כמו שלו הוא ידרוש את הסכומים
על מה אתה מדבר? מי גדל איתו בנוער ועף על עצמו וקיבל סכומים? אין אחד כזה!!
ודי להשלות את עצמך דוידזאדה בינוני מאוד, סטייל גביש מחפה בהמון לב ומוטיבציה... רק להסתכל על טוואטחה ולהבין כמה הם מרחק שנות אור ביכולת דוידזאדה לא נכנס בכלל לסטטיסטיקה של המועדון.. כדאי שיתחיל לעבוד על ההגבהות שלו ועל הפורפרה שעושים לו בהגנה... זה אילוז 2 רק עם טעם של משהו חדש ומרענן...
אז אולי די כבר עם ההסתכלות הלא אובייקטיבית שהילד שלנו הוא הכי טוב ומושלם וכולם אשמים רק לא הוא... כשיעבור לחיפה או ת״א נראה מה תגיד.. שאלונה אשמה לא? אם תפתח את העיניים עכשיו כמונו אתה תבין שאופיר לא רוצה להיות כאן ואם הוא לא יהיה זה אך ורק באשמתו.. נקודה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

אלדר כתב:
על מה אתה מדבר? מי גדל איתו בנוער ועף על עצמו וקיבל סכומים? אין אחד כזה!!
ודי להשלות את עצמך דוידזאדה בינוני מאוד, סטייל גביש מחפה בהמון לב ומוטיבציה... רק להסתכל על טוואטחה ולהבין כמה הם מרחק שנות אור ביכולת דוידזאדה לא נכנס בכלל לסטטיסטיקה של המועדון.. כדאי שיתחיל לעבוד על ההגבהות שלו ועל הפורפרה שעושים לו בהגנה... זה אילוז 2 רק עם טעם של משהו חדש ומרענן...
אז אולי די כבר עם ההסתכלות הלא אובייקטיבית שהילד שלנו הוא הכי טוב ומושלם וכולם אשמים רק לא הוא... כשיעבור לחיפה או ת״א נראה מה תגיד.. שאלונה אשמה לא? אם תפתח את העיניים עכשיו כמונו אתה תבין שאופיר לא רוצה להיות כאן ואם הוא לא יהיה זה אך ורק באשמתו.. נקודה.
מה עשה טוואטחה משחק עונה וחצי בחיפה? לך תשאל את אוהדי חיפה שלא כל הזמן המהירות שלו מחפה על חוסר אינטלגנציית משחק בלשון המעטה,כמה שערים הבקיעה כמה בישולים וכמה הרמות היו לו כל העונה בלה בלה בלה בלי שום בסיס,
שום גול ושום בישול בנבחרות אותה בעיה כמו לכל המגנים בארץ עם ההרמה מהאגף,פציעות חוזרות ונשנות גם בעונתו הראשונה בחיפה גם בשניה חצי עונה הוא לא שיחק וגם העונה הזו נפצע פציעה לא קלה,שיימן לקח את מקומו בהרכב,
ואת כל זה אני כותב ויש עוד מלא סטטיסטקות שפשוט לא תקראו אלה קודם תחפישו את אופיר,

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דוידזאדה יותר טוב מטוואטחה לדעתי, למרות שטוואטחה יותר זריז ואפקטיבי במשחק ההתקפה שלו, הוא חור בהגנה ועולה כל התקפה בלי אחריות-מגן קודם כל בהגנה וזהו דוידזאדה
מה שכן ההתנהגות שלו לא במקום וההנהלה צריכה להתעלם ממה שקרה, לתת לו חוזה מתאים ולעבור הלאה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גם דוידזאדה הוא חור בהגנה...
כמות השערים שספגנו בגללו עונה שעברה הייתה גדולה מהכמות שספגנו עם אילוז ואילוז הוא בין המגנים היותר חלשים בליגה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה