חיים של מאמן.....
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שוב הוא מדבר בראיון על העתיד של הפועל באר שבע ואסור לדרוך במקום והוא לא הדבר החשוב אלא המועדון.
או שהוא מעביר מסר לאלונה כחלק מהדרישות שלו להמשך
או שהוא מרגיש שאולי הוא לא יכול למשוך את הקבוצה קדימה כמאמן
אני מאוד מאוד מקווה שזה הראשון. אני מתחיל להילחץ קצת מהסיטואציה.
או שהוא מעביר מסר לאלונה כחלק מהדרישות שלו להמשך
או שהוא מרגיש שאולי הוא לא יכול למשוך את הקבוצה קדימה כמאמן
אני מאוד מאוד מקווה שזה הראשון. אני מתחיל להילחץ קצת מהסיטואציה.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 21 מאי 2024, 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- red and white
- Title: Almog
הוא הגיע לדרומי? לא ראיתי אותוItay כתב: ↑21 מאי 2024, 21:31לראות אותו בא לדבר עם הדרומי כשניצני ה״תתפטר״ כבר מתחילים זה הדבר הכי כואב וקשה שיצא לי לראות בתקופה האחרונה בתור אחד שאליה עבורי הוא בגדר אליל.
צריך לחשוב טוב מה הלאה כי זה לא נראה טוב בלשון המעטה, האיש הזה כתוב באותיות זהב בהיסטוריה של המועדון הזה, לא מגיע לו ששמו יתלכלך.
- Melikson24
כן הגיע להודות לקהל ולהרגיע את העניינים.
התפיסה של אלונה היא שהסגל מספיק וחיזוקים נקודתיים יעשו את ההבדל. מקווה מאוד שהאסימון נפל, ולא משנה מה יהיה, הסגל יעבור חריש.
טיפש מי שמוותר עליו
אני איתך אבל ....
כמה פעמים שמענו אותו אומר העונה בראיונות אחרי משחקים את המשפט הבא : "אנחנו צריכים להראות הרבה יותר טוב" ...
מתי זה יקרה ? אוקיי אז מגרדים ניצחונות גם בלי יכולת וגם אז המשפט הזה נאמר . אז מתי ניראה טוב ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עכשיו אתה משווה את עצמך למכבי תל אביב?
מה הבא? תדבר על הרגשות של ריאל מדריד כשהם זוכים בגביע המלך ולא באליפות?
מכבי עם מעל 20 אליפויות, ליגת האלופות, גביעים, ברור שגביע שני רצוף פחות ירגש אותם מאשר הפועל באר שבע שעד לעשור האחרון בקושי זכתה בתארים לאורך ההיסטוריה שלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הרבה פעמים
העונה אנחנו נראים רע מאוד
ברדה בעונה לא רעה
אמרתי את זה מיליון פעם
אבל אני מאמין בכל ליבי שיש לו את היכולת להשתפר ולשפר אותנו
ויתרנו על ברק בכר בגלל שחצנות/יהירות
לוותר על ברדה זאת טיפשות
ויתרנו על בכר כי הוא נכשל בצורה לא נורמלית. קרדיט כמו שהוא קיבל מאלונה הוא לא קיבל ולא יקבל בשום מקום.
הטעות הייתה לבחור במאמנים כמו לוי ואבוקסיס אחריו אבל זאת כבר היסטוריה.
ברדה יקבל גם את העונה הבאה אלא אם כן הוא ירים ידיים בעצמו.
ועדיין הוא חייב חייב להשתפר בהרבה פרמטרים. העונה הוא לא היה בכיוון למעט חודשיים מצוינים ברצף הניצחונות. לקיץ הקהל יגיע עם הרבה פחות סבלנות.
אם בטעות קורה שהוא לא ממשיך לא יודע עם איזה חשק אגיע לעונה הבאה בטח כשהמחליף יהיה אופיר חיים/מימר.
עדיין מאמין בו וביכולות שלו להפוך את הקערה.
הטעות הייתה לבחור במאמנים כמו לוי ואבוקסיס אחריו אבל זאת כבר היסטוריה.
ברדה יקבל גם את העונה הבאה אלא אם כן הוא ירים ידיים בעצמו.
ועדיין הוא חייב חייב להשתפר בהרבה פרמטרים. העונה הוא לא היה בכיוון למעט חודשיים מצוינים ברצף הניצחונות. לקיץ הקהל יגיע עם הרבה פחות סבלנות.
אם בטעות קורה שהוא לא ממשיך לא יודע עם איזה חשק אגיע לעונה הבאה בטח כשהמחליף יהיה אופיר חיים/מימר.
עדיין מאמין בו וביכולות שלו להפוך את הקערה.
לקח 3 אליפויות
נכשל בעונה הרביעית
באמת תודה רבה על הקרדיט
אל תזכיר את העונה חמישית בבקשה
אתה לא באמת מצפה לקחת אליפות עם גל לוי ואנחל קאריו, או לעבור את פיינורד בפלייאוף האירופית
- Melikson24
הוא הלך על רעב. לא היה לו את הרעב לבנות קבוצה מחדש.
אם היינו נופלים רק באיכות זה עוד היה מתקבל, אנחנו תקופה לא קצרה בתדירות שהולכת ועולה נופלים בגישה ובמנטליות. רכות בלתי נסבלת, חוסר ריכוז, חוסר רצון, איבודי כדור סתמיים, משחק לחץ מאוד פסיבי, חוסר מסוגלות להניע כדור...
הנקודות האלו בסוף מתקשרות למאמן, וכשברדה במשך הזמן הופך למאמן יותר מבוקר, יותר זהיר, יותר טקטי, פחות נועז... אז אין פלא שאנחנו רואים את אותן הנפילות כי אלו בדיוק התופעות לוואי שיש לקבוצות עם מאמנים מהסוג הזה.
למזלנו אנחנו יודעים שברדה אמנם עובר את התהליך המדאיג הזה במהלך העונה אבל בתוך תוכו אני מאמין שהוא עדיין דוגל בכדורגל הרבה יותר דומיננטי והתקפי, במידה וימשיך לעונה נוספת יצטרך לשפר באופן מהותי את סגנון השחקנים שהוא בוחר להביא לפה כי כפי שנאמר פה הקהל יהיה הרבה פחות סבלני לעוד עונה רעה כזו מבחינת רמת הכדורגל
הנקודות האלו בסוף מתקשרות למאמן, וכשברדה במשך הזמן הופך למאמן יותר מבוקר, יותר זהיר, יותר טקטי, פחות נועז... אז אין פלא שאנחנו רואים את אותן הנפילות כי אלו בדיוק התופעות לוואי שיש לקבוצות עם מאמנים מהסוג הזה.
למזלנו אנחנו יודעים שברדה אמנם עובר את התהליך המדאיג הזה במהלך העונה אבל בתוך תוכו אני מאמין שהוא עדיין דוגל בכדורגל הרבה יותר דומיננטי והתקפי, במידה וימשיך לעונה נוספת יצטרך לשפר באופן מהותי את סגנון השחקנים שהוא בוחר להביא לפה כי כפי שנאמר פה הקהל יהיה הרבה פחות סבלני לעוד עונה רעה כזו מבחינת רמת הכדורגל
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 21 מאי 2024, 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה מדבר על בכר????
כפרה עליך תגיד לי שאתה צוחק עכשיו?
- Melikson24