dudu9998 כתב:
התחלתם עם האם...
במידה ושהר היה שם את המצב הזה הם בכלל לא מגיעים למצב הזה של גוזלן הגול היה מוציא להם את כל האויר.
ברור שחייב חלוץ והוא חתיכת חלש אבל כמו שאתם אומרים נקודות על שמו זה יקרה עוד במהלך העונה אבל הוא גם ייתן את הנקודות שלו כמו שהיה בכל העונות
הוא התחיל עם ה"אם", רק רציתי להראות לו כמה זה מצחיק להסתכל על זה ככה.
בטח שהר גם אשם שהיינו צריכים לקבל 4 בצד השני.
ברור שמהאופציות של הישראלים ממי שרלוונטי השוק דליל אולי אולי שוינפלד עם מכבי היו מסכימים לשחרר אותו
ואי אפשא לזרוק על שהר את האשמה מה עם האסלבינק שאיבד את הכדור בגול וספורי מול שוער ואולי לויטה שלדעתי שטקוס היה יכול לעשות הרבה יותר בגול יש מיליון ואחת סיבות אם נתחיל לחפש למה לא ניצחנו
מנצחים כקבוצה ומפסידים כקבוצה.
dudu9998 כתב:ברור שמהאופציות של הישראלים ממי שרלוונטי השוק דליל אולי אולי שוינפלד עם מכבי היו מסכימים לשחרר אותו
ואי אפשא לזרוק על שהר את האשמה מה עם האסלבינק שאיבד את הכדור בגול וספורי מול שוער ואולי לויטה שלדעתי שטקוס היה יכול לעשות הרבה יותר בגול יש מיליון ואחת סיבות אם נתחיל לחפש למה לא ניצחנו
מנצחים כקבוצה ומפסידים כקבוצה.
שוינפלד? שכבש 10 שערים בכל הקריירה?אל תהיו מביכים אין חלוץ ישראלי יותר טוב ממנו שאפשר להביא,והוא יהיה איתנו ב4 שנים הקרובות זה מה יש
אם לחזור אל האם,
אני די בטוח שאם שהר שם את הגול, המצב האחרון של אשדוד לא היה קורה.
הוא נבע מזה שניסו לחטוף כדור אחרון ולהבקיע.
זה לא היה קורה מול הגנה מסודרת במצב של יתרון.
שחררו את שהר. כל כך הרבה טעויות עשינו אתמול, שזה לא הוגן להפיל את התיקו עליו, בטח כששני שערים שכבשנו (אחד שלו כן) לא מספיקים לנו מול קבוצה כמו אשדוד שהיו שווים אתמול לפחות ארבעה שערים.
כשהיה צריך אני הייתי מהמבקרים הגדולים של שהר, אבל אתמול הוא היה במשחק, עשה המון תנועה, לא ויתר על שום כדור גם כדורים אבודים, עבד קשה, עשה תנועה נכונה, וגם הכדור שלו שהלך החוצה לא היה רחוק מלהיכנס וסך הכל הייתה מחשבה נכונה.
הלוואי כל משחק שהר יהיה כמו אתמול, בהגנות של ישראל זה שווה שער כמעט מול כל יריבה.
Sir Alex Ferguson כתב:שחררו את שהר. כל כך הרבה טעויות עשינו אתמול, שזה לא הוגן להפיל את התיקו עליו, בטח כששני שערים שכבשנו (אחד שלו כן) לא מספיקים לנו מול קבוצה כמו אשדוד שהיו שווים אתמול לפחות ארבעה שערים.
כשהיה צריך אני הייתי מהמבקרים הגדולים של שהר, אבל אתמול הוא היה במשחק, עשה המון תנועה, לא ויתר על שום כדור גם כדורים אבודים, עבד קשה, עשה תנועה נכונה, וגם הכדור שלו שהלך החוצה לא היה רחוק מלהיכנס וסך הכל הייתה מחשבה נכונה.
הלוואי כל משחק שהר יהיה כמו אתמול, בהגנות של ישראל זה שווה שער כמעט מול כל יריבה.
הוא חלוץ. מה כל זה שווה אם בדקה ה90 הוא לא שם גול נצחון ממצב של 200%?