dor69 כתב: ↑21 מאי 2024, 06:54
כשנוח לך אתה הפועל פתח תקווה אני מבין. גישה מבזה בעיניי אבל שלך
אני לא גדלתי לתוך טרנר.
אני גדלתי לתוך מציאות של ירידות ליגה, של הפסדים בלאומית לקבוצות מתנ"ס שמלבד משפחות השחקנים אין להם קהל ביציע, של הפסד דקה 90 בקריית גת כשאוהדי קריית גת (השנה כמעט ירדו לליגה ג') נצמדים לחלון של הרכב שלי ומתגרים בי, זאת הייתה המציאות שלי לאורך הרבה מאוד שנים.
הזכייה בגביע ב-97 הייתה אחת המתוקות בילדות שלי כאוהד, ונאלצתי לאכול הרבה חרא ולחכות המון שנים עד שראיתי שוב תואר.
אז כן, בניגוד לאוהדי טרנר אני לא מתייחס לזכייה בגביע המדינה כאיזה מובן מאליו או גביע ניחומים.
בתקופה הזאת של אותם 30 שנה, מכבי חיפה לקחה 11 אליפויות, 2 גביעים וגם הגיעו 3 פעמים לשלב הבתים של ליגת האלופות!
אז כן, יש עדין הבדל בצורה שאנחנו רואים וחוגגים תארים לצורה שבה מכבי חיפה או מכבי תל אביב רואים וחוגגים תארים, אנחנו (לפחות אלה שעברו דבר או שניים עם הקבוצה) חווים את זה בצורה יותר מתוקה ועוצמתית מאוהד מכבי חיפה שבשלושים שנה ראה בממוצע כמעט בכל עונה שנייה אליפות/גביע/ליגת האלופות.
אם נזכה בגביע ובמקום שלישי, העונה מבחינתי לפחות לחלוטין לא כישלון, הזכייה בתואר (שגם אומרת שאנחנו מתחילים מליגה אירופאית ולא קופנרנס) היא משהו שאסור לאוהד הפועל באר שבע לזלזל בו, עם כל ההשוואות המופרכות למכבי חיפה ומכבי תל אביב שברור לכולם שכרגע אנחנו לא שם מבחינת כמות תארים...