רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
מה קינגס הוכיח שקוזוך לא הוכיח?הם באותה סיטואציה בדיוק אצלנו.
קשה הסיטואציה שיש לנו את המאמן הטוב בליגה. קשה להוציא את המרמור החוצה.
חלום שקוזוך ילך ויגיע איזה פיסח חדש ונחזור לכדורגל מבחיל ומקום 4 בלחץ אה?
- הראל
- Title: אין
השוואה לא נכונה ובעייתית (בין קינגס לקוזוך).
ואגב למכבי הוא לא ילך כמו שבכר לא הלך, הם לא רוצים ישראליים.
ואגב למכבי הוא לא ילך כמו שבכר לא הלך, הם לא רוצים ישראליים.
- Melikson24
- ForeverRed
זה ליטרלי הפוך מכל מה שנכתב פה אבל שלא תתן לזה להפריע לך.Melikson24 כתב: ↑14 פברואר 2026, 15:44מה קינגס הוכיח שקוזוך לא הוכיח?הם באותה סיטואציה בדיוק אצלנו.
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
יש כאלה שהרוויחו ביושר העלאת שכר ויש כאלה שמרוויחים ביושר ביקורת על כל משפט שהם רושמים כי הם הוכיחו שטובת המועדון זה הדבר האחרון שמעניין אותם,שמחתי לסייע.
יש גם קו חם לסוסים טרויאנים למי שמתקשה להבין,אפשרי גם במייל.
יש גם קו חם לסוסים טרויאנים למי שמתקשה להבין,אפשרי גם במייל.
- nitsande
עכשיו כשאתה מציג את זה ככה,
יכול להיות שזה לא מקרי שהוא לא האריך את החוזה עדיין ובמקביל בכר לא קיבל חוזה לעונה הבאה עדיין.
יכול להיות שמשהו נסגר מאחורי הקלעים
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
לא יודע אם נסגר או לא נסגר. אני בטוח שהוא מעדיף לשדך אותו לחיפה. אולי מכאן הדרישה המוגזמת מאלונה.
בכר בכל מקרה כנראה לא ממשיך בחיפה. רפאלוב דוחף לעזיבה שלו.
- ForeverRed
אתה פחות מעניין מבלסטיני שעף לו האוהל בחאן יונס.
- red ultras
יש כאן משחק פוקר מסקרן בין אלונה לקוזוך.
בעונה הבאה יש לאלונה 3 אופציות למאמן:
1. רן קוזוך
2. ברק בכר
3. עומר פרץ
אם לצורך העניין בכר מאריך חוזה במכבי חיפה לפני סיום העונה,
זה מקטין את הקלפים של קוזוך מול אלונה. אם קוזוך יתפתה ללכת לחיפה,
בכר יהיה פה. במקרה שמכבי תחליט לשבור מוסכמות וללכת על מאמן ישראלי היא תרצה או את קוזוך או את בכר. במצב כזה עומר פרץ יהיה פה. לכן אלונה לא ממהרת. תביא אליפות - תקבל חוזה.
לא תביא? יגיע מישהו אחר. אישית אני מקווה מאוד שהוא ימשיך פה ומאמין שזה בסוף גם מה שיקרה. אבל אם הסכומים שפרסמו נכונים, אז קשה לי לראות את זה קורה.
בעונה הבאה יש לאלונה 3 אופציות למאמן:
1. רן קוזוך
2. ברק בכר
3. עומר פרץ
אם לצורך העניין בכר מאריך חוזה במכבי חיפה לפני סיום העונה,
זה מקטין את הקלפים של קוזוך מול אלונה. אם קוזוך יתפתה ללכת לחיפה,
בכר יהיה פה. במקרה שמכבי תחליט לשבור מוסכמות וללכת על מאמן ישראלי היא תרצה או את קוזוך או את בכר. במצב כזה עומר פרץ יהיה פה. לכן אלונה לא ממהרת. תביא אליפות - תקבל חוזה.
לא תביא? יגיע מישהו אחר. אישית אני מקווה מאוד שהוא ימשיך פה ומאמין שזה בסוף גם מה שיקרה. אבל אם הסכומים שפרסמו נכונים, אז קשה לי לראות את זה קורה.
- dardasmiley
הכיון אותנו מצוין למשחק היום. כשקיבלנו את הגול היה אובד עצות. אבל התאפס במחצית וכנראה ששיחת המחצית עשתה את שלה.
פחות אהבתי את החילופים הראשונים. אבל וואלה בעקשנו. שלו הוא מייצר תחושה של ביטחון, האמונה בדרך הזו שלפעמים מוציאה אתוך מהדעת, הופכת להיות כוח כשהשחקנים שלו נדבקים בזה גם.
ניצח היום מוקד קשה מאוד. כל הכבוד!
פחות אהבתי את החילופים הראשונים. אבל וואלה בעקשנו. שלו הוא מייצר תחושה של ביטחון, האמונה בדרך הזו שלפעמים מוציאה אתוך מהדעת, הופכת להיות כוח כשהשחקנים שלו נדבקים בזה גם.
ניצח היום מוקד קשה מאוד. כל הכבוד!
- Itay
רואים שלומד גם לומד.
כנאען כבר די באנקר, לא מתבייש לעשות חילופים מוקדמים, החילופים הראשונים הם לא אחמד ואליאס כפי שהיה בנוהל, מבין את המשמעות של בגרות ומנהיגות בכך שנותן יותר לויטור, נע הרבה יותר לקו 5 כשרואה לנכון...
היום ספציפית חושב שניהל מצויין, החילופים היו נכונים לדעתי ובמיוחד של שחקני הרכש, היה נכון בעיניי לשחק טיפה יותר נמוך ואחראי וללכת על מעברים מהירים עם קינגס,איסט ואבו רומי.
דיבר לעניין גם בראיון, פעם ראשונה שיש לנו הזדמנות להגדיל את הפערים מהצהובות ולא בעטנו בדלי. אנחנו נכנסים רשמית לתקופה שנצטרך לגלות בה בגרות ועצבים מברזל, סומך עליו עד הסוף.
כנאען כבר די באנקר, לא מתבייש לעשות חילופים מוקדמים, החילופים הראשונים הם לא אחמד ואליאס כפי שהיה בנוהל, מבין את המשמעות של בגרות ומנהיגות בכך שנותן יותר לויטור, נע הרבה יותר לקו 5 כשרואה לנכון...
היום ספציפית חושב שניהל מצויין, החילופים היו נכונים לדעתי ובמיוחד של שחקני הרכש, היה נכון בעיניי לשחק טיפה יותר נמוך ואחראי וללכת על מעברים מהירים עם קינגס,איסט ואבו רומי.
דיבר לעניין גם בראיון, פעם ראשונה שיש לנו הזדמנות להגדיל את הפערים מהצהובות ולא בעטנו בדלי. אנחנו נכנסים רשמית לתקופה שנצטרך לגלות בה בגרות ועצבים מברזל, סומך עליו עד הסוף.
- 4 לב אדום
קוז'וך נשאל אתמול במסיבת העיתונאים על הפרסומים ששוב חזרו לאחרונה באשר לעתידו במועדון בהתייחס לכך שהוא כביכול דורש סכומים גבוהים לעונה הבאה.
המאמן השיב על כך: "זאת תהיה הפעם האחרונה שאני אדבר על החוזה שלי. אני אכבד אתכם ואשיב: לטעמי יש המון בעלי אינטרסים שרוצים לפגוע בהפועל באר שבע ובי.
יש בעלי עניין שרוצים לפגוע במרקם הנהדר שיש ביני לבין ההנהלה לבין השחקנים לבין הקהל.
יכולים להגיד מה שרוצים מבחוץ - אנחנו כל כך מפוקסים במטרה שלנו וזה לא נוגע בנו".
המאמן השיב על כך: "זאת תהיה הפעם האחרונה שאני אדבר על החוזה שלי. אני אכבד אתכם ואשיב: לטעמי יש המון בעלי אינטרסים שרוצים לפגוע בהפועל באר שבע ובי.
יש בעלי עניין שרוצים לפגוע במרקם הנהדר שיש ביני לבין ההנהלה לבין השחקנים לבין הקהל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
דווקא התשובה הזו יותר חשודה מכל פרסום.4 לב אדום כתב: ↑15 פברואר 2026, 09:10קוז'וך נשאל אתמול במסיבת העיתונאים על הפרסומים ששוב חזרו לאחרונה באשר לעתידו במועדון בהתייחס לכך שהוא כביכול דורש סכומים גבוהים לעונה הבאה.
אבל בסדר עדיף להתמקד כרגע במשחקים הקרובים. משחקים קריטיים שחייבים לקחת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך הוא לא אמור להגיד משהו על זה ומה שהוא אמר בסדר גמור לדעתיMelikson24 כתב: ↑15 פברואר 2026, 09:54דווקא התשובה הזו יותר חשודה מכל פרסום.
אבל בסדר עדיף להתמקד כרגע במשחקים הקרובים. משחקים קריטיים שחייבים לקחת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply--red
מפחד שכל הרחש בחש סביב החוזה יפגע לנו במאבק
הלוואי היו כבר סוגרים את הנושא וזה גם יכל לייצר יופי של בוסט להמשך
הלוואי היו כבר סוגרים את הנושא וזה גם יכל לייצר יופי של בוסט להמשך