רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
13 פברואר 2026, 20:14
מעניין.
כשלא סוגרים חוזה עם שחקן עד שנה לפני תום החוזה אתם שוצפים אבל כשזה המאמן מבחינתכם אין בעיה להישאר ללא חוזה עד חודש וחצי לפני העונה החדשה ופחות מחודש לפתיחת ההכנות.

כנראה כל הכושלים לפניו לא הספיקו להסביר כמה מאמן חשוב. כנראה שנצטרך לגלות את זה שוב בדרך הקשה.

אם קוזוך לא סוגר חוזה בזמן הקרוב הוא הולך לאחת המכביות. תרשום לך.
אצל מאמן זה אחרת.
קודם כל למעט מקרים חריגים הסטנדרט הוא כזה שהמאמן יכול גם להתפטר. אצל שחקנים העניין הוא הביי אאוט שיורד משמעותית כשהחוזה קצר (ועל מאמנים לא נהוג שמשלמים ביי אאוט)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
13 פברואר 2026, 20:14
מעניין.
כשלא סוגרים חוזה עם שחקן עד שנה לפני תום החוזה אתם שוצפים אבל כשזה המאמן מבחינתכם אין בעיה להישאר ללא חוזה עד חודש וחצי לפני העונה החדשה ופחות מחודש לפתיחת ההכנות.

כנראה כל הכושלים לפניו לא הספיקו להסביר כמה מאמן חשוב. כנראה שנצטרך לגלות את זה שוב בדרך הקשה.

אם קוזוך לא סוגר חוזה בזמן הקרוב הוא הולך לאחת המכביות. תרשום לך.
מה בעצם אתה מציע?
בסוף יש מסגרת תקציבית.
זה נכון לשחקנים ונכון למאמן.

ללכת למכביות זו יריקה לבאר ששמורה רק לזבלים ולשפלים שבאנשים. אם זה מה שיבחר, מקומו לא איתנו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
13 פברואר 2026, 21:25
מה בעצם אתה מציע?
בסוף יש מסגרת תקציבית.
זה נכון לשחקנים ונכון למאמן.

ללכת למכביות זו יריקה לבאר ששמורה רק לזבלים ולשפלים שבאנשים. אם זה מה שיבחר, מקומו לא איתנו.
אתה יודע בסוף מדובר בקריירה שלו ובפרנסה שלו. כסף מדבר. זה לא אליניב ברדה שגדל פה.

גם אלונה וגם קוז'וך אנשים עקשנים אבל הם חייבים להיפגש באמצע ולסיים את הסאגה הזאת כי בסוף זה משהו שעשוי לפגוע בנו *כבר העונה*.
אם המאמן יהיה ברווז צולע שחקנים ירגישו את זה ומשם ההתדרדרות יכולה להיות מהירה.

זה שאין כרגע שום מו"מ זה הכי רע.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם ברדה הוציא לאלונה את הקרביים בכל מו"מ שהם אי פעם ניהלו.
אין דרך נכונה להתנהל. ת"א בכל שנה מחליפה מאמן והם נשארים עם אחוזי הצלחה גבוהים. אלונה הביאה חוזה ענקי להמון שנים לבכר ודווקא אז הוא קרס בצורה מזעזעת.
יש עוד 14 משחקים לעונה. אנחנו הרבה יותר מדי עמוק באירוע בשביל להתעסק בכל דבר שהוא לא המחזור הבא.

הרגע החתימו שני שחקנים לכמה שנים בלא מעט כסף, ובקיץ מדברים על רוטמן ובעיקר וולף שהם שחקנים שכנראה מגיעים מדרישה של קוזוק.
בספק שזה לא ייגמר בסגירה כי זה הכי נכון לצדדים. אבל שוב, זה מאוד לא מעניין כרגע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Melikson24 כתב:
13 פברואר 2026, 22:02
אתה יודע בסוף מדובר בקריירה שלו ובפרנסה שלו. כסף מדבר. זה לא אליניב ברדה שגדל פה.

גם אלונה וגם קוז'וך אנשים עקשנים אבל הם חייבים להיפגש באמצע ולסיים את הסאגה הזאת כי בסוף זה משהו שעשוי לפגוע בנו *כבר העונה*.
אם המאמן יהיה ברווז צולע שחקנים ירגישו את זה ומשם ההתדרדרות יכולה להיות מהירה.

זה שאין כרגע שום מו"מ זה הכי רע.
לא מקבל את זה.
גם בכר ואחרים לא גדלו פה.
מי שאין לו הכרת הטוב הקארמה תדע לזיין אותו.
לא ככה מתנהגים.

אני עדיין רוצה להאמין שזה יסתדר.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא רואה את בכר מפוטר בסוף העונה, יענקל׳ה לא החזיר אותו באמצע העונה והביא לו רכש במיליונים בשביל לפטר שוב בקיץ, זה לא איזה סילבס שאפשר להשתמש ולזרוק.

אישית כן מודאג מזה שהסאגה לא נפתרה ובהחלט חושש שאנחנו בדרך לסיטואציה דומה עם אליה, כשאלונה מאמינה במאמן היא יודעת לנעול אותו ולא לגרור את הסאגה.

רוצה להאמין שזה ייפתר לבסוף ושלא מדובר ביותר מעוד ניסיון חבלה של התקשורת, לכל המאמנים של 4 הגדולות אין חוזה לעונה הבאה אבל הם בוחרים להתמקד בנו.

כמו שרן אמר יש אינטרס משותף שההתקשרות תימשך, נקווה שהאינטרס יישמר. אך כמובן ששום דבר לא יותר חשוב כרגע ממה שנותר לעונה הזאת, כל הכאבי ראש לא מעניינים עד סוף מאי, העיניים לאשדוד.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

נתחיל מזה שאלונה היא הבסיס להכל.
כל החלטה שהיא תחליט היא קודש.

אפשר לדבר עד מחר על קארמה והכרת הטוב,
בסוף אם אני רן קוזוך ובא מועדון גדול יותר משלי, עם יותר משאבים לתת לי כמאמן, שהרבה יותר קרוב למקום מגוריי, ומציע לי 50 אחוז יותר ממה שמציעים לי, ובנוסף להכל אני מרגיש לא מספיק מוערך על ידי הקהל שלי, סיכוי סביר שאני קם והולך.

אני ממש מקווה שהדברים איתו יסתדרו כי בסוף ההצלחה המקצועית בשתי העונות האחרונות רשומה עליו בראש ובראשונה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
14 פברואר 2026, 01:42
ובנוסף להכל אני מרגיש לא מספיק מוערך על ידי הקהל שלי, סיכוי סביר שאני קם והולך.
ללאזטיץ' הספיקו תבוסה וחצי אחרי שהביא אליפות, שלבי בתים של אירופית פעמיים והכנסות של עשרות מיליונים למועדון כדי שהקהל יתהפך עליו.
בחיפה לבכר יש לא מעט אחוז בקהל דעה שלילית מאוד עליו עד היום, בוא לא נהפוך את הקהל שלנו לאיזה משהו שהוא לא.

בסוף זה משחק מו"מ.
רן דורש משהו מאוד גבוה, אלונה משחקת על זה שאין לו הרבה אופציות.
מכבי תא לא יביאו ישראלי, מכבי חיפה עם בכר, הפועל תא עם ברדה, ביתר לא תשלם סכומים כאלה וזה ירידה ברמה.
6 אליפויות והצלחות באירופה הספיקו לבכר לכמה חודשי אשראי במועדון כמו הכוכב האדום, ואחרי זה כלום ושום דבר ברמה שחזר למועדון שפיטר אותו 4 חודשים קודם. איזה אשראי יהיה בדיוק לרן?

האופציות של רן מסתכמות לאולי חיפה, ואולי איזה הימור באירופה שאחרי 5 חודשים בקלות יכול להיבעט משם.
זה לא שיש לו הרבה קלפים בשרוול.

בקטע הזה צריך לסמוך על אלונה, מקווה ומאמין שהדברים ייפתרו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
14 פברואר 2026, 10:21
ללאזטיץ' הספיקו תבוסה וחצי אחרי שהביא אליפות, שלבי בתים של אירופית פעמיים והכנסות של עשרות מיליונים למועדון כדי שהקהל יתהפך עליו.
בחיפה לבכר יש לא מעט אחוז בקהל דעה שלילית מאוד עליו עד היום, בוא לא נהפוך את הקהל שלנו לאיזה משהו שהוא לא.

בסוף זה משחק מו"מ.
רן דורש משהו מאוד גבוה, אלונה משחקת על זה שאין לו הרבה אופציות.
מכבי תא לא יביאו ישראלי, מכבי חיפה עם בכר, הפועל תא עם ברדה, ביתר לא תשלם סכומים כאלה וזה ירידה ברמה.
6 אליפויות והצלחות באירופה הספיקו לבכר לכמה חודשי אשראי במועדון כמו הכוכב האדום, ואחרי זה כלום ושום דבר ברמה שחזר למועדון שפיטר אותו 4 חודשים קודם. איזה אשראי יהיה בדיוק לרן?

האופציות של רן מסתכמות לאולי חיפה, ואולי איזה הימור באירופה שאחרי 5 חודשים בקלות יכול להיבעט משם.
זה לא שיש לו הרבה קלפים בשרוול.

בקטע הזה צריך לסמוך על אלונה, מקווה ומאמין שהדברים ייפתרו.
אני בספק עד כמה המעמד של בכר בחיפה חזק, להערכתי ממש לא. אם תהיה להם אופציה להביא את קוזוך הם יביאו אותו. אני במקומו לא מתקרב לשם כי הם מתנהלים כמו שכונה עם רפאלוב ועובדיה, אבל מבחינתו זו קפיצת מדרגה בהרבה מובנים.

לא ציינתי את היחס מהקהל כסיבה עיקרית, זו סיבה משנית אבל קשה לי להאמין שזה לא משחק תפקיד. בקטע הזה יש הבדל גדול בין בכר לקוזוך, בכר של השנה וחצי האחרונות הרוויח ביושר כל ביקורת שמגיע אליו. קוזוך לא.

התחלתי את דבריי בזה שאני סומך על אלונה.
בגישה הזאת הייתי תמיד. מבחינתי זה אנדרסטיימנט.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

רבותיי, בפנינו עומדת משימה חשובה תהיו ממוקדים.
הפועל ב״ש לא תלויה באף מאמן/שחקן הכל בסדר,תהיו רגועים ומספיק עם חרדת הנטישה הזאת.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חברה בואו קודם נסיים את העונה ואז נדבר על מאמנים וחוזים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אין לו מכביות ואין לו אירופה, שיביא צלחת ויקבל שידרוג

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אני חייב להגיד שאני ממש מתרגש שאני קורא כאן משתמשים שקוראים להישאר במסגרת התקציבית ובעבר טענו שצריך לפרוץ אותה בשביל אחרים,יפה
בהחלט התקדמות או צביעות תלוי בעיניי המתבונן.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Red Tiger כתב:
14 פברואר 2026, 15:10
אני חייב להגיד שאני ממש מתרגש שאני קורא כאן משתמשים שקוראים להישאר במסגרת התקציבית ובעבר טענו שצריך לפרוץ אותה בשביל אחרים,יפה
בהחלט התקדמות או צביעות תלוי בעיניי המתבונן.
הסבירו לך שיש הבדל בין מאמן לשחקן מה קרה לך

אח הפוזיציה. אשכרה הקפלניסטים של הפורום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הטמטום נוזל וחבל.
ככה זה כשהכל על רקע אישי.

לקוזוך יש עוד המון מה להוכיח.
זה לא דומה בעיניי לסיטואציות כמו עם טוני וקינגס שאנחנו יודעים בוודאות ששווים תארים.

אני בספק אם הוא מסוגל אפילו להתמודד עם שתי מסגרות.
אישית זה סיכון שהייתי לוקח, עד גבול מסוים.
הסכומים שמדברים עליהם בכתבה הם מופרכים.

שלח תגובה