בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אני לא צריך לקחת בחשבון.
לא רציתי, לא רוצה ולא ארצה שיעזוב
לא רציתי, לא רוצה ולא ארצה שיעזוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא חושב שלהתפטר זה בהכרח לקחת אחריות. כאשר קלינגר התפטר מבאר שבע לפני כמה שנים זו הייתה דווקא בריחה מאחריות. אותו דבר לוזון וגוטמן בהפועל תל אביב.
אני חושב שבמקרה שלנו לקיחת אחריות זה להמשיך לנסות לבלום ולייצב את המצב תוך כדי המשך לכלוך הידיים.
אני חושב שבמקרה שלנו לקיחת אחריות זה להמשיך לנסות לבלום ולייצב את המצב תוך כדי המשך לכלוך הידיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ממש חשבתי בדיוק על זה אתמולTotti כתב:סבבה, אתה לא היחידי שיגיד.
אני מאמין באמונה שלמה שהוא יודע שהוא ה-אחראי לאיך שהקבוצה נראית העונה ומאמן עצום כמוהו ידע לקחת אחריות, זה לא איזה גנב דעת שיעמוד על הקווים ויסריח את השם שלו רק בשביל כסף.
קלאסי לו להגיד- "הבנתי שאני לא מצליח להשפיע, הנה המפתחות".
מקווה מאוד שיהיה כאן עוד עשור ושנחגוג במאי רביעית.
ואמרתי שהדבר הכי גרוע שיקרה זה שהוא יחליט שהוא לא מסוגל להושיע יותר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
יצא לי לחשוב על זה.Totti כתב:תקראו לי משוגע, אבל עוד משחק-שניים בלי ניצחון והוא שם את המפתחות ומתפטר.
קשה לדמיין את הקבוצה הזאת ללא ברק.
הוא חלק בלתי נפרד מהנוף.
מאמין שהוא מספיק חכם כדי להבין שאי אפשר תמיד להיות למעלה וכך גם ראשי המערכת.
שיקחו את זה כאתגר.
ברק לא יברח, ושנה בלי אליפות לא תסריח את השם שלו.Totti כתב:סבבה, אתה לא היחידי שיגיד.
אני מאמין באמונה שלמה שהוא יודע שהוא ה-אחראי לאיך שהקבוצה נראית העונה ומאמן עצום כמוהו ידע לקחת אחריות, זה לא איזה גנב דעת שיעמוד על הקווים ויסריח את השם שלו רק בשביל כסף.
קלאסי לו להגיד- "הבנתי שאני לא מצליח להשפיע, הנה המפתחות".
מקווה מאוד שיהיה כאן עוד עשור ושנחגוג במאי רביעית.
אם גם עונה הבאה הוא לא יצליח לייצב את הספינה אז הוא ילך
בדיוק.גדי כתב:לא חושב שלהתפטר זה בהכרח לקחת אחריות. כאשר קלינגר התפטר מבאר שבע לפני כמה שנים זו הייתה דווקא בריחה מאחריות. אותו דבר לוזון וגוטמן בהפועל תל אביב.
מפחיד עצם המחשבה הזו, ושיש דיבור כזה.
כולנו למודי נסיון כמה גרועים מאמני הליגה בארץ. אסור שזה יקרה
איך אתה אוהב לזרוק את הפצצות האלהTotti כתב:תקראו לי משוגע, אבל עוד משחק-שניים בלי ניצחון והוא שם את המפתחות ומתפטר.
חשבתי על זה אח...ואני לא היחיד כנראהbs war כתב:
איך אתה אוהב לזרוק את הפצצות האלה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברקת לא תיתן לו ללכת בחיים.Totti כתב: חשבתי על זה אח...ואני לא היחיד כנראה
יכול להיות שהוא יגיד,היא תטיל וטו ובצדק.
את מי היא תביא? מי יותר טוב ממנו?
הבן אדם הוא קונצנזוס וכן צריך גם לחוות משבר בקריירה,הוא רק ילמד מזה.
בואו נשים דברים בפרופורציות - גם אם יהיו לנו עוד לא מעט משחקים רעים, זה בטל בשישים לעומת איבוד של ברק בכר. אסור בכלל שזה יעבור בראש לאף אחד במערכת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לצערי שורקי הבוז והמקללים בדרך כלל נשמעים חזק יותר.Guevara כתב:בואו נשים דברים בפרופורציות - גם אם יהיו לנו עוד לא מעט משחקים רעים, זה בטל בשישים לעומת איבוד של ברק בכר. אסור בכלל שזה יעבור בראש לאף אחד במערכת.
אסור להגיע למצב כזה. פשוט אסור.
אח שלי אתה קצת מגזים לטעמי.אלדר כתב: לצערי שורקי הבוז והמקללים בדרך כלל נשמעים חזק יותר.
אסור להגיע למצב כזה. פשוט אסור.
מתחילת העונה לא שמעתי כמעט בכלל קללות ושריקות נגד בכר, פה ושם אנשים שמבקרים החלטה כזאת או אחרת אבל מאוד רחוק ממה שאתה מתאר.
מדבריך משתמע כאילו הקהל על הגדרות ובכר יוצא כל משחק בליווי משטרה.
זה כמובן לא כמו שאתה מתאר אבל זה גם לא כל כך פסטורלי. יש קללות ואתמול היו הרבה שריקות בוז לחילוף של סבע.bs war כתב:
אח שלי אתה קצת מגזים לטעמי.
מתחילת העונה לא שמעתי כמעט בכלל קללות ושריקות נגד בכר, פה ושם אנשים שמבקרים החלטה כזאת או אחרת אבל מאוד רחוק ממה שאתה מתאר.
מדבריך משתמע כאילו הקהל על הגדרות ובכר יוצא כל משחק בליווי משטרה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+1אדום זקן כתב: ובחייאת ברק די לערבב,לא בא לך על שהר וממן,סבבה,רק בלי סיפורים שזה מקצועי.
כשאמר זאת אתמול ראיתי את בכר שמעתי את אלישע.
יציאה כ"כ לא מתאימה לבכר שעד עתה כמעט תמיד דיבר לעניין.
אתם צודקים והכל, אבל מה ציפיתם שיגיד?
כל דבר אחר שהיה אומר היה יוצר כותרות.
כל דבר אחר שהיה אומר היה יוצר כותרות.