אנשים לא מבינים את האירוע.
במצב של שיוויון נקודות לניצחון יש ערך חלקי בלבד.
ביום שני הפסדנו שני שערים למכבי תל אביב. רק ככה צריך להסתכל על זה.
אנשים לא מבינים את האירוע.
לא צריך להסתכל על זה ככה מהסיבה הפשוטה שאנחנו עשינו כל מה שבידיים שלנו .ForeverRed כתב: ↑14 מאי 2025, 08:56אנשים לא מבינים את האירוע.
במצב של שיוויון נקודות לניצחון יש ערך חלקי בלבד.
ביום שני הפסדנו שני שערים למכבי תל אביב. רק ככה צריך להסתכל על זה.
אתה יודע אחד הבעיות הגדולות שלי עם אוהדי הפועל ב״ש שהם לעיתים חשים חנה בבלי.
מה שהם רוצים זה שתעשה מהם יריבה.Red Tiger כתב: ↑14 מאי 2025, 10:04אתה יודע אחד הבעיות הגדולות שלי עם אוהדי הפועל ב״ש שהם לעיתים חשים חנה בבלי.
מקרה כמו שקרה שלשום אמור לזעזע בכל מקום והתפקיד שלנו הוא לזעזע, כי אם נשאיר את זה לתקשורת היא תדבר על זה אולי יום אחד ושם זה נגמר.
אני זוכר מה היה כאן במשחק השרוכים של בית שאן ושם הם הפסידו 3:2 אחרי שנלחמו כן?
מועדון הפועל תא על שופרותיו ואוהדיו הפך את בית שאן שהייתה אז המאמי הלאומית לאוייב העם,
איתן טייב סיים קריירה,אף שחקן לא רצה יותר להתקרב למועדון הזה ואחרי עונה הוא ירד ליגה ונעלם.
ברור לי מאוד שאין כאן יריבות באמת זה לא כוחות, אבל המועדון הזה מריך לשלם בריבית על מה שעשה.
אם דבר כזה היה קורה למכבי או חיפה או הפועל תא, מועדון הכדורגל מכבי נתניה היה היום נמצא תחת מתקפה לא פוסקת.
אתה רוצה לפגוע בהם? זאת הדרך,
הם מחפשים עכשיו רוכש,תעשה רעש תפעיל עיתונאים,מקורבים תעשה להם נזק שאף אחד לא ירצה לגעת בהם,זה נה שהיה קורה לו אחד המועדונים שציינתי היה נפגע מהם.
קודם כל, בידיים שלנו היה לעשות יותר.4 לב אדום כתב: ↑14 מאי 2025, 09:05לא צריך להסתכל על זה ככה מהסיבה הפשוטה שאנחנו עשינו כל מה שבידיים שלנו .
היה לנו +2 בשערים לפני המשחק , הוספנו עוד +3 נגד חיפה. אף אחד לא חשב שנתניה תתבזה ותמכור ככה ותקבל שישייה מול מכבי ת"א.
אין לנו שליטה על זה.
לאור איך שהמשחק נגד חיפה התפתח - 4:1 זו תוצאה נהדרת.
תזכור שהייתה איזו רבע שעה במחצית השנייה שחיפה יכלו להשוות, לשנות מומנטום ואז הדיון הזה לא מעניין בכלל.
היית לא רחוק מלצאת תיקו.ForeverRed כתב: ↑14 מאי 2025, 10:26קודם כל, בידיים שלנו היה לעשות יותר.
מכבי חיפה זה המשחק הכי קל בפלייאוף. רק השם נשאר מהקבוצה הזאת.
מנתניה לא היו לי ציפיות.
היה צפוי שיקבלו בראש.
בדיוק בגלל זה הגישה הייתה צריכה להיות שונה.
לבוא ״רק״ לנצח זה לא מספיק. זו חוסר הבנה של הסיטואציה. יצאנו בשן ועין מהערב הזה. כמעט בלי להתכוון. וזה בעצם מה שבעיקר מפריע לי.
מעתה והלאה חייבת ליפול ההבנה שאנחנו לא מתמודדים רק מול היריבות במשחקים עצמם, אלא מול הפרש שערים.
היריבה האמיתית היא מכבי וכך צריך להתייחס לזה.
ניצחת ואיבדת יתרון? הפסדת. על זה תוכרע אליפות.
הבעיה שטדי זה לא טרנר וביתר היא לא חיפה. זה סיפור אחר לגמרי ושם באמת צריך קודם כל לנצח.
במשחק הזה, אם קוזוך היה מעלה הרכב נגרי כמו ביום שני, היו לי הרבה פחות טענות.
מישהו הבטיח לך ניצחון אחרי שהובלת 3-1? וזה קרה רק בדקה ה75 כן?
בדיוק!ReDo כתב: ↑14 מאי 2025, 12:18מישהו הבטיח לך ניצחון אחרי שהובלת 3-1? וזה קרה רק בדקה ה75 כן?
הגיוני להרגיע את המשחק במצב כזה ולא להתחרפן.
יותר חשוב היה להביא את הנקודות מאשר להתאבד על הפרש שערים. אנחנו לא במחזור האחרון וכרגע מי במקום הראשון על חודו של גול זה פחות מעניין.
אותם קולות שנוהים פה על הפרש השערים היו נוהים פי כמה וכמה אם קוזוך היה מתאבד על התקפה ויוצא תיקו.
כשמזהים שהיריבה על הקרשים אז מנסיך למקסם תוצאהReDo כתב: ↑14 מאי 2025, 12:18מישהו הבטיח לך ניצחון אחרי שהובלת 3-1? וזה קרה רק בדקה ה75 כן?
הגיוני להרגיע את המשחק במצב כזה ולא להתחרפן.
יותר חשוב היה להביא את הנקודות מאשר להתאבד על הפרש שערים. אנחנו לא במחזור האחרון וכרגע מי במקום הראשון על חודו של גול זה פחות מעניין.
אותם קולות שנוהים פה על הפרש השערים היו נוהים פי כמה וכמה אם קוזוך היה מתאבד על התקפה ויוצא תיקו.
את חישובי השערים נשמור למחזור הסיום.שיש כתב: ↑14 מאי 2025, 13:42כשמזהים שהיריבה על הקרשים אז מנסיך למקסם תוצאה
לי אין טענות כי הבקענו 6 אבל השופטים שדדו. חוסר ריכוז בגול וחבל
מבין מי שחושש כי כרגע אנחנו בשיוויון נקודות ושערים יוצאים לטדי כשתל אביב מקבלים את הקבוצה הכי פריכה מנטלית בליגה.
כרגע זה לא משנה וצריך לבוא לטדי לנצח קודם כל ולקוות לטוב
יש רק דרך אחת להבטיח ניצחון, לוודא הריגה. עוד שער ועוד שער. אני מסכים עם פוראבר לגבי זה שאחרי ה3-1 היו לנו לא מעט דקות עם אווירת גארבג׳ משום מה שלא אמורות להיות, הייתה חסרה הדחיפות של המחצית הראשונה.