יש פה גם שכר לימוד של ברדה אין מה לעשות זה חלק מהעניין .
אני אופטימי כי הכיוון נכון
בני סכנין- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, דוחא
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, דוחא
מותר ולגיטימי לחלוטין להעביר ביקורת אבל זה יהיה טעות גדולה מבחינתנו לאבד את ברדה כאיש מערכת בכך שנוריד אותו לקווים, המאמן זה תפקיד מאוד תובעני ומספיק חודש אחד של תוצאות לא טובות ויהיו לא מעט שישלפו ציפורניים. עדיין לא מסכים עם תחושת הפספוס העצום שרווחת פה, אפשר להגיד סיסמאות כמו 6 גמרים אבל צריך להודות באמת שהקבוצה הזאת לא יכולה לנצח יותר מסיבוב שלם בפלייאוף, גם בתקופות היפות שלנו לא עשינו את זה. הרמה המקצועית של הסגל שלנו (ועוד עם כל החיסורים) עדיין לא ברמה לקחת פה אליפות למרות שחיפה ממש לא מרשימה.nitsande כתב: ↑25 אפריל 2022, 07:54חאלס להיות אישה מוכה, אין שום קשר בין האהבה לברדה לביקורת על ההחלטות שלו אתמול.
אני מת על ברדה, כמו כל אוהד של ב"ש, מעריך מאוד את מה שהוא עושה מאז שהחליף את לוי, מחזיק ממנו כאיש מקצוע וכבן אדם.
לא משנה מה יהיה אני אוהב אותו ואעודד אותו ואת הקבוצה.
לצד כל זה, כשיש ביקורת זה בסדר להגיד אותה.
חבל, זאת הייתה הזדמנות להלחיץ (מאוד) את חיפה, אולי אולי גם לגנוב להם את התואר והרסנו אותה.
מאכזב מאוד, אבל ממש לא סוף העולם.
לגבי השיפוט, היה שיפוט בעיקר מעצבן, אבל לא משהו שהשפיע על המשחק.
ובפנדל די בוודאות מלמד לא נכנס לפני הבעיטה, פשוט השחקנים שלנו הגיבו גרוע.
תסתכל טוב ותראה ששתי הרגליים שלו במקרה הגרוע על הקו, אף אחת מהן לא דורכת בתוך הרחבה. זה שהגוף מוטה קדימה זה לא נחשב.Sir Alex Ferguson כתב: ↑25 אפריל 2022, 10:52לדעתי יש מצב ישהרוש לא היה אפילו עם רגל אחת על הקו, מצד שני מלמד שהגיע לכדור היה בתוך הרחבה בזמן הבעיטה...
![]()
רק אהבה תנצח...
לא. כרגיל יחזקאל צולל.
חאלס לחפש תירוצים איפה שאין.
השופט לא היה הבעיה למרות שיפוט מעצבן.
רק אהבה תנצח...
זה לא הנושא שעליו דיברנו, אבל אני מסכים איתך.Itay כתב: ↑25 אפריל 2022, 12:12מותר ולגיטימי לחלוטין להעביר ביקורת אבל זה יהיה טעות גדולה מבחינתנו לאבד את ברדה כאיש מערכת בכך שנוריד אותו לקווים, המאמן זה תפקיד מאוד תובעני ומספיק חודש אחד של תוצאות לא טובות ויהיו לא מעט שישלפו ציפורניים. עדיין לא מסכים עם תחושת הפספוס העצום שרווחת פה, אפשר להגיד סיסמאות כמו 6 גמרים אבל צריך להודות באמת שהקבוצה הזאת לא יכולה לנצח יותר מסיבוב שלם בפלייאוף, גם בתקופות היפות שלנו לא עשינו את זה. הרמה המקצועית של הסגל שלנו (ועוד עם כל החיסורים) עדיין לא ברמה לקחת פה אליפות למרות שחיפה ממש לא מרשימה.
לדעתי ברדה יהיה מאמן מצוין אבל לתפקיד הזה יש תאריך פג תוקף קצר שבסופו נפסיד אותו.
לכן עדיף שיחזור לתפקיד המנהל מקצועי, רק שיקבל סמכויות מלאות!
רק אהבה תנצח...
מסכים, עם הסירוב הצפוי שלו להישאר כמאמן הוא סביר להניח יחזור לעמדת המנהל מקצועי ואני מעריך שאלונה ראתה טוב מאוד בחודש וחצי האחרון כמה ברדה הוא איש סופר מקצועי והפועל ב״ש צריכה להיבנות עפ״י חזונו. (אגב וסרמיליה טוענים שדראפיץ׳ קיבל הצעה מהפועל חיפה שהשיב כי הוא מעדיף לחכות לנו, אם אכן זה הכיוון אנחנו נכנסים חזק ללופ)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-51 ביננו לבני סכנין שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 23 נצחונות לנו, 13 נצחונות לבני סכנין, 15 תיקו ויחס שערים 51-71 לנו. כשאנחנו מארחים, המאזן הכולל ביננו עומד על 24 מפגשים - 14 נצחונות לנו, 4 נצחונות לבני סכנין, 6 תיקו ויחס שערים 20-35 לנו. כשבני סכנין מארחת, עומד המאזן הכולל ביננו על 27 מפגשים - 9 נצחונות לנו, 9 נצחונות לבני סכנין, 9 תיקו ויחס שערים 31-36 לנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם ככה היה נשרק פנדל חוזר הרוש יצא למרפסת כמו תמיד בפנדל