גביע המדינה :: מכבי נתניה - הפועל באר שבע, שלישי, 20:45

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: גביע המדינה :: מכבי נתניה - הפועל באר שבע, שלישי, 20:45

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:מדהים שאנחנו עפים לקבוצה של חוטבי עצים שואבי מים ועלי מוחמד אחד.
אין להם כלום ושום דבר חוץ מעלי מוחמד הנפלא, ועדין לא הצלחנו לייצר כלום, שום רעיונות בהתקפה, שום לחץ, שום משחק מהיר, הגנה עם דני עמוס, דודי טוויטו, ויקי כחלון ודודי תירם שמרו מולנו על שער נקי במשך 120 דקות ועוד בעשרה שחקנים.
1+

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

nitsande כתב:היה אדום. לא מבין את הויכוח. שלח יד, ללא קשר למהלך המשחק או לכדור, לכיוון צוואר של שחקן יריב...

בלי קשר, אתמול זה היה בלתי נסבל לראות או יותר נכון לשמוע את המשחק...
לא יכול להיות שבערוץ כמו ערוץ הספורט הפרשן של המשחק מתנהג כמו אחרון האוהדים של נתניה.

למה אני צריך לסבול "אוהד" נתניה ש"מפרשן" את המשחק בצורה לא אובייקטיבית בעליל...

אמירות כמו אני "חושש" שזה יכנס על מצבים שלנו ואני מאמין בו על בעיטות עונשין של נתניה,
כל האיי איי איי, ווייייי, ועוד מחוות קוליות המביעות אכזבה / שמחה לאיד כנגדנו מפאקינג פרשן בערוץ הספורט...

אני אישית הרגשתי כאילו אני רואה משחק יחד עם אוהד נתניה מהזן הנחות, אלה שכל המשחקים מתגרים בך ומקניטים אותך...
ובסוף רוקדים לך מול הפרצוף.

פשוט בושה.
+1000

איפה כל העיתונאים והעו'ד פה שירימו מכתבתלונה לערוץ הספורט???

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:מדהים שאנחנו עפים לקבוצה של חוטבי עצים שואבי מים ועלי מוחמד אחד.
אין להם כלום ושום דבר חוץ מעלי מוחמד הנפלא, ועדין לא הצלחנו לייצר כלום, שום רעיונות בהתקפה, שום לחץ, שום משחק מהיר, הגנה עם דני עמוס, דודי טוויטו, ויקי כחלון ודודי תירם שמרו מולנו על שער נקי במשך 120 דקות ועוד בעשרה שחקנים.
איך אתם אוהבים להכנס לפינות הללו, יש להם או אין להם.

יש להם קבוצת כדורגל, לא 11 שחקנים.
זה כל ההבדל.

ומשהו קטן, כי אי אפשר בלי; מותר לרדת טיפה מהעץ ולהפסיק עם האמרות הללו, "חוטבי עצים ושואבי מים". זה ביטוי מכוער ותלוש, שאין לו מקום בפערים הכמעט לא קיימים בין קבוצות ליגת העל.

אודה לכבודו אם יעניק "ציונים" באותו האופן לרשימת השחקנים שלפניו;

בן תורגמן
עדן בבסט
מתן אוחיון
יוספי
מרואן קהבא
טאהא
בן ביטון
דור אלו
ניב זריהן
בן שהר
שיר צדק
אריק סאבו

אל תספרו לי סיפורים ואגדות מאנו באנו- ינואר 2019, אם הם לא חוטבי עצים, מי הם?

שילכו כפרה על האנרגיות של סתו פיניש והמחויבות של קניקובסקי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: איך אתם אוהבים להכנס לפינות הללו, יש להם או אין להם.

יש להם קבוצת כדורגל, לא 11 שחקנים.
זה כל ההבדל.

ומשהו קטן, כי אי אפשר בלי; מותר לרדת טיפה מהעץ ולהפסיק עם האמרות הללו, "חוטבי עצים ושואבי מים". זה ביטוי מכוער ותלוש, שאין לו מקום בפערים הכמעט לא קיימים בין קבוצות ליגת העל.

אודה לכבודו אם יעניק "ציונים" באותו האופן לרשימת השחקנים שלפניו;

בן תורגמן
עדן בבסט
מתן אוחיון
יוספי
מרואן קהבא
טאהא
בן ביטון
דור אלו
ניב זריהן
בן שהר
שיר צדק
אריק סאבו

אל תספרו לי סיפורים ואגדות מאנו באנו- ינואר 2019, אם הם לא חוטבי עצים, מי הם?

שילכו כפרה על האנרגיות של סתו פיניש והמחויבות של קניקובסקי.
כל השמות למעלה נכנסים להרכב שלהם בהליכה.
בן ביטון וקבהא הופכים לבאנקרים שלא זזים מההרכב.
בן שהר וסאבו אצלם הופכים לכוכבים.

את מי היית לוקח מנתניה של אתמול חוץ מאת עלי מוחמד? אולי את אביב אברהם לסגל הרחב.

הפסדנו לקבוצה אנמית ובינונית, חבר אוהד נתניה כל העונה מדבר על הגעגוע לעונה הקודמת ועד כמה הם חלשים השנה.
זה לא אמור לעניין אותם לאור העובה שמדובר בגביע ויש הבדלי תקציב ואיכות סגל ברורים, הם את שלהם עשו, אבל אני מרגיש אותה הרגשה כמו ההדחה בגביע להפועל רעננה בזמנו עם אלישע. וזה אומר המון על הקבוצה הנוכחית שלנו ועד כמה אנחנו לא ממשים את איכות הסגל שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

יש לנו גם בעייה עם בן ביטון, הגיע כנראה לתקרת הזכוכית שלו.
טוב ואפילו טוב מאד הגנתית, משקיען, פותח נהדר לאגף עם מליקסון, עושה (כמעט) הכל נכון, עד למסירה האחרונה...
תעשו סטטיסטיקות על אחוז הההצלחה, וזה יהיה מחריד.
למכבי יש שני מגינים ימניים שיודעים למסור ולבשל.
אפקטיבית, בגלל שאין לנו קיצוני ובן לא מדייק, אין לנו בעצם כלום ושום דבר מאגף ימין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בן ביטון אחרון הבעיות שלנו.
דווקא אתמול ההופעה שלו הבליטה את הפערים בינו לבין דור אלו.
הגנתית בן היה נפלא.
התקפית התנועה שלו נפלאה, המסירה האחרונה תמיד הייתה איומה אצלו ולכן זה לא מפתיע ולא מחדש.
אני אוסיף שגם בן שהר הוא לא הבעיה, וגם מליקסון הוא לא הבעיה, וגם אוגו הוא לא הבעיה, וגם אורן ביטון הוא לא הבעיה. הם נותנים מה שתמיד נתנו פשוט בקבוצה של העונה זה לא מספיק כי שחקני הרכש שהבאנו (סאבו, דיא, ניג'ל, בן בסט וכיוצא בזה) לא נותנים את מה שהם אמורים לתת ואת מה שנתנו השחקנים שהם אמורים להחליף.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:בן ביטון אחרון הבעיות שלנו.
דווקא אתמול ההופעה שלו הבליטה את הפערים בינו לבין דור אלו.
הגנתית בן היה נפלא.
התקפית התנועה שלו נפלאה, המסירה האחרונה תמיד הייתה איומה אצלו ולכן זה לא מפתיע ולא מחדש.
אני אוסיף שגם בן שהר הוא לא הבעיה, וגם מליקסון הוא לא הבעיה, וגם אוגו הוא לא הבעיה, וגם אורן ביטון הוא לא הבעיה. הם נותנים מה שתמיד נתנו פשוט בקבוצה של העונה זה לא מספיק כי שחקני הרכש שהבאנו (סאבו, דיא, ניג'ל, בן בסט וכיוצא בזה) לא נותנים את מה שהם אמורים לתת ואת מה שנתנו השחקנים שהם אמורים להחליף.
דור אלו היה נשחט על הופעה כמו זו של ביטון אתמול. הוא בכלל לא הגיע לעונה הזאת.
כנראה שיש שחקנים שיותר נוח לבקר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: דור אלו היה נשחט על הופעה כמו זו של ביטון אתמול. הוא בכלל לא הגיע לעונה הזאת.
כנראה שיש שחקנים שיותר נוח לבקר.
אולי לא ראינו את אותו משחק.
אני לא זוכר אפילו פעם אחת שגברו על ביטון הגנתית או שהגיעו למצב מהאגף שלו.
התקפית כל הפעמים שהגענו לרחבה הגיעו מהשילוב של ביטון ומליקסון (וכן, הסיבה שלא כבשנו מאותם התקפות הם בין היתר בגלל שהמסירה האחרונה של ביטון איומה).
איפה זה ואיפה דור אלו שנתן לשחקני מכבי חיפה בכל פעם להגביה עליו או שבגול השני של חיפה נעמד וצפה בעוואד ואזולאי מתמסרים מול שער ריק.
ביטון ואלו לא באותו מקצוע בכלל.
אפשר לדבר על כל הפעמים שהכדור ברח לביטון החוצה, גם בגלל המשטח הגרוע וגם בגלל טכניקה לקויה של בן.
אבל איפה הוא ואיפה סבע והאסלביינק שהיו אמורים לתת לנו ערך מוסף ובמקום זה מכדררים ראש בקיר בכל התקפה.
איפה הוא ואיפה חאתם אלחמיד שעושה עבירה טיפשית על ה-16, ובהתקפה אחרי זה מוסר כדור לשחקני נתניה ומשאיר שניים מול קבהא שמצליח למזלנו לנקות ובסוף המשחק שוב מפספס כדור גובה שבמזל לא מסתיים בשער.
איפה הוא ואיפה סאבו שאמור היה לשדרג אותנו ובכלל לא הופיע אתמול.
איפה הוא ואיפה הילד מהנוער שלא הצליח לייצר כלום אתמול.
איפה הוא ואיפה בן בסט שלא גבר אפילו פעם אחת אתמול על שחקן ההגנה במאבק פיזי, בכדור גובה, ולא ייצר כלום כל המשחק.
מבחינה הגנתית (הוא מגן כן?), הוא היחידי שלא עושה כל משחק טעות של גול.
לאור כל החסרונות שלנו השנה, באמת שהוא בתחתית הדאגות שלי ומהבעיות האחרונות שלנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: אולי לא ראינו את אותו משחק.
אני לא זוכר אפילו פעם אחת שגברו על ביטון הגנתית או שהגיעו למצב מהאגף שלו.
התקפית כל הפעמים שהגענו לרחבה הגיעו מהשילוב של ביטון ומליקסון (וכן, הסיבה שלא כבשנו מאותם התקפות הם בין היתר בגלל שהמסירה האחרונה של ביטון איומה).
איפה זה ואיפה דור אלו שנתן לשחקני מכבי חיפה בכל פעם להגביה עליו או שבגול השני של חיפה נעמד וצפה בעוואד ואזולאי מתמסרים מול שער ריק.
ביטון ואלו לא באותו מקצוע בכלל.
אפשר לדבר על כל הפעמים שהכדור ברח לביטון החוצה, גם בגלל המשטח הגרוע וגם בגלל טכניקה לקויה של בן.
אבל איפה הוא ואיפה סבע והאסלביינק שהיו אמורים לתת לנו ערך מוסף ובמקום זה מכדררים ראש בקיר בכל התקפה.
איפה הוא ואיפה חאתם אלחמיד שעושה עבירה טיפשית על ה-16, ובהתקפה אחרי זה מוסר כדור לשחקני נתניה ומשאיר שניים מול קבהא שמצליח למזלנו לנקות ובסוף המשחק שוב מפספס כדור גובה שבמזל לא מסתיים בשער.
איפה הוא ואיפה סאבו שאמור היה לשדרג אותנו ובכלל לא הופיע אתמול.
איפה הוא ואיפה הילד מהנוער שלא הצליח לייצר כלום אתמול.
איפה הוא ואיפה בן בסט שלא גבר אפילו פעם אחת אתמול על שחקן ההגנה במאבק פיזי, בכדור גובה, ולא ייצר כלום כל המשחק.
מבחינה הגנתית (הוא מגן כן?), הוא היחידי שלא עושה כל משחק טעות של גול.
לאור כל החסרונות שלנו השנה, באמת שהוא בתחתית הדאגות שלי ומהבעיות האחרונות שלנו.
נראה לי שזו פעם ראשונה שאני מסכים איתך באלף אחוז :)

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

סיר אלכס, לגבי ביטון, זה בדיוק מה שכתבתי, משחק הגנה טוב, ניידות כל התשעים דקות, חורש את האגף ואז הוא בועט בדלי במסירה האחרונה שלו. מה כל זה שווה (בקטע ההתקפי) אם המסירות שלו איומות???

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אלו לא קרוב אליו בקטה ההגנתי, אבל לדעתי המסירות שלו מדוייקות יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הבעיות עם ביטון מתחילות הרבה לפני המסירה האחרונה.
הוא לא הגיע לעונה הזאת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:הבעיות עם ביטון מתחילות הרבה לפני המסירה האחרונה.
הוא לא הגיע לעונה הזאת.
אני זוכר אתמול טעויות של אלחמיד ושל בן תורג'מן (לא בא אליו בטענות, נתן מה שחשבנו שיתן לטוב ולרע), טעויות של ביטון (וגם של קבהא והרוש ראוי לומר) אני לא זוכר.
אולי תוכל לרענן את זכרוני ולציין טעות שבן עשה בהגנה לאורך 120 הדקות.
איבודי כדור בגלל שילוב של טכניקה נמוכה ומשטח דשא איום ונורא? בהחלט. מסירה אחרונה ברמה של שחקן בילדים א'? בהחלט. למעט זה, היה טוב, גם הגנתית וגם בהצטרפות למשחק ההתקפה ובשילוב שלו עם מליקסון.
בן לא מושלם, והמסירה האחרונה שלו בהתקפה נוראית (בגלל זה גם החתמנו את דור אלו במחשבה שיהיה בימין מה שאורן ביטון בשמאל), אבל אתמול כמו תמיד הוא היה בסדר גמור, ולפי המנהלת יש עדין לא מעט קטגוריות שהוא מהמובילים בליגה.
אלחמיד, תורג'מן, סאבו, בן בסט, הילד, דיא, ניג'ל, שהר, הם באמת היו אתמול חלשים/עשו טעויות קשה.
כמו שאמרתי, בן ביטון הוא בתחתית הרשימה שלי. הלוואי ואלחמיד, טאהה, אוחיון, קורוהוט וצדק היו נראים השנה כמו שהוא נראה הגנתית. היינו חוטפים הרבה פחות שערים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

סיר אלכס, מצטט אותך: איבודי כדור בגלל שילוב של טכניקה נמוכה ומשטח דשא איום ונורא? בהחלט. מסירה אחרונה ברמה של שחקן בילדים א'? בהחלט. למעט זה, היה טוב, גם הגנתית וגם בהצטרפות למשחק ההתקפה ובשילוב שלו עם מליקסון.

כולנו מסכימים שהגנתית הוא טוב. עד לפני חודש היינו קבוצה ששולטת בשדה ורוב הזמן תוקפת. כמו שכתבנו, שורף את הדשא, משחק בתיאום מלא עם מליקסון, אבל לא יוצא מזה שום דבר, אז מה זה עוזר לנו??
כיוון שאיבדנו את שני הקיצונים הטובים בליגה ולא הצלחנו למלא את החסר, תפקיד המגינים הפך להיות אפילו חשוב יותר. אולי אתה "מוותר" לו רק בגלל שהוא משקיע, ובעצם לא שופט אותו בהתאם לתפוקה שלו?
פול גז בניוטרל. לעיתים אני חושב שמאמן היריב משאיר אותו בכוונה לבד על מנת שיקבל את הכדור וירים לציפורים. (כמו בכדורסל שהמאמן מנחה לאפשר קליעת 3 נקודות לקלעים הגרועים)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני לא יודע מה אתם רוצים מבן ביטון....
סבע לא מבשל
סאבו לא מבשל
נייג’ל לא מבשל

אף אחד לא מבשל גולים. אז ברור שכל כדור מסוכן באיזור הרחבה פתאום נהיה קריטי וחייב להכנס כמו שצריך.

אז מה הכעס לבן? מה הוא קשור? אני חולק על הרבה ממכם
הוא בין היחידים שהגיע לעונה הזאת

שלח תגובה