מכבי חיפה- הפועל "תדיראן" באר שבע, שני, 20:00, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל "תדיראן" באר שבע, שני, 20:00, סמי עופר
כמו לפני אשדוד, אין שירי שחקנים לפני המשחק. מישהו יודע מה קורה עם זה?
"המוות המקצועי"....zivmay כתב:כששחקנים זורקים ז**, לא לוחצים, לא יורדים להגנה, זה קודם כל אשמת המוות המקצועי. אין שום מחוייבות, עם גישה כזו לא מגיעים לכלום.
טעות הקלדה או פליטה פרוידיאנית?
הארגון הגיע 20 דקות בערך לפני פתיחת המשחקdelta7 כתב:כמו לפני אשדוד, אין שירי שחקנים לפני המשחק. מישהו יודע מה קורה עם זה?
- simply-red
אחי ישך בעיה עם הבנת הנקרא?dardasmiley כתב:
אוקיי, אין זמן, הרבה דברים לא עובדים, הקבוצה חולה, יש מלא מה לתקן. מה אתה מציע? להפוך את טרנר למגרש הכי לחוץ בארץ? לפטר את בכר? לעלות עם הנוער?
צאו מהסרט שאתם מחדשים למישהו עם הלחץ. כולנו מבינים אץ מצב הקבוצה. לחץ לא יעזור פה...
בחיאת אל תהפכו את זה לפייסבוק שנהיה מזעזע לקרוא שם, כל אחד שגמר כיתה ב' חושב שהוא מבין טוב מבכר ואלונה.
יש אחד שיכול להחזיר את העגלה למסלול, הואא כבר מקבל שכר מאלונה וחתום פה ל4 שנים.
איפה רשמתי שצריך לפטר את בכר או משהו בכיוון? וכן לברק יש חלק באיך שאנחנו נראים במשחקים האחרונים עם כל הג'ינגלים שלו, ניהול משחק לא טוב וחילופים לא נכונים.
לחץ יש, גם השחקנים מודים בזה וזה לא בא מכיוון הקהל, לפחות לא כרגע.
מה אני מציע? וואלה לא יודע, יש לנו מלא בעיות בקבוצה אבל קודם כל ברק חייב להרגיע את השטח, המון עבודה מנטלית, זה מה שהכי חשוב כרגע כי מקבוצה לחוצה ועצבנית ולא משנה כמה כישרונית היא, לא נראה תוצאות.
ועוד משהו, מספיק כבר עם ההתייפיפות של מגיני הגלקסיה, אפשר להביע דעה ולהעביר ביקורת עיניינית.
איומים לשער: 19
איומים למסגרת: 4
שבוע שעבר:
איומים לשער: 24
איומים למסגרת: 5
נתונים עלובים
שבוע שעבר:
נתונים עלובים
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
משהו שמאוד מציק לי.
מאתמול ברדיו אחרי המשחק והיום באתרי האינטרנט,הדעה הרווחת למי שלא היה ולא ראה את המשחק הוא שמכבי חיםה יצאו פראיירים.
וואלה אני לא יודע אם זה חלק מיח"צ,שטיפת מוח,גניבת דעת או סתם טימטום.
שתי קבוצות על הדשא ששוות עשרות מליונים בהצגת כדורגל מביכה.
מאתמול ברדיו אחרי המשחק והיום באתרי האינטרנט,הדעה הרווחת למי שלא היה ולא ראה את המשחק הוא שמכבי חיםה יצאו פראיירים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמות האיומים למסגרת מביכה.ניב כתב:איומים לשער: 19
שבוע שעבר:
נתונים עלובים
אין לנו באמת איומים אמיתיים.
המשחק היחיד שהגענו למצבים קורצים באמת היה מול אשדוד וגם אותו הפסדנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
בן בסט מול שוער זה לא איום אמיתי?דר אדום בנשמה כתב:כמות האיומים למסגרת מביכה.
אין לנו באמת איומים אמיתיים.
המשחק היחיד שהגענו למצבים קורצים באמת היה מול אשדוד וגם אותו הפסדנו.
נייגל מול שוער זה לא איום אמיתי?
מליקסון, ממן, וקבהא בנגיחות פנויות מאזור החמש זה לא איום אמיתי?
אוגו לבד על ה-16 גם לא נחשב?
די עם הקשקוש הזה.
הגענו למספיק מצבים בשביל להשיג שער.
יש לנו קבוצה לחוצה וחסרת ביטחון עם שחקני התקפה שדיוק הוא גם ככה לא הצד החזק שלהם.
היריבות שלנו עושות שערים מהרבה פחות.
- The red one
שני המצבים שתיארת לא מי יודע מה 'אמיתיים'. נייג'ל היה מכוסה על ידי 3 שחקנים (כולל חיימוב) והיה צריך הרבה מאוד מזל ודיוק כדי שהכדור הזה ייכנס. בן בסט זה בהחלט פוטנציאל לאיום ולגול אבל הוא השתלט חרא..ForeverRed כתב: בן בסט מול שוער זה לא איום אמיתי?
די עם הקשקוש הזה.
יש לנו קבוצה לחוצה וחסרת ביטחון עם שחקני התקפה שדיוק הוא גם ככה לא הצד החזק שלהם.
לגבי השאר אני אפילו לא זוכר על מה מדובר והמצבים אפילו לא מופיעים בתקציר אז כנראה שהם לא באמת היו איומים..
אמת. משחק של תיקו. כל שוער לקח 2-3 כדורים לא מסובכים מדי.אדום זקן כתב:משהו שמאוד מציק לי.
- ForeverRed
כולם היו איומים שיכולים וצריכים להסתיים בשער כשיש קצת יותר חדות וביטחון.The red one כתב: שני המצבים שתיארת לא מי יודע מה 'אמיתיים'. נייג'ל היה מכוסה על ידי 3 שחקנים (כולל חיימוב) והיה צריך הרבה מאוד מזל ודיוק כדי שהכדור הזה ייכנס. בן בסט זה בהחלט פוטנציאל לאיום ולגול אבל הוא השתלט חרא..
לגבי השאר אני אפילו לא זוכר על מה מדובר והמצבים אפילו לא מופיעים בתקציר אז כנראה שהם לא באמת היו איומים..
אני יכול להוסיף עוד כמה אבל אתה מפספס את הנקודה, והיא שאנחנו לא מסוגלים כרגע לשים כדור ברשת וזה לא בהכרח קשור לאיכות המצבים (גם נגד אשדוד ובני יהודה לא היו כאלה?).
אתה יכול לבדוק אותי.
- The red one
אני בגדול מבין מה אתה אומר (בעיקר נגד אשדוד זה ניכר, המון החטאות מסמררות שיער שלנו ואיבנביץ' הזה פשוט הניף את הרגל, פגע בשפיץ וגול)ForeverRed כתב: כולם היו איומים שיכולים וצריכים להסתיים בשער כשיש קצת יותר חדות וביטחון.
אני יכול להוסיף עוד כמה אבל אתה מפספס את הנקודה, והיא שאנחנו לא מסוגלים כרגע לשים כדור ברשת וזה לא בהכרח קשור לאיכות המצבים (גם נגד אשדוד ובני יהודה לא היו כאלה?).
אתה יכול לבדוק אותי.
אבל אתמול באמת שלא ממש היה לנו איום 'אמיתי'. אני חושב שגם נייג'ל עם ביטחון לא מצליח להכניס את הכדור לרשת כששלושה מקיפים אותו
ולגבי בן בסט לא חושב שזה עניין של ביטחון. הכדור לא התלבש על החזה..זה לא שאם היינו במקום הראשון זה היה קורה (לדעתי).
- ForeverRed
אם היה לי כוח הייתי מכין לך קליפ לריענון הזיכרון.The red one כתב: אני בגדול מבין מה אתה אומר (בעיקר נגד אשדוד זה ניכר, המון החטאות מסמררות שיער שלנו ואיבנביץ' הזה פשוט הניף את הרגל, פגע בשפיץ וגול)
אבל אתמול באמת שלא ממש היה לנו איום 'אמיתי'. אני חושב שגם נייג'ל עם ביטחון לא מצליח להכניס את הכדור לרשת כששלושה מקיפים אותו
ולגבי בן בסט לא חושב שזה עניין של ביטחון. הכדור לא התלבש על החזה..זה לא שאם היינו במקום הראשון זה היה קורה (לדעתי).
לא משנה, נקסט.
חברים. אל תתפתו לשטיפת מוח של השדרים במשחק.
כל מי שהיה בסמי כן ראה דברים חיוביים מגובה הדשא.
ברוך השם, ההגנה והקישור התייצבו פלאים!! המון חטיפות כדור ולחץ.
ההתקפה עכשיו זה העבודה העיקרית של בכר, זה הקושי האמיתי.
החילוף של סבע מוצדק עם כל הכבוד, הרבה הרבה ניצוצות של עצלנות ובלי תנועה לעומק בכלל!! החילוף היה סופר מוצדק.
ההתקפה שלנו לא עושה תנועה אם אין סיכוי שימסרו להם וזו בעיה. שחקן התקפה צריך לעשות תנועה כדי להזיז ולהתיש את היריבים ולא בהכרח כדי לקבל כדור. רוב משחק ההתקפה אמור להתנהל סביב שחקנים שעושים תנועה ולא בהכרח מקבלים כדור.
בבסט אמנם לא תרם התקפית מי יודע מה, אבל הגנתית תרם מאוד.
בקיצור, ככל שאני רואה יותר משחקים, אני מבין שאין מנוס משלישיית אמצע חזקה של אוגו קבאהא סאבו.
מישהו בהתקפה צריך לפתוח על הספסל.
כל מי שהיה בסמי כן ראה דברים חיוביים מגובה הדשא.
ברוך השם, ההגנה והקישור התייצבו פלאים!! המון חטיפות כדור ולחץ.
ההתקפה עכשיו זה העבודה העיקרית של בכר, זה הקושי האמיתי.
החילוף של סבע מוצדק עם כל הכבוד, הרבה הרבה ניצוצות של עצלנות ובלי תנועה לעומק בכלל!! החילוף היה סופר מוצדק.
ההתקפה שלנו לא עושה תנועה אם אין סיכוי שימסרו להם וזו בעיה. שחקן התקפה צריך לעשות תנועה כדי להזיז ולהתיש את היריבים ולא בהכרח כדי לקבל כדור. רוב משחק ההתקפה אמור להתנהל סביב שחקנים שעושים תנועה ולא בהכרח מקבלים כדור.
בבסט אמנם לא תרם התקפית מי יודע מה, אבל הגנתית תרם מאוד.
בקיצור, ככל שאני רואה יותר משחקים, אני מבין שאין מנוס משלישיית אמצע חזקה של אוגו קבאהא סאבו.
מישהו בהתקפה צריך לפתוח על הספסל.
חסר איזה ראדי או ברדה שיגרדו גולForeverRed כתב: בן בסט מול שוער זה לא איום אמיתי?
די עם הקשקוש הזה.