אל תשמיט את היתרון שלנו. אנחנו עדיין מובילים.yakar כתב:אם המשחק מול בני יהודה היה מכריע כל כך הייתי חושש גם ממנו.
כמו גמר גביע, והנה מכבי הפסידה לבני יהודה בגמר.
אם כבשנו שער 1, הסיכויים הם 90% לטובתנו
אל תשמיט את היתרון שלנו. אנחנו עדיין מובילים.yakar כתב:אם המשחק מול בני יהודה היה מכריע כל כך הייתי חושש גם ממנו.
כמו גמר גביע, והנה מכבי הפסידה לבני יהודה בגמר.
איזה יתרון ברדה בגילו מביא איתו מול הגנות כבדות?גיא חניה כתב:לפתוח בהרכב הרגיל , ההבדל היחיד הוא ברדה בחוד במקום שהר.
לעלות במטרה לגמור תעבודה על ההתחלה !!
1+Totti כתב: איזה יתרון ברדה בגילו מביא איתו מול הגנות כבדות?
בעיקר ניסיון והטיות גוף שיכולות לגרור לפאולים בקרבת הרחבה.Totti כתב: איזה יתרון ברדה בגילו מביא איתו מול הגנות כבדות?
פששש כל הכבוד להם, מעניין מול איזה קבוצה הם שיחקוגדי כתב:מאמן הונבד:"עשינו תוצאה טובה מול קבוצה עם תקציב של 35-40 מיליון יורו"
אוחנה שווה הרכב. אם צריך חלוץ אז חלוץ.Totti כתב:תחשבו שאני הזוי וזה גם לא יקרה.
אבל אם אני בכר, אוחנה עולה בחוד מחר.
נשמע דפוק, יכול להיות. אבל לילד יש יכולות לייצר לעצמו, לעבור בקלות ובמהירות לתוך הרחבה וכמו שהחלוצים שלנו נראים, גם הסיומת לא מטרידה אותי.
חילופי מקומות עם טוני ומאור וההונגרים יוצאים מדעתם.
זה הוא יכול להביא מול כל יריב.גיא חניה כתב: בעיקר ניסיון והטיות גוף שיכולות לגרור לפאולים בקרבת הרחבה.
בדיוק בגלל זה, עולה עם מיכאל.גיא חניה כתב: בעיקר ניסיון והטיות גוף שיכולות לגרור לפאולים בקרבת הרחבה.
לא מביאTotti כתב: איזה יתרון ברדה בגילו מביא איתו מול הגנות כבדות?
35-40 מיליון אירו?גדי כתב:מאמן הונבד:"עשינו תוצאה טובה מול קבוצה עם תקציב של 35-40 מיליון יורו"