די נו..אתה יודע מצוין מה מטרת הכותרותThe red one כתב:לחמם את מה? הוא כתב שהפוסט מופנה כלפי הקהל?
חוץ מזה שהוא ממש לא מחליט על מה כותרת ראשית באתר או בכתבה
הפועל ב"ש- סאות'המפטון, מחזור 2, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- סאות'המפטון, מחזור 2, חמישי, 20:00, טרנר
- The red one
יודע בהחלט, אך גם יודע שלברמן אין שום קשר אלייה כפי שאתה מציג את זה.CrazyRed7 כתב: די נו..אתה יודע מצוין מה מטרת הכותרות
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436" onclick="window.open(this.href);return false;
הזווית שלי
הזווית שלי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
שי בחייאת שי מה אתה רוצה מהתקשורת מה? הרי ברמן ומוגליבסקי לא כותבים את הכתבות של המשחקים עצמם, למרות שהם חתומים עלייהם. אז מה התלונות אלייהם? הם לא כתבו הרכב טלאים והם אל נתנו כותרות שלאחר המשחק.
אני מזהה התבהמות רצינית עלייהם, ועל פארש! (במקרה הזה מוגליבסקי על פארש..לרוב אני לא מגן עליו)
אני מזהה התבהמות רצינית עלייהם, ועל פארש! (במקרה הזה מוגליבסקי על פארש..לרוב אני לא מגן עליו)
טוב מאוד.
לתקשורת אנחנו רגילים.
עצוב שאלו מעצבי דעת הקהל (יותר הפרשנים סוג ז' בתקשורת שהאינטרס ממלא את גרונם) רואים את התוצאות הברורות של זה בטיפשות ההמונים בפייסבוק.
פששש איזה אוהד מסור הברמן הזה.
מתי מכניסים אותו כבר לרשימה השחורה? מה ההבדל בינו לבין המוגלה המוקצה?
ואתם לא יודעים למי הפוסט של ראדי מכוון. גם פלט רשם הודעה דומה באינסטגרם והתקשורת הנפלאה קבעה שהוא רוצה לעזוב, בסוף זה היה משהו אחר לגמרי.
מתי מכניסים אותו כבר לרשימה השחורה? מה ההבדל בינו לבין המוגלה המוקצה?
ואתם לא יודעים למי הפוסט של ראדי מכוון. גם פלט רשם הודעה דומה באינסטגרם והתקשורת הנפלאה קבעה שהוא רוצה לעזוב, בסוף זה היה משהו אחר לגמרי.
התקשורת זה גם נימני במשחק וחברי היציע ובין היתר מוגילבסקי וברמן.The red one כתב:שי בחייאת שי מה אתה רוצה מהתקשורת מה? הרי ברמן ומוגליבסקי לא כותבים את הכתבות של המשחקים עצמם, למרות שהם חתומים עלייהם. אז מה התלונות אלייהם? הם לא כתבו הרכב טלאים והם אל נתנו כותרות שלאחר המשחק.
רק חתומים? אל תחתמו. אל תתמם נוה, אל תתמם. אני חי 10 שנים מחוץ לבאר שבע ומכיר מצוין את הרצון של "הבאר שבעים" להתחנחן לבראנזה התלאביבית ולהראות אובייקטיבים ונאמנים למטרה.
מי שפותח את כתבת הסיקור שלו במשפט "באר שבע לא ניצלה הרכב שני של האנגלים כדי לנצח" ומנסה לעצב כאן דעת קהל כאילו מדובר בכישלון, שישא בתוצאות.
או כותרת אחרת "לא כל יום סן סירו"...
יאללה, תשנו על האף...עלו 8 שחקנים שהביסו את פראג והאחרים לא בדיוק כוכבים באפרוחי בני עייש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אתה טועה שי אתה טועה ובגדול.
אומר לך בוודאות ולא מניחוש או מקור שני - ברמן ומוגילבסקי לא קשורים לכתבות בזמן אמת, וגם לא למה שנהיה מהכתבות האלה בסיום המשחק. נעזוב בצד את העובדה שגם בכתבות רגילות הם לא אחראים על כותרות ועל כותרות משנה.
חבל שאתה נופל למלכודת הזאת. אל תעבוד על אוטומט ואל תסחף אחרי זרם, כנ"ל גם לגבייך קרייזירד7.
אומר לך בוודאות ולא מניחוש או מקור שני - ברמן ומוגילבסקי לא קשורים לכתבות בזמן אמת, וגם לא למה שנהיה מהכתבות האלה בסיום המשחק. נעזוב בצד את העובדה שגם בכתבות רגילות הם לא אחראים על כותרות ועל כותרות משנה.
חבל שאתה נופל למלכודת הזאת. אל תעבוד על אוטומט ואל תסחף אחרי זרם, כנ"ל גם לגבייך קרייזירד7.
האפסים האלה ילמדו רק ביום שהמועדון יחרים אותם ואת האתר העלוב שלהם. לא מבין למה מחכים.
לא היה צד ימין כי מליקסון נוטה לאמצע, נראה שבכר העדיף שליטה באמצע.אדום זקן כתב: אח שלי די בחייאת תעשה הפרדה בין האבא לעניין המקצועי.
בוזגלו בכןשרו היה חייב! לפתוח אתמול חייב!
אין כאן שאלה בכלל.
מליקסון היה רע מאוד אתמול וזה ממשיך מאז חזר מהפציעה.
אתמול עד שבוזכלו נכנס לא היה לנו צד ימין בכלל.
ודבר נוסף, ברק אוהב לשנות תוך כדי משחק ועם מליקסון זה עובד טוב יותר, הוא יכול לנהל משחק ואז לזוז לכנף אם צריך. בוזגלו זה כנף נטו
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 30 ספטמבר 2016, 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
מליקסון לא היה בשיאו אבל להגיד שהיה רע?הגזמה פרועה.
לפניו ברשימת החלשים יותר היו אוגו וטוני.
בואו לא נשכח מול איזו הגנה שיחקנו אתמול. זה לא נאגאטומו וראנוקיה החלשים.
שגיא כהן תפסיק לבלבל במוח.zivmay כתב:
אתה חושב שהתגובות שלך מרגשות אותי, אבל איך אני אתרגש מבנאדם שהתהפך על אלישע לוי אחרי שהוא סגד לו כל חייו, יצא על בוזגלו ב100 קמש לפני חודש וחצי.
בסדר, לפי איך שזה נראה אתה כנראה תשנה את דעתך בקרוב.
כל שבוע מנפח לנו את המוח וחושב שהוא במשחק פלסטיישן.
נכון לאתמול היה צריך להכניס את בוזגלו לפני דקה 60,לא אמרתי לפתוח איתו.
אבל תמשיך לקשקש גם ככה אף אחד לא לוקח אותך ברצינות.
נכון,אבל בלט אתמול לעין במחצית השנייה העובדה שהכל הולך שמאלה.שיש כתב: לא היה צד ימין כי מליקסון נוטה לאמצע, נראה שבכר העדיף שליטה באמצע.
ודבר נוסף, ברק אוהב לשנות תוך כדי משחק ועם מליקסון זה עובד טוב יותר, הוא יכול לנהל משחק ואז לזוז לכנף אם צריך. בוזגלו זה כנף נטו
ושם חיכו לטוני איזה 15 שחקנים עם דן 4 בקראטה.
שוב פעם, ההערות האלו טיפה כבר מעיקות, לא צריך לחזור על דברים פעם אחר פעם זה לא מוציא אותך יפה.אדום זקן כתב: שגיא כהן תפסיק לבלבל במוח.
כל שבוע מנפח לנו את המוח וחושב שהוא במשחק פלסטיישן.
נכון לאתמול היה צריך להכניס את בוזגלו לפני דקה 60,לא אמרתי לפתוח איתו.
אבל תמשיך לקשקש גם ככה אף אחד לא לוקח אותך ברצינות.
לא צריך שאף אחד ייקח אותי ברצינות, סה"כ מתדיינים על דברים מעניינים ואף אחד לא יורד פה על השחקנים או מקלל אותם ( הרוב ובטח שלא אני).
מליקסון בהחלט היה רע אתמול, יותר מידי דריבלים מיותרים, מסירות לא מדויקות, ויותר מידי התחכמויות שתקעו לגמרי את המשחק.CrazyRed7 כתב:מליקסון לא היה בשיאו אבל להגיד שהיה רע?הגזמה פרועה.
מליקסון רק חזר מפציעה ולא ברור לי למה הוא כבר מקבל הרכב, בוזגלו בכושר מצויין והוא היה חייב לפתוח, על אחת כמה וכמה שמליקסון בכושרו הנוכחי לא מסוגל לשחק יותר ממחצית.