בן שהר
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: בן שהר
חלש מאוד
וסיים עם גול ובישול
וסיים עם גול ובישול
משחק טיפוסי. חלש, לא מורגש אבל עדיין כובש.
קיארטנסון לעניים. נקווה שיכנס לפורמה
אם רק היו יודעים להפעיל אותו עם מסירות בטיימינג הנכון.
במשחק פתוח אתה צודק. במשחק סגור אני חושב שיש לו אשמה בכך.zivmay כתב:אם רק היו יודעים להפעיל אותו עם מסירות בטיימינג הנכון.
התנועה שלו פשוט לא נכונה. יותר מדי פעמים מתחבא מאחורי שחקני הגנה ולא באמת פותח נתיבה מסירה.
- ForeverRed
כשיפעילו אותו כמו שמפעילים את קיארטנסון אז נוכל להשוות. זה לא המצב כרגע.הפועלעולה כתב:משחק טיפוסי. חלש, לא מורגש אבל עדיין כובש.
מה שראינו היום זה בעיקר שחקן חסר חדות וביטחון שישב יותר מדי זמן בחוץ.
הוא עדיין החלוץ הכי טוב שלנו. צריך לתת לו קרדיט ואני בטוח שהוא יידע להחזיר.
כנראה משום שבתיה לא באה...Red Temple כתב:חלש מאוד
וסיים עם גול ובישול
היה בסדר אל תגזימו .
אבל ממש נעשה לו עוול הוא לא חלוץ 9 , לא חלוץ שפיץ ולא חלוץ בודד .
הוא עדיף כחלוץ שני או שחקן קו .
במערך של יהלום הוא יועיל יותר .
אבל ממש נעשה לו עוול הוא לא חלוץ 9 , לא חלוץ שפיץ ולא חלוץ בודד .
הוא עדיף כחלוץ שני או שחקן קו .
במערך של יהלום הוא יועיל יותר .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מסכים עם אלו שכתבו פה שהוא לא חלוץ 9 ושהוא טוב במשחק פתוח שהקבוצה השנייה לא סוגרת.
אם כל הכבוד רוב השערים שלו העונה היו בפנדלים (וגם השער של אתמול שעשיתם מזה איזה משחק ענק שלו, "שער ובישול").
ולהשוות אותו לקיארטנסון זה לעשות לקיארטנסון עוול, קיארטנסון הוא חלוץ באמת ענק שמצליח לרתק בלמים וכו' שהר דיי נחבא אל הכלים ושאנחנו משחקים מול קבוצה שמתבנקרת אני מעדיף את ברדה מאשר אותו.
ועדיין טוב שיש חלוץ כמוהו בסגל וברק יכול וצריך לפעמים גם לשחק עם מערך שיתאים לו כמו 4-4-2.
אם כל הכבוד רוב השערים שלו העונה היו בפנדלים (וגם השער של אתמול שעשיתם מזה איזה משחק ענק שלו, "שער ובישול").
ולהשוות אותו לקיארטנסון זה לעשות לקיארטנסון עוול, קיארטנסון הוא חלוץ באמת ענק שמצליח לרתק בלמים וכו' שהר דיי נחבא אל הכלים ושאנחנו משחקים מול קבוצה שמתבנקרת אני מעדיף את ברדה מאשר אותו.
ועדיין טוב שיש חלוץ כמוהו בסגל וברק יכול וצריך לפעמים גם לשחק עם מערך שיתאים לו כמו 4-4-2.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ליצן היית וליצן תישאר כל חייךדר אדום בנשמה כתב:אני מסכים עם אלו שכתבו פה שהוא לא חלוץ 9 ושהוא טוב במשחק פתוח שהקבוצה השנייה לא סוגרת.
לא הבנתי מה הוא אמר שגרם לך להגיב לו כך...CrazyRed7 כתב: ליצן היית וליצן תישאר כל חייך
בעניין בן שהר, אמא שלו די צודקת, לא באמת סופרים אותו בקבוצה ואם זה היה ברדה הוא היה מקבל הרבה יותר כדורים מאשר בן מקבל.
מלבד המצב של 1 על 1 כי לא היה למליקסון אופציות נוספות למסירה, לא נותנים לו הרבה הזדמנויות כמו ששחקני מכבי נתונים לקיארטנסון לדוגמה.
- דר אדום בנשמה
לפחות אני ליצן ולא רשע כמוך.CrazyRed7 כתב: ליצן היית וליצן תישאר כל חייך
אתם צריכים להתאחדE.H.A כתב:
לא הבנתי מה הוא אמר שגרם לך להגיב לו כך...
בעניין בן שהר, אמא שלו די צודקת, לא באמת סופרים אותו בקבוצה ואם זה היה ברדה הוא היה מקבל הרבה יותר כדורים מאשר בן מקבל.
מלבד המצב של 1 על 1 כי לא היה למליקסון אופציות נוספות למסירה, לא נותנים לו הרבה הזדמנויות כמו ששחקני מכבי נתונים לקיארטנסון לדוגמה.
בגלל שאני מגן עליו ממתנשאים אז אנחנו צריכים להתאחד?bs war כתב:
אתם צריכים להתאחד
אם אין לך משהו חכם להגיב עדיף שלא תגיב, אידיוט!
- דר אדום בנשמה
עזוב הפורום הזה זה מיני דיקטטורה.E.H.A כתב:
בגלל שאני מגן עליו ממתנשאים אז אנחנו צריכים להתאחד?
כל אחד שכותב משהושלא דומה לדעתהרוב מקבל בראש.
מילא הם היו כטתבים במה טעיתי אבל גם את זה אדון קרייזירד7 לא מסוגל.
מגן עליו מ״מתנשאים״ ואז קורא למישהו אידיוט.E.H.A כתב:
בגלל שאני מגן עליו ממתנשאים אז אנחנו צריכים להתאחד?