תאכלס אחד השירים הטובים חבל שהפסיקוredo כתב:אגב לאן נעלם השיר הלאו (היכן שתשחקי)?
שירים חדשים לעונת 2015/16
Re: שירים חדשים לעונת 2015/16
הארגון מעדיף לשיר שירים שעוד קבוצות אחרות שרות מאשר לשיר שירים מקוריים, ןלמה ? כי הוא מנאחס.
הפסקנו לשיר שירים מנאחסים, ומה קרה ? לקחנו אליפות ? בחייאת ראבק.

הארגון לא מעדיף אבל מה לעשות שהקהל הטמבל שלך שורק בוז וצועק כששרים אותו? בכוח ללכת ראש בראש?maor20094 כתב:הארגון מעדיף לשיר שירים שעוד קבוצות אחרות שרות מאשר לשיר שירים מקוריים, ןלמה ? כי הוא מנאחס.
חלאס עם ״שירים שעוד קהלים שרים״. גם אם אתה מוציא לחן סופר מקורי אחרי שנה שנתיים אתה רואה שמכבי העתיקה אותו או משהוmaor20094 כתב:הארגון מעדיף לשיר שירים שעוד קבוצות אחרות שרות מאשר לשיר שירים מקוריים, ןלמה ? כי הוא מנאחס.
אז מצד אחד מוציאים שיר (שהוא להיט לדעתי) רק כי חלק מההקהל טוען שהוא מנחס,
ומצד שני משאירים שיר בכח למרות שהוא מזוהה לחלוטין עם הכוכב מספר 1 של היריבה, בנוסף לזה שחצי מהקהל שלך צועק ערן תשבור ת'רגל וזה יוצא מביך ברמות.
קצת לא מבין.
ומצד שני משאירים שיר בכח למרות שהוא מזוהה לחלוטין עם הכוכב מספר 1 של היריבה, בנוסף לזה שחצי מהקהל שלך צועק ערן תשבור ת'רגל וזה יוצא מביך ברמות.
קצת לא מבין.
רקדי הוא חלק מהמחרוזת שזורמת טוב ביציע, לגבי היכן שתשחקי ברגע שתתחיל לשיר אותו יתחילו לצעוק ולשרוק בתוך היציעredo כתב:אז מצד אחד מוציאים שיר (שהוא להיט לדעתי) רק כי חלק מההקהל טוען שהוא מנחס,
קצת לא מבין.
דור לא מדבר על זה, מדבר למשל על " עד הסוף " שהוא של מכבי חיפה מועתק גם מבחינת מילים, הוצאנו לפני שנים אותו שיר עם אבל עם מילים שונות,dor69 כתב: חלאס עם ״שירים שעוד קהלים שרים״. גם אם אתה מוציא לחן סופר מקורי אחרי שנה שנתיים אתה רואה שמכבי העתיקה אותו או משהו
אני בטוח שהארגון שואף למקוריות 100 אחוז, אבל חבל לעזוב שיר יפה כל כך רק בגלל שאנשים חושבים שהוא מנחס

איזה שיר יש לנו שדומה לשיר של קבוצה אחרת?maor20094 כתב:
דור לא מדבר על זה, מדבר למשל על " עד הסוף " שהוא של מכבי חיפה מועתק גם מבחינת מילים, הוצאנו לפני שנים אותו שיר עם אבל עם מילים שונות,
אני בטוח שהארגון שואף למקוריות 100 אחוז, אבל חבל לעזוב שיר יפה כל כך רק בגלל שאנשים חושבים שהוא מנחס
https://www.youtube.com/watch?v=RFW783l ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
השיר החדש שהתחלנו לשיר במשחקים האחרונים...
בוסרמיל אני גדלתי
הייתי בא לשער חמש
כי ככה כל חיי חונכתי
להסתפק במה שיש
ביום שניכנס לטרנר
הראש יהיה בעננים
אחרי הרבה שנים של סבל
יהיה פה בית משוגעים
הגוף שלי כבר משתגע
הגול נמצא פה באוויר
שהוא יגיע באר שבע
אני ארעיד את כל העיר
בוסרמיל אני גדלתי
הייתי בא לשער חמש
כי ככה כל חיי חונכתי
להסתפק במה שיש
ביום שניכנס לטרנר
הראש יהיה בעננים
אחרי הרבה שנים של סבל
יהיה פה בית משוגעים
הגוף שלי כבר משתגע
הגול נמצא פה באוויר
שהוא יגיע באר שבע
אני ארעיד את כל העיר
שיר נהדר, מאוד אוהב אותו.gilcohen כתב:https://www.youtube.com/watch?v=RFW783l ... e=youtu.be
בוסרמיל אני גדלתי
הייתי בא לשער חמש
כי ככה כל חיי חונכתי
להסתפק במה שיש
ביום שניכנס לטרנר
הראש יהיה בעננים
אחרי הרבה שנים של סבל
יהיה פה בית משוגעים
הגוף שלי כבר משתגע
הגול נמצא פה באוויר
שהוא יגיע באר שבע
אני ארעיד את כל העיר
מתי בפעם האחרונה שרו את בשבילך האהובתי?
- red and white
- Title: Almog
לפני 137 שנים, חבל שלא שרים אותו, אהבתי אותו מאודהפועלעולה כתב:מתי בפעם האחרונה שרו את בשבילך האהובתי?