על פי מה שאתה אומר אין הבדל בין מה שבאר שבע מציעה לבין מה שלגיה ורשה מציעים לואלנסיין אז איך לעזאזל הוא מעדיף אותם ואיך ואלנסיין מעדיפים אותם?ForeverRed כתב:לפי הפרסומים בפולין לגיה מציעה 250 אלף יורו על הכרטיס של מליקסון ועוד 250 אלף יורו שכר לעונה לשלוש השנים הקרובות. בתנאים האלה
אני לא מבין מה יש למאור לחפש בפולין. מדינה זרה, ליגה בינונית, ריחוק מהמשפחה, מוסר תשלומים נמוך, כאשר גם קידום מקצועי עתידי
לא ממש על הפרק מפאת גילו המתקדם יחסית. כל זה בתמורה להתמודדות על התואר בפולין (בו כבר זכה בעבר) וניסיון להעפיל לליגת
האלופות. זכותו לקבל כל החלטה, אבל לדעתי הוא עושה טעות אם הוא הולך לשם בתנאים האלה.
כתבה מהיום:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 73,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מליקסון..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חמישה ימים והם יורדים לליגה השישית לפי מה שהבנתי. אחרי זה כבר לא יהיו מכשוליםדר אדום בנשמה כתב:על פי מה שאתה אומר אין הבדל בין מה שבאר שבע מציעה לבין מה שלגיה ורשה מציעים לואלנסיין אז איך לעזאזל הוא מעדיף אותם ואיך ואלנסיין מעדיפים אותם?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השאלה איזו הצעה הם יקבלו, את ההצעה שלנו או את ההצעה של לגיה ורשה...dor69 כתב: חמישה ימים והם יורדים לליגה השישית לפי מה שהבנתי. אחרי זה כבר לא יהיו מכשולים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי שיציע יותר, המועדון הזה צריך כסף וכמה שיותרדר אדום בנשמה כתב:השאלה איזו הצעה הם יקבלו, את ההצעה שלנו או את ההצעה של לגיה ורשה...
- The red one
יעזור. יככב בלגיה יקבל עוד כסף גם בגיל 30!! אולי תקנה אותו קבוצה אחרת במדינה אחרת. 30 זה לא סוף הקריירה לקשר בתפקידו. יהיו מספיק קבוצות שירצו אותו אם הוא ייככב בלגיה.דר אדום בנשמה כתב:מה הקשר מליקסון בן 30 מה יעזור לו חשיפה לאירופה? אם הוא עובר ללגיה ורשה אז הוא עושה טעות עדיף לו לבוא לארץ למקופ שמעריכים אותו לקדם את המקום ולפרוש בעוד 3 שנים.
למה לו לסיים את הקריירה עכשיו? יש לו בכיף עוד שנה-שנתיים לנסות להשיג חוזים שמנים יותר ובונוסים.
אתם לא אובייקטיבים. כל אחד במקומכם היה בוחר בפולין אם היו מציעים לו מקום בהרכב (שזה פרט שאנחנו לא יודעים לגבי לגיה).
אתה יודע למה לא מקבלים את הטיעון שלך?אדום בלב בנשמהההה כתב: יעזור. יככב בלגיה יקבל עוד כסף גם בגיל 30!! אולי תקנה אותו קבוצה אחרת במדינה אחרת. 30 זה לא סוף הקריירה לקשר בתפקידו. יהיו מספיק קבוצות שירצו אותו אם הוא ייככב בלגיה.
למה לו לסיים את הקריירה עכשיו? יש לו בכיף עוד שנה-שנתיים לנסות להשיג חוזים שמנים יותר ובונוסים.
אתם לא אובייקטיבים. כל אחד במקומכם היה בוחר בפולין אם היו מציעים לו מקום בהרכב (שזה פרט שאנחנו לא יודעים לגבי לגיה).
1.באר שבע מציעה לו הרבה יותר
2.מליקסון בן אדם בעל משפחה ויעדיף את היציבות בישראל מאשר עונה-שתיים בלגיה ולעשות עוד מעבר
3.החיבור שלו לקהל פה יוצא דופן ומנגד הקהל של לגיה ידוע בכמה שהוא אנטישמי
4.בלגיה המעמד שלו לא יהיה כזה יציב ופה הוא יהיה ה-מלך ביחד עם אליה
עכשיו אתה עדיין בטוח ב400% שהיית מעדיף במקומו את לגיה בלי לחשוב פעמיים?
הבעיה היא,או לפחות כמו שאני מזהה אותה,נעוצה בסוכנו,שהוא אדם חלקלק מאוד ובעל כוח שיכנוע גדול מאוד.
לדודו דהאן יש אינטרסים בקבוצות מסויימות בפולין בדיוק כמו שהיה לו בבלגיה.
אני מניח שהוא יושב למאור על הצוואר עם העניין הפולני למה יש לו באופן אישי הרבה מה להרוויח.
אני מניח שהוא יושב למאור על הצוואר עם העניין הפולני למה יש לו באופן אישי הרבה מה להרוויח.
בסופו של דבר השחקן מחליט. ועל כן המועדון צריך לשטוף לו את המוח בחזרהאדום זקן כתב:הבעיה היא,או לפחות כמו שאני מזהה אותה,נעוצה בסוכנו,שהוא אדם חלקלק מאוד ובעל כוח שיכנוע גדול מאוד.
חברים אפשר קישור לדיווח הפולני ?
- The red one
1. 50-100 אלף זה לא הרבה יותר.dor69 כתב: אתה יודע למה לא מקבלים את הטיעון שלך?
1.באר שבע מציעה לו הרבה יותר
2.מליקסון בן אדם בעל משפחה ויעדיף את היציבות בישראל מאשר עונה-שתיים בלגיה ולעשות עוד מעבר
3.החיבור שלו לקהל פה יוצא דופן ומנגד הקהל של לגיה ידוע בכמה שהוא אנטישמי
4.בלגיה המעמד שלו לא יהיה כזה יציב ופה הוא יהיה ה-מלך ביחד עם אליה
עכשיו אתה עדיין בטוח ב400% שהיית מעדיף במקומו את לגיה בלי לחשוב פעמיים?
2. מאיפה לך לדעת ? אולי אשתו אמרה לו שלא מפריע לה עוד שנתיים של חוויות בחו״ל ועוד 3 שנים לחזור לישראל ולהתחיל לגדל כאן את הילד?
3. לא יודע על האנטישמיות של הקהל של לגיה למען האמת.
4. מאיפה אתה יודע על המעמד שלו בלגיה ? אל תשכח שגם בפולין הוא כוכב. כיכב בויסלה לקח איתה אליפות. הוא לא יהיה מלך כמו פה אבל בהחלט יגיע כשחקן מוערך והאוהדים שם רוצים אותו.
כמה אנטישמי? בערך ככה.אדום בלב בנשמהההה כתב: 1. 50-100 אלף זה לא הרבה יותר.
2. מאיפה לך לדעת ? אולי אשתו אמרה לו שלא מפריע לה עוד שנתיים של חוויות בחו״ל ועוד 3 שנים לחזור לישראל ולהתחיל לגדל כאן את הילד?
3. לא יודע על האנטישמיות של הקהל של לגיה למען האמת.
4. מאיפה אתה יודע על המעמד שלו בלגיה ? אל תשכח שגם בפולין הוא כוכב. כיכב בויסלה לקח איתה אליפות. הוא לא יהיה מלך כמו פה אבל בהחלט יגיע כשחקן מוערך והאוהדים שם רוצים אותו.
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (20.83 KiB) נצפה 2845 פעמים
- ForeverRed
בבקשה:דולב פרץ כתב:חברים אפשר קישור לדיווח הפולני ?
https://www.legia.net/wiadomosci,56499- ... sonem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... 1,721.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... 1,721.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תבדוק גם בעמוד הקודם, שמתי גם שם.
- המשוגע האדום
חייב לציין משהו בקשר לדברים של שישי האדום כתב:דיברתי עם נטלי אחותו של מאור, היא אמרה שהנטייה של מאור זה לחזור לארץ וב"ש עוד לא אמרה נואש.
הבעיה היא שולנסיאן מערימה קשיים, דבר שלדעתה ייפתר בשבוע הקרוב!
אני לא אחד כזה שמפרסם פה מידע ממקורבים או כאלה(ויש לי) אבל שמעתי מידע על מאור שקצת שימח אותי שרציתי לשתף אתכם
שמעתי קודם שמאור באמת רוצה להגיע לקבוצה ומביע נכוונות לחתום.עכשיו הפער הוא על השחרור ושמעתי שהוא ירד ל300 אלף יורו.
ולנסיין דורשת 600 ואנחנו 300(העלו מ200)
הנכונות של מאור להגיע לישראל יכולה מאוד לעזור לעסקה
אגב בקשר ללגיה ורשה אם אני לא טועה גם זה היה בזמן עמוד ענן.והאבסורד זה שבאותה תקופה שיחק שמה שחקן ישראלי(משה אוחיון)
לא רצוי מה שאתה עושה עכשיו. למעה בעקיפין פנית למישהי שקרובה עליו , הוצאת ממנה מידע למרות שאין לה מושג מה מו מי, ופירסינג את זה כאןשי האדום כתב:דיברתי עם נטלי אחותו של מאור, היא אמרה שהנטייה של מאור זה לחזור לארץ וב"ש עוד לא אמרה נואש.
הבעיה היא שולנסיאן מערימה קשיים, דבר שלדעתה ייפתר בשבוע הקרוב!
רק שתדע שזה יכול להוביל לפיצוץ המשא ומתן, שאגב מליקסון פנה לתקשורת וביקש שלא לפרסם את הידיעה כי הוא רוצה הגיע ארץ, ולנסיין מרימה עליו קשים והוא חושש שזה יסבך אותו איתה ולכן רועי זריהן הוריד אז את הידיעה