איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אפשר לאמר לזכותו שהוא יודע איפה להתמקם ברחבה ומתי לעשות את הכניסה לעומק,שני הגולים שלו היו ממצבים שכדור רוחב עבר בכל הרחבה ומצא אותו מול שער ריק.
לעומת פקהארט... שעדין אני לא מצליח מדוע משחק הראש שלו והמיקום שלו עדין לא ברמה גבוהה.
לעומת פקהארט... שעדין אני לא מצליח מדוע משחק הראש שלו והמיקום שלו עדין לא ברמה גבוהה.
חייב להגיד שאני מאוד מאוד אוהב את שני השערים האחרונים שלו.
אנחנו לא מבקיעים יותר מדי שערי "דחיקה", אבל כן יש המון מצבים שהכדור מטייל לו ברחבה בלי אף שחקן שקוטף אותו. זה לא בכדי.
מעבר לזה, זאת לא תכונה שהכרתי אצלו וציפיתי לראות ממנו כאן.
אנחנו לא מבקיעים יותר מדי שערי "דחיקה", אבל כן יש המון מצבים שהכדור מטייל לו ברחבה בלי אף שחקן שקוטף אותו. זה לא בכדי.
מעבר לזה, זאת לא תכונה שהכרתי אצלו וציפיתי לראות ממנו כאן.
באמת נפצע היום באימון? (מתיחה באחורי)
או שאלו שטויות?
או שאלו שטויות?
- ForeverRed
מאיפה הבאת את זה?שמעון א כתב:באמת נפצע היום באימון? (מתיחה באחורי)
או שאלו שטויות?
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/899 ... =659&loc=7" onclick="window.open(this.href);return false;
טוב הוא באמת היה כשיר כבר המון זמן ברצף
טוב... אם זו אכן מתיחה, אז יש לנו בעיה בכל מה שקשור לפציעות. וזה ממש לא חוסר מזל.
מישהו במועדון צריך להתעורר.
מישהו במועדון צריך להתעורר.
אני חושב שכדאי להיפרד ממנו
זה מתחיל להפוך לפרודיה. מעט מדי בשביל יותר מדי כסף. משתדל לתת את הזמן וסומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, אבל אין לנו פריבלגיה לשלם לשחקן כל כך הרבה ולא לראות ממנו אפילו דקות משחק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אם תעשה חישוב לגבי כסף, תרומה למשחק, זמן משחק, גאדיר וזריהן הרחק מאחוריו.Guevara כתב:זה מתחיל להפוך לפרודיה. מעט מדי בשביל יותר מדי כסף. משתדל לתת את הזמן וסומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, אבל אין לנו פריבלגיה לשלם לשחקן כל כך הרבה ולא לראות ממנו אפילו דקות משחק.
דרך אגב, לא מוזכר שום דבר בשאר האתרים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אם ככה בוא נשחרר גם את ויטור. החוצפן כל עונה קורע רצועות ומושבת ל3 חודשים.Guevara כתב:זה מתחיל להפוך לפרודיה. מעט מדי בשביל יותר מדי כסף. משתדל לתת את הזמן וסומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, אבל אין לנו פריבלגיה לשלם לשחקן כל כך הרבה ולא לראות ממנו אפילו דקות משחק.
- The red one
כן, רק שויטור הראה שהוא שווה ״משהו״CrazyRed7 כתב: אם ככה בוא נשחרר גם את ויטור. החוצפן כל עונה קורע רצועות ומושבת ל3 חודשים.
בכל מקרה, בנתיים זה רק באתר אחד וזה מחשיד
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם היה משהו אני מאמין שכל האתרים היו קופצים על המציאה.
נחכה למחר.
נחכה למחר.