האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
מישהו יודע אם יהיה מותקן על האיצטדיון מערכת אולטרה עם אורות ציבעוניים כמו שיש באיצטדיון בנתניה? כי עד עכשיו לא אמרו כלום בנושא ולא הותקן כלום
זה מוסיף יופי ויראו את האורות האלה בכל פינה בעיר
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן כבר רשמו מספר פעמיים שזה יהיה...באר שבעי באדום כתב:מישהו יודע אם יהיה מותקן על האיצטדיון מערכת אולטרה עם אורות ציבעוניים כמו שיש באיצטדיון בנתניה? כי עד עכשיו לא אמרו כלום בנושא ולא הותקן כלום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פגשתי אתמול בערב את מנכ"ל כיוונים וכמובן שלפני ששאלתי לשלומו שאלתי מה קורה עם מוכנות האיצטדיון למשחק הראשון. ניסים סיפר לי שקיים צוות משימה שתפקידו להבטיח את העניין.
צריך לזכור שלא רק הדשא צריך להיות מוכן אלא אין ספור דברים אחרים צריכים להיות מוכנים ונדרשים לגימורים אחרונים.
נושא נוסף הוא אישורים של הראשויות ובראשן אישור מכבי אש. זהו נושא מורכב אשר מצריך גם הכנות בתשתית אך גם תוכניות כתובות.
צריך לזכור שלא רק הדשא צריך להיות מוכן אלא אין ספור דברים אחרים צריכים להיות מוכנים ונדרשים לגימורים אחרונים.
נושא נוסף הוא אישורים של הראשויות ובראשן אישור מכבי אש. זהו נושא מורכב אשר מצריך גם הכנות בתשתית אך גם תוכניות כתובות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אחלה עדכון גדי .
מבחינת סיכויים , מישהו יכול להעריך מה הסיכוי שאת המחזור הראשון בליגה נערוך בטרנר ?
מבחינת סיכויים , מישהו יכול להעריך מה הסיכוי שאת המחזור הראשון בליגה נערוך בטרנר ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי האישית הכל תלוי בדשא ובאישורים ממכבי האש והמשטרה, כי בשאר התחומים מתקדמים בצורה טובה.pirlo21 כתב:אחלה עדכון גדי .
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: לדעתי האישית הכל תלוי בדשא ובאישורים ממכבי האש והמשטרה, כי בשאר התחומים מתקדמים בצורה טובה.
האישורים נגזרים מהמצב בשטח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זאת לא דעתך אלא זה בדיוק מה שגדי אמר...דר אדום בנשמה כתב: לדעתי האישית הכל תלוי בדשא ובאישורים ממכבי האש והמשטרה, כי בשאר התחומים מתקדמים בצורה טובה.
- אורי אדום בנשמה
pirlo21 כתב:אחלה עדכון גדי .
נראה על פניו כ-50/50.
אבל אני אומר כזה דבר - תמיד יש קבוצה שפותחת את העונה בשני משחקי חוץ רצופים, נכון? אז אפשר לבקש שזו תהיה אנחנו. זה יתן עוד 3 שבועות נוספים במידה ולא יעמדו בזמנים.
אני מאמין לאבו מאזן לפני שאני שם את יהבי בניסים סספורטס.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 16 יוני 2015, 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
משני הצדדים של פגרת נבחרות בדרך כלל יש שני משחקי בית/חוץ רצופים לא בפתיחת העונה.אורי אדום בנשמה כתב:
נראה על פניו כ-50/50.
אבל אני אומר כזה דבר - תמיד יש קבוצה שפותחת את העונה בשני משחקי חוץ רצופים, נכון? אז אפשר לבקש שזו תהיה אנחנו. זה יתן עוד 3 שבועות נוספים במידה ולא יעמדו בזמנים.
טוטי- יהבי*

כן כן...צודקdor69 כתב: משני הצדדים של פגרת נבחרות בדרך כלל יש שני משחקי בית/חוץ רצופים לא בפתיחת העונה.
טוטי- יהבי*
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
מה עם ההפרדה ביציע הצפוני.? יודעים מתי היא תורכב?
simply-red כתב:מה עם ההפרדה ביציע הצפוני.? יודעים מתי היא תורכב?
לפי מה שהבנתי לא תהיה הפרדה קבועה, כל משחק יהיה לגופו ולכן ההחלטה על הפרדה תהיה אם וכאשר יהיה ביקוש מצד האוהדים שלנו .
אפשר לעשות הפרדה באמצעות שלט כלשהו כמו שהיה בגמר הגביע.
נגיד נגד עכו וכל ארבעת האוהדים אפשר יהיה לחלק את היציע בצורה שונה וככה להרוויח עוד כמה מאות אדומים ביציע.
נגיד נגד עכו וכל ארבעת האוהדים אפשר יהיה לחלק את היציע בצורה שונה וככה להרוויח עוד כמה מאות אדומים ביציע.
- אורי אדום בנשמה
dor69 כתב: משני הצדדים של פגרת נבחרות בדרך כלל יש שני משחקי בית/חוץ רצופים לא בפתיחת העונה.
טוטי- יהבי*
תמיד יש בפתיחת עונה קבוצה שפותחת עם 2 חוץ רצוף וקבוצה שפותחת עם 2 בית רצוף