לא משווה, רק אומר שקבוצה יכולה להצליח גם בלי שחקן שהתכונה הכי חזקה שלו זה דריבלREDZED כתב:
אתה משווה קישור של סבג-ממן-קבהא לזה של ספר אה או פלזן ?
אלי נגרים זה מילה שקצת מסווגת אבל קשה אין לנו שום שחקן אינטנסיבי ויציב שיודע לתת פס (אוגו,הובאן,ראדי)
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
עכשיו ששמיר הוחתם אני יותר מעודד אבל, אני אומר ביחס למה שראינו עונה שעברה אז כן שחקן כמו אוחנה עם הדריבל שלו יכול לפתור בעיה קשה שיש באמצע.maxkid22 כתב: לא משווה, רק אומר שקבוצה יכולה להצליח גם בלי שחקן שהתכונה הכי חזקה שלו זה דריבל
לקחנו אליפות אלוהית עם שלישיית קישור של אוגו, הובאן וראדי.REDZED כתב: עכשיו ששמיר הוחתם אני יותר מעודד אבל, אני אומר ביחס למה שראינו עונה שעברה אז כן שחקן כמו אוחנה עם הדריבל שלו יכול לפתור בעיה קשה שיש באמצע.
לאף אחד מהם לא היה דריבל.
מכבי לקחה אליפות העונה עם שלישיית קישור של גלזר, ריקן ופרץ.
גלזר קשר אחורי פשוט מצוין.
לא ברור לי הזלזול בו פה כאילו הוא איזה אולסק.
והוא גם לא הפתעה מרעישה, מאז שהוא היה בן 15-16 שמעתי מלא מעט שהוא סומן כאלברמן הבא.
והוא גם לא הפתעה מרעישה, מאז שהוא היה בן 15-16 שמעתי מלא מעט שהוא סומן כאלברמן הבא.
נכון, אבל שים שבשני החוליות קישור אתה צריך מישהו שידע לתת מספרים וגם הגנה, ממן נגיד נותן לך רק מספרים בלי הגנה, ריקן יודע לתת הגנה ומספרים, ראדי גם כמו ריקן, לאוחנה יש דריבל שפותח הגנות בקרבת השער(שזה לא פחות מספרים) וגם יכולת אינטנסיבית ואגרסיבית שמועילה בהגנה.שמעון א כתב: לקחנו אליפות אלוהית עם שלישיית קישור של אוגו, הובאן וראדי.
+1yossi כתב:גלזר קשר אחורי פשוט מצוין.
אם אומרים לי לבחור גלזר או פרץ או כל שחקן אחר במכבי אני לוקח את גלזר ראשון.
להובאן היה דריבל לא רע בכלל, וגם אוגו ידע לצאת קדימהשמעון א כתב: לקחנו אליפות אלוהית עם שלישיית קישור של אוגו, הובאן וראדי.
אוחנה? אינטנסיביות ואגרסיביות בהגנה? באמת? הוא שחקן פחות בהגנה בחיים לא רודף אחרי שחקן באמצע ומשחק 10 קלאסי.REDZED כתב: נכון, אבל שים שבשני החוליות קישור אתה צריך מישהו שידע לתת מספרים וגם הגנה, ממן נגיד נותן לך רק מספרים בלי הגנה, ריקן יודע לתת הגנה ומספרים, ראדי גם כמו ריקן, לאוחנה יש דריבל שפותח הגנות בקרבת השער(שזה לא פחות מספרים) וגם יכולת אינטנסיבית ואגרסיבית שמועילה בהגנה.
סופר מוכשר התקפית, הגנתית אוויר מוחלט.
אם אוחנה לא עוזב, יהיה צפוף מאוד באמצע המגרש.
אוחנה, ממן, קבהא, זר/טאפוקו, סבג, יוספי, גם נייג'ל במידה מסויימת....
לדעתי זה יותר מידיי שחקנים.
- ForeverRed
6 שחקנים, חלקם שחקני רוחב, זה לא הרבה ל-3 עמדות.שמעון א כתב:אם אוחנה לא עוזב, יהיה צפוף מאוד באמצע המגרש.
נייגל מיועד לאגף.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
יש משהו שמשגע אותי.
כל יום עולה כתבה על זה שאוחנה אומר לחברים שלו שמעבירים לכתבים שהוא רוצה לעבור לביתר.
מבחינת היגיון אין סיבה לשחקן כדורגל לרצות לשחק שם חוץ ממשכורת.
אם לא רוצים לשחרר אז להוציא הודעה לתקשורת שהוא לא עובר ולעבור הלאה, נמאס לראות כל יום 4 כתבות על הרצון שלו לעבור
כל יום עולה כתבה על זה שאוחנה אומר לחברים שלו שמעבירים לכתבים שהוא רוצה לעבור לביתר.
מבחינת היגיון אין סיבה לשחקן כדורגל לרצות לשחק שם חוץ ממשכורת.
אם לא רוצים לשחרר אז להוציא הודעה לתקשורת שהוא לא עובר ולעבור הלאה, נמאס לראות כל יום 4 כתבות על הרצון שלו לעבור
לדעתי 6-7 זה המון.ForeverRed כתב: 6 שחקנים, חלקם שחקני רוחב, זה לא הרבה ל-3 עמדות.
נייגל מיועד לאגף.
בעונת האליפות הראשונה, כשעפנו מאירופה מוקדם, היה לנו את ראדי, אוגו, הובאן, דן ביטון, גורדנה(בינואר התחלף עם וובה). אני לא מחשיב את רן רובין.
אפרופו אגף... לוי, זריהן, נייג'ל, מליקסון(?), בוזי(?)
לא יודע, מרגיש לי עמוס מידיי. שלא יהיה בעוכרינו כבר באוגוסט...
צריך להשאיר מקום לחיזוק נוסף לסוף החלון בספטמבר.
אבל הוציאו כבר...clark kent כתב: אם לא רוצים לשחרר אז להוציא הודעה לתקשורת שהוא לא עובר ולעבור הלאה
- ForeverRed
יש המון בנייה לרוחב וצריך לקחת את זה בחשבון.שמעון א כתב: לדעתי 6-7 זה המון.
בעונת האליפות הראשונה, כשעפנו מאירופה מוקדם, היה לנו את ראדי, אוגו, הובאן, דן ביטון, גורדנה(בינואר התחלף עם וובה). אני לא מחשיב את רן רובין.
אפרופו אגף... לוי, זריהן, נייג'ל, מליקסון(?), בוזי(?)
לא יודע, מרגיש לי עמוס מידיי. שלא יהיה בעוכרינו כבר באוגוסט...
צריך להשאיר מקום לחיזוק נוסף לסוף החלון בספטמבר.
אי אפשר לבנות על שחקנים כמו סבג, לוי ויוספי כבכירים ברוטציה, לפחות לא בשלב הראשון.
מליקסון כרגע מחוץ למשוואה.
בעמדות הקישור יש הרבה תחלופה.
צריך שם רוטציה בריאה.
2 שחקנים על עמדה זה לא הרבה.
בכל מקרה, אני לא רואה את אוחנה נשאר.
זה עניין של זמן.
אם יילך יצטרך להגיע מחליף.
עד עכשיו הוא לא הוכיח שהוא שונה מחן עזרא.
טכניקה יש
מהירות איטית
הבנת משחק-לוקה בחסר
בעיטות לשער-לא קיים כמעט
הגנה-לא קיים
מספרים-אין
2 מיליון יורו שיהנו ממנו בבית"ר
טכניקה יש
מהירות איטית
הבנת משחק-לוקה בחסר
בעיטות לשער-לא קיים כמעט
הגנה-לא קיים