בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי אדום זקן »

ברק בכר הרוויח את הזכות הזאת שניתן לו קצת ימי חסד לחבר את הקבוצה.
להיות ביקורתיים זה הכי קל,אבל כמו שהספקנו להכיר אותו,אני בטוח שהוא מחסיר שעות שינה בשביל לסדר את המצב.
קל להיות מאמן הגנתי כמו אבוקסיס כזה שחלילה מלזלזל בו,לסדר את הסגל שיש לו היום למכונה אמיתית זה האתגר האמיתי והוא יצליח.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

The red one כתב: לשיטתך, עכשיו צריך איזה 2-4 משחקים עד שהוא ימצא איפה כל שחקן X נמצא, ואז עוד 2-4 משחקים לדעת איפה השחקן השני ומפה לשם כבר אנחנו באמצע הסיבוב השני בפיגור דו ספרתי ו'הו, הנה זה הסתדר'.

אז לא, אני לא חושב שזה צריך להיות ככה ובלי קשר, השחקנים מספיק איכותיים והיריבות מספיק לא-איכותיות כדי שגם אם לא תהיה התאמה של 100% צריך לנצח. בשביל זה יש אימונים, בשביל זה יש משחקי אימון, בשביל זה יש משחקי עבר, בשביל זה יש ניתוחי עומק. לכן גם לא מסכים עם זה שהמשחק אתמול הוא כמו משחק טרום עונה, בייחוד אחרי שבעצם רק סבע הוא 'חדש' בין המשחקים האחרונים
מאמנים גדולים מבכר מתקשים בלחבר, ההיסטוריה עמוסה בכאלו ולקבוצות גדולות טיפה יותר מהפועל בש לקח זמן עד שמסתנכרנים זה עם זה- בוא לא נהפוך את זה למשהו פשטני כמו שמשתמע מהתיאור שלך.
צריך לדבר במונחים של עקומת למידה. ברור לכולם שהיה נהדר אם היינו משלבים את זה עם קצב צבירת נקודות סביר, לצערנו זה לא המצב כשבקלות זה יכל להיות ככה.
זה מצריך סבלנות ותרגולת על חם, למעשה גם לך יש את הכלים לבדוק מול מאמני ואנשי כדורגל למה זה לוקח זמן להניע ולמה אימון לא דומה למשחק רשמי. הבטיים מנטליים בעיקר, אין אותם באימון הוירטואלי.

לגבי החלק השני התחברתי ל "השחקנים מספיק איכותיים והיריבות מספיק לא-איכותיות כדי שגם אם לא תהיה התאמה של 100% צריך לנצח"
יכול להסכים עם זה רק שהיה חסר לי ההמשך שהיינו עשויים לנצח אלמלא החמצות וחוסר חדות קבוצתי של משחק ראשון או שני יחד.
אני לא אומר שהכל מושלם חוץ מהסיומת, לחלוטין לא, יש הרבה בעיות ויש הרבה עבודה אבל 1/6 יכל להיות בקלות 6/6 או לכל הפחות 4/6.
אלחמיד לבדו יכל לסדר את זה
בהיבט הזה זה משחק טרום עונה.

אין ספק שזה מצב לא אידאלי בעליל להיות בו ערב המחזור החמישי, עם זה כולם מסכימים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ברק בכר צריך את עידוד הקהל כמו השחקנים.
הגיע הזמן לעודד גם אותו.

חברים, לתקן בעיות בקבוצה דרך נצחונות זה הכי קל ובריא
לתקן דרך הפסדים/תיקו כשיש לחץ זה נהפך למשימה לא פשוטה בכלל.

אני מבין כל אחד כאן שמבקר את בכר או תומך בבכר, זה עניין של ראיה של הישגיות מול תמיכה.

תאמינו לי, זה באמת לא משנה מה כל אחד מאיתנו חושב, כי בממלכת המחשבות יש כל כך הרבה דעות שזה כבר יוצר בלבול.
בכר עושה את הניסוי ותהיה שלו, לטוב ולרע.

הגישה שלנו בכללי צריכה להשתנות כדי לקטוף ניצחונות בקצב..
״לא חושב על תארים רק רוצה להיות פה ולשיר שירים״
זה השיר שצריך לייצג אותנו עכשיו. כי פשוט אין ברירה...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: נתחיל מזה שאני לא ממעיט מחלקו של ברק.
הוא האחראי המקצועי, לטוב ולרע. גם לקיץ ההזוי שעבר עלינו, וגם לחוות הניסויים שהיינו עדים לה אתמול ואולי עלתה לנו בניצחון.
אז סבבה. כאן אתה בעצם סותר (תקן אותי אם אני טועה) את מה שכתבת לפני 3-4 עמודים ובגלל זה הגבתי לך. הרבה ממה שכתבו כאן נכון (חוץ מההערה המטופשת של Guevara). לא יודע כמה שמו לב בכלל למה הגבתי לך מה שהגבתי, אבל אני עדיין ממש ממש לא מסכים ש"בכר לא שונה [מאיתנו]" ואני תוהה אם כל מי שהגיב כאן חושב כמוך.

כן, בני אדם הם לא משחק מחשב. למרות זאת, יש לנו מספיק איכות כדי להוציא יותר מ-1/6. כן, היה חסר שהכדור יתלבש לאוגו/אלחמיד כמו שצריך אבל מצד שני גם לבני יהודה היו 2 החמצות הרבה יותר מסמררות שיער ממה שהיו לנו בשני. אז זה עובד לשני הכיוונים, לפחות בהקשר של המשחק בשני.

סמל אישי של משתמש
ג'סי פינקמן

שליחה על ידי ג'סי פינקמן »

עם בכר רק הזמן ידבר,הוא כרגע בחיפושים מה מתאים לעשות עם הסגל המחודש,ברגע שהוא עולה על הנוסחא הוא חוזר להיות בכר האמיתי

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

oranu כתב: לא מביאים שחקן ב 2 מיליון יורו כדי לפתוח בספסל במשחק חוץ בסמי עופר.
דיא ונייגל באנקר בהרכב, עזרא ישלם את המחיר כנראה ויעלה במקומו שהר/בבסט או שלישיית קישור חזקה באמצע כשהשלישייה ההתקפית תהיה מליקסון נייגל ווסבע
עזוב אותך מיח"צ, אנחנו חייבים 3 נקודות.
מול חיפה צריך לקחת את זה בכל הרכב, מערך ומזג אוויר.
יותר הכרחי להוריד את עזרא ולהעלות במקומו את ממן/שהר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: אז סבבה. כאן אתה בעצם סותר (תקן אותי אם אני טועה) את מה שכתבת לפני 3-4 עמודים ובגלל זה הגבתי לך. הרבה ממה שכתבו כאן נכון (חוץ מההערה המטופשת של Guevara). לא יודע כמה שמו לב בכלל למה הגבתי לך מה שהגבתי, אבל אני עדיין ממש ממש לא מסכים ש"בכר לא שונה [מאיתנו]" ואני תוהה אם כל מי שהגיב כאן חושב כמוך.

כן, בני אדם הם לא משחק מחשב. למרות זאת, יש לנו מספיק איכות כדי להוציא יותר מ-1/6. כן, היה חסר שהכדור יתלבש לאוגו/אלחמיד כמו שצריך אבל מצד שני גם לבני יהודה היו 2 החמצות הרבה יותר מסמררות שיער ממה שהיו לנו בשני. אז זה עובד לשני הכיוונים, לפחות בהקשר של המשחק בשני.
לא סותר שום דבר שאמרתי.
אתה מוזמן ללכת אחורה ולבדוק. בסיום המשחק כתבתי שחור על גבי לבן שברק הרג אותנו במשחק הזה.

ברור שהוא שונה מאיתנו, הוא המאמן.
הכוונה הייתה שגם הוא בנאדם, ולא בוחן לב וכליות.
הוא צריך לנסות ולראות איך השחקנים רצים כדי לדעת, בדיוק כפי שאנחנו צריכים.
הטייטל של "מאמן" לא פוטר אותו מהצורך לבדוק את הדברים בזמן אמת ולבחון שחקנים חדשים בעמדות ובמערכים שהם לא מורגלים להם.
אלו דברים שלוקחים זמן, גם אם "עקבו" אחרי אותם שחקנים במשך שנה לשיטתך.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

הטעות הכי גדולה של ברק מול היה האובר מוערבות בכל מה שקשור לשינויים טקטיים במהלך המשחק, או כמו שניר צדוק (הוא באמת כוכב) הגדיר "לוליינות טקטית".

הוא יהיה חייב למתן את זה גם אם נקודתית הוא מרגיש שדברים לא הולכים. אתה לא הולך לטעום מהסיר כל שתי דקות אם חסר מלח, אתה נותן לו להתבשל זמן מה.
אני מניח שזה נובע מלחץ שבסופו של דבר גם משפיע וגורם לו לפעול בצורה נמהרת מדי ואולי פחות שקולה וקרת רוח ממה שהורגלנו.

לצד זה אני יכול להגיד בלב שלם ובלי טיפת התחנחנות שיש מערכת של אנשים סופר רציניים שיודעת לבצע ביקורת עצמית כל הזמן ומאמין שגם מזה נלמד.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אז עכשיו ברק בכר צריך לקבל עצות מניר צדוק? אולי ראם שרמן ויונתן נימרודי יחליפו את ברדה ונוסבאום. מזכיר לי במונדיאל שאיזה משתמש פה כתב שיוגי לב לא יודע לאמן.

(עריכה: אני יודע שמה שכתבתי נשמע קצת פופוליסטי, אבל אני לא מבין איך אנשים שלא אימנו יכולים להצביע על טעויות של מאמן כמו ברק בכר. אני משתגע כששגיא כהן אומר את זה על גווארדיולה וזה מחרפן לשמוע שניר צדוק עכשיו הוא האורים והתומים של המאמנים)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אסי, דגים כתב:אז עכשיו ברק בכר צריך לקבל עצות מניר צדוק? אולי ראם שרמן ויונתן נימרודי יחליפו את ברדה ונוסבאום. מזכיר לי במונדיאל שאיזה משתמש פה כתב שיוגי לב לא יודע לאמן.

(עריכה: אני יודע שמה שכתבתי נשמע קצת פופוליסטי, אבל אני לא מבין איך אנשים שלא אימנו יכולים להצביע על טעויות של מאמן כמו ברק בכר. אני משתגע כששגיא כהן אומר את זה על גווארדיולה וזה מחרפן לשמוע שניר צדוק עכשיו הוא האורים והתומים של המאמנים)
הוא לא האישיו פה בכלל.
ואם אורי אוזן או חמי אוזן או אורן אוזן או שלומית מלכה תיבדל לחיים ארוכים אמרו זה ייהפך ללגיטימי יותר?

לדעתי אף אחד פה לא אימן אן שיחק בעבר ברמות האלה, זה לא מונע מאנשים להעביר ביקורת על כל דבר וזה בסדר כי זה הפורמט וחלק מהמשחק.
מודה שלא ממש מבין מה נתפסת על זה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

RedBend כתב: הוא לא האישיו פה בכלל.
ואם אורי אוזן או חמי אוזן או אורן אוזן או שלומית מלכה תיבדל לחיים ארוכים אמרו זה ייהפך ללגיטימי יותר?

לדעתי אף אחד פה לא אימן אן שיחק בעבר ברמות האלה, זה לא מונע מאנשים להעביר ביקורת על כל דבר וזה בסדר כי זה הפורמט וחלק מהמשחק.
מותר להעביר ביקורת, סתם מעצבן אותי שאנשים שבקושי ראו אותנו משחקים יודעים מה בכר צריך לעשות.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedBend כתב: הוא לא האישיו פה בכלל.

אם גם אני אמרתי המצב מצוין.
כל מה שאני אומר צריך לעשות הפוך, חתול שחור מ 1989 ולתמיד.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

oranu כתב: אם גם אני אמרתי המצב מצוין.
כל מה שאני אומר צריך לעשות הפוך, חתול שחור מ 1989 ולתמיד.
:מלך:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בא לך להתעקש על האסלביינק חלוץ 9?אחלה..אבל למה בן בסט תקוע 90 דקות בצד שמאל?!
באמת לא מבין את הציוותים שלו במחזורים האחרונים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מישהו צריך לזעזע את המערכת.
ברק בכר והצוות שלו איבדו את זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה