איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
למי שצריך להיזכר בקיץ שעבר על טוני, דלגו ל-0:39 ותקבלו תשובה למה וואקמה נראה כמו שהוא נראה מאז מאריבור
https://www.youtube.com/watch?v=aV522Oezhjk" onclick="window.open(this.href);return false;
חד וחלק זה הכל בראש , לא שביתה איטלקית ולא בטיח, כשהבנאדם יתעורר מהתרדמת שלו הוא יחזיר בריבית דריבית, בהתחייבות
https://www.youtube.com/watch?v=aV522Oezhjk" onclick="window.open(this.href);return false;
חד וחלק זה הכל בראש , לא שביתה איטלקית ולא בטיח, כשהבנאדם יתעורר מהתרדמת שלו הוא יחזיר בריבית דריבית, בהתחייבות
- The red one
אשכרה.RedBend כתב:למי שצריך להיזכר בקיץ שעבר על טוני, דלגו ל-0:39 ותקבלו תשובה למה וואקמה נראה כמו שהוא נראה מאז מאריבור
איך הסינים האלה הצליחו להשיג כרטיסים במחיר עלות?!
כמו שאפשר להשיג למשחק מחרThe red one כתב: אשכרה.
איך הסינים האלה הצליחו להשיג כרטיסים במחיר עלות?!
או שאני על עץ גבוה, או שבאמת הכל בסדר.shacharb כתב:
או שאני על עץ גבוה, או שבאמת הכל בסדר.
כנראה שאין לנו שום בעיה במשחק, ושבכר סתם מעוצבן.
מישהו כנראה לא מתפקד כמו שצריך, אבל לא השחקנים שציינת. הם מהמצטיינים.
אלו סחט פנדל? התכוונת שהוא הרים על הפנים ובמזל פגע לשחקן ביד. כמה פעמים השנה הוא סחט ככה פנדל? פעם אחת.
כמה פעמים הוא הרים על הפנים, או פגע בשחקן, או שהעיף כדור? ברוב הפעמים. אז אל תגיד הוא נתן משחקים טובים, כי זה לא קרה. לגבי קורהוט, כמו שהוא משחק מתחילת העונה, אופיר (ואני אומר את זה לצערי) הרבה יותר טוב ממנו.
לגבי וואקמה, הייתה לו תקופה לא טובה בשנה שעברה, אבל לא כמו עכשיו. בחודש האחרון זה עבר כל גבול. הוא פשוט הולך עם הראש בקיר, ולא עושה הגנה. שחקן בתקופה לא טובה שמתאמץ ועושה הגנה, לא יבואו אליו בטענות (ראדי) אבל אם הוא גם
לא משקיע, אז זה פשוט זלזול בקהל, ובקבוצה שלו. אתה יכול לא להסכים איתי, זכותך.
כנראה שאין לנו שום בעיה פה בפורום, ושרדבנד סתם מעוצבן.
מישהו כנראה לא מתפקד כמו שצריך, אבל לא אוהבים לדברעל זה. הם מהנעלבים.
shacharb זה שרעבי? זה פשוט מבלבל כל הקטע הזה. התכוונת שהוא פותח על כולם ובמזל הוא לא ברשימת הנודניקים. כמה פעמים השנה הוא לא הסריח המקלדת?
כמה פעמים הוא תוך כדי משחקים מטנף, או מדבר לא יפה, או כתב את המילה נגר? ברוב הפעמים. אז אל תגיד הוא לא סמי טרול, כי זה לא נכון. לגבי FR, כמו שהוא מתבטא מתחילת העונה, LIAV00S (ואני אומר את זה לצערי) הרבה יותר טוב ממנו.
לגבי דר, הייתה לו תקופה לא טובה בשנה שעברה, אבל לא כמו עכשיו. בחודש האחרון זה עבר כל גבול. הוא פשוט הולך עם הראש בקיר, ולא עושה חשבון. משתמש בתקופה לא טובה שמתאמץ ועושה חושבים, לא יבואו אליו בטענות (סאות'בוי) אבל אם הוא גם
לא משקיע, אז זה פשוט זלזול בעצמו, ובקבוצה שלו. אתה יכול לא להסכים איתי, זכותך.

הכל בהומור, קחו בקלות חברים....
- The red one
RedBend כתב:
או שאני על עץ גבוה, או שבאמת הכל בסדר.
כנראה שאין לנו שום בעיה פה בפורום, ושרדבנד סתם מעוצבן.
מישהו כנראה לא מתפקד כמו שצריך, אבל לא אוהבים לדברעל זה. הם מהנעלבים.
shacharb זה שרעבי? זה פשוט מבלבל כל הקטע הזה. התכוונת שהוא פותח על כולם ובמזל הוא לא ברשימת הנודניקים. כמה פעמים השנה הוא לא הסריח המקלדת?
כמה פעמים הוא תוך כדי משחקים מטנף, או מדבר לא יפה, או כתב את המילה נגר? ברוב הפעמים. אז אל תגיד הוא לא סמי טרול, כי זה לא נכון. לגבי FR, כמו שהוא מתבטא מתחילת העונה, LIAV00S (ואני אומר את זה לצערי) הרבה יותר טוב ממנו.
לגבי דר, הייתה לו תקופה לא טובה בשנה שעברה, אבל לא כמו עכשיו. בחודש האחרון זה עבר כל גבול. הוא פשוט הולך עם הראש בקיר, ולא עושה חשבון. משתמש בתקופה לא טובה שמתאמץ ועושה חושבים, לא יבואו אליו בטענות (סאות'בוי) אבל אם הוא גם
לא משקיע, אז זה פשוט זלזול בעצמו, ובקבוצה שלו. אתה יכול לא להסכים איתי, זכותך.
![]()
![]()
הכל בהומור, קחו בקלות חברים....

אני היחיד שחושב שהוא יאכיל אותנו סומבררואים? אם כן, תגידו לי.
הוא לא מחובר, חסר בטחון ועדיין במעט הפעולות שלו רואים יופי של דברים שהכדורגל הישראלי פשוט לא יודע להעריך מספיק.
משהו בקצב ההתאקלמות שלו מזכיר לי את דיווי קורמן. האיש הלך על המגרש חצי שנה כמו עב"מ ופתאום יצא ממנו שחקן-שחקן
הוא לא מחובר, חסר בטחון ועדיין במעט הפעולות שלו רואים יופי של דברים שהכדורגל הישראלי פשוט לא יודע להעריך מספיק.
משהו בקצב ההתאקלמות שלו מזכיר לי את דיווי קורמן. האיש הלך על המגרש חצי שנה כמו עב"מ ופתאום יצא ממנו שחקן-שחקן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קונה תרחיש כזה גם עכשיוTotti כתב:אני היחיד שחושב שהוא יאכיל אותנו סומבררואים? אם כן, תגידו לי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אתה היחיד.Totti כתב:אני היחיד שחושב שהוא יאכיל אותנו סומבררואים? אם כן, תגידו לי.
לדעתי יכול להפוך לשחקן משלים טוב, לא מעבר.
- The red one
מסכים.ForeverRed כתב: אתה היחיד.
לדעתי יכול להפוך לשחקן משלים טוב, לא מעבר.
לא רואה איך יוצא מזה שחקן כדורגל, שובר שוויון ומחליף מקצועי לבו*גלו ..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מסכים במעט שהוא שיחק רואים שיש לו כדורגל.Totti כתב:אני היחיד שחושב שהוא יאכיל אותנו סומבררואים? אם כן, תגידו לי.
הערה לכל מי שחושב שאני חביתה, אני טענתי שצריך לשחרר אותו לא בגלל היכולת אלא בגלל שהיה נראה שברק בכר לא מאמין בו.
יכול להיות שהוא יכנס לעניינים בקרוב ויאכיל את כולנו סומבררו כמו שפלט עשה בזמנו.
אבל בשביל זה הוא חייב לקבל דקות משחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא חושב שהוא יהיה מה שציפו ממנו להיות.
אם נניח את היכולת בצד שמחתי לראות את הרצון והמוטיבציה שלו במשחק האחרון ראו שהוא באמת התאמץ וזה יכול לשחק לטובתו.
זה לא מה שציפינו ולא מה שרצינו אבל אם אפשר להשתמש בו לטובת הקבוצה זה מה שצריך לעשות.
אני עדיין חושב שברק לא מחזיק ממנו ושבקיץ הוא לא ממשיך איתנו (ויש מצב בינואר אם המועדון יחליט לעשות מהלך משוגע).
אם נניח את היכולת בצד שמחתי לראות את הרצון והמוטיבציה שלו במשחק האחרון ראו שהוא באמת התאמץ וזה יכול לשחק לטובתו.
זה לא מה שציפינו ולא מה שרצינו אבל אם אפשר להשתמש בו לטובת הקבוצה זה מה שצריך לעשות.
אני עדיין חושב שברק לא מחזיק ממנו ושבקיץ הוא לא ממשיך איתנו (ויש מצב בינואר אם המועדון יחליט לעשות מהלך משוגע).
אתה לא היחיד. מאמין שהביקורת, שבהתחלה הייתה מעמסה ופגעה בו, תהפוך למוטיבציה להראות לכולם שטעו.Totti כתב:אני היחיד שחושב שהוא יאכיל אותנו סומבררואים? אם כן, תגידו לי.
הכובעים מוכנים.
לא רואה סיבה שלא יחליף את טוני בהרכב בזמן הקרוב
אני דווקא חושב שהוא צריך לבוא על חשבון אייבינדר.yedidel כתב:לא רואה סיבה שלא יחליף את טוני בהרכב בזמן הקרוב
למה שלושה גרזנים באמצע.
חשוב שיקבל דקות משחק.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אתה מסתלבט?yedidel כתב:לא רואה סיבה שלא יחליף את טוני בהרכב בזמן הקרוב
למה מה ראית ממנו שהוא צריך להחליף את טוני?
בינתיים עדיין רך,משחק לרוחב לא מורגש.
שירן ייני יעשה עליו גליץ אחד יכניס אותו ללחץ.
טוני עם כמה שהוא לא בזון הוא כח הרתעה.
שהכדור אצלו היריבה נכנסת ללחץ.
הוא מושך אליו 2-3 שחקנים והיום הוא שיחק מאוד חכם.
הבין שהוא לא בזון לדריבל ופתח ימינה פעם אחר פעם לכיוון בן ביטון/מליקסון.