oranu כתב:
אני לא משתמש שיוצא על שחקנים.
אגב מה שאמרו על זריהן חלקית היה נכון והרבה מאוד פייק ניוז.
אני עומד מאחורי כל מילה שרשמתי ואני לא אומר משמועות אני אומר מידיעה.
מה הוא עושה כל יום אני לא יודע, איך התנהל במהלך חצי עונה פה? יודע ועוד איך.
לא קרוב להתנהלות של ספורטאי, אפילו לא של שכיר שעובד ראשון-חמישי מ 8-17.
זה ביזיון יותר גדול של המועדון מאשר של השחקן.
איך במועדון עאלק מקצועני כמו שלנו יש שחקן שמתנהל בצורה כזו.
בושה
ועדיין בעונה שעברה היה מאוד משמעותי בקריית שמונה. כששחקן מוביל נקלע לסיטואציה בעייתית בקריירה של חוסר הצלחה, חוסר שביעות רצון וכו׳ זה קל מאוד מצידו לברוח למקומות האלו. ולנו כאוהדים גם קל מאוד להגיד שבגלל שהוא יוצא לבלות הוא נראה כמו שנראה. אני חושב שזה ביצה ותרנגולת ושבעונה הבאה עם מחנה אימון וקצת יותר אמון מהצוות זה יראה אחרת. לצאת לבלות כל יום ולשתות זה סיטואציה שמתאימה למישהו בדיכאון כי חברה שלו עזבה אותו ולא לשחקן כדורגל מקצועני.
צריך ללמוד איך להגיע אליו ולרסן אותו כי כדורגל יש שם ולא מעט.
הפועלעולה כתב:שירצקי בווינט: "קיבלתי 2.5 מיליון ש"ח על האסלביינק". בסביבות ה-625 אלף יורו.
כמדומני זה 50% ק"ש 50% סוכנים, כך ששילמנו עליו פחות מ-1.3 מיליון יורו.
לא רואה אותנו משחררים את ניג'ל לאור הסכום ששילמנו עליו והעובדה שאין קונים, בטח כשאנחנו צריכים להחתים כניראה 3 זרים חדשים בקיץ (במקום סטו, אוגו וסאבו - אני לא רואה אותנו מחתימים בקיץ 4 זרים חדשים).
מקווה מאוד שהוא ייקח את עצמו בידיים וביחד עם מחנה אימון עם הקבוצה בקיץ נקבל שחקן אחר בשנה הבאה כי העונה הוא כישלון עצום.
Sir Alex Ferguson כתב:לא רואה אותנו משחררים את ניג'ל לאור הסכום ששילמנו עליו והעובדה שאין קונים, בטח כשאנחנו צריכים להחתים כניראה 3 זרים חדשים בקיץ (במקום סטו, אוגו וסאבו - אני לא רואה אותנו מחתימים בקיץ 4 זרים חדשים).
מקווה מאוד שהוא ייקח את עצמו בידיים וביחד עם מחנה אימון עם הקבוצה בקיץ נקבל שחקן אחר בשנה הבאה כי העונה הוא כישלון עצום.