איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
לפי התגובות יש לנו פה איזה עשרה ברק בכר.
לא מתאים, לא עושה דריבלים, לא בוזגלו, לא מרים טוב.
קואנקה משחק בנגיעה, שזה הרבה יותר מהיר מדריבלים!!
זה שלידו יש אהבלים (דור אלו כדוגמא מצויינת) שלא מבינים מה זה משחק פשוט, זה בעיה.
הרים הכי טוב אתמול. כדורים חדים ולשטח של החלוצים. אלו נגר חובב שצריך ללמוד ממנו.
קואנקה לא במשבצת של מליקסון, להיפך, הוא צריך לשחק לידו כי שניהם יפרצו הגנות צפופות.
אתמול הוא כל הזמן עשה תנועה וביקש לקבל את הכדור מאחורי הקישור של רעננה. לרוב לא קיבל
וכשקיבל מיד שיחרר כדור ופתח את המשחק.
כשהיה צריך לעבור שחקן, עשה את זה בדרך כלל.
המסירות שלו היו מדוייקות.
בקיצור, כל מי ששולח אותו הביתה, או לא מתרשם ממנו, שיבוא בטענות לנגרים ששיחקו לידו
אתמול: אייבינדר, אלו, ראדי, טהא.
אני הייתי שולח הביתה לפניו את קורהוט.
לא מתאים, לא עושה דריבלים, לא בוזגלו, לא מרים טוב.
קואנקה משחק בנגיעה, שזה הרבה יותר מהיר מדריבלים!!
זה שלידו יש אהבלים (דור אלו כדוגמא מצויינת) שלא מבינים מה זה משחק פשוט, זה בעיה.
הרים הכי טוב אתמול. כדורים חדים ולשטח של החלוצים. אלו נגר חובב שצריך ללמוד ממנו.
קואנקה לא במשבצת של מליקסון, להיפך, הוא צריך לשחק לידו כי שניהם יפרצו הגנות צפופות.
אתמול הוא כל הזמן עשה תנועה וביקש לקבל את הכדור מאחורי הקישור של רעננה. לרוב לא קיבל
וכשקיבל מיד שיחרר כדור ופתח את המשחק.
כשהיה צריך לעבור שחקן, עשה את זה בדרך כלל.
המסירות שלו היו מדוייקות.
בקיצור, כל מי ששולח אותו הביתה, או לא מתרשם ממנו, שיבוא בטענות לנגרים ששיחקו לידו
אתמול: אייבינדר, אלו, ראדי, טהא.
אני הייתי שולח הביתה לפניו את קורהוט.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אלו אתמול הלך עם הראש בקיר במקום לשחרר ליצחק את הכדור,יצחק נתן 2 כדורים לנוואמקה של גול וודאי ונוואמקה החטיא (אף אחד לא אומר עליו שהוא חלש ולא שובר שיוויון ) ובנוסף נתן גול.
לא משחק גדול שלו אבל באמת שלבוא בטענות אליו על המשחק אתמול זה מצחיק כי היו הרבה יותר גרועים ממנו.. דרך אגב בהרבה מאוד משחקים בוזגלו היה פרווה ושרף את האגף על פארש בוא לא נעשה ממנו מסי שנשענו עליו
לא משחק גדול שלו אבל באמת שלבוא בטענות אליו על המשחק אתמול זה מצחיק כי היו הרבה יותר גרועים ממנו.. דרך אגב בהרבה מאוד משחקים בוזגלו היה פרווה ושרף את האגף על פארש בוא לא נעשה ממנו מסי שנשענו עליו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אייבנדר אתמול עם אחת ההופעות הכי חלשות של שחקן במדים שלנו בשנים האחרונות. לא פוסל בכלל שברק יעלו מול הרומנים עם קוואנקה בהרכב ואייבנדר בספסל (אולי מליקסון ישחק באמצע).
לטעון שזה שקוואנקה משחק מהר ובנגיעה זה שלילי זה חוסר הבנה של הכדורגל המודרני. ככה משחקים היום כדורגל ברמות הגבוהות כי השחקנים של היריבה סוגרים אותך הרבה יותר מהר מבעבר ומאפשרים לך הרבה פחות זמן עם כדור ולכן זה מתבקש לשחרר את הכדור כמה שיותר מהר לפני שסוגרים אותך ואת יתר השחקנים בקבוצה שלך.
הבעיות עם קוואנקה הם כמובן אחרות, אבל אתמול זה נראה הרבה יותר טוב והוא דווקא היה מהיותר טובים אצלנו (בטח במחצית הראשונה).
לטעון שזה שקוואנקה משחק מהר ובנגיעה זה שלילי זה חוסר הבנה של הכדורגל המודרני. ככה משחקים היום כדורגל ברמות הגבוהות כי השחקנים של היריבה סוגרים אותך הרבה יותר מהר מבעבר ומאפשרים לך הרבה פחות זמן עם כדור ולכן זה מתבקש לשחרר את הכדור כמה שיותר מהר לפני שסוגרים אותך ואת יתר השחקנים בקבוצה שלך.
הבעיות עם קוואנקה הם כמובן אחרות, אבל אתמול זה נראה הרבה יותר טוב והוא דווקא היה מהיותר טובים אצלנו (בטח במחצית הראשונה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמת.Sir Alex Ferguson כתב: לטעון שזה שקוואנקה משחק מהר ובנגיעה זה שלילי זה חוסר הבנה של הכדורגל המודרני. ככה משחקים היום כדורגל ברמות הגבוהות כי השחקנים של היריבה סוגרים אותך הרבה יותר מהר מבעבר ומאפשרים לך הרבה פחות זמן עם כדור ולכן זה מתבקש לשחרר את הכדור כמה שיותר מהר לפני שסוגרים אותך ואת יתר השחקנים בקבוצה שלך.
הבעיה היא שאף אחד אחר לא יודע לשחק ככה, ואז הוא קצת הולך לאיבוד ולא מבין מה לעזאזל כולם סביבו עושים...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מליקסון יודע לשחק ככה ולדעתי השילוב ביניהם יכול להיות מצוין.maxkid22 כתב: אמת.
הבעיה היא שאף אחד אחר לא יודע לשחק ככה, ואז הוא קצת הולך לאיבוד ולא מבין מה לעזאזל כולם סביבו עושים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם נכון, היו דקות נגד אשקלון שהוא שיחק ביחד עם מליקסון ואלו בצד ימין והם עשו טרור להגנה...Sir Alex Ferguson כתב: מליקסון יודע לשחק ככה ולדעתי השילוב ביניהם יכול להיות מצוין.
הבעיה היא שזה בדיוק כמו בימי בוזגלו ומליקסון, שאם שניהם על המגרש אתה בעצם מוותר על האמצע, כי מליקסון אוהב לברוח לצדדים ואז זה משאיר את אוגו וראדי לבד באמצע...
יש מגמת שיפור כצפוי.
צריך להמשיך לקבל דקות וביטחון, ככל שמייצר יותר פעולות טובות כך הוא גם יותר ניגש לקבל את הכדור ורץ יותר. אני מאמין שהמגמה הזאת תמשיך אם ימשיך לקבל דקות. הוא עדיין לא שובר שיוויון אבל הוא נכנס לעונה הזאת בסיטואציה הכי מסריחה שיש ויש נסיבות מקלות, עדיין מאמין בו.
צריך להמשיך לקבל דקות וביטחון, ככל שמייצר יותר פעולות טובות כך הוא גם יותר ניגש לקבל את הכדור ורץ יותר. אני מאמין שהמגמה הזאת תמשיך אם ימשיך לקבל דקות. הוא עדיין לא שובר שיוויון אבל הוא נכנס לעונה הזאת בסיטואציה הכי מסריחה שיש ויש נסיבות מקלות, עדיין מאמין בו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
יש אספקט שהוא מצטיין בו כבר עכשיו- משיכת שחקנים. יודע לעשות את זה מעולה.
זה לא ממש מורגש כרגע כי אין מספיק תנועות בחלק הקידמי.
זה לא ממש מורגש כרגע כי אין מספיק תנועות בחלק הקידמי.
דור אלו גמר עליו אתמול.
מתחיל להראות מעודד... עוד זמן ויהיה מצוין
מתחיל להראות מעודד... עוד זמן ויהיה מצוין
- ForeverRed
מהסאבטקסט של הדברים שאמר ברק אפשר להבין שהוא נמצא בתקופת מבחן.
לדעתי אם לא יגלה שיפור ויהפוך לשחקן משמעותי עד ינואר הוא ייחתך.
איך הבנת את זה ממה שבכר אמר???????????????????????????ForeverRed כתב:מהסאבטקסט של הדברים שאמר ברק אפשר להבין שהוא נמצא בתקופת מבחן.
אולי כי זה מה שאתה אומר כבר כמה זמן, ורוצה להאמין לזה.
בכר אמר שקואנקה עשה דברים טובים, וגם לא טובים, וננסה להרויח אותו. מזה להגיד שאם לא יגלה שיפור משמעותי
עד ינואר הוא ייחתך, זה קפיצה של שנות אור.
במקום לחפש את קואנקה בקטנות, תסתכל על מי שמשחק לידו.
לפני שאתה זורק את קואנקה, תסתכל מה תורמים לך שחקנים כמו אייבינדר (תקע את המשחק והיה חושך), קורהוט (חלש בהגנה
בפוקס הרים לגול כי הוא איטי), וואקמה (חי על תחילת העונה, ואתמול חירב כל כדור שהגיע אליו), שהר (הרבה תנועה בלי תועלת)
ראדי (למרות הגולים, מאוד נחלש העונה), אלו (נגר בלי שכל), ויש עוד כמה שהיו בג'קוזי של הפצועים אתמול.
לא אומר לזרוק את וואקמה, אבל לאפס אותו בצורה רצינית. הוא עושה שביתה איטלקית, ומי שלא מכיר ניגרים שלא יגיד מה פתאום.
יש לי חבר שעובד בניגריה כבר מעל חמש שנים, ומכיר את האופי של הניגרים. הוא אמר לי לא מזמן, וואקמה עושה לכם שביתה
אלה דפוקים בראש (זה הוא אמר).
אם אתה רוצה להחליף מישהו, תחליף את קורהוט. תנסה להביא מגן ישראלי ברמה (אם יש כזה דבר היום) ותביא שחקן קישור
כמו הובאן (אם אפשר צעיר). חוץ מזה צריך גם את אלמוג כהן.
- ForeverRed
גבר, לך תשתה כוס מים ותחזור.shacharb כתב:
איך הבנת את זה ממה שבכר אמר???????????????????????????
בכר אמר שקואנקה עשה דברים טובים, וגם לא טובים, וננסה להרויח אותו. מזה להגיד שאם לא יגלה שיפור משמעותי
לפני שאתה זורק את קואנקה, תסתכל מה תורמים לך שחקנים כמו אייבינדר (תקע את המשחק והיה חושך), קורהוט (חלש בהגנה
בפוקס הרים לגול כי הוא איטי), וואקמה (חי על תחילת העונה, ואתמול חירב כל כדור שהגיע אליו), שהר (הרבה תנועה בלי תועלת)
ראדי (למרות הגולים, מאוד נחלש העונה), אלו (נגר בלי שכל), ויש עוד כמה שהיו בג'קוזי של הפצועים אתמול.
לא אומר לזרוק את וואקמה, אבל לאפס אותו בצורה רצינית. הוא עושה שביתה איטלקית, ומי שלא מכיר ניגרים שלא יגיד מה פתאום.
יש לי חבר שעובד בניגריה כבר מעל חמש שנים, ומכיר את האופי של הניגרים. הוא אמר לי לא מזמן, וואקמה עושה לכם שביתה
אם אתה רוצה להחליף מישהו, תחליף את קורהוט. תנסה להביא מגן ישראלי ברמה (אם יש כזה דבר היום) ותביא שחקן קישור
אף אחד לא מחפש לזרוק שחקנים, בטח אחרי שהם מגלים שיפור יחסי.
כשאיש מחושב כמו ברק פולט מילים כמו "צריך לתת לו זמן לפני שמחליטים" אז המשמעות ברורה. לדעתי נפלט לו וקיבלנו הצצה למחשבות שרצות לו בראש, גם אם התכוון להגיד שמבחינת התקשורת עדיין מוקדם לשפוט את יכולתו.
אני אסכם שוב בכך שאם אתם חושבים ששחקן כל כך יקר שתופס משבצת של זר ישאר פה על תקן שחקן רוטציה אז אתם חיים בסרט.
זה לא יחזיק מים.
לאחר אתמול אני מרגיש אופטימי לגביו.
במחצית הראשונה היה לו בישול לטוני שהחמיץ מול השער , במחצית השניה הבקיע.
זה תפוקה יפה סך הכל.
יש לו מסירות יפות .
מאמין שהוא ישתלב במכונה של ברק בכר.
במחצית הראשונה היה לו בישול לטוני שהחמיץ מול השער , במחצית השניה הבקיע.
זה תפוקה יפה סך הכל.
יש לו מסירות יפות .
מאמין שהוא ישתלב במכונה של ברק בכר.
בכר דיבר על הסקת מסקנות של אנשים ותקשורת על קואנקה, לאו דווקא שלו. אבל כל אחד שומע מה שהוא רוצה (כולל אני)ForeverRed כתב: גבר, לך תשתה כוס מים ותחזור.
אף אחד לא מחפש לזרוק שחקנים, בטח אחרי שהם מגלים שיפור יחסי.
כשאיש מחושב כמו ברק פולט מילים כמו "צריך לתת לו זמן לפני שמחליטים" אז המשמעות ברורה. לדעתי נפלט לו וקיבלנו הצצה למחשבות שרצות לו בראש, גם אם התכוון להגיד שמבחינת התקשורת עדיין מוקדם לשפוט את יכולתו.
אני אסכם שוב בכך שאם אתם חושבים ששחקן כל כך יקר שתופס משבצת של זר ישאר פה על תקן שחקן רוטציה אז אתם חיים בסרט.
זה לא יחזיק מים.
אמרו פה גם קודם, קואנקה מתחיל להבין שאם הוא עושה תנועה לקבל כדור, לא בטוח בכלל שיקבל. צריך שחקנים חכמים
וקבוצתיים בשביל זה, ואת זה בכר אמר בריאיון. הוא אמר ששחקנים החליטו ללכת לבד ולהציל את המולדת.
אחד הבודדים שלא עשו את זה, זה קואנקה.
בגול השלישי הוא עמד והתחנן לקבל כדור מוואקמה, אבל הוא החליט שהוא הולך עם ראש בקיר, ורק בגלל שאוגו נלחם אז נכנס הגול.
גם בבעיטות של ראדי במחצית הראשונה, אפשר לראות איך קואנקה עושה תנועה לעומק לקבל כדול מול שוער, וראדי מוריד ציפורים.
על מה שאלו עשה לו לכל אורך המשחק אני בכלל לא מדבר.
אז מה היה לנו כאן חברים?shacharb כתב:
איך הבנת את זה ממה שבכר אמר???????????????????????????
אלו נגר, ראדי נגר.
טוני בשביתה איטלקית כי חבר שחי בניגריה אמר והוא ישן עם טוני כפיות.
את קורהוט שמשחק פצוע כבר חודש + ובישל אתמול בכדור נפלא לאיזאק צריך להעיף וזה בכלל היה פוקס, ועכשיו צריכים להביא מגן שמאלי ישראלי טוב במקום קורהוט (היחיד שבפוטנציאל להיות כזה כבר אצלנו) + להחתים זריז הובאן צעיר ואת אלמוג בינואר.
אחלה סיכום סהכ