אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
מהכרות של הנפשות הפועלות....בג"כ אלונה לוקחת את הזמן וככה זה תמיד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברדה כאן מאהבה, אלונה כבר כמה זמן מרגיש שהיא כאן בגלל הנסיבות, בעבר אלונה הייתה עושה הכל כדיי לחזק את הקבוצה ולהחתים מאמן שמצליח, היום הכל ליד
ברדה לעומת זאת כאן כי הוא אוהב את המועדון
אולי אני טועה וסתם מאשים את אלונה אבל העובדה היא שמאז הבחירות שהיא לא נבחרה לכנסת היא פחות משקיעה ברמה שהיא הייתה משקיעה פעם
והלוואי ואני טועה אבל אם ברדה לא נשאר זה אומר דרשני אלא אם אלונה תפתיע ותחתים צוות זר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
״עניינים אישיים״.
אלונה לא הגיעה לבר מצווה של הבן דודה אז סימנו אותה.
אלונה לא הגיעה לבר מצווה של הבן דודה אז סימנו אותה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חבר אמר לי שבתחילת השידור לפני המשחק דיברו על פנייה של הפועל תל אביב לברדה שיאמן אותם בעונה הבאה, מישהו שמע על זה? יודע על מה מדובר?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בסוף הראיון עם ברדה שאלו אותו על כך שהוא אחד השמות שעלו בהפועל תל אביב בעונה הבאה.
נראה לך שהוא ילך לשם?קודם שישארו בליגה בכלל.
נראה לך שהוא ילך לשם?קודם שישארו בליגה בכלל.
ברשותכם אני יעזוב רגע את הרכילות ורוצה לדבר קצת מקצועי.
למה התנודות הפסיכותיות האלה ביכולת?
ממה הם נובעות ומה תפקידו של המאמן בסיטואציה?
אשמח לתשובות ענייניות ו״כי אלונה קמצנית״ זה לא תופס.
למה התנודות הפסיכותיות האלה ביכולת?
ממה הם נובעות ומה תפקידו של המאמן בסיטואציה?
אשמח לתשובות ענייניות ו״כי אלונה קמצנית״ זה לא תופס.
- dardasmiley
בעיניים שלי, אליניב הרבה יותר מוטיבטור ממאמן.
יש הרבה מאוד דברים קבוצתיים שחסרים לנו שהם תוצאה ישירה שך אימון, עבודה הגנתית קבוצתית, תבניות התקפה, כניסה לשטחים, חיפויים וכו'...
בעוד שאנחנו רואים שהדברים שכן עובדים טוב זה האופי, הלחימה והאגרסיביות, החילופים שהרבה פעמים משנים משחק.
זה הכל תוצאה של עבודה מנטלית ופחות עבודת אימון סזיפית, אני חושב שבעניין הזה מליקסון השלים אותו והשלם שם היה גדול מסך חלקיו, מאז שמלי עזב רואים שיש התדרדרות בדברים בסיסיים שהם תולדה של אימון כמו תרגילי קרנות (כמה קרנות ראינו השנה שלא עברו שחקן ראשון?)
זה לא חלילה אומר שהוא לא מאמן טוב, או שצריך להחליף אותו, אני רק טוען שכדי לחזק אותו הצוות שלו צריך להשלים בדברים שהואפ פחות טוב בהם.
שלא נותנים שקט למערכת ככה זה נראה מאמן שהוא הלב הפועם של הקבוצה הזאת לא יודע מה קורה איתו ועוד מספר שחקנים בכירים זאת התוצאה הם צריכים להיות עסוקים בעתידם במקום שהראש יהיה במגרש
יש לו המון סיבות מקלות אבל איך שלא נהפוך את זה העונה הזו של ברדה היא כישלון עם כל האהבה הבלתי נגמרת אליו.
זכותה של אלונה ושל אליניב לשאול אחד את השנייה מה הלאה, בסוף אין לי ספק שאליה יהיה המאמן בעונה הבאה, גם כי גיא פרימור בעצמו אמר זאת וגם כי אין כלום בשוק. זה מסוג החוזים שנחתמים תוך 3 דקות.
לא חושב שיש שום קשר בין ההמתנה לבין שריר החשק של אלונה שכל פעם דואגים להזכיר אותו כשמשהו לא דופק כמו שעון.
אגב סתם עברה במוחי המחשבה, מסאי דגו על הקווים וברדה מנהל מקצועי- יכול לעבוד?
זכותה של אלונה ושל אליניב לשאול אחד את השנייה מה הלאה, בסוף אין לי ספק שאליה יהיה המאמן בעונה הבאה, גם כי גיא פרימור בעצמו אמר זאת וגם כי אין כלום בשוק. זה מסוג החוזים שנחתמים תוך 3 דקות.
לא חושב שיש שום קשר בין ההמתנה לבין שריר החשק של אלונה שכל פעם דואגים להזכיר אותו כשמשהו לא דופק כמו שעון.
אגב סתם עברה במוחי המחשבה, מסאי דגו על הקווים וברדה מנהל מקצועי- יכול לעבוד?
אני חושב שאתם מחמירים קצת עם ברדה ועם ה"תנודתיות" ביכולת.
מה שהיה אתמול זה צירוף מקרים.
הגענו למספיק מצבים לכבוש לפחות פעמיים אם לא יותר והחמצנו החמצות שלא מאפיינות אותנו,
מצד שני שני שערים דרדלה שאנחנו חוטפים משני חצאי מצבים והנרטיב התקבע.
לעומת שבוע שעבר שחטפנו רק אחד מפחות או יותר אותה כמות (ואיכות) של מצבים אבל את המצבים שלנו כבשנו.
כל מה שקרה בין לבין די זהה, שבוע שעבר לא הברקנו והשבוע לא הסרחנו.
במאמר מוסגר אני אציין שרואים שברדה עושה נסיונות ומנסה להריץ הרכבים ושחקנים שהוא רוצה לבדוק לקראת עונה הבאה, ככה שתנודתיות מסויימת לחלוטין לגיטימית תחת הנסיבות.
הגענו למספיק מצבים לכבוש לפחות פעמיים אם לא יותר והחמצנו החמצות שלא מאפיינות אותנו,
לעומת שבוע שעבר שחטפנו רק אחד מפחות או יותר אותה כמות (ואיכות) של מצבים אבל את המצבים שלנו כבשנו.
במאמר מוסגר אני אציין שרואים שברדה עושה נסיונות ומנסה להריץ הרכבים ושחקנים שהוא רוצה לבדוק לקראת עונה הבאה, ככה שתנודתיות מסויימת לחלוטין לגיטימית תחת הנסיבות.
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זאת אמירה קצת מנותקת להגיד שלא נותנים שקט.
תחילת עונה כמו שהייתה לנו, מעט מאוד מועדונים משאירים את המאמן ונותנים לו גב.
סהר אלימלך אמר בתחילת השידור שהשם של ברדה מאוד מעניין את הפועל תל אביב ואם לא יאריך חוזה כאן הם ייפנו אליוSir Alex Ferguson כתב: ↑05 מאי 2024, 10:08חבר אמר לי שבתחילת השידור לפני המשחק דיברו על פנייה של הפועל תל אביב לברדה שיאמן אותם בעונה הבאה, מישהו שמע על זה? יודע על מה מדובר?
- ForeverRed
מה שמאפיין שחקנים גדולים וקבוצות גדולות זו יציבות.
לנו אין שחקנים גדולים ובטח שלא קבוצה גדולה.
כל יום שמגיעים במוכנות שלא קרובה לשיא הוא יום שבו קיים פוטנציאל ליום רע.
מעבר לכך מסכים עם הדברים של ניצן.
בסוף זה נופל על הדברים הקטנים.
לנו אין שחקנים גדולים ובטח שלא קבוצה גדולה.
כל יום שמגיעים במוכנות שלא קרובה לשיא הוא יום שבו קיים פוטנציאל ליום רע.
מעבר לכך מסכים עם הדברים של ניצן.
בסוף זה נופל על הדברים הקטנים.
אין קשר. מדברים על עמידה בסיסית של קבוצה ויש משחקים שאנחנו נראים כמו כלום ושום דבר, כאילו אין קשר בין הקישור להתקפה, ההגנה לקישור וכו'.
אני לא חושב שהעונה ברדה הצליח להנחיל לקבוצה את עקרונות המשחק שלו. גם כששחקנים ביום לא טוב עדיין אמורים לראות צורה של קבוצה, אצלנו זה לא קיים העונה.
אני לא חושב שהעונה ברדה הצליח להנחיל לקבוצה את עקרונות המשחק שלו. גם כששחקנים ביום לא טוב עדיין אמורים לראות צורה של קבוצה, אצלנו זה לא קיים העונה.
התנודתיות הזו היא מתחילת העונה ולא מעכשיוnitsande כתב: ↑05 מאי 2024, 13:48אני חושב שאתם מחמירים קצת עם ברדה ועם ה"תנודתיות" ביכולת.
פתיחת סיבוב של יורדת ליגה ואז ריצה של מועמדת לאליפות ומאז הריצה אנחנו לא באמת מצליחים לייצר משהו ומשחקים טובים יחסית הם היוצא מן הכלל
כל העונה הזאת מנתחים ברמת האם היו מבקיעים ולא סופגים היו מדברים אחרת
אפשר להגיד כבר בפה מלא שהעונה הזאת היא כישלון מבחינת הכדורגל( לא זה שאנחנו לא לוקחחים אליפות)
חוסר יציבות שמאפיין שחקנים בינוניים עם מנטליות חלשה ומאמן חסר נסיון, ברדה צריך לידו דמות שתעזור לו ותשלים אותו