בן שהר מסריח את הדשא חודשים ואז נותן 2 גולים במשחק מול הקבוצה החלשה בליגה אומרים שזה לא חוכמה ושהוא שחקן מוגבל, האסלביינק מסריח את הדשא חודשיים ואז נותן 2 גולים מול הקבוצה החלשה בליגה והתגובות זה רואים את הפוטנציאל שיש לו.Totti כתב: אי אפשר להסריח את הדשא חצי שנה, לתת 2 גולים מול הקבוצה החלשה בליגה ולפזר כאן הצהרות בומבסטיות.
הסכמתי איתך בעבר ואני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל גבוה. אתמול לא קיבלתי שום הוכחה מלבד שערים שהיה חייב להבקיע ורוח חיובית.
נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ניג'ל היה זה ששינה את המשחק אתמול (ביחד עם אוחנה), לקח את הכדור ועם הדריבל הקשה על ההגנה של חדרה שעד אז אף אחד לא בחן אותה ולא תקף אותה, שלח כמה מסירות לצדדים שפתחו את ההגנה, עשה דאבל פס בשני מקרים עם מאור כשבאחד מהם קיבל כדור ואיים על השער. אני לא חושב שהשערים שלו היה קלים, בראשון אג'ידה כבר הדף את הכדור הראשון שלו והוא היה ראשון על הריאבונד עם תגובה מהירה, בשני בן שהר מסר לו רע אבל הוא הצליח עם נגיעה ראשונה מצוינת להכין לעצמו את הכדור ובנגיעה השנייה סיים נפלא, מסוג הדברים שבשבילם הוא הוחתם.Totti כתב: אי אפשר להסריח את הדשא חצי שנה, לתת 2 גולים מול הקבוצה החלשה בליגה ולפזר כאן הצהרות בומבסטיות.
הסכמתי איתך בעבר ואני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל גבוה. אתמול לא קיבלתי שום הוכחה מלבד שערים שהיה חייב להבקיע ורוח חיובית.
ניג'ל מאוד מאכזב העונה, אבל בשלב מסוים הוא הפסיק לקבל קרדיט, מה שפגע לו בביטחון וגם גרם לזה שבכל רבע שעה שקיבל פה ושם רצינו לראות ניסים ונפלאות למרות שהוא קיבל מעט דקות. חושב שהכישלון של ניג'ל הוא לא פחות שלנו מאשר שלו, וממשיך לטעון שיש לו רף גבוה מרוב שחקני ההתקפה שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שניהם מאכזבים העונה, אבל את בן שהר אנחנו מכירים לטוב ולרע, יודעים מה הוא יכול לתת ומה הוא לא יכול לתת, במקרה של ניג'ל אני חושב שזה שונה, אני חושב שעדין לא ראינו אותו בשיאו ושאפשר לקבל ממנו יותר.blueman כתב: בן שהר מסריח את הדשא חודשים ואז נותן 2 גולים במשחק מול הקבוצה החלשה בליגה אומרים שזה לא חוכמה ושהוא שחקן מוגבל, האסלביינק מסריח את הדשא חודשיים ואז נותן 2 גולים מול הקבוצה החלשה בליגה והתגובות זה רואים את הפוטנציאל שיש לו.
דרך אגב, המשחק אתמול אולי גם לימד שאנחנו צריכים לראות יותר את שהר וניג'ל משחקים ביחד...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוא מטוס ,לא יודע עד כמה הוא שחקן טוב אבל כשהוא בכושר הוא אחד המהירים בליגהyakar כתב:
לא ניסינו מספיק?
הוא לא מהיר. הוא זריז. יש לו פינישינג גרוע. הוא אוהב לבוא עם הפנים.
זריז. כוח מתפרץ. לא מהיר.REDZED כתב: הוא מטוס ,לא יודע עד כמה הוא שחקן טוב אבל כשהוא בכושר הוא אחד המהירים בליגה
אם תשימו לב.
מה שהפריד בין נייג’ל של העונה לנייגל של אתמול זה דבר אחד.
הפס הראשון. והמחשבה המהירה.
ברגע שהחליט לשחק בנגיעה. הוא נראה אחרת לגמרי.
כשבשאר העונה היה צריך 4 נגיעות רק כדי לעצור כדור.
- ForeverRed
לא ברור מה נכנס בו אתמול.אלדר כתב:אם תשימו לב.
בכלל לא בטוח שהוא מסוגל לזה לאורך תקופה.
ושוב, סנונית אחת אינה מבשרת את בוא האביב.Sir Alex Ferguson כתב: ניג'ל היה זה ששינה את המשחק אתמול (ביחד עם אוחנה), לקח את הכדור ועם הדריבל הקשה על ההגנה של חדרה שעד אז אף אחד לא בחן אותה ולא תקף אותה, שלח כמה מסירות לצדדים שפתחו את ההגנה, עשה דאבל פס בשני מקרים עם מאור כשבאחד מהם קיבל כדור ואיים על השער. אני לא חושב שהשערים שלו היה קלים, בראשון אג'ידה כבר הדף את הכדור הראשון שלו והוא היה ראשון על הריאבונד עם תגובה מהירה, בשני בן שהר מסר לו רע אבל הוא הצליח עם נגיעה ראשונה מצוינת להכין לעצמו את הכדור ובנגיעה השנייה סיים נפלא, מסוג הדברים שבשבילם הוא הוחתם.
ניג'ל מאוד מאכזב העונה, אבל בשלב מסוים הוא הפסיק לקבל קרדיט, מה שפגע לו בביטחון וגם גרם לזה שבכל רבע שעה שקיבל פה ושם רצינו לראות ניסים ונפלאות למרות שהוא קיבל מעט דקות. חושב שהכישלון של ניג'ל הוא לא פחות שלנו מאשר שלו, וממשיך לטעון שיש לו רף גבוה מרוב שחקני ההתקפה שלנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
כלום לא נכנס בו. שיחק מול קונוסים.ForeverRed כתב: לא ברור מה נכנס בו אתמול.
בכלל לא בטוח שהוא מסוגל לזה לאורך תקופה.
- ForeverRed
אני מדבר על הדברים הקטנים.The red one כתב: כלום לא נכנס בו. שיחק מול קונוסים.
עצירת כדור נקייה, פעולות מהירות.
דברים שלא רואים ממנו בדרך כלל.
- The red one
ובכל זאת, אני זוקף את זה לזכות היריבה החלשה ופחות לנייג'ל עצמו. חדרה של המחצית השנייה אחת החלשות ששיחקנו נגדה (שלא לדבר על חוסר המוטיבציה) כל העונה.
הלוואי ונקפיץ את האשכול הזה לחיוב גם בשבת.
הלוואי ונקפיץ את האשכול הזה לחיוב גם בשבת.
לא חלוץ!
בפעם ה100. כאילו בכר לא שם לב שבכל פעם שהוא חלוץ נחרב המשחק.
+2,000,000yakar כתב:לא חלוץ!
לא ברורה ההתעקשות הזו. לא הלך, לא הולך ולא ילך בחיים. הוא חייב לבוא ען הפנים לשער
לדעתי פשוט שהר התעייף ואז את מי תכניס? לא חושב שבן בסט עדיף.
- ForeverRed
1+bs war כתב:לדעתי פשוט שהר התעייף ואז את מי תכניס? לא חושב שבן בסט עדיף.
אילוץ של אותו רגע, לא יותר.