בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- The red one
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
כבר ביום חמישי הודיעו על מסיבת העיתונאים הזו. לפי הבנתי היא אמורה להיות אחרי שהחלון מסתים, והוא נגמר ביום שני בערב, אז לא נראה לי שזה יהיה בשני. או בשלישי ממש על הבוקר או בחמישי. אין עדיין מועד רשמי.
קשה לי מאוד להאמין שיחשפו שם את מה שהודעות הוואטסאפ האלה מספרות. לי הודעות הוואטסאפ נשמעות כמו חרטא גדולה.
קשה לי מאוד להאמין שיחשפו שם את מה שהודעות הוואטסאפ האלה מספרות. לי הודעות הוואטסאפ נשמעות כמו חרטא גדולה.
גם אני אמרתי שההודעות ווצאפ זה שמועה ושלא צריך להשחירThe red one כתב:כבר ביום חמישי הודיעו על מסיבת העיתונאים הזו. לפי הבנתי היא אמורה להיות אחרי שהחלון מסתים, והוא נגמר ביום שני בערב, אז לא נראה לי שזה יהיה בשני. או בשלישי ממש על הבוקר או בחמישי. אין עדיין מועד רשמי.
זה שהמועדון הוציא הודעה שהוא מכנס מסיבת עיתונאים אחרי מועד ההעברות ״להסביר״ יש פה משהו תמוה.
חיפה אחרי אינספור החתמות כושלות הסבירו למישהו במסיבת עיתונאים מיוחדת?
פעם אלונה נתנה הסברים מיוחדים על מהלכים במסיבת עיתונאים מיוחדת?
מרגיש כאילו היא תפיל פצצה
- The red one
בחמישי נאמר שרק אסי רחמים יהיה, אבל ייתכן והדברים ישתנו.
בהחלט כינוס מסיבת עיתונאים כדי 'להסביר' מה קרה בחלון נשמע תמוה. נחכה ונראה.
בהחלט כינוס מסיבת עיתונאים כדי 'להסביר' מה קרה בחלון נשמע תמוה. נחכה ונראה.
- yanivnew91
אסי יופיע למסיבת עיתונאים לפי מה שאמרו.אלדר כתב: גם אני אמרתי שההודעות ווצאפ זה שמועה ושלא צריך להשחיר
זה שהמועדון הוציא הודעה שהוא מכנס מסיבת עיתונאים אחרי מועד ההעברות ״להסביר״ יש פה משהו תמוה.
יכול מאוד להיות שיש שינוי גישה כללי ובגלל כל הרעש בתקשורת על המסחרה כביכול שהולכת אצלנו בסגל החליטו לצאת ולהסביר כמה מהלכים. לגיטימי
לגבי השמועות בוואטסאפ- גם אני קיבלתי ממישהו במועדון שאין אמת בשמועות האלה
הרבה עבודה יש , נדרשת סבלנות.
שנה שעברה אאלט לא ספגנו שער ממצב נייח.
העונה אנחנו לא מפסיקים לקבל בנייחים. שווה לבדוק למה.
אולי זו ההגנה המאולתרת אולי נדרשת עבודת אימון טובה יותר.
אני חושב שהרעיון אצלו עדיין לא התגבש ב100% לאיך תהיה הדרך הכי טובה לצוות את הסגל הזה. מעבר לשיטות משחק גם ברמת הציוותים של השחקנים.
סומך עליו שתוך כדי תנועה ידע לנווט והנה עוד סיבה למה מזל שעפנו מאירופה כי אין לי מושג איך היינו משלבים אותה השנה.
חייב 3 נקק מול בני יהודה רק נזכיר שאחריהם מגיעים לסמי לציון הפסד השנתי שלנו.
בעיני סבלנות זה מובן מאליו , זה דה פקטו קבוצה חדשה.
אם ממן חן עזרא ובבסט נראים פתאום שחקנים ותיקים זה אומר הכל.
שנה שעברה אאלט לא ספגנו שער ממצב נייח.
העונה אנחנו לא מפסיקים לקבל בנייחים. שווה לבדוק למה.
אולי זו ההגנה המאולתרת אולי נדרשת עבודת אימון טובה יותר.
אני חושב שהרעיון אצלו עדיין לא התגבש ב100% לאיך תהיה הדרך הכי טובה לצוות את הסגל הזה. מעבר לשיטות משחק גם ברמת הציוותים של השחקנים.
סומך עליו שתוך כדי תנועה ידע לנווט והנה עוד סיבה למה מזל שעפנו מאירופה כי אין לי מושג איך היינו משלבים אותה השנה.
חייב 3 נקק מול בני יהודה רק נזכיר שאחריהם מגיעים לסמי לציון הפסד השנתי שלנו.
בעיני סבלנות זה מובן מאליו , זה דה פקטו קבוצה חדשה.
אם ממן חן עזרא ובבסט נראים פתאום שחקנים ותיקים זה אומר הכל.
- red ultras
לדעתי הוא פשוט מתכוון להציג את דיא סבע במסיבת עיתונאים ועל הדרך יענה על כל השאלות. אנשים מדברים והמועדון סופג המון ביקורת על דרך ההתנהלות וכנראה שבמועדון רוצים להשתיק את כל הרחש בחש הזה. קשה לי לראות את המועדון נגרר במודע לפרובוקציות כאלה מול שחקנים בתקשורת.אלדר כתב: גם אני אמרתי שההודעות ווצאפ זה שמועה ושלא צריך להשחיר
בדכ הפנייה האישית הזו מבשרת על משהו דרמטי נניח כמו פייר פליי. ואז נזכר שרק בשבוע האחרון פיזרנו 15 מיליון שקל דמי העברה אז אולי זה לא זה.
במסיבת עיתונאים הראשונה של העונה אי אפשר היה לפספס שלבנוני נחמד מהרגיל ואפילו התנצל בנחמדות בפני כתב. מי שעוקב אחרי האיש יודע שהוא משדר נוקשות.
מתאר לעצמי שההודעה המרוככת מטרתה לטהר קצת ולצנן את העליהום התקשורתי.
בעיני כולם יכולים ללכת להזדיין כולל שגיב כהן מבקר המסעדות
במסיבת עיתונאים הראשונה של העונה אי אפשר היה לפספס שלבנוני נחמד מהרגיל ואפילו התנצל בנחמדות בפני כתב. מי שעוקב אחרי האיש יודע שהוא משדר נוקשות.
מתאר לעצמי שההודעה המרוככת מטרתה לטהר קצת ולצנן את העליהום התקשורתי.
בעיני כולם יכולים ללכת להזדיין כולל שגיב כהן מבקר המסעדות
שלמה שרף ז**ן אותנו בספורו 5
כתה טור דעה
כתה טור דעה
נאיביות לחשוב שבמסיבת העיתונאים תיחשף איזה סנסציה שתשאיר את כולנו פעורי פה, מניח שזה מה פשוט המשך ישיר של דבריו של לבנוני מחמישי בניסיון לזכות באיזשהו קרדיט מהתקשורת
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
פששש שלמה שרף רשם טור דעה שלילי כלפי הפועל ב"ש.azb852 כתב:שלמה שרף ז**ן אותנו בספורו 5
כתה טור דעה
נשבע לך בכל היקר לי, אין לי מושג איך ממשיכים מכאן את השבוע...
איך אתם יכולים ליפול בפח הזה? על כל שחקן שעוזב אותנו, מוצאים לכלוך. זה נראה לך הגיוני?הראל כתב:כנראה שהשמועות ווטסאפ האלה נכונות , אחרת היו מטאטאים את זה ככה יפה ומתעלמים .
וגם כל מי שרשום בשמועות האלה לא נשאר פה (כמעט) מלבד זריהן (וממן שהבנתי שהתנצל).
לא ילכלכו על שחקנים אישית במסיבת העיתונאים... לא לצפות לסנסציות.
יגידו שבנו קבוצה רחבה לאירופה וכשזה נפל, היה צורך בתיקון רוחבי על מנת לעמוד בפייר פליי.
יגידו גם שהיוזמה למעבר שהר באה מהצד שלו. למרות שהוא בעל השכר הגבוהה בקבוצה, מקורביו מצפים שיהיה בטוח בהרכב, עקיצה ברורה לגביו, ללא זריקת רפש.
יגידו שנעשו טעויות, אבל קבוצה חזקה יודעת להודות בטעויות ו ל ת ק ן...
יגידו שבנו קבוצה רחבה לאירופה וכשזה נפל, היה צורך בתיקון רוחבי על מנת לעמוד בפייר פליי.
יגידו גם שהיוזמה למעבר שהר באה מהצד שלו. למרות שהוא בעל השכר הגבוהה בקבוצה, מקורביו מצפים שיהיה בטוח בהרכב, עקיצה ברורה לגביו, ללא זריקת רפש.
יגידו שנעשו טעויות, אבל קבוצה חזקה יודעת להודות בטעויות ו ל ת ק ן...
מצד שני אני שומע גם שיש שחקנים שאפילו לא יודעים ״איך נשמע הקול של שיימן״.. מדברים על אדם שקט
תככים ומזימות פחות הצד שלו
(לפי כמה שחקנים שמכירים אותו, לא מהמועדון)
תככים ומזימות פחות הצד שלו
(לפי כמה שחקנים שמכירים אותו, לא מהמועדון)
אין עשן בלי אש.
יש מצב שהרבה מהדברים אכן קרו אבל לא נראה לי שברמה שמתארים.
לדעתי המסיבת עיתונאים הזאת תעשה קצת סדר בבאלגן ובשמועות,כדי להזים גם שמועות שהם לא נכונות.
חייבים לדבר קצת,השקט הזה עושה יותר באלגן.
משחררים משהו קטן לתקשורת ומתקדמים,גם לבנוני שהוא איש תקשורת ותיק מבין שצריך לדעת לשחרר לפעמים כדי לעצור כדור שלג.
יש מצב שהרבה מהדברים אכן קרו אבל לא נראה לי שברמה שמתארים.
לדעתי המסיבת עיתונאים הזאת תעשה קצת סדר בבאלגן ובשמועות,כדי להזים גם שמועות שהם לא נכונות.
חייבים לדבר קצת,השקט הזה עושה יותר באלגן.
משחררים משהו קטן לתקשורת ומתקדמים,גם לבנוני שהוא איש תקשורת ותיק מבין שצריך לדעת לשחרר לפעמים כדי לעצור כדור שלג.
יודע מה הכי מצחיק? תקרא את הטור ותדמיין את שליימהRedHell כתב: פששש שלמה שרף רשם טור דעה שלילי כלפי הפועל ב"ש.
נשבע לך בכל היקר לי, אין לי מושג איך ממשיכים מכאן את השבוע...
אני כבר רואה איך זה קורה
שלמה ומתורגמן יושבים בחדר אחד
שלמה מפלח מילים כמו" בוצ'ה" ולא יכול להיות לחלל החדר
המתורגמן- ילד שרק חולם על טליה מהנהן וכותב. מהנהן כותב והזמן עוצר מלכת