נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: נייג'ל האסלביינק

שליחה על ידי ForeverRed »

תפסיקו לגנוב דעת.
נייגל היה שחקן מוגבל וחסר יציבות עוד לפני שהגיע לכאן (על סמך חודשיים טובים בק"ש ולא מעבר, להזכירכם).
סאבו היה עוד זר בליגה, שהרים את הרמה לחודש וחצי לקראת הפלייאוף ופתאום התחיל עליו דיבור בקבוצות הגדולות.
היחיד שבאמת באמת פוספס פה זה סבע, אבל הוא כבר לא איתנו לצערי.
אנחנו צריכים 5 זרים חדשים בעונה הבאה (לא יקרה).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תחזרו לדברים שכתבנו כאן על ניג'ל בעונה שעברה ובמיוחד בקיץ.
ניג'ל בניגוד לשחקנים אחרים אצלנו יכול לייצר לעצמו מצבים ולא פחות חשוב לייצר לאחרים מצבים, זה בניגוד לשחקן כמו בן שהר שגם לא מסוגל לייצר לעצמו מצב ותלוי באופן מוחלט בזה שייצרו לו הזדמנות וכמובן שלא מסוגל לייצר לאחרים מצבים.
הרף של האסלביינק הוא עצום, ומזכיר לכולם שאת רוב המספרים שלו בעונה שעברה (היה אחראי באופן ישיר ל50% מהשערים של קריית שמונה בשערים/בישולים בשנה שעברה) הוא עשה אחרי חצי השנה הראשונה שבה היו לו קשיי התאקלמות, כשעונה לפני קריית שמונה הוא כבש כמות יפה של 11 שערים בליגה ההולנדית הראשונה.
גם השנה עם כל האכזבה הוא הכובש השני שלנו אחרי שהר והמבשל המצטיין שלנו.
לדעתי אנחנו מפספסים את האסלביינק ובענק. גם לו כמובן יש חלק בחוסר ההצלחה לאור המשקל שהעלה, מצד שני בזמן ששהר החריב לנו משחקים במשך חודשיים והמשיך לפתוח בהרכב עד שחזר לכבוש, ניג'ל כבר מתחילת הדרך מצא את עצמו הרבה פעמים בספסל עם מעט דקות ומשם הרבה יותר קשה להוכיח את עצמך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

סיר אלכס, כל מילה בסלע. ואולי במילים אחרות. מבן ביטון אתה יודע מה המכסימום שאתה יכול לקבל, יש כאלו שסוברים שמקבלים מספיק ויש כאלה שסבורים שמקבלים ממנו מעט מדי בהתקפה, אבל המעטפת שלו ברורה.
האסלבנק הוא שחקן עם תיקרת זכוכית גבוהה מאד, עם פוטנציאל (אני שומע את הרטינות שלכם... ) גבוה מאד שבתחילת העונה גרד ואחר כך לא הצליח לגרד, ואני מקבל את הניתוח של סר אלכס.
חייב לקבל עונה נוספת. אם יצליח, ירים אותנו לגבהים שרוב הזרים לא מסוגלים ואם לא, תמיד ימצא לו קונה (כמובן לא במחיר הקנייה).
גם בגלל הסיטואציה עם אלונה, הייתי משתדל לא לשנות חוזים קיימים... לא בטוח ששחרור שלו אכן יפנה את הכסף שיחסך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ברור שהוא צריך להמשיך. אין כאן מחלוקת.

המחלוקת כאן היא שכדי להעצים את נייג’ל מנסים להפחית מאחרים.

וזה בדיוק מה ששניכם עושים.

כרגע מה שאני יודע שאקבל מנייגל זה 400 נגיעות בכדור עד שהוא מצליח לעצור אותו... שהוא לא מצליח לשים כדור ברשת... שהוא קטן מאוד ופוגע ביתרון גובה בהגבהות מהצד. אלו העובדות. פוטנציאל? הוא רחוק מאוד משם. מתי יקרה? יכול להיות שאף פעם. נקווה שעונה הבאה.

אז כן, הוא מהיר והוא טכני עם הפנים לשער. לפעמים מקבל החלטות נכונות ויש לו פס טוב לעומק כשהוא עם הפנים לשער.

הפועל בש לא קבוצת מתפרצות. על וואקמה למשל אמרו מה שאמרו על נייג’ל (״שחקן של קבוצות קטנות״). ההבדל? וואקמה הוכיח מי הוא, נייג’ל לא.

אז אם אתם רוצים להאדיר את נייג’ל תאדירו את נייג’ל

מה קשורים בן ביטון? שהר? זריהן? רונאלדו או מסי?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לא ייתכן שאף שחקן לא טוב ואף שחקן לא מתאים לפה . אחד עצלן, אחד לא מתאים לשיטה , אחד עם מנטליות של קבוק.
הקבוצה לא מאומנת השנה חד משמעית .
אין שיטה בכלל בשביל להגיד ששחקן לא מתאים לשיטה .
וזה גם עניין של בחירת שחקנים שמתאימים למה שהמאמן מאמין בו. קודם כל שיטה ואח"כ שחקנים ולא להיפך

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:סבע, ניג'ל, סאבו, שלושה שחקנים מהטובים שהיו כאן בשנה שעברה הפכו אצלנו לצל של השחקן שהיו, ורק הם אשמים? אתם לא רואים מגמה מסוימת?
זה אותו האסלביינק שהעיף אותנו מהגביע בשנה שעברה ורקד על המגרש בטרנר וגרם לכולנו לפנטז כל הקיץ על ההחתמה שלו. זה אותו האסלביינק שבתחילת הדרך אצלנו הראה דומיננטיות והמשחקים שבהם הוא היה טוב (מול הפועל חיפה בסמי עופר, מול בית"ר בטדי, מול קריית שמונה בטרנר) היו הכי טובים שלנו השנה.
בשלב מסוים ברק ננעל על הרעיון ששניג'ל צריך להיות זה שעולה מהספסל כמחליף ומביא את השינוי, ולמרות שבהתחלה זה עבד, ככל שהזמן עבר האסלביינק צבר עוד ועוד חלודה והתקשה להביא בכל פעם את השינוי במעט הדקות שקיבל ואז גם הביטחון שלו נפגע וברגע ששחקן התקפה מאבד את הביטחון (מי אמר שהר לאורך חודשיים שלמים) אז מדובר בשחקן אחר.

אני אמשיך לכתוב את זה, העובדה שהאסלביינק לא דומיננטי אצלנו הוא קודם כל כישלון שלנו, ומי שחושב שאנחנו יכולים להגיע להישגים בהתבסס אך ורק על שחקנים מוגבלים כמו ניב זריהן ובן שהר צפוי להמשיך לראות אותו מגלים חוסר יציבות קיצוני, שחקנים כמו האסלביינק בשיאו הם ההזדמנות האחרונה שלנו לחזור ולהתמודד על אליפות.
אתה יודע משה, ברגע הראשון חשבתי שאתה צודק ושקלתי להעיף לך לייק. אבל אז נזכרתי בחודשיים של אוטופיה, שהכל הלך, שנצחנו ברצף, שנייגל דהר וכבש וסאבו הוזכר כמחליף להובאן והסיומת של סבע הרשימה.

חודשיים שהתרסקו בתבוסה מבישה בנתניה.

ואז, כמו בצבא. יש מי שחזק באימונים, מדלג כמו איילה בין הסלעים ומוביל את החברים במסעות. זה מגניב.

אבל איזה חייל הוא באמת, אתה מגלה בקרב.

בקרב, שלושת השחקנים שציינת התגלו כחלשי אופי, נשנקו, פחדו, ספק נעלמו.

ובחזרה לקודמיהם. לראדי שמגיע דווקא במאני טיים. להובאן שנדלק ככל שנהיה קשה יותר, לטוני שצריך לראות 20k ביציעים כדי להביא את הקסם בתפארתו.

יש מי שנועד להיות...ויש מי שלא.
והוא יכול להיות מוכשר. אבל לא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:סבע, ניג'ל, סאבו, שלושה שחקנים מהטובים שהיו כאן בשנה שעברה הפכו אצלנו לצל של השחקן שהיו, ורק הם אשמים? אתם לא רואים מגמה מסוימת?
זה אותו האסלביינק שהעיף אותנו מהגביע בשנה שעברה ורקד על המגרש בטרנר וגרם לכולנו לפנטז כל הקיץ על ההחתמה שלו. זה אותו האסלביינק שבתחילת הדרך אצלנו הראה דומיננטיות והמשחקים שבהם הוא היה טוב (מול הפועל חיפה בסמי עופר, מול בית"ר בטדי, מול קריית שמונה בטרנר) היו הכי טובים שלנו השנה.
בשלב מסוים ברק ננעל על הרעיון ששניג'ל צריך להיות זה שעולה מהספסל כמחליף ומביא את השינוי, ולמרות שבהתחלה זה עבד, ככל שהזמן עבר האסלביינק צבר עוד ועוד חלודה והתקשה להביא בכל פעם את השינוי במעט הדקות שקיבל ואז גם הביטחון שלו נפגע וברגע ששחקן התקפה מאבד את הביטחון (מי אמר שהר לאורך חודשיים שלמים) אז מדובר בשחקן אחר.

אני אמשיך לכתוב את זה, העובדה שהאסלביינק לא דומיננטי אצלנו הוא קודם כל כישלון שלנו, ומי שחושב שאנחנו יכולים להגיע להישגים בהתבסס אך ורק על שחקנים מוגבלים כמו ניב זריהן ובן שהר צפוי להמשיך לראות אותו מגלים חוסר יציבות קיצוני, שחקנים כמו האסלביינק בשיאו הם ההזדמנות האחרונה שלנו לחזור ולהתמודד על אליפות.
סאבו היה בינוני מינוס בביתר ירושלים חוץ מאיזה חודשיים שהלך לו.
לבוא ולהגיד שבגלל המאמן הוא כזה זה להיות עיוור למציאות.
האסלבנק הוא באמת חידה ויכול להיות בעיה של אימון.
וסבע במעט זמן פה היה לא רע אבל כן היה נראה שמשחקים איתו בכוח ולא בצורה חכמה.

אני טענתי ממתי שהוא הגיע לפה ואמשיך לטעון שסאבו בינוני ואפור ולא מתאים לקבוצה שרוצה לקחת תארים.
אנחנו צריכים ווינרים שעובדים במאני טיים ועושים את העבודה ב200 אחוז לא ב95% או ב50% או ב0.

האסלבנק חידה בעיניי כי בק"ש הוא באמת היה טוב אבל חוץ מק"ש לא ראיתי אותו משחק ולכן קשה לי להיות נחרץ.
אבל אם שחקן מעלה במשקל ונראה כל כך רע כנראה שגם הוא לא מתאים לנו כי בסופו של דבר זה עבודה משותפתבין השחקן לצוות האימון.
מקווה לראות שיפור בעונה הבאה אצלו אבל את סאבו צריך להעיף לכל הרוחות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: אתה יודע משה, ברגע הראשון חשבתי שאתה צודק ושקלתי להעיף לך לייק. אבל אז נזכרתי בחודשיים של אוטופיה, שהכל הלך, שנצחנו ברצף, שנייגל דהר וכבש וסאבו הוזכר כמחליף להובאן והסיומת של סבע הרשימה.

ואז, כמו בצבא. יש מי שחזק באימונים, מדלג כמו איילה בין הסלעים ומוביל את החברים במסעות. זה מגניב.

ובחזרה לקודמיהם. לראדי שמגיע דווקא במאני טיים. להובאן שנדלק ככל שנהיה קשה יותר, לטוני שצריך לראות 20k ביציעים כדי להביא את הקסם בתפארתו.

ניג׳ל לעולם לא יהיה טוני וכבר כתבתי שאחת הטעויות שלנו הייתה שבמקום לתת את הכסף לטוני הלכנו וקנינו בכסף מחליף פחות טוב.
בדיוק כמו שסאבו לעולם לא יהיה הובאן.
אבל אני עדין חושב שהם טובים מזריהן וקבהא שפותחים על חשבונם היום.
איפה היה בן שהר שכולנו שיבחנו את האופי שלו בתחילת העונה באותם חודשיים שהוא לא הבקיע שער שדה והחריב לנו משחקים עם החמצות שכל אחת יכולה להתחרות על החמצת העונה?
לא היה עדיף באותם חודשיים לרוץ עם האסלביינק לטוס ולרע?
ואולי בן שהר מוכיח שלכל ספורטאי יש רגעים שלא אופי ורגעים של משבר, כי כולנו זוכרים איך בתחילת העונה שיבחנו את האופי של ניג׳ל שבניגוד לכל יתר הספסל שלנו כן היה מספיק חזק מנטלית להעלות מהספסל ולעשות שינוי.
אני חושב שהתחרות של ניג׳ל לפחות עד סוף השנה היא עם מי שיש בסגל עכשיו ולא עם אגדות עבר, וכן לדעתי אנחנו מפספסים אותו ובגדול כי בסגל הנוכחי אין שחקן התקפה עם רך גבוה כמו שלו וגיוון כמו שלו (מסוגל גם לייצר לעצמו וגם לאחרים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: אתה יודע משה, ברגע הראשון חשבתי שאתה צודק ושקלתי להעיף לך לייק. אבל אז נזכרתי בחודשיים של אוטופיה, שהכל הלך, שנצחנו ברצף, שנייגל דהר וכבש וסאבו הוזכר כמחליף להובאן והסיומת של סבע הרשימה.

די כבר עם הסיפורי אלף לילה ולילה האלה.
אצילי מיכה וייני היו "ילדות עם קוקיות" בעונה שעברה, העונה לקחו אליפות בדצמבר.
בוזגלו היה צ'וקר שנחנק ברגעי האמת, ב- 2016 נהיה אלוף ו-ווינר שמנצח משחקים.

שחקן טוב הוא שחקן טוב. יש עניינים מנטליים מן הסתם, לכל שחקן יש אופי אחר ובכל שחקן צריך לטפל אחרת. מה שנייג'ל הראה בעונה שעברה זו לא סטיית תקן, זה מה שהוא מסוגל. למה הוא לא מראה את זה כאן באופן עקבי (כי כן הראה לפרקים) זאת שאלה שהצוות המקצועי והמערכת צריכים לשאול את עצמם. אם זו שיטה שלא ממקסמת את היכולות שלו, אם זו כניסה סופר לא חלקה למועדון, לא יודע מה. כדורגל בטוח יש לו.

רוצים 11 טונים, ראדים והובאנים? אין חיה כזאת. היה תור זהב ונגמר, כבר אין ישראלים עם אופי ברזל כמו של ברדה, שהר, צדק וראדי. צריך לבנות משהו אחר וללמוד להכיל גם שחקנים עם אופי פחות ממושלם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הייתי ממבקריו הגדולים של ברק,אבל משהו בתחושה הפנימית שלי אומר שהעונה הזאת עשתה לו רק טוב.
הוא חווה לראשונה מה זה כישלון וכמו שהספקנו להכיר אותו אני בטוח במליון אחוז שלעונה הבאה הוא יבוא חד ורעב מתמיד ויידע להוציא את המקסימום מכולם.
האסלבנייק הוא לא שובר שיוויון,אבל הוא שחקן שאסור לוותר עליו.
עם הפקת הלקחים של ברק אני מאמין שנראה נייג'ל הרבה יותר טוב עונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
elia

שליחה על ידי elia »

האמת, איבדתי את פרגוסון ברגע שאמר שסאבו היה מהשחקנים הטובים בליגה.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אמן.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

bs war כתב:
די כבר עם הסיפורי אלף לילה ולילה האלה.
אצילי מיכה וייני היו "ילדות עם קוקיות" בעונה שעברה, העונה לקחו אליפות בדצמבר.
בוזגלו היה צ'וקר שנחנק ברגעי האמת, ב- 2016 נהיה אלוף ו-ווינר שמנצח משחקים.

שחקן טוב הוא שחקן טוב. יש עניינים מנטליים מן הסתם, לכל שחקן יש אופי אחר ובכל שחקן צריך לטפל אחרת. מה שנייג'ל הראה בעונה שעברה זו לא סטיית תקן, זה מה שהוא מסוגל. למה הוא לא מראה את זה כאן באופן עקבי (כי כן הראה לפרקים) זאת שאלה שהצוות המקצועי והמערכת צריכים לשאול את עצמם. אם זו שיטה שלא ממקסמת את היכולות שלו, אם זו כניסה סופר לא חלקה למועדון, לא יודע מה. כדורגל בטוח יש לו.

רוצים 11 טונים, ראדים והובאנים? אין חיה כזאת. היה תור זהב ונגמר, כבר אין ישראלים עם אופי ברזל כמו של ברדה, שהר, צדק וראדי. צריך לבנות משהו אחר וללמוד להכיל גם שחקנים עם אופי פחות ממושלם.
בוזגלו נתן אחלה מספרים גם בעונות אלישע, כנל אליה.
אף אחד לא טען לשחרר אותו בחינם, אבל אם יש אפשרות איכשהו למכור? מה השאלה בכלל?! יש ספק כלשהו שעדיף לנסות להביא זרים אחרים לגמרי ממה שהגיעו לכאן השנה?

קח אותו תגיד לי במקום מי אתה שם אותו בקבוצה של 2 העונות הראשונות, יודע מה אולי אפילו של האחרונה?
מבטיח לך שיהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי, לפחות לטעמי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedHell כתב:
בוזגלו נתן אחלה מספרים גם בעונות אלישע, כנל אליה.
אף אחד לא טען לשחרר אותו בחינם, אבל אם יש אפשרות איכשהו למכור? מה השאלה בכלל?! יש ספק כלשהו שעדיף לנסות להביא זרים אחרים לגמרי ממה שהגיעו לכאן השנה?

קח אותו תגיד לי במקום מי אתה שם אותו בקבוצה של 2 העונות הראשונות, יודע מה אולי אפילו של האחרונה?
זה בדיוק הביתה והתרנגולת. שים אותו בקבוצה של האליפות הראשונה או השניה והיית יכול לקבל ממנו המון.
הוא הגיע לקבוצה בהתרסקות בעוד שכל אלו מהעונות הקודמות הגיעו לקבוצה בנסיקה. הרבה יותר קל להצליח בקבוצה של לפני שנתיים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

RedHell כתב:
זאת בדיוק הבעיה.
אתם כל הזמן מתעקשים לחזור למסגרת של הקבוצה שהייתה.
הקבוצה ההיא כבר לא קיימת. מתה.
אני לא רוצה לשים את נייג'ל במקום אף אחד בקבוצה ההיא. אני רוצה לבנות קבוצה חדשה, מסגרת וסגנון שיכילו את נייג'ל, ימקסמו את היתרונות שלו ויחפו על החסרונות.
קבוצות לא נשארות אותו דבר במשך שנים, יש גלגולים, יש מציאות, שחקנים באים והולכים ואז צריכים לדעת להתגמש ולבנות משהו חדש, אחר.
אם נמשיך להתעקש להחליף את בוזגלו בבוזגלו אחר, את טוני בטוני אחר ואת הובאן בהובאן אחר, לא נראה אליפות עוד הרבה שנים.

שלח תגובה