בדיוק מה שחשבתי.The red one כתב:לדעתי, אם זה שוב קרע - הבחור גמר את הקריירה
כ"כ עצוב.
בדיוק מה שחשבתי.The red one כתב:לדעתי, אם זה שוב קרע - הבחור גמר את הקריירה
מקבל את מה שאתה אומר מהבחינה המנטלית,לא ניסחתי נכון את מה שרציתי לומר, מבחינה פיזית אי אפשר לקבל את אותו השחקן אחרי שתי צולבות.ran כתב:
הבעיה שלו שהוא לא מפחד גם בלי רצועות!
נכנס לתאקלים, תוקף ועושה הכל אותו דבר כמו לפני הפציעות, אז להגיד שהוא מפחד מכל תנועה זה לא נכון בכלל.
אם הוא היה מפחד סביר להניח שהוא לא היה נפצע כל כך מהר שוב.
בדיוק מה שאמרתי לחבר'ה אחרי שיצא.. הם התבאסו שהוא גמר את העונה, אמרתי להם שלצערי זה נראה שהוא גמר את הקריירהThe red one כתב:לדעתי, אם זה שוב קרע - הבחור גמר את הקריירה
מה זה שוב קרע? לא נראה לי שהקרע הראשול החלים לגמרי.The red one כתב:לדעתי, אם זה שוב קרע - הבחור גמר את הקריירה
אולי אתה צודק. אבל יש שאלות מהצד השני.ForeverRed כתב:עוד מוקדם להעריך מה יהיה אבל אני מניח שיילך לניתוח וישאר כזר השישי בקבוצה.
אני לא רואה אותו פורש ולא את הקבוצה חותכת אותו.
סיפור עצוב מאוד עם כתובת שהייתה כתובה על הקיר. אני לא חושב שמדובר כאן בחוסר מזל. שחקן שנפצע 3 פעמים בשנה באותה הברך זה שחקן שלא משחק כשיר. אין כאן שום אפשרות אחרת.
אני רוצה להזכיר לכולם שאותו מיגל שיחק 27 שנה כדורגל מקצועני ולא נפצע מעולם לתקופה ארוכה מחודש.
פתאום יש לו בעיות פיזיולוגיות? פתאום גנטיקה בעייתית? פתאום לא יודע לדרוך על הרגל?
מצטער, לא קונה את זה.
בוא נדבר תכלס.גדי כתב:
אולי אתה צודק. אבל יש שאלות מהצד השני.
1. איך זה שדווקא אצלו שתי הברכיים סובלות?
2. הברך השמאלית כן מחזיקה מעמד אחרי השיקום הקודם.
3. גם ניתוח לא מבטיח החלמה מלאה. ציי תחת למעלה מיקרים בהם ניתוח לא פתר את הבעייה.
4. זה לא שחור ולבן. יש גורמי מקצוע רבים שטוענים שאפשר בלי ניתוח. לא מדובר על המלצה של רופא בביקור רופא.
כל מקרה לגופו וזאת יגיד כל רופא.