רועי לוי - חתם ל3 עונות
- yossi
- Title: קרייזי-רד
Re: רועי לוי - חתם ל3 עונות
אין קשר לאם עלו לפניו כדורגלני על או לא. בסוף השאלה היא האם הקבוצה טובה יותר עם אחמד או עם לוי.
כנעאן שחקן מאוד מוכשר, אני היום יותר מבין למה רן סופר את אליאס לפניו. כנעאן בלי הכדור בקושי זז והאמצע איתו יותר חדיר.
אז אין אחד שיגיד שאליאס מתקרב בכלל ליכולת הטכנית של כנעאן, אבל עובדתית בלא מעט משחקים עם אליאס יהיה לך יותר אמצע ואחיזה במשחק. עם כמה שאני לא אוהב את זה, זו האמת שראינו בעיניים.
אני הייתי תמיד בעד לוי, אבל גם כן חושב שהשימוש במילה עוול הוא מוגזם.
הוא היה צריך לעבור תהליך, ברגע שעבר קיבל ונספר. גם אם בעמדה לא לו.
בסוף הדברים הם עניין של איזון, רן נוטה אולי אובר לתעדוף השיטה על פני הכשרון, אבל בסוף זה מוכיח את עצמו.
כמו שראינו, היה מספיק משחק אחד שנפיל כי הקבוצה לא מספיק מהודקת כדי שכל הסיפור של העונה הזו יהיה שונה. לשמחתנו זה לא קרה, אבל מבין במקום מסוים את רן למה פועל כמו שפועל.
כנעאן שחקן מאוד מוכשר, אני היום יותר מבין למה רן סופר את אליאס לפניו. כנעאן בלי הכדור בקושי זז והאמצע איתו יותר חדיר.
אז אין אחד שיגיד שאליאס מתקרב בכלל ליכולת הטכנית של כנעאן, אבל עובדתית בלא מעט משחקים עם אליאס יהיה לך יותר אמצע ואחיזה במשחק. עם כמה שאני לא אוהב את זה, זו האמת שראינו בעיניים.
בסוף הדברים הם עניין של איזון, רן נוטה אולי אובר לתעדוף השיטה על פני הכשרון, אבל בסוף זה מוכיח את עצמו.
כמו שראינו, היה מספיק משחק אחד שנפיל כי הקבוצה לא מספיק מהודקת כדי שכל הסיפור של העונה הזו יהיה שונה. לשמחתנו זה לא קרה, אבל מבין במקום מסוים את רן למה פועל כמו שפועל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
yossi כתב: ↑25 מאי 2026, 07:19אין קשר לאם עלו לפניו כדורגלני על או לא. בסוף השאלה היא האם הקבוצה טובה יותר עם אחמד או עם לוי.
בסוף כדי להצליח גם באירופה ואז גם בעונה עם אולי שתי מסגרות וטיסות כל שבועיים, צריך איכות.
עובדתית, בגלל הליקויים של שחקנים כמו אליאס ואחמד ואלמוג, ולאחר מכן גם סטויאנוב, רן השתמש מעט מאוד ברוטציה/בספסל וכשהוא השתמש האיכות אצלנו ירדה משמעותית ולא סתם עד לסוף העונה התרומה מהספסל שלנו הייתה הכי פחות טובה בליגה מבחינת מספרים.
ברגע שהגיע איסט, ורועי לוי נכנס לרוטציה, ומיגל ובלטקסה חזרו לרוטציה, ודידוזאדה חזר מפציעה לרוטציה, אז פתאום קיבלנו תרומה ושינוי גם מהספסל, לא רק מספרית, אלא גם יכולת לעבור בין מערכים ושיטות משחק ולהיות הרבה יותר מגוונים.
אני תמיד אעדיף שחקני כדורגל (כנעאן, חזות, רועי לוי). איתם הרף גבוה יותר. אצלם אם אתה מרוויח אותם והם מצליחים להשתלב אתה לא מקבל פלסתר, אתה יכול להרוויח שחקן גם להרכב וגם להעלות את רמת המשחק שלך.
זה לא תמיד יעבוד, אבל זה עדיף על שחקן שגם אם במשחק אחד יתרום לך בשלושה לאחר מכן יכול לתקוע לך את המשחק ולסרס אותך.
אם כבר שחקנים פחות "סקסים", אז לא אחמד אלא כאלה כמו אבו רומי, שאולי לא תמיד יקבלו את ההחלטה הנכונה, שפחות טובים בסיומת, אבל לצד המחויבות והמלחמה גם יש להם כדורגל והבנת משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- yossi
מהרגע שעשה התאמות והסתגל לכדורגל שהקבוצה דורשת, הוא קיבל תעדוף על סטויאנוב וגם יש מצב על אחמד. שניהם הם פייבוריטים של רן.Sir Alex Ferguson כתב: ↑25 מאי 2026, 17:41בסוף כדי להצליח גם באירופה ואז גם בעונה עם אולי שתי מסגרות וטיסות כל שבועיים, צריך איכות.
עובדתית, בגלל הליקויים של שחקנים כמו אליאס ואחמד ואלמוג, ולאחר מכן גם סטויאנוב, רן השתמש מעט מאוד ברוטציה/בספסל וכשהוא השתמש האיכות אצלנו ירדה משמעותית ולא סתם עד לסוף העונה התרומה מהספסל שלנו הייתה הכי פחות טובה בליגה מבחינת מספרים.
ברגע שהגיע איסט, ורועי לוי נכנס לרוטציה, ומיגל ובלטקסה חזרו לרוטציה, ודידוזאדה חזר מפציעה לרוטציה, אז פתאום קיבלנו תרומה ושינוי גם מהספסל, לא רק מספרית, אלא גם יכולת לעבור בין מערכים ושיטות משחק ולהיות הרבה יותר מגוונים.
אני תמיד אעדיף שחקני כדורגל (כנעאן, חזות, רועי לוי). איתם הרף גבוה יותר. אצלם אם אתה מרוויח אותם והם מצליחים להשתלב אתה לא מקבל פלסתר, אתה יכול להרוויח שחקן גם להרכב וגם להעלות את רמת המשחק שלך.
זה לא תמיד יעבוד, אבל זה עדיף על שחקן שגם אם במשחק אחד יתרום לך בשלושה לאחר מכן יכול לתקוע לך את המשחק ולסרס אותך.
אם כבר שחקנים פחות "סקסים", אז לא אחמד אלא כאלה כמו אבו רומי, שאולי לא תמיד יקבלו את ההחלטה הנכונה, שפחות טובים בסיומת, אבל לצד המחויבות והמלחמה גם יש להם כדורגל והבנת משחק.
אם הייתי אומר שזה יקרה לפני חודש וחצי הרוב לא היו מאמינים, כנראה כולל אותי.
אבל עובדה שזה קרה. רן הוכיח פה שכולם שווים, החטא העיקרי שלו שהוא יודע שעם כשרון לא הולכים למכולת. והוא דורש מעבר. את זה חלקים גדולים בקהל שלנו לא מעבירים לו, כולל אני.
אנחנו צריכים גם ללמוד צניעות מהי.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
ככל שהוא יותר גרוע ככה רן יותר מאמין בו. הוא מת על פרויקטי פרח כאלו.
משחק מזעזע שלו היום. יש כל כך הרבה שמות באגפים וכל כך קצת איכות. אם באמת נצליח לגנוב עונה אירופית, יהיה חייב להביא שחקנים יותר רציניים.
משחק מזעזע שלו היום. יש כל כך הרבה שמות באגפים וכל כך קצת איכות. אם באמת נצליח לגנוב עונה אירופית, יהיה חייב להביא שחקנים יותר רציניים.
- yossi
הזוי שהוא לא יצא דקה 30.
משחק חרפה. לא יודע איפה לעמוד, לא מצליח לתת שום נגיעה שקשורה לרמה.
אוחנה לא קשור לרמה גם כן, אבל לפחות תרם משהו ולא היה אוויר לחלוטין. לתת לשחקן שמגלה כזו רמה 60 דקות זה נשגב מבינתי. בשיא הרצינות.
יש לנו קווים של פליאוף תחתון. אני ממש לא יודע אם ויקטור לבדו זה מספיק. אני נוטה לחשוב שלא.
אוחנה לא קשור לרמה גם כן, אבל לפחות תרם משהו ולא היה אוויר לחלוטין. לתת לשחקן שמגלה כזו רמה 60 דקות זה נשגב מבינתי. בשיא הרצינות.
יש לנו קווים של פליאוף תחתון. אני ממש לא יודע אם ויקטור לבדו זה מספיק. אני נוטה לחשוב שלא.
-
שמעון א
- Title: CrazyRed
וואו
עד שהוא פתח באגף ימין, הוא היה כל כך גרוע.
מבאס.
עד שהוא פתח באגף ימין, הוא היה כל כך גרוע.
מבאס.
- Itay
העיקר שרן ״מתעלל בו״ ו״גומר לו את הקריירה״...
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
- Itay
זה שגם הם לא טובים זה משהו אחר, הנקודה היא שכל משחק מחדש הייתה פה תמיהה איך רן לא מעלה את דני אלבס האשדודי מהספסל.
אז הנה התשובה בול לפנים.
אחמד עם כמה שהוא נגר עוד עושה קולות של עבודה מדי פעם, לוי היום בהופעה יותר אומללה ממה שאי פעם אחמד הציג.
- ForeverRed
הוא בוודאות לא מספיק.yossi כתב: ↑16 יולי 2026, 20:59הזוי שהוא לא יצא דקה 30.
לא מדובר במושיע.
לגבי לוי, יש גם משחקים רעים.
היו לו גם דקות טובות בעונה שעברה.
אני פחות אוהב אותו בהתקפה. חושב שהוא הגיע כמגן תוקף ושם צריך לשחק.
- שיש
אני אומר את זה מההתחלהyossi כתב: ↑16 יולי 2026, 20:59הזוי שהוא לא יצא דקה 30.
אין ביטון וחייב להגיע עוד שחקן להתקפה
ואם רוצים מיהו להגנה שיעיפו את דיופ כי חבל על הסלוט
- שיש
חיכית בפינה אה ?
איל אתה מבסוט להגיד אמרתי לכם.....
משחק מאוד מאכזב שלו וחבל שזרק הזדמנות כזאת לפח
- Itay
זה הדבר הראשון שהגבתי בנושא של המשחק-
״מחזיק אצבעות בעיקר ללוי, קיבל מתנה מהשמיים בדמות חיסרון של ביטון,רומי ואחמד, זה הצ׳אנס שלו לעלות מדרגה ברוטציה העונה ולגאול אותנו מאחמד״
אז לא, כנראה שלא חיכיתי לרועי לוי. ולא יודע מה איתך אבל פחות עושה לי את זה לראות שחקנים שלי נכשלים כדי להצדיק את הטענות שלי, מאחל לעצמי שכל שחקן שלנו שאני מבקר יאכיל אותי בכובע.
- שיש
כן ככה זה נשמע
העיקר שרן מתעלל בו......עזוב
- Itay
מה לעשות שאלה הטענות שנזרקו לפה 7 פעמים אחרי כל משחק?
פעם אחרי פעם עולות תמיהות על דברים שרן עושה ובסופו של דבר ב-90% מהמקרים הדברים מתבהרים ואנחנו מגלים במרחק הזמן שהוא צדק.
אז אולי פשוט יש מקום לתת לו טיפה יותר קרדיט שהוא יודע מה הוא עושה גם אם זה לא נראה או לא מובן לנו.