בול!!
מח' 34 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 12.5, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 34 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 12.5, שני, 20:30, טרנר
הייתי שמח גם "לעזור" ליריבות שלהן על ירידה וכו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בחיים לא ארצה שנפסיד. בחיים!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפוך
מי מתייחס לאלמושים האלה בכלל ?
שיבנו לעצמם איזה עולם מדומיין שבא להם.
אנחנו נבוא , נעשה את העבודה מולם ונחזור הביתה.
הם מתחרים על תארים ? לא
הם רצים בצמרת ? לא
הם משחקים באירופה ? לא
אין יריבות איתם .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עכשיו יש,
שאתה מוכר משחק כדי לפגוע בי אז כן.
מה שעשו מכבי נתניה אתמול לא קרה בכדורגל הישראלי.
יריבות בין מועדונים יש לא מעט בכדורגל הישראלי,ביתר הפועל,הפועל מכבי,חיפה מכבי אבל היא נשארת במשחקים ביניהם.
בשביל אוהדי מכבי חיפה מכבי ת״א זה סדין אדום ועדיין היא ניצחה אותנו משער בדקה ה90 וכמעט מנעה מאיתנו אליפות.
אוהדי בני יהודה בשבילם הפועל תא זה סדין אדום ועדיין נלחמו ומנעו ממכבי חיפה אליפות בעונת הקיזוז.
כי אלה מועדונים עם כבוד,הם לא ייתנו מתנה למישהו במשחק על הדשא כשי לפגוע בנמסיס שלהם.
מכבי נתניה שברה את הכלים ולא סתם כבר לפני שבוע אמרתי לכם עיניים לנתניה.
הרגשתי את הלך הרוח ולאן זה הולך,זה מועדון בלי כבוד,שחקנים פח אשפה פחדנים שאתמול לא התאמצו ואני עדין.
- ForeverRed
לייצר סימטריה של תחרות איתם זה לתת להם פרס.
הם לא ראויים לזה. סתם קבוצה וסתם מועדון לא מעניין.
לקחת אליפות על הראש שלהם תהיה התשובה הטובה ביותר. ולא יזיק גם לפרק במשחקים הבאים.
לקחת אליפות על הראש שלהם תהיה התשובה הטובה ביותר. ולא יזיק גם לפרק במשחקים הבאים.
אחי אני לא בתחרות איתם,זה לא כוחות בכלל.ForeverRed כתב: ↑13 מאי 2025, 18:45לייצר סימטריה של תחרות איתם זה לתת להם פרס.
פשוט עכשיו כל משחק האוהדים שזה אנחנו שפעם לא התייחסנו בכלל למשחקים מולם מעבר למשחק רגיל נבהיר לשחקנים שכל משחק מולם אין תוצאה אחרת חוץ מקילוף עור בלי הרדמה.
כמו שהם עולים מולנו במוטיבציה אנחנו נעלה מולם ואז האיכות תדבר והאיכות שלנו היא בערך פי 10.
רואה פעם ראשונה את השידור של המשחק ולא מבין איך לא שמנו 8. לא מבין מה היה הלהט לרוץ לחגוג כל גול עם הקהל.
שאלוהים יעזור לי אם נפסיד אליפות על יחס שערים.
שאלוהים יעזור לי אם נפסיד אליפות על יחס שערים.
באמת פספוס
אגב זה שם בפרופורציות את השישיה של נתניה.....הייתה יכולה להיות תוצאה אסטרונומית( פסלו שנים)
אגב תל אביב יכולה לתת להם בשקט 4-5 חתיכות
כמעט תמיד מסכים עם כל מה שאתה כותב, הפעם פספסת.Red Tiger כתב: ↑13 מאי 2025, 18:41עכשיו יש,
שאתה מוכר משחק כדי לפגוע בי אז כן.
מה שעשו מכבי נתניה אתמול לא קרה בכדורגל הישראלי.
יריבות בין מועדונים יש לא מעט בכדורגל הישראלי,ביתר הפועל,הפועל מכבי,חיפה מכבי אבל היא נשארת במשחקים ביניהם.
בשביל אוהדי מכבי חיפה מכבי ת״א זה סדין אדום ועדיין היא ניצחה אותנו משער בדקה ה90 וכמעט מנעה מאיתנו אליפות.
אוהדי בני יהודה בשבילם הפועל תא זה סדין אדום ועדיין נלחמו ומנעו ממכבי חיפה אליפות בעונת הקיזוז.
כי אלה מועדונים עם כבוד,הם לא ייתנו מתנה למישהו במשחק על הדשא כשי לפגוע בנמסיס שלהם.
מכבי נתניה שברה את הכלים ולא סתם כבר לפני שבוע אמרתי לכם עיניים לנתניה.
הרגשתי את הלך הרוח ולאן זה הולך,זה מועדון בלי כבוד,שחקנים פח אשפה פחדנים שאתמול לא התאמצו ואני עדין.
ההתנהגות שלהם מציירת אותם בכל מקום כמועדון קטן ועלוב וככה הם מרגישים (וצריכים להרגיש).
אתה צריך להקטין אותם עוד יותר ולא להגדיל.
"יריבות" איתם רק תגדיל את הנפח שלהם.
הגחכה זאת הדרך.
רק אהבה תנצח...