זאהי אחמד
Re: זאהי אחמד
כמו יוני גם הוא מתחיל ליפול בין עמדות וזו טעות מבחינתנו, נזכיר שבעכו שיחק כחלוץ, בסכנין שיחק כחלוץ/כנף שמאל
והעונה הספיק לעבור בעמדת החלוץ,כנף ימין,כנף שמאל וווינג בק ימין. קשה לראות ככה גרף התקדמות, אלה עמדות עם דרישות שונות מהותית.
נראה שרן אוהב להשתמש בו בעיקר כי הוא ורסטילי ותורם לו מבחינה טקטית ופחות מבחינת יכולת אישית. אני לא מחסידיו אבל בכנות משעשעת אותי התמיהה הקשה איך גאנח לא עולה לפניו, כאילו כשהוא משחק אנחנו לא צורחים על רן להעיף אותו לספסל בדקה 50.
אחמד רחוק מלהרשים והכל אבל בכל זאת אני מאמין שקוזוק מסוגל לעשות ממנו שחקן הרבה יותר טוב בעתיד, זה מאוד גולמי אבל יש עם מה לעבוד.
והעונה הספיק לעבור בעמדת החלוץ,כנף ימין,כנף שמאל וווינג בק ימין. קשה לראות ככה גרף התקדמות, אלה עמדות עם דרישות שונות מהותית.
נראה שרן אוהב להשתמש בו בעיקר כי הוא ורסטילי ותורם לו מבחינה טקטית ופחות מבחינת יכולת אישית. אני לא מחסידיו אבל בכנות משעשעת אותי התמיהה הקשה איך גאנח לא עולה לפניו, כאילו כשהוא משחק אנחנו לא צורחים על רן להעיף אותו לספסל בדקה 50.
אחמד רחוק מלהרשים והכל אבל בכל זאת אני מאמין שקוזוק מסוגל לעשות ממנו שחקן הרבה יותר טוב בעתיד, זה מאוד גולמי אבל יש עם מה לעבוד.
אל תהיו צרי הסתכלות, אחמד מביא יתרונות טקטיים שלא גאנח ולא יורי יודעים להביא.
אתמול הוא לא הצטיין במשחק ההתקפה (למרות שסיים עם בישול) אבך דאג לעבוד לאורך כל הדקות.
מי שזוכר גם הייתה קרן שלנו שחיפה יצאה למתפרצת שאם לא אחמד אנחנו חוטפים שם. לא גאנח ולא יורי היו מצילים אותנו במצב הזה.
אתמול הוא לא הצטיין במשחק ההתקפה (למרות שסיים עם בישול) אבך דאג לעבוד לאורך כל הדקות.
מי שזוכר גם הייתה קרן שלנו שחיפה יצאה למתפרצת שאם לא אחמד אנחנו חוטפים שם. לא גאנח ולא יורי היו מצילים אותנו במצב הזה.
רק אהבה תנצח...
אני איתך.nitsande כתב: ↑13 מאי 2025, 09:19אל תהיו צרי הסתכלות, אחמד מביא יתרונות טקטיים שלא גאנח ולא יורי יודעים להביא.
יש לו יתרונות של שחקן כנף שפחות מעריכים בארץ כמו נוכחות ברחבה, עבודה טקטית ושהוא לא מנסה דברים שהוא לא יודע.
ספציפית אתמול יצא שביטון וקינגס בודדו אותו על הכנף לפחות 5 פעמים ובמידה וזה היה גנאח היה יוצא מזה יותר.
- ForeverRed
ביתרונות הטקטיים שלו אפשר להשתמש ברגעים מתאימים.
אתמול, מול יריבה שבורה שלא מנסה לחצות את קו האמצע, במשחק בית שחייבים כמה שיותר גולים, לשחק איתו ועם אליאס, כשגריטה מחכה בשפיץ - זה 3 נגרים מתוך 5-6 שאמורים להצטרף לשליש האחרון. שום היגיון.
אתמול, מול יריבה שבורה שלא מנסה לחצות את קו האמצע, במשחק בית שחייבים כמה שיותר גולים, לשחק איתו ועם אליאס, כשגריטה מחכה בשפיץ - זה 3 נגרים מתוך 5-6 שאמורים להצטרף לשליש האחרון. שום היגיון.
מסכיםForeverRed כתב: ↑13 מאי 2025, 09:36ביתרונות הטקטיים שלו אפשר להשתמש ברגעים מתאימים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל דבר יש לכם תלונות מחצית ראשונה טובה שלו ועם בישול מכל הלב, במחצית השנייה הוא נחלש אבל אחלה זהאי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מדויקForeverRed כתב: ↑13 מאי 2025, 09:36ביתרונות הטקטיים שלו אפשר להשתמש ברגעים מתאימים.
אם היית חוטף את השער מהמתפרצת אחרי קרן שלנו שהוא הציל אותנו וחיפה הייתה עולה ליתרון אולי היום בכלל היינו במצב אחר ולא במקום הראשון.ForeverRed כתב: ↑13 מאי 2025, 09:36ביתרונות הטקטיים שלו אפשר להשתמש ברגעים מתאימים.
זה משחק של אם ולכן הוא לא רלוונטי, אבל זאת חכמה מאוד קטנה להגיד "תכניס עוד חלוץ" כאילו שזה הפתרון ללהכניס עוד גולים.
אם אתה ממש מתעקש, אז לאליאס לא היה מקום לפתוח במשחק הזה.
רק אהבה תנצח...
בסוף הוא ואליאס הנגרים הביאו את הגול השני, הם פשוט צריכים 4-5 מצבים כדי לייצר גול וזה משהו שלא נוכל לחיות איתו עונה הבאה
בכל מקרה אם הגענו עד טדי שם הוא חייב לפתוח והוא גם יבקיע (והמבין יבין)
פוראבר צדק, אין בו כלום אבל ממש כלום.
וואלה לוקח את גיא בדש וחטואל לפניו בכל יום בשבוע מרוב שהוא מגעיל איכ פשוט איכ לא יודע מה הוא מחזיק ממנו
זה באמת אחת ההזיות שנתקלתי בהן, ממתי שחקן שב-95% מהעונה הסדירה יושב בקצה הספסל הופך להרכב קבוע בפלייאוף. אני לא חושב שהוא שחקן כל כך רע אבל מפה ועד להתעקש עליו גם כשהוא מסריח את הדשא זו החלטה פשוט מופקרת.
זה לא רק היכולת.
הוא חסר ביטחון לחלוטין.
שחקן קו שאין לו ביטחון לקחת שחקנים בהתקפה לאחד על אחד.
השיא זה שהוא פשוט בורח מהכדור ולא פותח אופציות מסירה כמו במחצית השנייה.
לא מאשים אותו, רק את מי שמרכיב אותו.
הוא חסר ביטחון לחלוטין.
שחקן קו שאין לו ביטחון לקחת שחקנים בהתקפה לאחד על אחד.
השיא זה שהוא פשוט בורח מהכדור ולא פותח אופציות מסירה כמו במחצית השנייה.
לא מאשים אותו, רק את מי שמרכיב אותו.
מגן תוקף שלא יודע לתקוף ולא להגן,לא מבין מה רן רואה אצלו,היה צריך לרדת לספסל גם בבלומפילד וגם בטדי