אני לא מצפה לכלום. הוא שחקן צעיר וזה מובן. אבל לא צריך לחפש בשבילו תירוצים. משחק פחות טוב.
הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שבת, 20:15, טרנר
- ForeverRed
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שבת, 20:15, טרנר
לחלוטין משחק פחות טוב, אבל לזכותו ייאמר שלא נעשו התאמות לבודד ולשחרר אותו. בשביל לנער לבד מעליך שניים-שלושה שחקנים כל פעם שאתה נוגע בכדור אתה צריך או פיזיות מטורפת סטייל טוני או דריבל לא מהעולם הזה ששמור לגדולים ביותר, כל השאר צריכים התאמותForeverRed כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 11:49אני לא מצפה לכלום. הוא שחקן צעיר וזה מובן. אבל לא צריך לחפש בשבילו תירוצים. משחק פחות טוב.
המשחק אתמול גרם לנו נזק עצום,העובדה שבמקום לשחק כדורגל כמו שאנחנו יודעים התחלנו להיגרר לפרובוקציות ולאבד עשתונות הוא מביך.
אפשר תמיד להגיד על הזין מה התקשורת אומרת,אבל תקשורת גם קובעת הלך רוח ספורטיבי והדבר האחרון שבא לי זה שיתחילו להשוות אותנו לכל מיני הפועל יהוד או בני יהודה מלחמה.
אנחנו שווים הרבה אבל הרבה יותר מזה.
אפשר תמיד להגיד על הזין מה התקשורת אומרת,אבל תקשורת גם קובעת הלך רוח ספורטיבי והדבר האחרון שבא לי זה שיתחילו להשוות אותנו לכל מיני הפועל יהוד או בני יהודה מלחמה.
בקרב הזה מול התקשורת תמיד תפסיד, לא משנה מה תעשהRed Tiger כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 17:36המשחק אתמול גרם לנו נזק עצום,העובדה שבמקום לשחק כדורגל כמו שאנחנו יודעים התחלנו להיגרר לפרובוקציות ולאבד עשתונות הוא מביך.
לכן אני כן הייתי עובד נגדם ברשתות החברתיות.
למשל הסרטון שנתנו פה את הקישור אליו שמראה אדום + 2 צהובים למוחמד.
למשל תנועות הביטול שאצילי עושה לא פעם ולא פעמיים לעבר השופט, בלי שום תגובה.
למשל הכניסה הברוטלית של הבלם החדש של חיפה בבראירו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
פחות כיוונתי לשם,בשביל זה יש דוברות שהיא תתעסק עם זה.shacharb כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 17:45בקרב הזה מול התקשורת תמיד תפסיד, לא משנה מה תעשה
לכן אני כן הייתי עובד נגדם ברשתות החברתיות.
למשל הסרטון שנתנו פה את הקישור אליו שמראה אדום + 2 צהובים למוחמד.
למשל תנועות הביטול שאצילי עושה לא פעם ולא פעמיים לעבר השופט, בלי שום תגובה.
למשל הכניסה הברוטלית של הבלם החדש של חיפה בבראירו.
כוונתי היא שבמקום שנתעסק בכדורגל ויש לנו כזה אנחנו מתעסקים בשטויות במגרש והורסים את כל השם הטוב כמועדון.
עד עכשיו אני בתחושה רעה מאוד מאתמול בגלל העובדה שבכדורגל נטו היינו צריכים לנצח ואז נגררנו כמו אדיוטים.
אבל רק תגיד לי מה היה חריג? גם פה אף אחד לא הצדיק או חלק על האדום של ספורי, כל השאר המצאה ועובדה שלמרות שהשופט זיין אותנו בכל הקטנות הם עדיין בפי 2 עבירות. סך הכל הפרעת להם לראות את הקבוצה של המדינה מהליגה של האלופים נותנת רביעייה והעזת להיות קצת אגרסיבי, זה העניין.Red Tiger כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 17:36המשחק אתמול גרם לנו נזק עצום,העובדה שבמקום לשחק כדורגל כמו שאנחנו יודעים התחלנו להיגרר לפרובוקציות ולאבד עשתונות הוא מביך.

לא רק בקטנות,dor69 כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 18:41אבל רק תגיד לי מה היה חריג? גם פה אף אחד לא הצדיק או חלק על האדום של ספורי, כל השאר המצאה ועובדה שלמרות שהשופט זיין אותנו בכל הקטנות הם עדיין בפי 2 עבירות. סך הכל הפרעת להם לראות את הקבוצה של המדינה מהליגה של האלופים נותנת רביעייה והעזת להיות קצת אגרסיבי, זה העניין.
עלי מוחמד היה צריך לקבל אדום.
אם זה היה איזה פורטוגלי חמום מוח ששיחק אצלנו עד לפני איזה שנה וחצי, הוא מקבל הרחקה ל4 משחקים + התקשורת צולבת אותו.
אחי זה לא מעניין,אנחנו צריכים לשחק כדורגל.dor69 כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 18:41אבל רק תגיד לי מה היה חריג? גם פה אף אחד לא הצדיק או חלק על האדום של ספורי, כל השאר המצאה ועובדה שלמרות שהשופט זיין אותנו בכל הקטנות הם עדיין בפי 2 עבירות. סך הכל הפרעת להם לראות את הקבוצה של המדינה מהליגה של האלופים נותנת רביעייה והעזת להיות קצת אגרסיבי, זה העניין.
גם אם חיפה עשו עבירות שלא קיבלנו עליהם שריקות זה לא סיבה לספורי ואלחמיד להתחיל להשתולל ועוד שאנחנו מובילים.
התנהגות של קבוצת תחתית.
מסכים.
ככה זה צריך להיות, השחקנים צריכים להתעסק בלשחק כדורגל ולא מה נתנו ומה לא נתנו. גם אם הכל נראה זוועתי והשופט ניהל את המשחק זוועתי, לא להתייחס ולשחק כרגיל.
- ForeverRed
בסוף בסוף האדום גבולי.
ספורי ליטף לו את הרגל, כשהעקב מונח על הדשא.
נכון כשעוצרים את התמונה רואים מראה מכוער
אבל כשהתמונה רצה רואים שהוא לא "נועץ" את הפקקים ברגל של סונדגרן.
השופט היה בעיקר מרגיז ובהרבה דברים קטנים זיין אותנו.
הנתון הכי הזוי זה 5 צהובים ואדום במחצית כשעשינו רק 4 עבירות.
אבל זה כמו המשפט על מטומטמים...
אם אתה מתווכח עם מטומטם אל תרד לרמה שלו כי הוא ינצח אותך בעזרת הניסיון.
אותו דבר עם חיפה ופרובוקציות
אנחנו אלה שנראו כמי שאיבדו את העשתונות והם הקדוש מעונה.
רק אהבה תנצח...
שום דבר גבולי לא היה שם אל תעבוד על עצמך.nitsande כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 19:07בסוף בסוף האדום גבולי.
שחקן טיפש שרץ לסגור חשבון כמו מאפיונר במקום להמשיך ולשחק כדורגל.
אתם חייבים להתחיל להפריד בין הביקורת המוצדקת על השיפוט לביקורת הפנימית על השחקנים שבאים לשבור רגליים ולצוות שמתעסק על המשחק בשופט.
זה לא בא אחד על חשבון על השני, צריך לטפל גם וגם.
זה לא בא אחד על חשבון על השני, צריך לטפל גם וגם.