דווקא לי הרגיש יותר קשה שבוע שעבר אחרי התיקו עם סכנין. אתמול סתם היה משחק מוזר וחלש של שתי הקבוצות שבאו בעיקר לריב.
לפי תקשורת הספורט בארץ, עוד קונצרט צהוב של נתניה, האמנם? אני ראיתי משחק חלש מאוד שלהם.
משחק חלש שלהם במחצית הראשונה. בשניה, מדקה 50, קונצרט. היה צריך להיגמר 6.
זה אותה תקשורת שהיללה אותנו אחרי 2 ניצחונות על מכבי לפני שבועיים.
מכבי נתניה ניצחה אתמול כי היא רצתה יותר זאת האמת.
מעבר לזה מדובר במועדון בזוי,חסר פאסון שמעל 40 שנה אין לו כלום ושום דבר מעבר להבלחות ספציפיות.
מועדון שמייצר לעצמו יריבויות כי חוץ מזה אין בו כלום.
העובדה ששחקנים של נתניה חגגו במסדרון והקניטו שחקנים שלנו מעיד על מועדון קטן שמלווה בהמון יח״צ ורעש וצלצולים.
מועדון שכולו בסהכ תחנת מעבר של שחקנים בדרך למועדונים גדולים יותר בארץ.
איך אמרו? הגלגל מסתובב.
בני לם וואלה: ״אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל אני חייב להגיד לכל השחקנים, אני הייתי שחקן ואני מכיר את זה. אל תיפלו על השופט, תבואו בטענות רק לעצמכם, כי בסך הכל אתם קיבלתם פה שלושה שערים, ולא אף אחד אחר. הקהל שלכם, הגיעו 2,000 איש לראות אתכם, אני רואה את הדברים האלה מהצד. שהשחקנים של באר שבע לא ינסו להגיד שזה בגלל שחקנים שלנו או בגלל השופט, או בגלל פארפה שעשה ככה, עזבו אתכם. היתה קבוצה יותר טובה מכם היום והיא ניצחה בגדול 0:3 - אם היו עוד כמה דקות היה נגמר גם 0:4 ואולי 0:5.
רק אותי הוא מגעיל??? הקבוצה שלו הפכה לקבוצת קארטה מעצבנת, אינשאללה שנה הבא אותו סיפור כמו מכבי פתח תקווה...
בני לם וואלה: ״אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל אני חייב להגיד לכל השחקנים, אני הייתי שחקן ואני מכיר את זה. אל תיפלו על השופט, תבואו בטענות רק לעצמכם, כי בסך הכל אתם קיבלתם פה שלושה שערים, ולא אף אחד אחר. הקהל שלכם, הגיעו 2,000 איש לראות אתכם, אני רואה את הדברים האלה מהצד. שהשחקנים של באר שבע לא ינסו להגיד שזה בגלל שחקנים שלנו או בגלל השופט, או בגלל פארפה שעשה ככה, עזבו אתכם. היתה קבוצה יותר טובה מכם היום והיא ניצחה בגדול 0:3 - אם היו עוד כמה דקות היה נגמר גם 0:4 ואולי 0:5.
רק אותי הוא מגעיל??? הקבוצה שלו הפכה לקבוצת קארטה מעצבנת, אינשאללה שנה הבא אותו סיפור כמו מכבי פתח תקווה...
מעצבן, שחצן, פוזאיסט.... אבל צודק הפעם בכל מילה שאמר.
כי 60 דקות לא עברנו את החצי.
חצי מאיתנו כאן בפורום אמרו את זה.
גם אתמול גלזר יכל לשתות קפה עד דקה 60, מהרגע שמרטינס נפצע ויוספי הכלומניק נכנס איבדנו את האמצע ומהר מאוד הגיע השער הראשון ומשם משהו אצלנו נשבר והתחיל איזשהו כדור שלג שהלך והתדרדר.