על מה יומיים חופש? משחקים בקושי במסגרת אחת. מגעילים אותי עד מוות.
הפועל באר שבע- מכבי נתניה, שבת, 19:50, טרנר
- red ultras
Re: הפועל באר שבע- מכבי נתניה, שבת, 19:50, טרנר
ואני חושב שמועדון כמו הפועל באר שבע בבית שלוyakar כתב: ↑06 פברואר 2022, 17:28אני חושב שהקהל עשה טעות עם הבוז בדקה 30. לא נראינו גרוע במיוחד (לעומת משחקים קודמים), חושב שדווקא סגנון של כדורים ארוכים וניטרול הלחץ זה סגנון שיותר מתאים לנו ואנחנו יותר מתורגלים בו נגד נתניה, מה שהיה אמור לתת לנו יתרון כלשהו במשחק הזה (ולראייה עד הדקה ה30, תכנית המשחק עבדה בצורה סבירה, הגענו לחצאי מצבים + הרבה מצבים נייחים שלא נוצלו). מסכים שיכול להיות הרבה יותר טוב, וזה לא כדורגל שאנחנו אוהבים לראות. אבל דווקא מול נתניה, שעושה לחץ גבוה בצורה טובה יחסית גם נגד קבוצות טובות, אולי זה לגיטמי לשחק בסגנון שפחות מתאים לחוזקות שלהם.
לא יכול להרשות לעצמו להתחבא מול אף קבוצה בליגה הזו.
כמו שהפסדנו אתמול יכולנו גם לנצח, זה לא משנה את העובדה שקבוצת אמצע טבלה באה לפה בבית שלנו וגרמה לנו להראות כמו שנראינו. לזה יש אשם אחד.
לא ראית איזה כושר גופני עילאי הפגנו אתמול? ׳שטפנו את הדשא׳, ׳לחצנו בטירוף׳.
מדקה 50 ידיים על המתניים, אפילו לופס שהגיע היה נראה כמו חייזר נראה אתמול שחקן בפרישה בקצב.
אז צריכים לנוח, אנחנו רואים הרבה השפעה של ׳כושר גופני׳.
אל תיפול בפח של גניבות הדעתyakar כתב: ↑06 פברואר 2022, 17:28אני חושב שהקהל עשה טעות עם הבוז בדקה 30. לא נראינו גרוע במיוחד (לעומת משחקים קודמים), חושב שדווקא סגנון של כדורים ארוכים וניטרול הלחץ זה סגנון שיותר מתאים לנו ואנחנו יותר מתורגלים בו נגד נתניה, מה שהיה אמור לתת לנו יתרון כלשהו במשחק הזה (ולראייה עד הדקה ה30, תכנית המשחק עבדה בצורה סבירה, הגענו לחצאי מצבים + הרבה מצבים נייחים שלא נוצלו). מסכים שיכול להיות הרבה יותר טוב, וזה לא כדורגל שאנחנו אוהבים לראות. אבל דווקא מול נתניה, שעושה לחץ גבוה בצורה טובה יחסית גם נגד קבוצות טובות, אולי זה לגיטמי לשחק בסגנון שפחות מתאים לחוזקות שלהם.
זה לא משנה אם זה היה מתחיל בדקה 30 או 64.5, כמו שזה לא משנה אם היו מחכים עוד כמה משחקים עד שהפער יהיה יותר גדול או לא.
כל עוד הוא מאמן, זה הכדורגל שנראה, ובסוף הבלוף יחשף וזה יבוא לידי ביטוי גם בנקודות.
אם היינו נראים טוב מול המועמדות לירידה ששיחקנו מולם, אף אחד לא היה שורק בוז גם לא בדקה 90
עמד לי בגרון כמו עצם,אבל הייתי חייב להחמיא לנתניה ובמיוחד לבני לם על תמוגת הכדורגל ויכולת האימון של לם.
אבל מסע האוננות העצמית שלו ב72 שעות האחרונות מראות לי למה הוא לא יתקדם לשום מקום.
אבל מסע האוננות העצמית שלו ב72 שעות האחרונות מראות לי למה הוא לא יתקדם לשום מקום.
אחלה נתניה
קבוצה סימפטית
תמדד מול הקטנות וכשיתחילו לספור אותם באמת נראה מה הם שווים
מצד אחד כשזה עובד זה וואו
כשזה לא עובד זה נראה צולע ++
כל הכבוד להם על ההופעות מול הגדולות, אמנם כיום מכבי לא קבוצה שכזה קשה לקחת ממנה נקודות ואנחנו קבוצה שהיום היא יריבה בהזמנה כמעט לכל הליגה אך עדיין מגיע להם מחמאות, מה שכן כולנו יודעים כמה נתניה קבוצה נאיבית, נוסיף לזה שחקנים ומאמן עם רגליים מעל לקרקע ושיכורים מהצלחה כאילו לקחו את הצ׳מפיונס וזה מתכון לנפילה, יהיה מעניין לראות אותם נגד קבוצות יותר אפורות. עד עכשיו זה לא ממש עבד להם עם תיקו נגד בית״ר,תיקו עם חדרה שהייתה ב-10 שחקנים מדקה 35,ניצחונות של
1-0 בשיניים נגד נוף הגליל וסכנין… הייתי מציע להם לנחות.
באר שבע מפסידה לנתניה 1:0 - השחקנים מקבלים יומיים חופש
אשדוד סופגת שישיה מחיפה - השחקנים חוזרים להתאמן יום למחרת .

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
ככה זה כשמאשימים את הקהל, את הלחץ, את הביטחון הירוד ומה לא. הכל, חוץ מהבעיה עצמה.