גביע המדינה :: מכבי נתניה - הפועל באר שבע, שלישי, 20:45
Re: גביע המדינה :: מכבי נתניה - הפועל באר שבע, שלישי, 20:45
אם מישהו יודע על מקום הימצאו של מר איתן עזריה הוא מתבקש להודיע לנו. אשתו מחפשת אותו. היא יודעת שהוא מופיע ומתהדר נוצות טווס רק אחרי הצלחות אבל הוא כבר יותר מדי זמן לא עונה לה...
ולא, הוא לא האשם מבחינתי , סתם אתנחתא קומית על חשבוננו.
ולא, הוא לא האשם מבחינתי , סתם אתנחתא קומית על חשבוננו.
חודש מפמפים לנו שזה משחק העונה שלנו ואז פותחים עם תורג'מן, יוספי, בן בסט ואוגט על הספסל.
טמטום
טמטום
כשאוגו היה בהרכב קרה משהו? שיחקנו יותר טוב?
חוץ ממסירה טובה למליקסון לא היה עשה כלום.
אוגו כבר לא איתנו.... לא אופתע אם מחר נקבל פוש שהוא על המטוס לטורקיה.
עזוב אוגו. יוספי קשר אמצע? בן בסט חלוץ?הפועלעולה כתב:כשאוגו היה בהרכב קרה משהו? שיחקנו יותר טוב?
אני לא מבין מה כולכם הולכים לים, בואו נבטיח את ההישארות בליגה קודם.
חייב להגיד משהו
לא יודע מה אתכם. אני ראיתי מלחמה היום. נכון, מקצועית נתניה מאומנת יותר, טובה יותר. אבל אי אפשר להגיד שהשחקנים שלנו לא נלחמו.
אנחנו לא מספיק טובים, לא מספיק מאומנים ואנחנו חלשי אופי. אבל השחקנים רצו ונלחמו.
פשוט נתניה מסתבר - טובה יותר
לא יודע מה אתכם. אני ראיתי מלחמה היום. נכון, מקצועית נתניה מאומנת יותר, טובה יותר. אבל אי אפשר להגיד שהשחקנים שלנו לא נלחמו.
אנחנו לא מספיק טובים, לא מספיק מאומנים ואנחנו חלשי אופי. אבל השחקנים רצו ונלחמו.
פשוט נתניה מסתבר - טובה יותר
אחד המשחקים הכי חלשים וכואבים שיצא לי לראות מאז אותו גמר גביע ארור.. בחיי שהייתי בטוח שלא נעבור ואפילו לא באתי עם ציפיות.. אבל זה היה פשוט נורא, לא עשינו כלום. וגם המעט שעשינו הכל במקרה.
כל העניין של בכר אשם יותר או השחקנים אשמים יותר בכלל לא משנה וזה סתם התעסקות בקקי.. כולם אשמים מאלונה ועד האפסנאי.
נרפות וחוסר חשק כזה לא ראיתי מימי הלאומית.. וזה גם על השחקנים וגם על בכר והצוות המקצועי.
מה שנשאר כרגע זה להדליק קטנה ולצפות בתקציר נגד אינטר בלופ
כל העניין של בכר אשם יותר או השחקנים אשמים יותר בכלל לא משנה וזה סתם התעסקות בקקי.. כולם אשמים מאלונה ועד האפסנאי.
נרפות וחוסר חשק כזה לא ראיתי מימי הלאומית.. וזה גם על השחקנים וגם על בכר והצוות המקצועי.
מה שנשאר כרגע זה להדליק קטנה ולצפות בתקציר נגד אינטר בלופ
הכי מאכזב לראות כאן איך קונים את הז-בל ששלמה שרף מוכר לכם והופכים את זה לעוד רעל נגד הקבוצה.
אין סרט ששחקן שולח יד לחנוק שחקן אחר ולא מקבל צהוב.אין.רק אתמול בכו כאן על סאבוריט.
אז הנה, אם זה עובד על אוהדים שלנו שמספרים על התקזזויות עם טעויות נגדנו, למה שכל המדינה לא תדבר על שופטים של באר שבע?!
פרשן טרחן וחסר מושג שהחליט שאין סיבה להרחקה, ויונתן כהן אחריו כמו כלבלב מהנהן.
אמא של האדומים זה היה!
אין סרט ששחקן שולח יד לחנוק שחקן אחר ולא מקבל צהוב.אין.רק אתמול בכו כאן על סאבוריט.
אז הנה, אם זה עובד על אוהדים שלנו שמספרים על התקזזויות עם טעויות נגדנו, למה שכל המדינה לא תדבר על שופטים של באר שבע?!
פרשן טרחן וחסר מושג שהחליט שאין סיבה להרחקה, ויונתן כהן אחריו כמו כלבלב מהנהן.
אמא של האדומים זה היה!
הזכיר לי את המשחק ליגה בקש אחרי ההדחה מהגביע.
האמת שחשבתי שכמו אז, יהיה נס וננצח.
העונה גם זה כבר לא קורה.
הקבוצה כולה חולה, נהיה חייבים לחבר איזה ניצחון או שנים בכח.
רמת הכדורגל לא צריכה לעניין כרגע.
האמת שחשבתי שכמו אז, יהיה נס וננצח.
העונה גם זה כבר לא קורה.
הקבוצה כולה חולה, נהיה חייבים לחבר איזה ניצחון או שנים בכח.
רמת הכדורגל לא צריכה לעניין כרגע.
יונתן כהן ניסה לאזן אותו.
חינכו אותי לא להעליב מבוגרים ממני, לכן אני לא אומר מה אני, כמו כולם, חושב על תופעת שרף... לא מבין איך ,"שליימלה" עדיין משדר.
חינכו אותי לא להעליב מבוגרים ממני, לכן אני לא אומר מה אני, כמו כולם, חושב על תופעת שרף... לא מבין איך ,"שליימלה" עדיין משדר.
נראנו היום בדיוק כמו שנראנו מול ביתר תא בסיבוב הקודם.
וכבר אז אמרנו שיריבה אחרת עם יותר חוצפה הייתה מעיפה אותנו.
אז היום לצערי עפנו.
ההתפרקות של הקבוצה מהדקה ה60 מול בני יהודה לא מובנת. דווקא אז נראנו טוב והיינו צריכים להוביל 3.
מההחמצה המזעזעת של שהר והטעות של טהא
הקבוצה לא הצליחה לבעוט בעיטה למסגרת עד היום.פשוט מפורקים מנטלית עם בטחון בריצפה.
כלכך מרחם על בכר ואלונה שכל מה שמנסים פשוט לא הולך. מקווה שבסוף השינויים בינואר
נצא לדרך חדשה ונצליח להראות כמו קבוצה.
אז היום לצערי עפנו.
ההתפרקות של הקבוצה מהדקה ה60 מול בני יהודה לא מובנת. דווקא אז נראנו טוב והיינו צריכים להוביל 3.
הקבוצה לא הצליחה לבעוט בעיטה למסגרת עד היום.פשוט מפורקים מנטלית עם בטחון בריצפה.
לרחם על אלונה ובכר אני לא מרחם. חטא היוהרה פגע בהם כמו בומרנג. ולשלם על טעויות שנעשו זה דבר מחשל.M.I.O כתב:נראנו היום בדיוק כמו שנראנו מול ביתר תא בסיבוב הקודם.
אז היום לצערי עפנו.
כמו שלמדנו מהפועל באר שבע, אנחנו מועדון שלומד ומפיק לקחים. לדעתי סבב הבא יהיה עוצמתי יותר. בכר שונא להפסיד והוא יבוא בחשבון עם כל המעיקים שישבו לו בחדר ההלבשה.
מישהו היה צריך ללחוץ על דני עמוס להתראיין לפני המשחק
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מדהים שאנחנו עפים לקבוצה של חוטבי עצים שואבי מים ועלי מוחמד אחד.
אין להם כלום ושום דבר חוץ מעלי מוחמד הנפלא, ועדין לא הצלחנו לייצר כלום, שום רעיונות בהתקפה, שום לחץ, שום משחק מהיר, הגנה עם דני עמוס, דודי טוויטו, ויקי כחלון ודודי תירם שמרו מולנו על שער נקי במשך 120 דקות ועוד בעשרה שחקנים.
אין להם כלום ושום דבר חוץ מעלי מוחמד הנפלא, ועדין לא הצלחנו לייצר כלום, שום רעיונות בהתקפה, שום לחץ, שום משחק מהיר, הגנה עם דני עמוס, דודי טוויטו, ויקי כחלון ודודי תירם שמרו מולנו על שער נקי במשך 120 דקות ועוד בעשרה שחקנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היה אדום. לא מבין את הויכוח. שלח יד, ללא קשר למהלך המשחק או לכדור, לכיוון צוואר של שחקן יריב...
בלי קשר, אתמול זה היה בלתי נסבל לראות או יותר נכון לשמוע את המשחק...
לא יכול להיות שבערוץ כמו ערוץ הספורט הפרשן של המשחק מתנהג כמו אחרון האוהדים של נתניה.
למה אני צריך לסבול "אוהד" נתניה ש"מפרשן" את המשחק בצורה לא אובייקטיבית בעליל...
אמירות כמו אני "חושש" שזה יכנס על מצבים שלנו ואני מאמין בו על בעיטות עונשין של נתניה,
כל האיי איי איי, ווייייי, ועוד מחוות קוליות המביעות אכזבה / שמחה לאיד כנגדנו מפאקינג פרשן בערוץ הספורט...
אני אישית הרגשתי כאילו אני רואה משחק יחד עם אוהד נתניה מהזן הנחות, אלה שכל המשחקים מתגרים בך ומקניטים אותך...
ובסוף רוקדים לך מול הפרצוף.
פשוט בושה.
בלי קשר, אתמול זה היה בלתי נסבל לראות או יותר נכון לשמוע את המשחק...
לא יכול להיות שבערוץ כמו ערוץ הספורט הפרשן של המשחק מתנהג כמו אחרון האוהדים של נתניה.
למה אני צריך לסבול "אוהד" נתניה ש"מפרשן" את המשחק בצורה לא אובייקטיבית בעליל...
אמירות כמו אני "חושש" שזה יכנס על מצבים שלנו ואני מאמין בו על בעיטות עונשין של נתניה,
כל האיי איי איי, ווייייי, ועוד מחוות קוליות המביעות אכזבה / שמחה לאיד כנגדנו מפאקינג פרשן בערוץ הספורט...
אני אישית הרגשתי כאילו אני רואה משחק יחד עם אוהד נתניה מהזן הנחות, אלה שכל המשחקים מתגרים בך ומקניטים אותך...
ובסוף רוקדים לך מול הפרצוף.
פשוט בושה.
רק אהבה תנצח...