הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הונבד בודפשט- הפועל ב"ש, רביעי, 22:15, בוז'יק

שליחה על ידי Totti »

סעעמק שיגיע. לחוץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:סעעמק שיגיע. לחוץ
אמרת שמפרקים אותם
אתה לא יכול להילחץ, זה ידליק לנו את שמעון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
אמרת שמפרקים אותם
אתה לא יכול להילחץ, זה ידליק לנו את שמעון
מפרקים.
אבל מת להיות כבר אחרי.

ע.י

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

Totti כתב:סעעמק שיגיע. לחוץ
תגובה ששווה ציטוט מפורום גרמניה
"בשנה שעברה ההכנה המנטלית שעשו לבאר שבע היתה פנטסטית. הם הגיעו לשחק מול ילדים הרבה יותר גדולים מהם עם ביטחון, רעב ובלי שום רגשי נחיתות. מול אולימפיאקוס, אינטר וסאותהמפטון זה הספיק. מול סלטיק, ספרטה פראג ופנר (טעות במקור) זה לא. הם לפעמים ניצחו ולפעמים הפסידו אבל תמיד היו חלק לגיטימי מהמשחק. אם ב"ש באים באותו סטייט אוף מיינד שהם שיחקו איתו בשנה שעברה, אז לודוגורץ לא פייבוריטית מולם. "

רלוונטי תמיד, גם לרביעי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedBend כתב:
תגובה ששווה ציטוט מפורום גרמניה
"בשנה שעברה ההכנה המנטלית שעשו לבאר שבע היתה פנטסטית. הם הגיעו לשחק מול ילדים הרבה יותר גדולים מהם עם ביטחון, רעב ובלי שום רגשי נחיתות. מול אולימפיאקוס, אינטר וסאותהמפטון זה הספיק. מול סלטיק, ספרטה פראג ופנר (טעות במקור) זה לא. הם לפעמים ניצחו ולפעמים הפסידו אבל תמיד היו חלק לגיטימי מהמשחק. אם ב"ש באים באותו סטייט אוף מיינד שהם שיחקו איתו בשנה שעברה, אז לודוגורץ לא פייבוריטית מולם. "

רלוונטי תמיד, גם לרביעי
הודעה יפה האמת.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

לאחרונה אני מוצא את עצמי מתלבט האם זה שבמועדון סימנו את שלב הבתים כמטרה מועיל לנו או מזיק.
מאז שברק הגיע, התשובה לשאלות שנגעו למטרות מוצהרות תמיד היו עם סימן קריאה, נראה לי שהגישה התקשורתית הפעם הייתה צריכה להיות שונה.
זה שהצהירו בריש גליי שזו המטרה זה נחמד, אבל לא הכרחי. הרי אם היינו מתנהלים בדיוק אותו הדבר מבחינת רכש הקיץ הזה (כולל הגעה של חלוץ) מבלי לתת הצהרה כזו, מישהו יכול לטעון שהבתים הם לא מטרה?

שלא יובן לא נכון, זה שברק שאפתני וגם דואג להזכיר את זה, זה מעולה בטח בתקופת פוסט אלישע. הגישה הזו היתה בינגו מבחינת המערכת לשעתו.
אבל עכשיו המצב טיפה שונה, הן באיך שתופסים אותנו תקשורתית והן באיך שאנחנו תופסים את עצמנו. יש דיסוננס, כי עונה שעברה הייתה 3 רמות מעל מה שציפינו מבחינת אירופה, ובתוך כל זה יש מי ששוכח שאנחנו מועדון עם מעט מאוד ניסיון אירופי אפילו במונחים ישראליים. הגישה הקלישאתית של להתקדם ממשחק למשחק הייתה מתאימה יותר לסיטואציה הזו. לא לספק כותרת.
פה בפורום אני לא מחדש פה כלום לאף אחד, שלב בתים בצמפיונס זה אתגר רציני, כזה שמועדונים גדולים עשירים ומנוסים משלנו מתקשים בקביעות להיכנס אליו.
שנה שעברה זה היה נראה קל מידי כי לא ידעו למה לצפות ואיפה הרמה שלנו ביחס לקבוצות אירופיות, עכשיו זה מקבל פרספקטיבה של כמעט מובן מאליו וזה יכול להיות בעוכרינו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

RedBend כתב:לאחרונה אני מוצא את עצמי מתלבט האם זה שבמועדון סימנו את שלב הבתים כמטרה מועיל לנו או מזיק.
מאז שברק הגיע, התשובה לשאלות שנגעו למטרות מוצהרות תמיד היו עם סימן קריאה, נראה לי שהגישה התקשורתית הפעם הייתה צריכה להיות שונה.
זה שהצהירו בריש גליי שזו המטרה זה נחמד, אבל לא הכרחי. הרי אם היינו מתנהלים בדיוק אותו הדבר מבחינת רכש הקיץ הזה (כולל הגעה של חלוץ) מבלי לתת הצהרה כזו, מישהו יכול לטעון שהבתים הם לא מטרה?

שלא יובן לא נכון, זה שברק שאפתני וגם דואג להזכיר את זה, זה מעולה בטח בתקופת פוסט אלישע. הגישה הזו היתה בינגו מבחינת המערכת לשעתו.
אבל עכשיו המצב טיפה שונה, הן באיך שתופסים אותנו תקשורתית והן באיך שאנחנו תופסים את עצמנו. יש דיסוננס, כי עונה שעברה הייתה 3 רמות מעל מה שציפינו מבחינת אירופה, ובתוך כל זה יש מי ששוכח שאנחנו מועדון עם מעט מאוד ניסיון אירופי אפילו במונחים ישראליים. הגישה הקלישאתית של להתקדם ממשחק למשחק הייתה מתאימה יותר לסיטואציה הזו. לא לספק כותרת.
פה בפורום אני לא מחדש פה כלום לאף אחד, שלב בתים בצמפיונס זה אתגר רציני, כזה שמועדונים גדולים עשירים ומנוסים משלנו מתקשים בקביעות להיכנס אליו.
שנה שעברה זה היה נראה קל מידי כי לא ידעו למה לצפות ואיפה הרמה שלנו ביחס לקבוצות אירופיות, עכשיו זה מקבל פרספקטיבה של כמעט מובן מאליו וזה יכול להיות בעוכרינו.
אבל אובייקטיבית אתה צריך לעבור את הונבד ואובייקטיבית זה יהיה כישלון אם לא תעשה כן.
בלי קשר למטרות ולדיבורים בתקשורת.
במידה ונעבור את הונבד ונעוף מול לודוגורץ אף אחד לא באמת יתאכזב כי אין סיכוי ריאלי לעבור אותם, ואת זה אנשים מבינים בין אם בכר ואלונה הצהירו שהם רוצים צמפיונס ובין אם לא

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedBend כתב:לאחרונה אני מוצא את עצמי מתלבט האם זה שבמועדון סימנו את שלב הבתים כמטרה מועיל לנו או מזיק.

חלק מהעבודה המנטלית והגישה של בכר ודודו עזריה
כדי להגיע ליעדים צריך לדבר אותם ביומיום ולהגיד אותם בכל במה אפשרית.
כולם יודעים שזה לא קל, זה תלוי בהגרלה ובעיקר לעבוד קשה יותר משנה שעברה... עוד מסוף העונה שעברה החליטו להגיד את זה בר׳ גלי. שהתקשורת תחגוג ותגיד מה שבא לה. האמרות האלו הם יותר בשביל המועדון והשחקנים שיבינו שזו המטרה המוצהרת ולא מאחורי הקלעים כ״חלום״

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הגעה לשלב פלייאוף כלשהו - משמע לעבור את הונבד - מבחינתי מוציא את המילה כישלון מסדר היום.
שלב בתים באירופית גם העונה יהיה הישג מצוין בשבילנו.
שלב בתים בליגת האלופות זה כבר משהו של פעם בחיים מבחינתנו ואי הגעה לשם זה לא כשלון/אכזבה/וואט אבר בשום מצב ומול שום יריבה(כולן מנוסות ועדיפות עלינו, לפחות על הנייר).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שאף אחד בחדר לא יעלה אפשרות שחא עוברים אותם. תתכוונו לנצחון, אין שום סיבה או אפשרות אחרת.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אין לי ספק שכמה בתקשורת ישימו תווית של כישלון אם לא נגיע לאלופות. כמה אהבלים בקהל שלנו יצטרפו אליהם.
אבל באמת שהם לא שווים רבע התייחסות.

שרק יגיע כבר מחר.
אני אוהב משחקים ב22:00, מצד שני מחר ספציפית זה יהיה מייגע עד שהשעה הזו תגיע.
לפחות ב9 אפשר לשבת לראות מחצית ראשונה של הבולגרים מול וילנה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אנחנו חייבים את צדק טוב.

שישיל מעליו את אלישע והנבחרת ויחזור לעצמו; עוד הופעה כמו זו בטרנר ואבדנו.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

בפליאוף האירופית יהיה הרבה יותר קשה מלודוגורץ,אם השחקנים רוצים להיות השנה בבתים אסור לחלום בהגנה ולתת מתנות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

די חאלס אל תהיו מביכים,זה כמו שתפחדו ממשחק חוץ מול בני יהודה.
הכל ברגליים שלנו,יריבה חלשה מאוד שאם זה לא נגמר 2:0 אהיה מאוכזב מאוד.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אם המשחק מול בני יהודה היה מכריע כל כך הייתי חושש גם ממנו.

כמו גמר גביע, והנה מכבי הפסידה לבני יהודה בגמר.

שלח תגובה