זה עדיין לא "מאמן" לדעתי.ReDo כתב: יכול להגיד לך את אותם הדברים בדיוק על מה שהיה בשבת.
או בגמר הגביע, גם לשם הגענו אחרי 40 שנה בלי כלום.
הפסדנו לחיפה (שוב) בנחישות.
כמה שזה עצוב
זה עדיין לא "מאמן" לדעתי.ReDo כתב: יכול להגיד לך את אותם הדברים בדיוק על מה שהיה בשבת.
או בגמר הגביע, גם לשם הגענו אחרי 40 שנה בלי כלום.
אם אתה הפכת לפסימי, אז כולנו צריכים לדאוג.ns75 כתב:מאוד מקווה שלואי, גאדיר וראדי נמצאים הרבה השבוע על הקו ב״ש- סכנין
למפגש שורשים ושיחות עם חברים
כל הכבוד לך שקמת, זה אומר שישנתאדום זקן כתב:טוב ח'ברה היום קמתי בתחושת זה שלנו.
אפשר לקפל את הנושא,גם עם חנניה עולה בהרכב.
לא מעניין!maor20094 כתב:אני אומר שלצערי, יום ראשון ה"אחווה" עם מכבי חיפה תיגמר.
שתגמר כבר בלי קשר.maor20094 כתב:אני אומר שלצערי, יום ראשון ה"אחווה" עם מכבי חיפה תיגמר.
א. לא מעניין.maor20094 כתב:אני אומר שלצערי, יום ראשון ה"אחווה" עם מכבי חיפה תיגמר.
מסכים לגמרי לגבי ההגרלה.blueman כתב: לגבי המכירה, עד שלא תהיה שיטה מסודרת כמו שהציעו פה של דירוג ״לא מנויים״ מה שצריך לעשות במקרים כאלו זה פשוט הגרלה סטייל ליגת האלופות ומשחקי חוץ בבלומפילד, כל מי שרוצה נרשם, מגרילים את ה 1000 כרטיסים או כמה שלא היה ומפרסמים את השמות, ככה אתה מונע בעיות של שרתים קרסו, שניסיתי לקנות והפנה אותי לדף של שלמה ארצי וכו. דבר שני אני בטוח במיליון אחוז שלא כל הכרטיסים הוצאו למכירה, זה לא קורה בשום מקום, גם לא במשחקי חוץ וזה לגיטימי. המועדון צריך לאפשר לעצמו לקחת 10-15 אחוז מהכרטיסים לשימוש שלו ואת שאר הכרטיסים למכור, הטענה של הרבה אנשים שהשחיתות היא של שפע ואני לא חושב שזה נכון, חושב שכל הכרטיסים ששפע קיבלו מהמועדון נמכרו, ולראיה כל העונה הם התנהלו בצורה מופתית וראויה עם שאר ההגרלות והמשחקים.
אף אחד לא אמר "לצערי" בגלל שלא תהיה יותר אחווה, זה מעניין תתחת,אדום זקן כתב: א. לא מעניין.
ב. אתה טועה.
ג. צפה להפתעות בגזרת הכרמל.
לא אמרתי שאתה אמרת את זה, אמרתי שהיו קולות גם בפייסבוק וגם כאן בבוקר לפחות כשקראתי שהאשימו את שפע והמנכל שלהם.אריאל2 כתב: מסכים לגמרי לגבי ההגרלה.
לגבי כמות הכרטיסים, אני לא חושד בשפע.הם מכרו מה שנתנו להם למכור. מי שלא מפרסם כמה כרטיסים עמדו למכירה זה לא שפע.
שמעון א כתב: אם אתה הפכת לפסימי, אז כולנו צריכים לדאוג.
תשמע לי טוב,אדום זקן כתב:טוב ח'ברה היום קמתי בתחושת זה שלנו.
אפשר לקפל את הנושא,גם עם חנניה עולה בהרכב.
הבעיה שעד כה העונה גאדיר התברר כמחמיצן גדול.Totti כתב:קצת מקצועית לשם שינוי, הייתי עולה עם ברדה בימין וגאדיר בחוד.
מצד אחד חסר מישהו שיעזור בהגנה וקצץ מנהיגות, מצד שני, גאדיר יכול להיות. מסוכן מאוד מול מרכז ההגנה הכבד
אין הבדל גדול מבחינת מהירות בין סהר לגאדיר, וגאדיר לא פוגע.Totti כתב:קצת מקצועית לשם שינוי, הייתי עולה עם ברדה בימין וגאדיר בחוד.
מצד אחד חסר מישהו שיעזור בהגנה וקצץ מנהיגות, מצד שני, גאדיר יכול להיות. מסוכן מאוד מול מרכז ההגנה הכבד