מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, גביע המדינה, רביעי, 19:00, המושבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, גביע המדינה, רביעי, 19:00, המושבה

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: אין לי על מה לבקש סליחה, אני זוכר בעל פה את הסטטיסטיקות...
16-8 במצבים למכבי פתח תקווה, לנו 13-6...
לי מגיע סליחה מכם, כי אני מעיז להגיד שלדעתי שיחקנו פחות טוב מהם ושרב"ש צודק לגביי משחק אחד, אפשר לחשוב מה כבר אמרתי...
אבל היי אני הריי לא מבין בכלום וצריך לבקש מכם סליחה כי אני חושב אחרת...
וואו כל הכבוד אתם באמת פלורליסטים פה שחבל על הזמן...
וזה לא שתגידו שאמרתי את זה על המשחק מול בית"ר או על המשחק בסיבוב הקודם מול מכבי פתח תקווה, דיברתי על משחק ספציפי שלדעתי היינו פחות טובים ממכבי פתח תקווה והסכמתי במקרה הזה עם רב"ש, לגביי הגביע כבר אמרתי 4-1 לנו היה משקף יותר מהתוצאה הסופית.
מרגיז, פשוט מרגיז.
מלבד עשר הדקות האחרונות, בהן גם שיחקנו בעשרה שחקנים, מכבי פתח תקווה לא יצרה מצב הבקעה אחד. שיחקה על כדורים ארוכים והגבהות לרחבה, הסתמכה על מצבים נייחים- אנטי כדורגל.
ואנחנו לא מתביישים להיות אובייקטים, רעננה היתה טובה יותר והתוצאה קיפחה אותה. אבל אתה סתם נגרר ומנסה להיות מגניב, אאוט סיידר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: מרגיז, פשוט מרגיז.
מלבד עשר הדקות האחרונות, בהן גם שיחקנו בעשרה שחקנים, מכבי פתח תקווה לא יצרה מצב הבקעה אחד. שיחקה על כדורים ארוכים והגבהות לרחבה, הסתמכה על מצבים נייחים- אנטי כדורגל.
ואנחנו לא מתביישים להיות אובייקטים, רעננה היתה טובה יותר והתוצאה קיפחה אותה. אבל אתה סתם נגרר ומנסה להיות מגניב, אאוט סיידר
היום קוראים לזה היפסטר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: מרגיז, פשוט מרגיז.
פשוט מרגיז.
מלבד עשר הדקות האחרונות בהן שיחקנו בעשרה שחקנים מכבי פתח תקווה יצרה את רוב המצבים במיוחד במחצית הראושנה, שיחקה על כדורים ארוכים אומנם אבל הצליחה להביך אותנו במספר מצבים, ולא רק במצבים נייחים.
אני לא מתבייש להיות אובייקטיבי ופה אני אובייקטיבי ולא אאוטסיידר כמו שאתה קורא לי, אבל תמשיך אם היחס המגעיל שלך כלפיי, אני אאוטסיידר אני לא מבין בכלום, אני היפסטר כמו שמישהו אחר ציין כאן, מעדיף להיות כל זה ולהמשיך להגיד את הדעה ולא להיות דביל שהולך אחריי רודן כמוך...
אתה רוצה לחשוב שהיינו טובים יותר סבבה זכותך, זכותי לחשוב שהיינו פחות טובים מהם...

אבל כנראה שהפורום הזה = פורום של הרודן טוטי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב: פשוט מרגיז.
מלבד עשר הדקות האחרונות בהן שיחקנו בעשרה שחקנים מכבי פתח תקווה יצרה את רוב המצבים במיוחד במחצית הראושנה, שיחקה על כדורים ארוכים אומנם אבל הצליחה להביך אותנו במספר מצבים, ולא רק במצבים נייחים.
אני לא מתבייש להיות אובייקטיבי ופה אני אובייקטיבי ולא אאוטסיידר כמו שאתה קורא לי, אבל תמשיך אם היחס המגעיל שלך כלפיי, אני אאוטסיידר אני לא מבין בכלום, אני היפסטר כמו שמישהו אחר ציין כאן, מעדיף להיות כל זה ולהמשיך להגיד את הדעה ולא להיות דביל שהולך אחריי רודן כמוך...
אתה רוצה לחשוב שהיינו טובים יותר סבבה זכותך, זכותי לחשוב שהיינו פחות טובים מהם...

די דר תפסיק להיות המקופח של הפורום ,וגם כשמדברים אליך יפה אתה עונה בצורה בזויה.
כשלא מסכימים עם דעתך, מתווכחים. אצלך זה קורה הרבה אז מתווכחים איתך הרבה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

דר אדום בנשמה כתב: הצליחה להביך אותנו במספר מצבים, ולא רק במצבים נייחים.
תביא לי מצב אחד כזה, ואני לא כותב פה שבוע.
הולך?

יש להיות בעל דעה עצמאית שחושב אחרת, ויש אונס של המציאות שגובלת בהמצאת דברים.
הזלזול שלך בדעות של אחר, ומיד לאחר מכן כתיבת הודעות שתלושות מהמציאות כבר יצאה מכל החורים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמע שמע חבוב, קודם כל תרגיע, אף אחד לא דיבר אלייך מגעיל והדמעות תנין שלך לא עובדות עליי, מסתבר שגם אחרים לא מתרגשים מהן.

הבאתי את התגובה שלך מאייסוקר הנה, מבלי לציין מי כתב אותה, כי היא מתיישבת עם הבכי המרגיז של בן שמעון והטענות שלו לעקיצה וקיפוח. כמו שחזרתי ואמרתי, מרגיז שאוהד שלנו אומר את זה בפורום כדורגל ישראלי כדי לצאת "רציני" ו-"אובייקטיבי", כשהמרחק בין "הדעה" הזו למציאות שמיים וארץ.

אם אי אפשר לחלוק עלייך, תגיד עכשיו. לא דיברתי לגופו של איש(אוטסיידר זו לא קללה ולא גידוף), דיברתי עניינת.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אני חושב שבליגה לפחות עד השער שלנו היינו שווים להם.
הם עשו בונקר והגיעו למצבים מנייחים.
מחצית השנייה אילצה אותם לצאת מהבונקר ולכן היינו טובים יותר
אני לא חושב שהיינו טובים מהם עד השער והם לא היו טובים מאיתנו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני חושב שכדאי להוריד את המינון.
1000 מ"ג ליום זה הרבה.

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

yossi כתב: תביא לי מצב אחד כזה, ואני לא כותב פה שבוע.
הולך?
אני לא חושב שהם היו יותר טובים, אבל הם כן הגיעו ליותר מרק מצבים נייחים. לא צריך לקחת את זה לקיצוניות לפה או לשם.
היו שתי מתפרצות די מאיימות אם אני זוכר נכון, באחת מהן שאני זוכר יותר טוב השחקן של פת לא היה הכי חד וסיים את המהלך בבעיטה מ-18 מטר בערך שנבלמה בהובאן.
לא אירוע מסוכן בצורה יוצאת דופן, אבל כן מתפרצת שתפסה אותנו לא כל כך טוב מאחור.
הייתה עוד התקפה דומה שאני זוכר פחות טוב שכליבאת בזבז בנגיעה האחרונה שלו. גם כזו שתפסה אותנו לא טוב.

אמרתי אחרי המשחק אז ולמרות שתקפו אותי אני עדיין חושב כך, במשחק הליגה, בעיקר במחצית הראשונה, זה שאוגו שיחק לבד באמצע (מבחינה הגנתית) גרם לכמה התקפות מאיימות שיכלו להגיע למצבים הרבה יותר טובים אם לפת היו שחקנים טיפה יותר טובים בחלק הקדמי. אז בדיעבד התכנון, שאולי לקח בחשבון את החולשה היחסית של התקפת פת, עבד שחזרנו עם 3 נק'. אבל היו מספיק רגעים מלחיצים במשחק הזה, ולא רק ממצבים נייחים למרות שבעיקר מהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: אין לי על מה לבקש סליחה, אני זוכר בעל פה את הסטטיסטיקות...
16-8 במצבים למכבי פתח תקווה, לנו 13-6...
לי מגיע סליחה מכם, כי אני מעיז להגיד שלדעתי שיחקנו פחות טוב מהם ושרב"ש צודק לגביי משחק אחד, אפשר לחשוב מה כבר אמרתי...
אבל היי אני הריי לא מבין בכלום וצריך לבקש מכם סליחה כי אני חושב אחרת...
וואו כל הכבוד אתם באמת פלורליסטים פה שחבל על הזמן...
וזה לא שתגידו שאמרתי את זה על המשחק מול בית"ר או על המשחק בסיבוב הקודם מול מכבי פתח תקווה, דיברתי על משחק ספציפי שלדעתי היינו פחות טובים ממכבי פתח תקווה והסכמתי במקרה הזה עם רב"ש, לגביי הגביע כבר אמרתי 4-1 לנו היה משקף יותר מהתוצאה הסופית.
לא כל בעיטה לכיוון השער היא מצב כיבוש. ממליץ לך לראות את התקציר וכמה ניסיונות עפו מעל למסגרת בלי לסכן יותר מדי או מכדור נייח

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

בתור אחד שהיה במשחק, היה מחצית ראשונה ממש טובה שלנו, עם גול לא מחייב בחופשית כשאנחנו חייבים לעמוד רחוק יותר מהשער.
מחצית שנייה הרגנו את המשחק עם קצב מאוד נמוך, ויחד עם זאת, היה לנו 2 מצבים לא רעים בכלל לכיבוש, כשפת נשענה על מצבי נייח סתמיים בדקה שתיים של הסוף.

במשחק הראשון פת לחצה אותנו יותר טוב במחצית הראשונה, אך הבקענו שער חשוב. במחצית השנייה שוב החמצנו והמשחק נגמר צמוד יחסית.
אני בטוח שאם ברדה היה כובש את הגול ההוא, אף אחד לא היה אומר מילה, כי פת עם כל הכבוד היא יריבת פלייאוף, וקבוצה קשה, אז אני לא מצפה לדרוס אותה אלא לנצח אותה ביחס של שער שתיים. מה שהיה בטרנר היה התפרקות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:בתור אחד שהיה במשחק, היה מחצית ראשונה ממש טובה שלנו, עם גול לא מחייב בחופשית כשאנחנו חייבים לעמוד רחוק יותר מהשער.
מחצית שנייה הרגנו את המשחק עם קצב מאוד נמוך, ויחד עם זאת, היה לנו 2 מצבים לא רעים בכלל לכיבוש, כשפת נשענה על מצבי נייח סתמיים בדקה שתיים של הסוף.

במשחק הראשון פת לחצה אותנו יותר טוב במחצית הראשונה, אך הבקענו שער חשוב. במחצית השנייה שוב החמצנו והמשחק נגמר צמוד יחסית.
אני בטוח שאם ברדה היה כובש את הגול ההוא, אף אחד לא היה אומר מילה, כי פת עם כל הכבוד היא יריבת פלייאוף, וקבוצה קשה, אז אני לא מצפה לדרוס אותה אלא לנצח אותה ביחס של שער שתיים. מה שהיה בטרנר היה התפרקות.
דיברנו על המשחק ליגה ולא על הגביע.
בגביע הגיע לנו לנצח לפחות 4-1...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הגיב בפסקה שנייה לגבי הגביע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חיים בסרט כאן.
מרוב שכל היום אתם משחקים פיפא,מנג'ר,קצת קוראים טורים של כל מיני כאילו שעושים מהכדורגל מדע בדיוני,אז אתם חושבים שבצד השני עומדים קונוסים.
ברור שמכבי פת הגיעה לאיזה מצב דלוח,אבל בסוף השטף,העוצמה והאיכות לא הותירו ספק בכלל מי תנצח.
אז מספיק לאכול את הראשים ותהנו קצת,לא הרבה, מהקבוצה שלכם שהכדורגל שלה הוא הכי טוב בארץ היום.

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

אדום זקן כתב:חיים בסרט כאן.
מרוב שכל היום אתם משחקים פיפא,מנג'ר,קצת קוראים טורים של כל מיני כאילו שעושים מהכדורגל מדע בדיוני,אז אתם חושבים שבצד השני עומדים קונוסים.
ברור שמכבי פת הגיעה לאיזה מצב דלוח,אבל בסוף השטף,העוצמה והאיכות לא הותירו ספק בכלל מי תנצח.
אז מספיק לאכול את הראשים ותהנו קצת,לא הרבה, מהקבוצה שלכם שהכדורגל שלה הוא הכי טוב בארץ היום.
לא משחק לא זה ולא זה ולא קורא טורים. לא חושב שפתח תקווה קונוסים. נהנה מאוד מכל רגע העונה. לא חושב שפת היו יותר טובים מאיתנו במשחק ליגה (בטח שלא בגביע). אבל כמו שאני חושב שרב"ש חי בסרט אני גם יכול לחשוב שמי שאומר, ולא חסרו כאלו, שפת לא עשו כלום במשחק הראשון טועה.

שלח תגובה