מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב:
זה לא משהו שאמורים לנחש ממישהו שמנפנף באיום הזה. אני טועה?
תמשיכו לדבר עליי במקום על הדיון מאוד בוגר..ת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

זה רק אני או שהדיבור על המאמן בקבוצה נמצא בערפל כבד.
הרגשה שאלונה מכינה לנו הפתעה , הרי אם הייתה כל כך רוצה שאלישע ימשיך - למה עדיין לא זימנה אות לשיחה?
נמתח כמו מסטיק הסיפור
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

דר אדום בנשמה כתב: חשבתם פעם למה חוץ מגיא לוזון אף מאמן ישראלי לא הצליח לצאת ללליגות טובות באמת?
כאילו אברם גרנט, דא?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: חשבתם פעם למה חוץ מגיא לוזון אף מאמן ישראלי לא הצליח לצאת ללליגות טובות באמת?
בשתי מילים? דודו דהאן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אני קובע? אני רק מביע את דעתי פה.
אבל אתם מתנפלים על כל מי שלא חושב כמוכם אני מבין..ת
מי שמתנפל כאן כל הזמן זה אתה,מי שקצת לא חושב כמוך ורובנו כאן לא חושבים כמוך,ישר אתה בפוזה של נבי נעלבי.
תבין דבר מאוד פשוט,עוד ועוד כסף שישפך כאן ללא תארים לא ייתן כלום וישלח מכאן את אלונה ומהר.גם אדון מיץ שאתה מעריץ שלו שפך כאן בשנתיים הראשונות שלו 100 מיליון שקל מבלי לראות כלום,בעונה השלישית הוא כבר הלך על קונספט אחר,נכון זה הצליח לו,אבל מה היה קורה אילו לא היה מצליח? אני מבטיח לך שהוא מזמן לא היה כאן.
מה שהשטיר אותו זה העובדה שהם לקחו אליפות,מה שמביא אותי לנושא שאתה וחבריך מנסים לפמפם פה בלי הפסקה וזה כדורגל יפה גם במחיר שהוא ללא תארים.
זה לא יחזיק מים,אני מבטיח לך שאם ב"ש לוקחת גביע התקציב שנה הבאה יגיע ל50 מיליון בקירוב,זה מה שייתן לה אוויר להמשיך ולהשקיע.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: מי שמתנפל כאן כל הזמן זה אתה,מי שקצת לא חושב כמוך ורובנו כאן לא חושבים כמוך,ישר אתה בפוזה של נבי נעלבי.
תבין דבר מאוד פשוט,עוד ועוד כסף שישפך כאן ללא תארים לא ייתן כלום וישלח מכאן את אלונה ומהר.גם אדון מיץ שאתה מעריץ שלו שפך כאן בשנתיים הראשונות שלו 100 מיליון שקל מבלי לראות כלום,בעונה השלישית הוא כבר הלך על קונספט אחר,נכון זה הצליח לו,אבל מה היה קורה אילו לא היה מצליח? אני מבטיח לך שהוא מזמן לא היה כאן.
מה שהשטיר אותו זה העובדה שהם לקחו אליפות,מה שמביא אותי לנושא שאתה וחבריך מנסים לפמפם פה בלי הפסקה וזה כדורגל יפה גם במחיר שהוא ללא תארים.
זה לא יחזיק מים,אני מבטיח לך שאם ב"ש לוקחת גביע התקציב שנה הבאה יגיע ל50 מיליון בקירוב,זה מה שייתן לה אוויר להמשיך ולהשקיע.
מי מדבר על כדורגל יפה?
זה מה שאתה מסרב להבין. נכנסת למוד של הגנה על אלישע וחבורתו מבלי להבין מה מנסים להגיד לך כאן.
לא מדובר על כדורגל יפה. לא מצפים לראות כאן את ברצלונה הישראלית.
מה כן רוצים?קבוצת כדורגל. קבוצה מאומנת, שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה, מתאמנת קשה ונותנת 100% כל משחק.
בינתיים, אני רואה חבורה של שחקני כדורגל משוטטים רוב הזמן על המגרש, לא מאומנים בגרוש ועם כושר גופני עלוב שמעיד על אימונים עלובים.

אתה זה שלא מבין שיש קשר בין זה לבין תארים. קבוצה מאומנת עם תקציב כמו שלנו לא תתפלל לגנוב איזה גביע.
קבוצה מאומנת הייתה מנצלת את העונה של מכבי ולוקחת אליפות היסטורית שהייתה נותנת דחיפה עצומה למועדון.
גם רמת גן גנבה 2 גביעים. ראינו איפה היא.
אתה וכמוך נותנים יד לבינוניות ולחוסר מקצוענות וזה מה שיגרום בסופו של דבר לאלונה ללכת. כי ככה, הישגים והצלחות לא יהיו.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:זה רק אני או שהדיבור על המאמן בקבוצה נמצא בערפל כבד.
הרגשה שאלונה מכינה לנו הפתעה , הרי אם הייתה כל כך רוצה שאלישע ימשיך - למה עדיין לא זימנה אות לשיחה?
נמתח כמו מסטיק הסיפור
חחחחח זה מתחיל להרגיש שאתה עושה הכל כדי לגרום לעצמך להאמין שיהיה מאמן אחר..
תתחיל להתרגל כמו רובנו כאן, אלישע פה גם בשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: מי מדבר על כדורגל יפה?
זה מה שאתה מסרב להבין. נכנסת למוד של הגנה על אלישע וחבורתו מבלי להבין מה מנסים להגיד לך כאן.
מה כן רוצים?קבוצת כדורגל. קבוצה מאומנת, שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה, מתאמנת קשה ונותנת 100% כל משחק.
בינתיים, אני רואה חבורה של שחקני כדורגל משוטטים רוב הזמן על המגרש, לא מאומנים בגרוש ועם כושר גופני עלוב שמעיד על אימונים עלובים.

אתה זה שלא מבין שיש קשר בין זה לבין תארים. קבוצה מאומנת עם תקציב כמו שלנו לא תתפלל לגנוב איזה גביע.
קבוצה מאומנת הייתה מנצלת את העונה של מכבי ולוקחת אליפות היסטורית שהייתה נותנת דחיפה עצומה למועדון.
אתה וכמוך נותנים יד לבינוניות ולחוסר מקצוענות וזה מה שיגרום בסופו של דבר לאלונה ללכת. כי ככה, הישגים והצלחות לא יהיו.
טוב,בוא נתחיל מזה שאלישע מעניין לי,אתה יודע מה.
הנושא כאן הוא ממש לא אלישע ואותי ממש לא מעניין אם הוא ימשיך כאן או לא,את דעתי כבר אמרתי.
אבל להגיד שעדיף כדורגל יפה על תואר,זאת טיפשות ואי הבנה של המערכת שנקראת מועדון כדורגל.
מועדון נבנה על תארים,קודם כל תארים,למה שאלונה תשקיע עוד ועוד כסף שהיא לא רואה תארים??
שום בעל עסק לא יזרים עוד ועוד כספים אם הוא לא רואה תארים.
האובססיה הזאת שלכם לצוות זר,זו הרפתקאה כלכלית שאולי,אבל אולי 50% תצליח.
איך אתם בכלל משווים אותנו להפועל ר"ג?
קבוצה שאין לה בעלים,אין לה קהל ואין לה עתיד,המשמעות של גביע אצלה הוא זניח.
אצלנו גביע יביא להשקעה נוספת ולרוח במפרשים של הבעלים,התנפלות על מנויים והעצמת המותג שנקרא הפועל ב"ש.
זה מה שאתה וחבריך לא מבינים,רק תואר ולא משנה באיזה דרך הוא יושג,יביא לשינוי.ואני שמח שבשביל אוהדי ב"ש גביע המדינה נהיה שווה ערך לגביע הטוטו.
אז אני בניגוד אליכם,אם אלישע יביא גביע ואלונה תחליט להמשיך איתו תומך בה ב100 אחוז.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אני ממש לא מת על איך שאנחנו נראים אבל אני רוצה לשאול שאלת תם.

איזו קבוצה בארץ משחקת כדורגל מהנה ?
מכבי ?לא זוכר משהו מיוחד. גם היא לא מנצחת בחוץ הרבה זמן. דווקא שיחקה לא רע נגדנו ב3-2.
ק"ש ? מאוד אפורה. פה ושם הבלחות כמו שלנו יש.
ביתר י-ם ? אכן שיפור גדול אבל הם 5 משחקים ללא ניצחון וכמו שהם עשו לנו בית ספר שבוע שעבר מחצית ראשונה אז מחצית שנייה זה היה לגמרי הפוך (מחצית שנייה מצוינת שלנו)
חיפה ?
פ"ת של רב"ש ? קבוצה צעירה ותוססת אבל בואו לא ניסחף. זו קבוצה בבנייה.
נתניה ? אכן נס גדול קרה שם אבל קודם כל רוני לוי זה לא מאמן שידוע במשחק "יפה" אם הוא פה אז תוך גג חודש בפינה הפסימית כותבים על מאמן טקטי שהורג שחקנים ומשחק בונקר.

הייתי גם רוצה לראות פה משהו הרבה יותר "היי טקי" ובטוח שגם אלונה. היא לא משה דדש אבל מה עובר לה בראש זו חידה שאני דבר אחד בטוח בו שהפתרון לא נמצא באינטרנט או בעיתונים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

CrazyRed7 כתב: מי מדבר על כדורגל יפה?

+1000000

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:
+1000000
ורק אתם רואים את זה ??
אלונה ואלי עיוורים ?
אג'ידה, הוגו, הובאן, בוזגלו, מליקסון ברדה ועוד מוכנים לשחק במועדון חובבני כמו שאתם מתארים? רובם יכולים לקבל כסף טוב גם במקומות אחרים אבל הם משחקים דווקא פה כי מה ?

יש לי תחושה שאם המצב היה כל כך נורא אז השקט התעשייתי לא היה נשמר. כל אדם בכל מסגרת עבודה רוצה להצליח מעבר לשכר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
חחחחח זה מתחיל להרגיש שאתה עושה הכל כדי לגרום לעצמך להאמין שיהיה מאמן אחר..
תתחיל להתרגל כמו רובנו כאן, אלישע פה גם בשנה הבאה.
כדור שלא נבלע , מה נעשה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:
ורק אתם רואים את זה ??
אלונה ואלי עיוורים ?
אג'ידה, הוגו, הובאן, בוזגלו, מליקסון ברדה ועוד מוכנים לשחק במועדון חובבני כמו שאתם מתארים? רובם יכולים לקבל כסף טוב גם במקומות אחרים אבל הם משחקים דווקא פה כי מה ?

יש לי תחושה שאם המצב היה כל כך נורא אז השקט התעשייתי לא היה נשמר. כל אדם בכל מסגרת עבודה רוצה להצליח מעבר לשכר.
אתה באמת חושב שמישהו מהשמות שהזכרת משחק בקבוצה בגלל רמה מקצועית כזאת או אחרת?

כל אחד משחק בקבוצה מסיבותיו שלו, רובם סיבות עיסקיות גרידא

כל אחד קיבל את ההצעה שהכי התאימה לקרייה שלו בנקודת זמן נתונה

לגבי אלונה ואלי, באמת שאין לי מושג מה הם רואים

בכל מקרה, אם אלישע בסוף יהיה המאמן,אני אתבאס שבוע שבועיים ובסוף אתייצב מאחוריו ללא עוררין

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אז אוגו עד שהגיע לפה היה שחקן ספסל בפורטוגל, הובאן בקושי קיבל שכר מפטרולול ובכלל כל הקובצות ברומניה עם בעלי בית מאפיונרים נראה לי, ברדה יותר מדיי פוליטיקלי קורקט ומאור בוזגלו מאוהב באלישע כי הוא פורח תחתיו (היחידי עד כמה שזה ישמע אירוני שפורח תחת אלישע מאז שאלישע הגיע אלינו).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אז אוגו עד שהגיע לפה היה שחקן ספסל בפורטוגל, הובאן בקושי קיבל שכר מפטרולול ובכלל כל הקובצות ברומניה עם בעלי בית מאפיונרים נראה לי, ברדה יותר מדיי פוליטיקלי קורקט ומאור בוזגלו מאוהב באלישע כי הוא פורח תחתיו (היחידי עד כמה שזה ישמע אירוני שפורח תחת אלישע מאז שאלישע הגיע אלינו).
צודק. אנחנו בכלל עשינו לשחקני הסגל שלנו טובה.
אם לא היו חותמים בבאר שבע, בטח היו פורשים מכדורגל.

ושום מילה על רועי גורדנה, בן ביטון, וויליאם סוארס...

שלח תגובה