זה לא משהו שאמורים לנחש ממישהו שמנפנף באיום הזה. אני טועה?dor69 כתב:
תמשיכו לדבר עליי במקום על הדיון מאוד בוגר..ת
זה לא משהו שאמורים לנחש ממישהו שמנפנף באיום הזה. אני טועה?dor69 כתב:
תמשיכו לדבר עליי במקום על הדיון מאוד בוגר..ת
כאילו אברם גרנט, דא?דר אדום בנשמה כתב: חשבתם פעם למה חוץ מגיא לוזון אף מאמן ישראלי לא הצליח לצאת ללליגות טובות באמת?
בשתי מילים? דודו דהאן.דר אדום בנשמה כתב: חשבתם פעם למה חוץ מגיא לוזון אף מאמן ישראלי לא הצליח לצאת ללליגות טובות באמת?
מי שמתנפל כאן כל הזמן זה אתה,מי שקצת לא חושב כמוך ורובנו כאן לא חושבים כמוך,ישר אתה בפוזה של נבי נעלבי.דר אדום בנשמה כתב: אני קובע? אני רק מביע את דעתי פה.
אבל אתם מתנפלים על כל מי שלא חושב כמוכם אני מבין..ת
מי מדבר על כדורגל יפה?אדום זקן כתב: מי שמתנפל כאן כל הזמן זה אתה,מי שקצת לא חושב כמוך ורובנו כאן לא חושבים כמוך,ישר אתה בפוזה של נבי נעלבי.
תבין דבר מאוד פשוט,עוד ועוד כסף שישפך כאן ללא תארים לא ייתן כלום וישלח מכאן את אלונה ומהר.גם אדון מיץ שאתה מעריץ שלו שפך כאן בשנתיים הראשונות שלו 100 מיליון שקל מבלי לראות כלום,בעונה השלישית הוא כבר הלך על קונספט אחר,נכון זה הצליח לו,אבל מה היה קורה אילו לא היה מצליח? אני מבטיח לך שהוא מזמן לא היה כאן.
מה שהשטיר אותו זה העובדה שהם לקחו אליפות,מה שמביא אותי לנושא שאתה וחבריך מנסים לפמפם פה בלי הפסקה וזה כדורגל יפה גם במחיר שהוא ללא תארים.
זה לא יחזיק מים,אני מבטיח לך שאם ב"ש לוקחת גביע התקציב שנה הבאה יגיע ל50 מיליון בקירוב,זה מה שייתן לה אוויר להמשיך ולהשקיע.
חחחחח זה מתחיל להרגיש שאתה עושה הכל כדי לגרום לעצמך להאמין שיהיה מאמן אחר..doctorslayer כתב:זה רק אני או שהדיבור על המאמן בקבוצה נמצא בערפל כבד.
הרגשה שאלונה מכינה לנו הפתעה , הרי אם הייתה כל כך רוצה שאלישע ימשיך - למה עדיין לא זימנה אות לשיחה?
נמתח כמו מסטיק הסיפור
טוב,בוא נתחיל מזה שאלישע מעניין לי,אתה יודע מה.CrazyRed7 כתב: מי מדבר על כדורגל יפה?
זה מה שאתה מסרב להבין. נכנסת למוד של הגנה על אלישע וחבורתו מבלי להבין מה מנסים להגיד לך כאן.
לא מדובר על כדורגל יפה. לא מצפים לראות כאן את ברצלונה הישראלית.
מה כן רוצים?קבוצת כדורגל. קבוצה מאומנת, שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה, מתאמנת קשה ונותנת 100% כל משחק.
בינתיים, אני רואה חבורה של שחקני כדורגל משוטטים רוב הזמן על המגרש, לא מאומנים בגרוש ועם כושר גופני עלוב שמעיד על אימונים עלובים.
אתה זה שלא מבין שיש קשר בין זה לבין תארים. קבוצה מאומנת עם תקציב כמו שלנו לא תתפלל לגנוב איזה גביע.
קבוצה מאומנת הייתה מנצלת את העונה של מכבי ולוקחת אליפות היסטורית שהייתה נותנת דחיפה עצומה למועדון.
גם רמת גן גנבה 2 גביעים. ראינו איפה היא.
אתה וכמוך נותנים יד לבינוניות ולחוסר מקצוענות וזה מה שיגרום בסופו של דבר לאלונה ללכת. כי ככה, הישגים והצלחות לא יהיו.
+1000000CrazyRed7 כתב: מי מדבר על כדורגל יפה?
זה מה שאתה מסרב להבין. נכנסת למוד של הגנה על אלישע וחבורתו מבלי להבין מה מנסים להגיד לך כאן.
לא מדובר על כדורגל יפה. לא מצפים לראות כאן את ברצלונה הישראלית.
מה כן רוצים?קבוצת כדורגל. קבוצה מאומנת, שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה, מתאמנת קשה ונותנת 100% כל משחק.
בינתיים, אני רואה חבורה של שחקני כדורגל משוטטים רוב הזמן על המגרש, לא מאומנים בגרוש ועם כושר גופני עלוב שמעיד על אימונים עלובים.
אתה זה שלא מבין שיש קשר בין זה לבין תארים. קבוצה מאומנת עם תקציב כמו שלנו לא תתפלל לגנוב איזה גביע.
קבוצה מאומנת הייתה מנצלת את העונה של מכבי ולוקחת אליפות היסטורית שהייתה נותנת דחיפה עצומה למועדון.
גם רמת גן גנבה 2 גביעים. ראינו איפה היא.
אתה וכמוך נותנים יד לבינוניות ולחוסר מקצוענות וזה מה שיגרום בסופו של דבר לאלונה ללכת. כי ככה, הישגים והצלחות לא יהיו.
ורק אתם רואים את זה ??ns75 כתב:
+1000000
כדור שלא נבלע , מה נעשה.RedHell כתב:
חחחחח זה מתחיל להרגיש שאתה עושה הכל כדי לגרום לעצמך להאמין שיהיה מאמן אחר..
תתחיל להתרגל כמו רובנו כאן, אלישע פה גם בשנה הבאה.
אתה באמת חושב שמישהו מהשמות שהזכרת משחק בקבוצה בגלל רמה מקצועית כזאת או אחרת?גדי כתב:
ורק אתם רואים את זה ??
אלונה ואלי עיוורים ?
אג'ידה, הוגו, הובאן, בוזגלו, מליקסון ברדה ועוד מוכנים לשחק במועדון חובבני כמו שאתם מתארים? רובם יכולים לקבל כסף טוב גם במקומות אחרים אבל הם משחקים דווקא פה כי מה ?
יש לי תחושה שאם המצב היה כל כך נורא אז השקט התעשייתי לא היה נשמר. כל אדם בכל מסגרת עבודה רוצה להצליח מעבר לשכר.
צודק. אנחנו בכלל עשינו לשחקני הסגל שלנו טובה.דר אדום בנשמה כתב:אז אוגו עד שהגיע לפה היה שחקן ספסל בפורטוגל, הובאן בקושי קיבל שכר מפטרולול ובכלל כל הקובצות ברומניה עם בעלי בית מאפיונרים נראה לי, ברדה יותר מדיי פוליטיקלי קורקט ומאור בוזגלו מאוהב באלישע כי הוא פורח תחתיו (היחידי עד כמה שזה ישמע אירוני שפורח תחת אלישע מאז שאלישע הגיע אלינו).