לא יקרה לדעתי. אני מחזיק ממליקסון בן אדם עם מילה והוא אמר לא פעם ולא פעמיים שבישראל ישחק רק בבאר שבעForeverRed כתב: הוא מתכוון לאפשרות שמכבי תנסה לצרף את מליקסון במקום זהבי.
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון במו"מ מתקדם!
- The red one
מליקסון או לא ?
הרשתי לעצמי לפתוח אשכול חדש לאור 2 ידיעות ובגלל שהקודם מבולגן:
- ולנסיין הודיעה שהיא קיבלה אישור מה ההתאחדות הצרפתית למצוא משקיע ולשלם את חובותיה עד ה25.6, ולא היא תרד לליגה השישית(!).
- כתב מהעיתונות המקומית בוורשה צייץ בטוויטר שיכול מאוד להיות שמאור מליקסון יחתום בלגיה ורשה עד סוף השבוע.
- ולנסיין הודיעה שהיא קיבלה אישור מה ההתאחדות הצרפתית למצוא משקיע ולשלם את חובותיה עד ה25.6, ולא היא תרד לליגה השישית(!).
- כתב מהעיתונות המקומית בוורשה צייץ בטוויטר שיכול מאוד להיות שמאור מליקסון יחתום בלגיה ורשה עד סוף השבוע.
Re: מליקסון או לא ?
הלוואי שלא ימצאו משקיע ויירדו לליגה השישית. ככה נוכל לסכם איתם על מליקסון ומול ורשה אין לי ספק שניקח אותו אנחנו (חזרה לארץ למקום שסוגדים לך בשכר יותר גבוה על פני חתימה במועדון אנטישמי ושכר פחות גבוה)
Re: מליקסון או לא ?
בידיעה הראשונה שמחתי
ואז בשניה הצלחת לבאס
צריך לקוות לטוב והלוואי שבסוף הכל יסתדר
ואז בשניה הצלחת לבאס
צריך לקוות לטוב והלוואי שבסוף הכל יסתדר
- ForeverRed
Re: מליקסון..
בקשר לנקודה השנייה, במידה והפועל באר שבע אכן תגיע להבנות עם וולנסיאן ומאור בכל זאת יעדיף את לגיה ורשה אני מאוד אתקשה
להבין את זה אבל בהחלט לא אופתע. לדעתי דודו דהאן בוחש חזק מאוד מאחורי הקלעים.
כתבות מאתמול (פולין):
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... 1,721.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport.wp.pl/kat,32284,title,Pie ... aid=112ee4" onclick="window.open(this.href);return false;
להבין את זה אבל בהחלט לא אופתע. לדעתי דודו דהאן בוחש חזק מאוד מאחורי הקלעים.
כתבות מאתמול (פולין):
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-n ... 1,721.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport.wp.pl/kat,32284,title,Pie ... aid=112ee4" onclick="window.open(this.href);return false;
אכלתם תשכל, מי הוא בכלל ?
ב"ש תשאר לפני ותיהיה אחרי מליקסון, ירצה לבוא יבוא לא ירצה שלום שלום, עוד דקה תשלחו לו פרחים ושוקולד ואם אפשר גם לשון כדי ללקק לו עוד קצת .
ב"ש תשאר לפני ותיהיה אחרי מליקסון, ירצה לבוא יבוא לא ירצה שלום שלום, עוד דקה תשלחו לו פרחים ושוקולד ואם אפשר גם לשון כדי ללקק לו עוד קצת .

והכי מצחיק שאנשים זורקים לאוויר מאות אלפי יורו כאילו אין מחר, ומספרים סיפורים לגבי עליית כמות המנויים.maor20094 כתב:אכלתם תשכל, מי הוא בכלל ?
רק דברו בשקט שלא יישמעו את השטויות האלה כי גם על ברדה אמרתם אותו דבר, בסוף יצא 3300 מנויים.
ולגבי מאור אם ההצעה מוורשה היא ההצעה היחידה שמונחת לו על השולחן אז אין מה לחשוב בכלל, השכר אותו שכר, חוזה ארוך יותר כאן, בית, מקום שיאהבו אותו.
אבל אני למדתי שעם כל מה שמתעסק דודו דהאן יש כוונות ואינטרסים נסתרים ברמה השפלה ביותר.
והמבין יבין.
- The red one
העניין עם מליקסון צפוי להיסגר השבוע הבא והוא כנראה יחתום באלופת פולין, לגיה ורשה. כך מדווחת התקשורת הפולנית.
חבל הוא יסבול שם. הקהל של לגיה אנטישמי בצורה קיצוניתאדום בלב בנשמהההה כתב:העניין עם מליקסון צפוי להיסגר השבוע הבא והוא כנראה יחתום באלופת פולין, לגיה ורשה. כך מדווחת התקשורת הפולנית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הייתי מאמין לתקשורת זרה מהסיבה הפשוטה שהם לא אמינים יוץר מהתקשורת בארץ כי על פי התקשורץ בח"ול עונה שעברה החתמנו 3 זרים לפחות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
התקשורת שם והתקשורת פה בדיוק אותו דבר. כתב שמסקר את המועדון ומקושר מפרסם כתבות. אותו קונספט, אותן טעויות לפעמים, אותן פגיעות לפעמים.דר אדום בנשמה כתב:לא הייתי מאמין לתקשורת זרה מהסיבה הפשוטה שהם לא אמינים יוץר מהתקשורת בארץ כי על פי התקשורץ בח"ול עונה שעברה החתמנו 3 זרים לפחות.
נחכה ונראה. אין שאלה בכלל שלגיה ורשה עדיפה בכל פרמטר, לכן לא אופתע אם הוא יחתום שם לבסוף.
גם כשלגיה מציעה 250 אלף יורו ומליקסון ישתכר קרוב לודאי 300-350 אלף יורו כאן?אדום בלב בנשמהההה כתב: התקשורת שם והתקשורת פה בדיוק אותו דבר. כתב שמסקר את המועדון ומקושר מפרסם כתבות. אותו קונספט, אותן טעויות לפעמים, אותן פגיעות לפעמים.
נחכה ונראה. אין שאלה בכלל שלגיה ורשה עדיפה בכל פרמטר, לכן לא אופתע אם הוא יחתום שם לבסוף.
- The red one
אני לא יודע כמה הוא ישתכר שם. אני מניח שאם לגיה באמת הציעה עליו, היא השוותה את ההצעה .dor69 כתב: גם כשלגיה מציעה 250 אלף יורו ומליקסון ישתכר קרוב לודאי 300-350 אלף יורו כאן?
וגם אם לא - 50 אלף יורו זה כסף קטן יחסית להבדלי הרמות בין פולין לפה. בין המתקנים, בין חשיפה לעולם, בין ליגת אלופות לליגה אירופה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הקשר מליקסון בן 30 מה יעזור לו חשיפה לאירופה? אם הוא עובר ללגיה ורשה אז הוא עושה טעות עדיף לו לבוא לארץ למקופ שמעריכים אותו לקדם את המקום ולפרוש בעוד 3 שנים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא יודע כמה הוא ישתכר שם. אני מניח שאם לגיה באמת הציעה עליו, היא השוותה את ההצעה .
וגם אם לא - 50 אלף יורו זה כסף קטן יחסית להבדלי הרמות בין פולין לפה. בין המתקנים, בין חשיפה לעולם, בין ליגת אלופות לליגה אירופה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
לפי הפרסומים בפולין לגיה מציעה 250 אלף יורו על הכרטיס של מליקסון ועוד 250 אלף יורו שכר לעונה לשלוש השנים הקרובות. בתנאים האלה
אני לא מבין מה יש למאור לחפש בפולין. מדינה זרה, ליגה בינונית, ריחוק מהמשפחה, מוסר תשלומים נמוך, כאשר גם קידום מקצועי עתידי
לא ממש על הפרק מפאת גילו המתקדם יחסית. כל זה בתמורה להתמודדות על התואר בפולין (בו כבר זכה בעבר) וניסיון להעפיל לליגת
האלופות. זכותו לקבל כל החלטה, אבל לדעתי הוא עושה טעות אם הוא הולך לשם בתנאים האלה.
כתבה מהיום:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 73,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מבין מה יש למאור לחפש בפולין. מדינה זרה, ליגה בינונית, ריחוק מהמשפחה, מוסר תשלומים נמוך, כאשר גם קידום מקצועי עתידי
לא ממש על הפרק מפאת גילו המתקדם יחסית. כל זה בתמורה להתמודדות על התואר בפולין (בו כבר זכה בעבר) וניסיון להעפיל לליגת
האלופות. זכותו לקבל כל החלטה, אבל לדעתי הוא עושה טעות אם הוא הולך לשם בתנאים האלה.
כתבה מהיום:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 73,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;