ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
אוגו של היום רחוק שנות אור מאוגו של פעם.
עושים לו בכל משחק סחרחורת.
עושים לו בכל משחק סחרחורת.
אתה טועהyedidel כתב:אז הרמנו ידיים?
גם ב60% יכולת הוא עדיין יותר טוב מכל מה שיש פה בליגה, ובטח יותר טוב ממה שיגיע בקיץ
- סתיו אלימלך
אתה טועהבאר שבעי כתב: אתה טועה
ג'ון אוגו מאז ומתמיד היה שחקן שהרגש משחק אצלו תפקיד מכריע. לטוב (והיה הרבה טוב) ולרע.
כל הסיפור עם כן מאריך חוזה, לא מאריך חוזה, לא תרם יותר מדי לעסק ורואים שהוא משחק בלי יותר מדי חשק.
כל הסיפור עם כן מאריך חוזה, לא מאריך חוזה, לא תרם יותר מדי לעסק ורואים שהוא משחק בלי יותר מדי חשק.
יותר רואים שאמצע שלו ושל סאבו זה אמצע רך ולא מספיק אפילו מול אשדוד.
לא חושב שהבעיה באוגו למרות שכן זה לא אוגו במאה אחוז ריכוז ויכולת ועדיין אני מעדיף אותו על אחרים
לא חושב שהבעיה באוגו למרות שכן זה לא אוגו במאה אחוז ריכוז ויכולת ועדיין אני מעדיף אותו על אחרים
גם אני חושב ככהizguy83 כתב:ג'ון אוגו מאז ומתמיד היה שחקן שהרגש משחק אצלו תפקיד מכריע. לטוב (והיה הרבה טוב) ולרע.
מצחיק אותי לאללה שפוסט על בן שהר זוכה לקיטונות של ביקורת ובצדק יש לאמר,במיוחד על העובדה שהוא אמור להיות מזן אחר וכו.
ולעומת זאת אוגו זוכה כאן לחסינות מעלפת בסגנון "אין לו עם מי לשחק","הוא לא מסתדר עם סאבו".
הבן אדם חור במרכז המגרש ואתם מחפשים איך לתת לו הנחות.
לא להיות צבועים דין אוגו כדין שהר,גם ממנו מצפים ליותר,חוזה או לאו,הוא לא מרוויח גרוש ורבע.
ולעומת זאת אוגו זוכה כאן לחסינות מעלפת בסגנון "אין לו עם מי לשחק","הוא לא מסתדר עם סאבו".
הבן אדם חור במרכז המגרש ואתם מחפשים איך לתת לו הנחות.
לא להיות צבועים דין אוגו כדין שהר,גם ממנו מצפים ליותר,חוזה או לאו,הוא לא מרוויח גרוש ורבע.
בקצב הזה שום קבוצה לא תיקח אותו גם בחינם. חייב לחזור לעצמו גם בשבילנו וגם בשבילו אם הוא רוצה לקבל חוזה טוב אחרינו.
אוביקטיבית, גם כיום בשישים אחוז כח בלבד, הוא הקשר האחורי הטוב ביותר והמרתיע ביותר בליגה שלנו. מעניין יהיה לראות בשבת ציוות של טאפוקו ואוגו ביחד,עם נניח ממן לידם.
ראינו כבר,נגד נתניה בגביע.MikiRed כתב:אוביקטיבית, גם כיום בשישים אחוז כח בלבד, הוא הקשר האחורי הטוב ביותר והמרתיע ביותר בליגה שלנו. מעניין יהיה לראות בשבת ציוות של טאפוקו ואוגו ביחד,עם נניח ממן לידם.
לא היה משהו
60 אחוז לא 60 אחוז,הוא כבר לא מרתיע אף אחד וזאת בדיוק הבעיה
הוא לא אוגו של שנה שעברה, ועדיין הוא השחקן הכי יציב והכי מתפקד שלך.
וממש אין בעיה של אכפתיות, במשחק מול נתניה הוא כמעט הרג שם את כולם אחרי הבלאגן של ה10 דקות הראשונות
וממש אין בעיה של אכפתיות, במשחק מול נתניה הוא כמעט הרג שם את כולם אחרי הבלאגן של ה10 דקות הראשונות
מתפקד זה בעיניי המתבונןyedidel כתב:הוא לא אוגו של שנה שעברה, ועדיין הוא השחקן הכי יציב והכי מתפקד שלך.
- ForeverRed
הבעיה שהוא צועק יותר מאשר משחק כדורגל.yedidel כתב:הוא לא אוגו של שנה שעברה, ועדיין הוא השחקן הכי יציב והכי מתפקד שלך.
לבד אפילו הוא לא יכול לסחוב אותנו