בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אני רוצה להגיד לכם שנפל דבר בכדורגל הישראלי.
בכר הגיע למצב שכמעט ואיבד שליטה בחדר ההלבשה ופחות הצליח לחלחל לשחקנים ולא כל כך הצליח להשפיע.
מועדון אחר היה מחכה, נותן למאמן להכשל ואז היו מחליפים מאמן.
אלונה עם אמירה חזקה מאוד!!!
השחקנים הבעיה, השחקנים יוחלפו.
לקח קצת זמן לעכל, קצב ההחלטות של אלונה פשוט מטורף ומעורר גאווה. זה לא יאמן.
ממשבר הכי גדול של המועדון בעידן בכר, פתאום הופך למהלך ניהולי בין המבריקים שנראו בכדורגל הישראלי.
אלונה הוכיחה שלא תמיד צריך לנהל משבר. אפשר פשוט לחתוך את המשבר ולכרות את הענפים שהתנוונו כדי להחיות את העץ.
שאפו.
בכר הגיע למצב שכמעט ואיבד שליטה בחדר ההלבשה ופחות הצליח לחלחל לשחקנים ולא כל כך הצליח להשפיע.
ממשבר הכי גדול של המועדון בעידן בכר, פתאום הופך למהלך ניהולי בין המבריקים שנראו בכדורגל הישראלי.
אלונה הוכיחה שלא תמיד צריך לנהל משבר. אפשר פשוט לחתוך את המשבר ולכרות את הענפים שהתנוונו כדי להחיות את העץ.
שאפו.
+1אלדר כתב:אני רוצה להגיד לכם שנפל דבר בכדורגל הישראלי.
שאפו.
ושוב תודה ליור המנהלת חחח שהרגיז אותה
- The red one
אלדר אתה מגזים. אתה רותם את העגלה לפני הסוסים.
עוד לא ראית קבוצה על המגרש, היא הולכת להיות חדשה. חכה עם השמחה הזו. זה עוד עלול להתפוצץ לנו בפנים
עוד לא ראית קבוצה על המגרש, היא הולכת להיות חדשה. חכה עם השמחה הזו. זה עוד עלול להתפוצץ לנו בפנים
זה לא האישיו.The red one כתב:אלדר אתה מגזים. אתה רותם את העגלה לפני הסוסים.
האישיו הוא שאנשים כבר הספידו את אלונה והרצונות והכוונות שלה.
עם כל הביקורת שהייתה (והיא לא הגיעה סתם ככה) גם אם מוצדקת, טענתי כל הזמן שהשאיפות לא השתנו והרצון לשמר ולשפר אץ המעמד שהגענו אליו תמיד היה ותמיד יישאר שם.
יכול להיות שהכל יתחבר ויכול להיות שלא, בכל מקרה הפועל ב"ש היא שחקן מרכזי בכדורגל הישראלי ותתמודד על כל התארים כל עוד אלונה כאן, בגלל זה אני אומר:
תהיו רגועים, לא צריכים לקחת אליפות כל שנה. צריכים לחתור להישגיות, להיות חדים, עם מוטיבציה ורצון לייצר מסורת.
פעם זה יהיה שלנו ופעם של המתחרות אבל אנחנו תמיד נהיה באזור וזה מה שחשוב, הכל בסדר טודו בום יא נווה.
אני לא, כי עצם הכוונות, עצם המלחמה על השחקנים הטובים ביותר. בעצם.. כל המהלכים של השבוע האחרון. זה מעורר גאווה אחי. כמו כל דבר בחיים דברים יכולים לקרות, זה לא משנה את עצם העובדה שאלונה באה להרוג. וזה החשוב ביותרThe red one כתב:אלדר אתה מגזים. אתה רותם את העגלה לפני הסוסים.
זה היה צפוי שיחכו לסגירת החלון באירופה כדי לתת גז.
בסיטואציה כזו יש לך יתרון עצום. אתה בעצם לבד במערכה בלי שום קבוצות אירופאיות עשירות ממך.
עונה פיננסית אה?אנשים עדיין לא מבינים מי זאת אלונה ברקת.
בסיטואציה כזו יש לך יתרון עצום. אתה בעצם לבד במערכה בלי שום קבוצות אירופאיות עשירות ממך.
עונה פיננסית אה?אנשים עדיין לא מבינים מי זאת אלונה ברקת.
- The red one
לא יודע מי האנשים שחשבו ככה וככה. לי זה היה ברור שאלונה לא ויתרה בגלל שנפלנו עם אנסטיס וסטו.oranu כתב: זה לא האישיו.
האישיו הוא שאנשים כבר הספידו את אלונה והרצונות והכוונות שלה.
עם כל הביקורת שהייתה (והיא לא הגיעה סתם ככה) גם אם מוצדקת, טענתי כל הזמן שהשאיפות לא השתנו והרצון לשמר ולשפר אץ המעמד שהגענו אליו תמיד היה ותמיד יישאר שם.
יכול להיות שהכל יתחבר ויכול להיות שלא, בכל מקרה הפועל ב"ש היא שחקן מרכזי בכדורגל הישראלי ותתמודד על כל התארים כל עוד אלונה כאן, בגלל זה אני אומר:
תהיו רגועים, לא צריכים לקחת אליפות כל שנה. צריכים לחתור להישגיות, להיות חדים, עם מוטיבציה ורצון לייצר מסורת.
פעם זה יהיה שלנו ופעם של המתחרות אבל אנחנו תמיד נהיה באזור וזה מה שחשוב, הכל בסדר טודו בום יא נווה.
אין לי בעיה לא לקחת אליפות העונה, אבל נחזור לדיונים קודמים - אם לא נקח, זה רק בגלל בעיטה בכמה וכמה דליים מצידנו, ובגלל שנזכרנו להתעורר ב-5 ימים אחרונים של החלון במקום להתנהל בצורה הגיונית ונכונה.
במידה וסבע נוחת כאן והוא ונייג'ל משנים לנו את העונה ומביאים צלחת - שאפו עצום לכל העוסקים במלאכה, גם אם בדרך נפלו כמה חללים. וגם אם סבע נוחת כאן והוא ונייג'ל מביאים אותנו מרחק 3 נקודות ממקום ראשון, סבבה. אבל בוא ניתן לזה לקרות קודם.
כרגע אנחנו עם הרבה שינויים, 5 ימים לתום החלון, כשאנחנו כבר במחזור השלישי. עוד מוקדם מאוד להכתיר כתרים.
קרייזי רד 7 - מלבד דיא סבע לא נראה שאף שחקן שעבר אלינו/מאיתנו היה נתון באיזושהי צורה לקשרים עם קבוצות אירופאיות
אז יש סולחה?
- ForeverRed
זה רק אני או שברק נראה הרבה יותר רגוע היום?
נייג'ל זה מרגיעForeverRed כתב:זה רק אני או שברק נראה הרבה יותר רגוע היום?
אחלה ברק אחלה לבנוני
ForeverRed כתב:זה רק אני או שברק נראה הרבה יותר רגוע היום?
כי זה נראה שזה שחקנים שהוא רצה ולא כאלה שהנחיתו לו (סטו, קוואנקה, אנסטיס וכו) .
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סוף סוף מחייך, היה צריך את הרכש הזה לא פחות מאיתנו...ForeverRed כתב:זה רק אני או שברק נראה הרבה יותר רגוע היום?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
"כל השינויים שעשינו ועוד נעשה הם מול השחקנים, מי שלא בתוכניות מודע לכך, הכל נעשה בשקיפות"
"בודקים את עמדת המגן השמאלי"
"צריך להודות להנהלה שלא הרימה ידיים למרות האכזבה מאירופה, אנחנו עושים הכל כדי ללכת עד הסוף"
"בודקים את עמדת המגן השמאלי"
"צריך להודות להנהלה שלא הרימה ידיים למרות האכזבה מאירופה, אנחנו עושים הכל כדי ללכת עד הסוף"
אהבתי את השאלה המדהימה של פשכצקי להסלבניק - " מה המטרות שלך בהפועל ב"ש?"
נו באמת בשביל זה באת למסיבת עיתונאים לשאול שאלה שילד שנולד לפני שעה יודע את התשובה .
נו באמת בשביל זה באת למסיבת עיתונאים לשאול שאלה שילד שנולד לפני שעה יודע את התשובה .