ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי אדום זקן »

Itay כתב:
29 מאי 2021, 22:11
דווקא כמועדון שדוגל בחינוך ובהקניית דוגמה לצעירים אני חושב שמצופה מאיתנו לא לוותר לג'וס ולעבור איתו תהליך, ללא הכדורגל שהוא החמצן שלו אין ספק שהוא היום היה זרוק באיזה בית כלא. באיזשהו מקום יש להסתכל עליו כילד שנזרק מהמסגרות השונות, אנחנו צריכים להיות אלו שנלחמים על הילד שהפוטנציאל שלו כבר גלוי וידוע.
למה מה אנחנו מועדון לנערים חוסים?
הבן אדם חמור גדול כבר בן 30 פלוס,מה שלא נעשה לפני 10 שנים לא ישתנה עכשיו.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

אדום זקן כתב:
29 מאי 2021, 22:35
למה מה אנחנו מועדון לנערים חוסים?
הבן אדם חמור גדול כבר בן 30 פלוס,מה שלא נעשה לפני 10 שנים לא ישתנה עכשיו.
בן 30 עם נפש של בן 11, הדבר הכי נכון מבחינתנו לדעתי זה כן להילחם עליו ולתת דוגמה שגם לבן אדם עם בעיות התנהגות מגיע לעבור תהליך ולא מגיע לו לקבל שפיץ מכל מקום בגלל שריטה שהוא מנסה לעבוד עליה. ובוא הוא עוד לא נגח באף אחד בחדר ההלבשה, גם לפי פשכה האנטי הסיפור הוא שז'וס הקניט את יחזקאל שהגיב באגרוף לעין וזריקת מלחיה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
29 מאי 2021, 22:28
"הרבה מאוד שחקנים".
יש בדיוק כמה כאלה וכולנו מבינים במי מדובר.
ובינינו, יש גם צדק בטענות שלהם.
אם אני אגיד את השמות אתה תצחק. חלקם בלעדיו לא היו כובשים שער השנה או בכלל בליגת העל, האחרים היו מקבלים זרקור הרבה יותר גדול לטעויות שהם עושים בהגנה, או לדריבלים עם ראש בקיר שהם עושים כל משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שיש כתב:
29 מאי 2021, 19:05
מי באמת יודע אם הוא מחלק כאפות ומקניט? אנחנו שם?

הייתי רוצה לשלוח הבייתה את כל אחד מהשחקנים שהשתתפו בסקר האנונימי של ערוץ הספורט או לחלופין לתבוע את פשכה על שקר
כתבתי פה כבר לפני כחצי שנה פלוס מינוס שהוא בעייתי בחדר ההלבשה, שחוץ מויטור אף אחד לא סובל אותו (פחות או יותר) וכל זה ממידע אמיתי ומהימן.
העדפתם לדפדף, לטעון שכל אלו שסובלים ממנו הם האשמים.
אז הנה, לא יעזור, החרה תמיד צף על המים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

delta7 כתב:
29 מאי 2021, 23:29
כתבתי פה כבר לפני כחצי שנה פלוס מינוס שהוא בעייתי בחדר ההלבשה, שחוץ מויטור אף אחד לא סובל אותו (פחות או יותר) וכל זה ממידע אמיתי ומהימן.
העדפתם לדפדף, לטעון שכל אלו שסובלים ממנו הם האשמים.
אז הנה, לא יעזור, החרה תמיד צף על המים.
1. זה לא נכון. יש כאלה שמתחברים יותר ויש שמתחברים פחות. רוב השחקנים כבר למדו להכיר את האופי שלו ואת ההסתלבטות שלו.

2. זה מצחיק כי הפעם האחרונה שאמרו לי משהו כזה זה היה על טוני ואוגו, שהיחידים שסבלו אותם הם אחד את השני.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

nitsande כתב:
29 מאי 2021, 21:40
אני רק אציין שאת העובדה שהוא משליט טרור בחדר הלבשה חוץ מלשמוע בתקשורת גם איששתי מול מישהו שיודע בוודאות.
נו, אז לא רק אני שומע את זה מתוך חדר ההלבשה...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא יודע מי אותם אלה שיודעים בוודאות, אני באופן אישי דיברתי עם מישהו שהיה עם הקבוצה השנה לא פעם והוא אמר לא שכולם כבר די מכירים את האופי שלו ומבינים שזה לא ממקום של לריב אלא הסתלבטות ודרך לנסות להפוך את האווירה לקלילה יותר לפני משחקים...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ממי המידע? מחבר אוהד מכבי?
ואם חלק כבר למדו להכיר את האופי וההסתלבטויות זה לא אומר שהם אוהבים את זה ונהנים להגיע לעבודה.
ולא מדובר רק בהסתלבטויות...
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 29 מאי 2021, 23:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
29 מאי 2021, 23:35
לא יודע מי אותם אלה שיודעים בוודאות, אני באופן אישי דיברתי עם מישהו שהיה עם הקבוצה השנה לא פעם והוא אמר לא שכולם כבר די מכירים את האופי שלו ומבינים שזה לא ממקום של לריב אלא הסתלבטות ודרך לנסות להפוך את האווירה לקלילה יותר לפני משחקים...
ברור, גסות רוח, צ'פחות, כאפות, מכות, כוסות עפות באויר, ביקורת מסרסת במקום בונה כלפי שחקנים צעירים, כל זה בא כדי להפוך את האוירה לקלילה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

delta7 כתב:
29 מאי 2021, 23:36
ממי המידע? מחבר אוהד מכבי?
ואם חלק כבר למדו להכיר את האופי וההסתלבטויות זה לא אומר שהם אוהבים את זה ונהנים להגיע לעבודה.
ולא מדובר רק בהסתלבטויות...
ממי המידע שלך?בוא תחשוף כי מה שנכתב כאן הוא על סף שקר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב:
29 מאי 2021, 23:39
ממי המידע שלך?בוא תחשוף כי מה שנכתב כאן הוא על סף שקר.
נראה לך?
מעט מאוד פעמים הבאתי הנה דברים שאני יודע ושומע ממקורות מהימנים מאוד (לא "מחבר אוהד מכבי"), בדר"כ אני מעדיף לשמור את זה לעצמי. פה אני חושב שהעניין חמור מידי. לא יתכן בעיני שאנשים באים לעבודה (כמו כל אחד מאיתנו) ופשוט סובלים מאיזה פרחח, כן, העובד הכי מקצועי אבל כזה שמתייחס לחבריו לעבודה בצורה מחפירה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

delta7 כתב:
29 מאי 2021, 23:38
ברור, גסות רוח, צ'פחות, כאפות, מכות, כוסות עפות באויר, ביקורת מסרסת במקום בונה כלפי שחקנים צעירים, כל זה בא כדי להפוך את האוירה לקלילה.
זוסואה הוא סוג של ערס, אין ספק בכלל. וכמובן שהאלימות הפיזית שלו לא מוצדקת. אבל הרוב כבר יודעים שהמטרה שלו היא לא לריב אלא להפוך את האווירה לקלילה יותר ומתייחסים לזה בהתאם. שחקן אחר ולא ערס כמו יחזקאל שנפגע לו האגו אז החליט לתת לזוסואה אגרוף ולהתחיל תמהומה לא היה מגיע לסיטואציה האחרונה שדווקא ליחזקאל יש את החלק המכריע בה.
אני מעדיף לא לדבר על השחקנים הצעירים/שחקני הבית שבלעדיו היו מסיימים בפלייאוף תחתון ועכשיו היינו שואלים אם הם צריכים להיות מושאלים לעפולה בלאומית או חדרה בליגת העל.
לא צריך להפוך את זוסואה לתמים או למיגל באופי, אבל קל עכשיו להתנגח בו, להגיד שהוא איזה מפלצת שכולם שונאים או שהוא סרטן בחדר ההלבשה. זה שקר מוחלט. הוא מנסה להצחיק, להוריד מתח לפני משחקים, לפעמים זה מוגזם או לא בטוב טעם (כמו כשהיה עם אביתר), אבל יש גם שחקנים שכן בקשר טוב איתו, שכן נעזרים בו מקצועית ומנטלית גם לפני ואחרי משחקים.
ושוב, חדר הלבשה בכדורגל הוא לא קורס בתואר שני באוניברסיטה, בואו נגיד שהחומר האנושי הרבה פחות איכותי, הרבה יותר ערסים, זה לא שמדובר באיזה משהו או מישהו יוצא דופן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

delta7 כתב:
29 מאי 2021, 23:47
נראה לך?
מעט מאוד פעמים הבאתי הנה דברים שאני יודע ושומע ממקורות מהימנים מאוד (לא "מחבר אוהד מכבי"), בדר"כ אני מעדיף לשמור את זה לעצמי. פה אני חושב שהעניין חמור מידי. לא יתכן בעיני שאנשים באים לעבודה (כמו כל אחד מאיתנו) ופשוט סובלים מאיזה פרחח, כן, העובד הכי מקצועי אבל כזה שמתייחס לחבריו לעבודה בצורה מחפירה.
לא יודע אני שמעתי דברים אחרים לגמרי ומישהו אמין מאוד שכולנו מכירים.
מוזר כל הסיפור הזה סביבו. אני מאוד מקווה שאין פה איזה מאפיה ישראלית קטנה בחדר הלבשה שמנסה ״לחסל״ אותו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
29 מאי 2021, 23:47
זוסואה הוא סוג של ערס, אין ספק בכלל. וכמובן שהאלימות הפיזית שלו לא מוצדקת. אבל הרוב כבר יודעים שהמטרה שלו היא לא לריב אלא להפוך את האווירה לקלילה יותר ומתייחסים לזה בהתאם. שחקן אחר ולא ערס כמו יחזקאל שנפגע לו האגו אז החליט לתת לזוסואה אגרוף ולהתחיל תמהומה לא היה מגיע לסיטואציה האחרונה שדווקא ליחזקאל יש את החלק המכריע בה.
אני מעדיף לא לדבר על השחקנים הצעירים/שחקני הבית שבלעדיו היו מסיימים בפלייאוף תחתון ועכשיו היינו שואלים אם הם צריכים להיות מושאלים לעפולה בלאומית או חדרה בליגת העל.
לא צריך להפוך את זוסואה לתמים או למיגל באופי, אבל קל עכשיו להתנגח בו, להגיד שהוא איזה מפלצת שכולם שונאים או שהוא סרטן בחדר ההלבשה. זה שקר מוחלט. הוא מנסה להצחיק, להוריד מתח לפני משחקים, לפעמים זה מוגזם או לא בטוב טעם (כמו כשהיה עם אביתר), אבל יש גם שחקנים שכן בקשר טוב איתו, שכן נעזרים בו מקצועית ומנטלית גם לפני ואחרי משחקים.
ושוב, חדר הלבשה בכדורגל הוא לא קורס בתואר שני באוניברסיטה, בואו נגיד שהחומר האנושי הרבה פחות איכותי, הרבה יותר ערסים, זה לא שמדובר באיזה משהו או מישהו יוצא דופן.
בול מה שנאמר לי.
זה גם מתכתב לי עם האכפתיות הגדולה שלו כלפי הקבוצה והמועדון עם המגרש ומחוץ למגרש(מלבד הרגעים שהוא מאבד את הראש).

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב:
29 מאי 2021, 23:49
אני מאוד מקווה שאין פה איזה מאפיה ישראלית קטנה בחדר הלבשה שמנסה ״לחסל״ אותו.
לא נראה לי, אחי.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 30 מאי 2021, 00:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה