נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
האסלביינק של ק"ש הופיע בערך ל-2-3 משחקים העונה. נגד אשדוד בסיבוב הראשון, ק"ש וחדרה בסיבוב הראשון בטרנר כשעלה כמחליף.
חוץ מזה הוא לא קיים.
חוץ מזה הוא לא קיים.
אני רוצה עוד אנשים שאומרים מהירות...להבין אם אני היחיד שחושב שהוא יותר איטי מצדק נכון למרץ 2019
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וואלה אני בעד לבדוק אם לא קיבלנו בטעות את טוטו תמוז.
הכי גרוע, נראה שהוא לא מבין כדורגל. איטי מחשבה ופעולה ברמה לא סבירה.
הכי גרוע, נראה שהוא לא מבין כדורגל. איטי מחשבה ופעולה ברמה לא סבירה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הדריבל שלו סמוך לדקה ה-90 היה פשוט עצוב. לא מביך, עצוב.
רץ 30 מטר ותופס את הצד.
שפת גוף פשוט ביזיונית.
רץ 30 מטר ותופס את הצד.
שפת גוף פשוט ביזיונית.
פשוט לא להאמין שזה השחקן שעשינו בשבילו "רענן" כל 10 שניות בפלאפון בספטמבר.
יקח לנו שנתיים-שלוש אם לא יותר, כדי להיפטר משחקנים ולבנות פה משהו חדש
יקח לנו שנתיים-שלוש אם לא יותר, כדי להיפטר משחקנים ולבנות פה משהו חדש
- ForeverRed
הוכחה יפה להייפ שיוצרים פה סביב שחקנים.שמעון א כתב:פשוט לא להאמין שזה השחקן שעשינו בשבילו "רענן" כל 10 שניות בפלאפון בספטמבר.
לא חושב שההייפ היה מוגזם, מזכיר לכם שעונה לפני ק"ש הוא נתן 10 שערים בליגה הולנדית.
רוצה להאמין שבעונה הבאה, עם מחנה אימונים איכותי של קבוצה רזה ומלוכדת, הוא יוציא מעצמו יותר.
רוצה להאמין שבעונה הבאה, עם מחנה אימונים איכותי של קבוצה רזה ומלוכדת, הוא יוציא מעצמו יותר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בק"ש לא היה לו מחנה אימונים?הפועלעולה כתב:לא חושב שההייפ היה מוגזם, מזכיר לכם שעונה לפני ק"ש הוא נתן 10 שערים בליגה הולנדית.
איזה תירוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים, לא יודע מה זה הייפ אבל בשנה שעברה הוא ידיא נתנו עונות גדולות, שבוע אחרי שבוע סחבו התקפה על הגב, ככה שההחתמה היא בעיני עדיין טובה או לכל הפחות ראויה.הפועלעולה כתב:לא חושב שההייפ היה מוגזם, מזכיר לכם שעונה לפני ק"ש הוא נתן 10 שערים בליגה הולנדית.
מדהים איך בתוך פחות משנה הוא הפך ככה לגלגל שמתגלגל לו, כבד עצלן טיפש לא מחוייב טקטית ומפוזר בפעולות הפשוטות.
רוצה להאמין למה שראיתי ממנו בעונה שעברה ולא לחודש האחרון שלו.
מסתמן כפרוייקט הבחור
לא קללהחכנס לנעליים של טוני. להגיע לקוצה אלופה ולהצעיד אותה. זה לא קש.
הוא צריך זמן
הוא צריך זמן
לא ביקשנו שיהיה טוני.שיש כתב:לא קללהחכנס לנעליים של טוני. להגיע לקוצה אלופה ולהצעיד אותה. זה לא קש.
הוא צריך זמן
רק ביקשנו שיצליח לרוץ ישר עם הכדור בלי שהכדור יברח לו מהרגל.
עוד מישהו חושב שיש בסיס מספיק טוב להיאבק על האליפות שנה הבאה?
אולי 2-3 שחקנים מתאימים וגם זה בלחץ
אולי 2-3 שחקנים מתאימים וגם זה בלחץ
הוא יודע לעשות את זה וראינו את זה מספיק פעמים, גם במדים שלנו.שמעון א כתב: לא ביקשנו שיהיה טוני.
רק ביקשנו שיצליח לרוץ ישר עם הכדור בלי שהכדור יברח לו מהרגל.
ביטחון ביטחון ביטחון. לי מאוד קשה לשפוט אותו בסיטואציה שנקלע אליה העונה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אפשר גם להעלות משקל ביחד עם מסת שריר, השאלה האם זה נכון לשחקן שהיתרון הגדול שלו היה המהירות והצעד הראשון וכולנו יודעים את התשובה.Totti כתב: לא יודע איזה מבנה ראית ואיזו חולצה זרק.
הבנאדם שמן. שמן וכבד.
שמן ממש. שמן ואיטי.
היה פעם בנוי ומהיר. היום שמן וכבד.
שמן. ממש ממש ממש שמן.
גם שיר צדק העלה משקל ומסת שריר כי עבד המון בחדר כושר בזמן ההרחקה, גם במקרה שלו זה בעיקר פגע לו במהירות.
כשאתה אורן ביטון להעלות משקל ומסת שריר זה מצוין, כשאתה האסלביינק שכבר הייתה בנוי טוב זה הופך אותך לשחקן כבד ומסרס את היתרונות שהיו לך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply-red
הדבר היחידי שהוא צריך לעלות זה מסת מוח.Sir Alex Ferguson כתב: אפשר גם להעלות משקל ביחד עם מסת שריר, השאלה האם זה נכון לשחקן שהיתרון הגדול שלו היה המהירות והצעד הראשון וכולנו יודעים את התשובה.
גם שיר צדק העלה משקל ומסת שריר כי עבד המון בחדר כושר בזמן ההרחקה, גם במקרה שלו זה בעיקר פגע לו במהירות.
כשאתה אורן ביטון להעלות משקל ומסת שריר זה מצוין, כשאתה האסלביינק שכבר הייתה בנוי טוב זה הופך אותך לשחקן כבד ומסרס את היתרונות שהיו לך.