מי לא רוצה להיות פה חוץ ממנו ומדור אלו?Guevara כתב:אם לא מדובר באקזיט אחושרמוטה השחרור שלו נורא ואיום. ושלא יבלבלו ת'מוח על שחקן שלא רוצה להיות כאן. זה השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה בקבוצה. על הכל אפשר לדבר - שבו ותסדרו את הדברים סעמקק. איך הפכנו למקום שלא רוצים להיות בו כל כך?
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
דיברתי על אוחנה - לא מקבל את הטיעון של לשחרר אותו בגלל שהוא לא רוצה להיות פה. לא מאבדים שחקן עם פוטנציאל כמו שלו בגלל אגו.שמעון א כתב: מי לא רוצה להיות פה חוץ ממנו ומדור אלו?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שישבו איתו ויאריכו לו חוזה ואם הוא לא רוצה ויש מי שמוכן לשלם מוכר אותו אתמול
אבל אני באמת שואל אחיGuevara כתב: דיברתי על אוחנה - לא מקבל את הטיעון של לשחרר אותו בגלל שהוא לא רוצה להיות פה. לא מאבדים שחקן עם פוטנציאל כמו שלו בגלל אגו.
מה כבר אפשר לעשות? הוא פשוט לא רוצה להיות כאן.
לא בקבוצה. לא בעיר. לא בסביבה. לא טוב לו כאן. גם אם היה שחקן הרכב, היה מחפש לעזוב למקום אחר.
אני בספק אם נוכל מתישהו לקבל על אוחנה יותר מ- 1.5 מיליון יורו.
הפנטזיות על אקזיט לאירופה כבר די ברור שלא יתממשו.
הפנטזיות על אקזיט לאירופה כבר די ברור שלא יתממשו.
איך זה קורה? לא מבין אלא אם כן הבחור אוהד ביתר מגיל 0 וחולם לשחק בצהוב שחור.שמעון א כתב: אבל אני באמת שואל אחי
מה כבר אפשר לעשות? הוא פשוט לא רוצה להיות כאן.
לא בקבוצה. לא בעיר. לא בסביבה. לא טוב לו כאן. גם אם היה שחקן הרכב, היה מחפש לעזוב למקום אחר.
אתה רוצה להגיד לי שאם יושבים איתו לשיחה, מאריכים לו חוזה ומציעים לו שכר שהוא מבסוט ממנו, מסבירים לו שהוא הולך להיות בפרונט של הקבוצה וששמים עליו את הז'יטונים - עדיין הוא לא יהיה מרוצה כאן?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אפשר לחשוב מה אפשר לעשות עם הכסף הזה. אין אף ישראלי ראוי בעמדה הזו שאפשר להוציא.
קלטינס נעול בביתר, להוציא את גלזר או מישהו בסגנון ממכבי זה בלתי אפשרי.
פעם להוציא מאיתנו שחקן היה בלתי אפשרי, לצערנו זה כבר לא ככה ושחרור של אוחנה מלבד הפגיעה המקצועית ישחרר גם אמירה לא קטנה.
אם נסיים את החלון בלי אוחנה ואלחמיד, כשלכו תדעו מה יהיה עם מליקסון זה יהיה מצב פשוט מפחיד.
נישאר ערומים מנכסים.
קלטינס נעול בביתר, להוציא את גלזר או מישהו בסגנון ממכבי זה בלתי אפשרי.
פעם להוציא מאיתנו שחקן היה בלתי אפשרי, לצערנו זה כבר לא ככה ושחרור של אוחנה מלבד הפגיעה המקצועית ישחרר גם אמירה לא קטנה.
אם נסיים את החלון בלי אוחנה ואלחמיד, כשלכו תדעו מה יהיה עם מליקסון זה יהיה מצב פשוט מפחיד.
נישאר ערומים מנכסים.
על מה יאריכו לו חוזה? עם כל הכבוד... מה הוא עשה מאז שחתם שמגיע לו כבר הארכת חוזה? עונה קודמת, מאז שיצא מההרכב והגיע ממן התחלנו לצבור יותר נקודות והיינו יותר תכליתיים.Guevara כתב: איך זה קורה? לא מבין אלא אם כן הבחור אוהד ביתר מגיל 0 וחולם לשחק בצהוב שחור.
אתה רוצה להגיד לי שאם יושבים איתו לשיחה, מאריכים לו חוזה ומציעים לו שכר שהוא מבסוט ממנו, מסבירים לו שהוא הולך להיות בפרונט של הקבוצה וששמים עליו את הז'יטונים - עדיין הוא לא יהיה מרוצה כאן?
שילמו עליו הרבה כסף, לא טוב לו פה. וגם לא מצליח לממש את הפוטנציאל שלו, אז אם יש אפשרות להחזיר את ההשקעה, למה לא?
בב"ש הוא כבר לא יצליח, ולא משנה כמה שיחות מוטיבציה יעשו לו.
למרות כל הכישרון של אוחנה שאין על זה עוררין, הוא עדיף לא עשה את הקפיצת מדרגה כמו צעירים אחרים שמובילים כבר קבוצות בגיל שלו. הוא מסיים חוזה שנה הבאה(או שנתיים?) , אין סיכוי שבמועדון יפסידו עליו את על הכסף,לא קיבלנו ממנו כלום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל תשכחו 1 שהוא ירושלמי.
מבחינת בית"ר זה החתמה נהדרת שיווקית ולא רק מקצועית.
אל תשכחו 2 שסכום של 1.5 מיליון יורו היום זה לא 1.5 מיליון יורו לפני שלוש שנים.
אז 1.5 מיליון יורו הביא לך את הכישרון הישראלי הכי גדול בשוק, היום זה לא מביא לך אפילו חצי כרטיס של קארצ'ב.
אז 1.5 מיליון יורו הביא לך את הכישרון הישראלי הכי גדול בשוק, היום זה לא מביא לך אפילו חצי כרטיס של קארצ'ב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז אתה בעצם מחזק את מה שרובנו אומרים, רוצה ללכת? לבריאות שחוגג יתאבד עליו וישלם סכום מופרך של 2.5+Sir Alex Ferguson כתב:אל תשכחו 1 שהוא ירושלמי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פחות מסכום של 3 מיליון יורו לא משחרר.
אחרי זה מציע לו חוזה חדש ויפה ל-5 שנים שמראה שבונים עליו ומסביר לו יפה שאם לא אז יכול להיות שהוא יצטרך לשבת ביציע בעונה הקרובה כי אני יעדיף שחקנים עם חוזה שבונים עליהם לעתיד, שייקח את זה בחשבון.
אחרי זה מציע לו חוזה חדש ויפה ל-5 שנים שמראה שבונים עליו ומסביר לו יפה שאם לא אז יכול להיות שהוא יצטרך לשבת ביציע בעונה הקרובה כי אני יעדיף שחקנים עם חוזה שבונים עליהם לעתיד, שייקח את זה בחשבון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
3 מליון יורו ולא 1.5 על חצי כרטיס...
אם בית"ר מאוד רוצים את אוחנה, ואצלינו מאוד רוצים את עלי מוחמד,
אולי אפשר לארגן עסקה סיבובית.
צריך למצוא מה נתניה יכולים לקחת מבית"ר - עידן ורד ובחירת דראפט ראשונה?
אתה יכול וצריך עידן ורד יותר מנתניהgooner כתב:אם בית"ר מאוד רוצים את אוחנה, ואצלינו מאוד רוצים את עלי מוחמד,
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]