נייג'ל האסלביינק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

Re: נייג'ל האסלביינק

שליחה על ידי TN9 »

MikiRed כתב:שמעון, אתה צודק בביקורת על התפקיד הלא ברור שלו, שזה לא באשמתו. אני דברתי על המאמץ שהשקיע.
בקבוצה ששיחק, נהנה מהמתפרצות, כולל גול מולנו.
כיוון שהיום אנחנו משחקים לאט, משחק עומד, הוא צריך כנראה לשחק בצד שמאל.
יעשה את זה כנראה כשמליקסון או אוחנה יחזרו.

אין לו שום יכולת טכנית סבירה אפילו בשביל לשחק בשמאל

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הןא הגיע לקבוצה אלופה שהתפרקה לאט לאט עד שהתרסקה מנטלית . גם הוא כמו כולם נפל. עדיין הוא ישאר פה עד תום החוזה כל עוד לא יהיו לו הצעות טובות יותר

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

שיש כתב:הןא הגיע לקבוצה אלופה שהתפרקה לאט לאט עד שהתרסקה מנטלית . גם הוא כמו כולם נפל. עדיין הוא ישאר פה עד תום החוזה כל עוד לא יהיו לו הצעות טובות יותר
בגדול הוא הנפילה הכי גדולה מהסיבה הפשוטה שממנו היו הרבה ציפיות ליום שאחרי טוני , אני חושב שמבחינת יכולת הוא יכול לתרום אבל לא מספיק בשביל מה שרצינו שהוא יהיה,אין לו קסם.

לא מזמן שהיינו הולכים למשחק לא היינו חושבים כמה גולים או כמה בישולים יעשו שחקנים כאלה או אחרים,היינו באים לראות את הקסמים של טוני ומאור, לפעמים היינו מתנתקים מהאווירה שאנחנו במשחק תחרותי ויותר הרגשנו שאנחנו בהצגה,אין לי ספק שזה אחד מהדברים המשמעותיים באליפויות שלנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מגיע לניג'ל כל ביקורת שהוא מקבל העונה, ועדין, כמו שכתבתי על סבע בזמנו, לדעתי גם לנו יש חלק בכישלון שלו, לדעתי יש לו הרבה יותר כדורגל ממה שהוא מראה אצלנו, ולדעתי אם אנחנו רוצים לחזור לעצמנו הוא אחד המפתחות המרכזיים.
אם היו שואלים אותי בחודשיים האחרונים, עם מי אני פותח ולפעמים גם נותן לו לשחק בכוח למרות שהוא לא טוב כדי לבנות לו את הביטחון, בן שהר (שאיתו ברק הלך) או ניג'ל, אני הייתי בוחר בניג'ל בלי לחשוב פעמיים. במשחקים שניג'ל היה טוב השנה (תזכרו במשחק בטדי או בסמי עופר מול הפועל חיפה או בטרנר מול קריית שמונה) כל ההתקפה נראתה טובה יותר כי הוא הופך את כל מי שמסביבו לטוב יותר, בניגוד לשהר כשגם שהוא טוב, הוא יכבוש שערים אבל לא באמת מסוגל לייצר מצבים לאחרים או לתרום לשטף המשחק או להכניס שחקנים אחרים למשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:מגיע לניג'ל כל ביקורת שהוא מקבל העונה, ועדין, כמו שכתבתי על סבע בזמנו, לדעתי גם לנו יש חלק בכישלון שלו, לדעתי יש לו הרבה יותר כדורגל ממה שהוא מראה אצלנו, ולדעתי אם אנחנו רוצים לחזור לעצמנו הוא אחד המפתחות המרכזיים.
אם היו שואלים אותי בחודשיים האחרונים, עם מי אני פותח ולפעמים גם נותן לו לשחק בכוח למרות שהוא לא טוב כדי לבנות לו את הביטחון, בן שהר (שאיתו ברק הלך) או ניג'ל, אני הייתי בוחר בניג'ל בלי לחשוב פעמיים. במשחקים שניג'ל היה טוב השנה (תזכרו במשחק בטדי או בסמי עופר מול הפועל חיפה או בטרנר מול קריית שמונה) כל ההתקפה נראתה טובה יותר כי הוא הופך את כל מי שמסביבו לטוב יותר, בניגוד לשהר כשגם שהוא טוב, הוא יכבוש שערים אבל לא באמת מסוגל לייצר מצבים לאחרים או לתרום לשטף המשחק או להכניס שחקנים אחרים למשחק.
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב:מגיע לניג'ל כל ביקורת שהוא מקבל העונה, ועדין, כמו שכתבתי על סבע בזמנו, לדעתי גם לנו יש חלק בכישלון שלו, לדעתי יש לו הרבה יותר כדורגל ממה שהוא מראה אצלנו, ולדעתי אם אנחנו רוצים לחזור לעצמנו הוא אחד המפתחות המרכזיים.
להחיות אותו זה דבר חשוב
להחיות את שהר זה גם חשוב מאוד

המשוואה הזו של בן-נייג’ל שגויה מהיסוד

הם לא קשורים לאותה משבצת בכלל

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

1+
שחקן ענק,לא מתייאש ולא אתייאש ממנו,כשרון כמו שלו לא נמצא.
מי שלא רואה את זה לא מבין כדורגל.
לא שמן ולא נעליים,המדים החדשים דבוקים להם לגוף כמו טייץ.
ולגבי "הלא מקצוען" שזרקו כאן,נו מה נגיד,שהשכל בתחת אז מדברים שטויות.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

הוא לא שמן הוא פיזי,אבל כישרון גדול הוא לא.
הוא יודע לרוץ עם הכדור ולדחוף אותו בין שני שחקנים מדי פעם,
בליגת העל הוא יכול להיות כלי טוב כחלק מסגל של קבוצת צמרת אבל הוא ממש לא השובר שיוויון שאנחנו צריכים ועדיף שגם אנחנו וגם בכר לא יראו בו כזה,שחקן מהסוג שלו צריך להיות אחד שיודע לתת גולים ופשוט אין לו את זה,מבחינת מסירות כמו שאמרתי הוא יודע מתי לתת את הפס במשחק מתפרצות אבל פה זה בערך נגמר וזה גם לא מספיק אבל מה לעשות ..קשה קשה להיות מחליף של שחקן שהיה נכנס בין ההגנות באופן קליל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: 1+
שחקן ענק,לא מתייאש ולא אתייאש ממנו,כשרון כמו שלו לא נמצא.
מי שלא רואה את זה לא מבין כדורגל.
לא שמן ולא נעליים,המדים החדשים דבוקים להם לגוף כמו טייץ.
ולגבי "הלא מקצוען" שזרקו כאן,נו מה נגיד,שהשכל בתחת אז מדברים שטויות.
ואללה אחי הוא שחקן עם יכולות מאוד ספציפיות, הבעיה שלו שהוא מסורבל ו 200 נגיעות כדי להשתלט על כדור לא היה דבר כזה בכדורגל הישראלי...

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

אלדר כתב: ואללה אחי הוא שחקן עם יכולות מאוד ספציפיות, הבעיה שלו שהוא מסורבל ו 200 נגיעות כדי להשתלט על כדור לא היה דבר כזה בכדורגל הישראלי...
כן זה מה שאני מנסה להסביר, הכול בהתאם לציפייה..
יש לו יכולות והוא לא בלוף גמור אבל ממש לא משהו שיכול להוביל אותנו קדימה ובואו..הוא בן 28 לא 19 אז הוא גם בשלבי למידה כבר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:אתמול זרק תחולצה לאוהדים ונראה שלא מדובר במשקל יתר אלא במבנה גוף שונה כי הוא נראה בנוי כמו סוס.
ואם נחזור לאתמול, כששיחק בשפיץ היה מעורב ועשה כמה וכמה פעולות טובות, דווקא כשעבר לאגף נעלם לגמרי.
לא יודע איזה מבנה ראית ואיזו חולצה זרק.

הבנאדם שמן. שמן וכבד.
שמן ממש. שמן ואיטי.
היה פעם בנוי ומהיר. היום שמן וכבד.

שמן. ממש ממש ממש שמן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא יודע, הוא נראה לי בדיוק כמו בקריית שמונה. לא יודע איך הדיבור פתאום שהוא שמן.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Totti כתב: לא יודע איזה מבנה ראית ואיזו חולצה זרק.

הבנאדם שמן. שמן וכבד.
שמן ממש. שמן ואיטי.
היה פעם בנוי ומהיר. היום שמן וכבד.

שמן. ממש ממש ממש שמן.
משה בתגובה: הוא לא שמן, יש לו עצמות כבדות.

חלש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. וחוץ מזה שהוא חלש אי אפשר לראות כמה הוא שלומיאל ומפוזר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב:לא יודע, הוא נראה לי בדיוק כמו בקריית שמונה. לא יודע איך הדיבור פתאום שהוא שמן.
הוא עלה במשקל בענק.
הוא ששלחו לנו את הבנדוד השמן שלו.
אין סיכוי שזה אותו שחקן ששיחק נגדנו במחזור הראשון או בשנה שעברה.
אפילו לא אותו השחקן מהסיבוב הראשון.

הוא פשוט איטי להחריד וכבד.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

לא בדיוק נכון, יש לו מהירות ופיזיות ברמה טובה,כל השאר זה פשוט בינוני.

שלח תגובה