לפחות פחות מסריח מעסקת מרסלושמעון א כתב:משהו מסריח בכל הסיפור איתו
תחושה לא טובה
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
סיפור מוזר.
במעט דקות שקיבל רואים שכדורגל יש לו. לא אומר כוכב כדורגל כי באמת לא ראינו ממנו כלום ושום דבר, אבל בכל מקרה לא ברור למה מקבל רק פירורי דקות במקרה הטוב.
במעט דקות שקיבל רואים שכדורגל יש לו. לא אומר כוכב כדורגל כי באמת לא ראינו ממנו כלום ושום דבר, אבל בכל מקרה לא ברור למה מקבל רק פירורי דקות במקרה הטוב.
- yanivnew91
מזכיר מאוד בסגנון המשחק שלו את מליקסון.
גם החילוף שבא על חשבונו של מאור יכול אולי להסביר מדוע ברק ממעט לשתף אותו עד עכשיו. אולי הוא הבין שקוואנקה צריך לשחק בעמדה של מליקסון וכרגע הוא מעדיף שכל עוד הוא בריא, מליקסון יהיה על המגרש.
סתם השערה שלי
גם החילוף שבא על חשבונו של מאור יכול אולי להסביר מדוע ברק ממעט לשתף אותו עד עכשיו. אולי הוא הבין שקוואנקה צריך לשחק בעמדה של מליקסון וכרגע הוא מעדיף שכל עוד הוא בריא, מליקסון יהיה על המגרש.
סתם השערה שלי
- dardasmiley
לקוואנקה אין גרם פיזיות. כל כתף הכי קטנה זורקת אותו. באגף זה פחות נורא, באמצע זה אסון
ואתה אומר את זה על סמך העשרה משחקים שנתנו לו לשחק?dardasmiley כתב:לקוואנקה אין גרם פיזיות. כל כתף הכי קטנה זורקת אותו. באגף זה פחות נורא, באמצע זה אסון
תן לו לשחק משחק שלם ותביע דיעה כל כך נחרצת.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- The red one
האמת היא שבקטע של פיזיות לא ממש צריך לראות אדם משחק כדי להבין. מספיק מבט עליו "במציאות".shacharb כתב:
ואתה אומר את זה על סמך העשרה משחקים שנתנו לו לשחק?
תן לו לשחק משחק שלם ותביע דיעה כל כך נחרצת.
כמו שכולם רואים שאוגו חיה רעה גם בלי שישחק, ככה ניתן לראות שקואנקה רבע עוף
לא השתתפתי ממש בדיון הזה, ופחות משנה מה היה עד עכשיו, הוא חייב לקבל 180 דקות בטוטו ומול רעננה.
הוא הכרחי לעונה הזו, אי אפשר לסחוב עם טוני ומליקסון לנצח.
גם אוחנה נדחק החוצה בשבועות האחרונים. לתת לשניהם לרוץ בשני המשחקים הללו בתקווה להרוויח את שניהם.
הוא הכרחי לעונה הזו, אי אפשר לסחוב עם טוני ומליקסון לנצח.
גם אוחנה נדחק החוצה בשבועות האחרונים. לתת לשניהם לרוץ בשני המשחקים הללו בתקווה להרוויח את שניהם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי גורמים במועדון לשחקן יש חוסר ביטחון ומחכים שהוא יכנס במשחק שאנחנו מובילים בתוצאה גדולה על מנת שהוא יצבור ביטחון.
נראה לי שיש פה משהו הזוי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם עלי מוחמד רבע עוף, אבל משחק חזק. אל תשפוט שחקן לפי איך שהוא נראה לך.The red one כתב: האמת היא שבקטע של פיזיות לא ממש צריך לראות אדם משחק כדי להבין. מספיק מבט עליו "במציאות".
כמו שכולם רואים שאוגו חיה רעה גם בלי שישחק, ככה ניתן לראות שקואנקה רבע עוף
שחקנים של ויאריאל אתמול נראו ציפלונים, אבל שיחקו חזק.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
הייתי מסכם את זה ככה:
בכל שבוע מנסים למצוא סיבות/תירוצים ללמה הוא לא משחק.
השבוע הקרוב יש שני משחקים שהוא חייב ויכול לשחק בהם ולצבור לעצמו מעמד ובטחון שגולת הכותרת זו מכבי בעוד שבועיים.
אם ובמידה והוא לא ישחק במינימום 180 דקות בשלושת המשחקים הללו חבל על הזמן של כולנו וב"ש אם לא רוצה לאבד את האליפות תצטרך לעשות מהלכים בינואר.
אין לנו פרבילגיה שזר יישב בספסל בעלות של 550 אלף יורו.
השבוע הקרוב יש שני משחקים שהוא חייב ויכול לשחק בהם ולצבור לעצמו מעמד ובטחון שגולת הכותרת זו מכבי בעוד שבועיים.
אם ובמידה והוא לא ישחק במינימום 180 דקות בשלושת המשחקים הללו חבל על הזמן של כולנו וב"ש אם לא רוצה לאבד את האליפות תצטרך לעשות מהלכים בינואר.
- דר אדום בנשמה
איזה שני משחקים?אדום זקן כתב:הייתי מסכם את זה ככה:
יש רק משחק אחד מול מכבי פתח תקווה.
המשחק הבא שלנו בליגה מול רעננה ב14.10.
נווה/דר, רבע גמר גביע הטוטו זה משחק אחד עם הארכה ופנדלים?
- The red one
אחד כן,שמעון א כתב:נווה/דר, רבע גמר גביע הטוטו זה משחק אחד עם הארכה ופנדלים?
לגבי הארכה לא יודע אולי ביטלו..
- ForeverRed
לפני כמה שנים הגיע למכבי ת"א כדורסל אחד, קית לנגפורד שמו, שהוא במקרה אחד הסקוררים הגדולים באירופה. השחקן הגיע אחרי פציעה ותקופה קשה ולא הצליח לקלוע ממטר, כולל איירבולים מהעונשין ונראה זר למקצוע. קצת כמו שקואנקה נראה עכשיו. לאט לאט חזר לעצמו והפך לשחקן הטוב ביותר במכבי בשנים האחרונות.דר אדום בנשמה כתב:על פי גורמים במועדון לשחקן יש חוסר ביטחון ומחכים שהוא יכנס במשחק שאנחנו מובילים בתוצאה גדולה על מנת שהוא יצבור ביטחון.
אני לא בהכרח משווה בין הסיטואציות אבל אתה צריך להבין שגם שחקנים הם בני אדם. ביטחון זה הכל לשחקן כדורגל. ברגע שהוא הולך לאיבוד הוא לא מסוגל להוציא מעצמו כלום.
- דר אדום בנשמה
משחק אחג עם הארכ ופנדלים כמו בגביע רגיל.שמעון א כתב:נווה/דר, רבע גמר גביע הטוטו זה משחק אחד עם הארכה ופנדלים?
רק שבניגוד לגביע המדינה ברבע הגמר דל גביע הטוטו אין מהשנה דני משחקים אלא משחק אחד.