ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: אז נשחרר אחד מהם.
אני לא קרציה, אבל שוב זה יוצר חוסר אמון של השחקנים המערכת. סאבו הגיע לפני 4 חודשים. ויתרו על איינבינדר בשבילו. קבהא הגיע לפני שנה, נלחמו עם מכבי בשבילו. ועזוב את זה שאני לא רואה קבוצה שמשלמת לו את החוזה שיש לו אצלנו.

הרגשה שלי, שהחתימו את טאפוקו על הראש של אוגו. ועכשיו בהנהלה ובצוות כבר לא באמת רוצים שאוגו ישאר. ינסו למכור את ג׳ון בחלון הנוכחי, אם לא - יעזוב בקיץ.
הלוואי ואתבדה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: אני לא קרציה, אבל שוב זה יוצר חוסר אמון של השחקנים המערכת. סאבו הגיע לפני 4 חודשים. ויתרו על איינבינדר בשבילו. קבהא הגיע לפני שנה, נלחמו עם מכבי בשבילו. ועזוב את זה שאני לא רואה קבוצה שמשלמת לו את החוזה שיש לו אצלנו.

הרגשה שלי, שהחתימו את טאפוקו על הראש של אוגו. ועכשיו בהנהלה ובצוות כבר לא באמת רוצים שאוגו ישאר. ינסו למכור את ג׳ון בחלון הנוכחי, אם לא - יעזוב בקיץ.
הלוואי ואתבדה.
אבל עובדתית שניהם לא יכולים להחזיק את האמצע,אנחנו רואים את זה כל שבוע.
גם טאפוקו הוא סימן שאלה.
לדעתי אם ג'ון אכן ישאר יחכו עד סוף החלון וינסו להיפטר מאחד מהם.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

לא פוסל את הרעיון שזה בהכרח רע שהם ישחקו ביחד.
לא יזיק לנו קצת עמוד שדרה.
סאבו וקבהא זה משבצת אחת קדימה יכולים להתחרות יופי.
בונים כאן יותר מידי על אוחנה. הוא מתגלש להרכב כאילו הוא באנקר ומאז ומתמיד היה. נכון לעכשיו הוא סימן שאלה גדול יותר מסימן קריאה. בטח אחרי. שהוא חוזר מפציעה ארוכה, ובטח בעמדה של קשר 50:50.
השם עדיין נוצץ, אבל ממרחק הזמן אני לא שוכח את השכונה שלו במשחק ואת קבלת ההחלטות הבוסרית.
רק תזכורת שזה אותו שחקן שלצד הדריבלים והברק שהוא מביא, מגיעים גם סרבול וחוסר סדר וזה בערך הדבר האחרון שחסר לנו.

חסר לנו שחקן עם נוכחות שמחלץ כדורים ועוצר התקפות. אני בטוח שלצד אוגו נרגיש את השינוי בקצב העבודה ההגנתי שלנו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב:לא פוסל את הרעיון שזה בהכרח רע שהם ישחקו ביחד.
לא יזיק לנו קצת עמוד שדרה.
סאבו וקבהא זה משבצת אחת קדימה יכולים להתחרות יופי.
בונים כאן יותר מידי על אוחנה. הוא מתגלש להרכב כאילו הוא באנקר ומאז ומתמיד היה. נכון לעכשיו הוא סימן שאלה גדול יותר מסימן קריאה. בטח אחרי. שהוא חוזר מפציעה ארוכה, ובטח בעמדה של קשר 50:50.
השם עדיין נוצץ, אבל ממרחק הזמן אני לא שוכח את השכונה שלו במשחק ואת קבלת ההחלטות הבוסרית.
רק תזכורת שזה אותו שחקן שלצד הדריבלים והברק שהוא מביא, מגיעים גם סרבול וחוסר סדר וזה בערך הדבר האחרון שחסר לנו.

חסר לנו שחקן עם נוכחות שמחלץ כדורים ועוצר התקפות. אני בטוח שלצד אוגו נרגיש את השינוי בקצב העבודה ההגנתי שלנו
גם מליקסון יכול להיות לפניהם,אפילו עדיף.
ומקדימה סבע,שהר,זריהן כן זריהן.
את נייג'ל שהוא אחד הפייבוריטיים שלי שולח לספסל עד שיבין שהוא משחק בקבוצת כדורגל שהיא במקרה עדיין אלופת המדינה ולא בקבוצת הכוכב האדום במועדון קוממיות ז"ל בשכונה ג'.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

חלום שלי ויוור מאחורה אוגו וטאפוקו בעיגול האמצע. מעליהם 4 שחקנים בעלי אוריינטציה התקפית.
זה אומר שגם החלק ההתקפי משוחרר ממטלו הגנה וגם ליריבה קשה מאוד לעבור ולהפתיע.

עכשיו תחשבו על זה רגע, מתוך ה4 בהתקפה 3 נשארים תמיד למעלה ומחזיקים אליהם את הגנת היריב. עוד אחד שחוזר לא הרבה אחורה מרתק אליו עוד קשר מהיריבה והופ יצבנו את ההגנה גם אם ליד ויטור ישלק אחמד טיבי. כך קבותה שתבוא לעשות התקפה תקבל בראש. כל קבוצה שתבוא להתבנקר תקבך שני עמודי חשמל ענקיים לוחצים אותם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אוגו זה לא איזה נגר שלא יכול לצאת קדימה.
הוא בכושר ביחד עם טאפוקו זה אחלה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ישבתי היום קצת על סטטיסטיקות.
טאפוקו הוא מקשרי האמצע שמוסרים הכי מעט בליגה.
התרומה שלו להנעת הכדור ולמשחק ההתקפה שואפת לאפס.
אוגו לעומתו מאוד מעורב וגם מאיים יחסית הרבה לשחקן בתפקידו על השער, אבל כשזה מגיע לשליש האחרון הוא נגר.
לא יודע כמה אפשר לפתח משחק התקפה בהרכב כזה, לא שולל כי נצטרך לראות איך זה עובד על הדשא.
את ההנחה שהחלק ההתקפי יהיה פטור מעבודת הגנה אני לא מקבל.
הגנה מתחילה מההתקפה וגם העובדה שמדובר בשני שחקנים שלא מצטיינים בפרמטרים של זריזות ומהירות מוסיפה ספקות.
הם יצטרכו להיות דינמיים ולכסות המון שטחים בשביל שדבר כזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אם אוגו חותם (הלוואי) סאבו עובר להיות על תקן זר שישי

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כבר היום יש לנו בעיה בהנעת כדור מאחור.
זה גם כי לא נעשית תנועה וקל ללחוץ אותנו וכנראה שהעמידה במגרש גם לא מספיק טובה, אבל זה גם כי אין קשר מרכז שדה דומיננטי שיבוא לקחת כדור.
מול חיפה זה בלט במיוחד, הרוש משגר כדורים אבודים בצורה די מביכה. זו לא הפועל ב"ש שהתרגלנו אליה.
אנחנו לא מכירים את טאפוקו מספיק, אבל קשה לראות איך שילוב של אוגו וטאפוקו ישפר את המצב. חבל שלא שמים לסאבו אזיק אלקטרוני לרגל שיתן לו שוק חשמלי כשהוא מתחיל להסתובב באזורים לא לו.

אוחנה רחוק מלהיות מעוצב כשחקן, אבל לדעתי ברגע שהוא חוזר הוא חייב להיות ממוסמר להרכב.
זו התקווה שלנו לעתיד, זה השחקן שצריך לשבור את האפרוריות שהשתלטה לנו על הסגל.
עושה לא מעט שטויות, אבל הפוטנציאל נפיץ ואם רוצים לחזור לקדמת הבמה הוא יהיה מאלה שיובילו לשם.
במשחק בו הוא נפצע זה היה האוחנה שצריכים לראות. היה פשוט פנטסטי.
נקווה שהפציעה ביגרה אותו מנטלית.
מחכה לו מאוד. לא פחות מלויטור. מבחינתי הם השניים שצריכים לתת את הבלאנס והשינוי שהקבוצה הזו משוועת אליו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב: אני עובר קצת על נתונים.
הם שניהם דומים מאוד בתכונות, קשרים אחוריים מאסיביים.
לא יודע כמה אפשר לפתח משחק עם שני כבדים כאלה מאחורה.
מניח שנגלה בקרוב.
נראה שטאפוקו קצת יותר אלגנטי עם נכדור ואוי הציוות הזה יהיה טוב והם ישלימו אחד א השני.
טאפוקו נראה יותר דינמי וסוגר יותר שטחים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:ישבתי היום קצת על סטטיסטיקות.
טאפוקו הוא מקשרי האמצע שמוסרים הכי מעט בליגה.
התרומה שלו להנעת הכדור ולמשחק ההתקפה שואפת לאפס.
אוגו לעומתו מאוד מעורב וגם מאיים יחסית הרבה לשחקן בתפקידו על השער, אבל כשזה מגיע לשליש האחרון הוא נגר.
לא יודע כמה אפשר לפתח משחק התקפה בהרכב כזה, לא שולל כי נצטרך לראות איך זה עובד על הדשא.
את ההנחה שהחלק ההתקפי יהיה פטור מעבודת הגנה אני לא מקבל.
הגנה מתחילה מההתקפה וגם העובדה שמדובר בשני שחקנים שלא מצטיינים בפרמטרים של זריזות ומהירות מוסיפה ספקות.
הם יצטרכו להיות דינמיים ולכסות המון שטחים בשביל שדבר כזה יקרה.
לפי אוהד חדרה, טאפוקו יכול לצאת קדימה אבל לא עושה את זה כי בחדרה כל הנושא ההגנתי נפל רק עליו.
לדעתי קישור של שני שחקנים פיזיים כמו אוגו וטאפוקו ולידם שחקן יצרתי שינהל את המשחק יכול להצליח, באופן אישי חושב שעם שניים כאלה מאחוריו זה תפקיד מושלם למליקסון ובהמשך גם לאוחנה תלוי באיך יחזור מהפציעה ואיך מליקסון יתפקד בעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי אוהד חדרה, טאפוקו יכול לצאת קדימה אבל לא עושה את זה כי בחדרה כל הנושא ההגנתי נפל רק עליו.
לדעתי קישור של שני שחקנים פיזיים כמו אוגו וטאפוקו ולידם שחקן יצרתי שינהל את המשחק יכול להצליח, באופן אישי חושב שעם שניים כאלה מאחוריו זה תפקיד מושלם למליקסון ובהמשך גם לאוחנה תלוי באיך יחזור מהפציעה ואיך מליקסון יתפקד בעתיד.
עדיין בגלל ששחקני ההתקפה שלא תורמים להגנה צריך קשר שיעשה גם הגנה וגם התקפה כדי יצור איזון ןשליטה. מליקסון לא כזה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מחר אנחנו אמורים לראות את הרכב שלושת הקשרים שתמיד רצינו שיהיה לנו ה עונה לא ? אוגו-סאבו-טאופקו
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

טאפוקו אחרי אימון אחד עם הקבוצה. למרות שבמצבנו נראה שיותר אימונים ביחד פחות חיבור אז אולי זה טוב....

אני באמת לא רואה את סאבו משתלב אצלנו בשום קונסטלציה. פריך הגנתית, לא באמת איזה טאלנט התקפי יוצר דופן במרכז

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:טאפוקו אחרי אימון אחד עם הקבוצה. למרות שבמצבנו נראה שיותר אימונים ביחד פחות חיבור אז אולי זה טוב....

אני באמת לא רואה את סאבו משתלב אצלנו בשום קונסטלציה. פריך הגנתית, לא באמת איזה טאלנט התקפי יוצר דופן במרכז
תהיה בטוח שאם לא ירים את הרמה גם זמנו יגיע.

שלח תגובה