האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
דפי הפייסבוק השונים מפרסמים תמונות מהערב עם *** אורגני על המשטח. הנשתילה קרובה מתמיד!!
כנראה שעניין המנויים עשה להם משהו 12 וחצי בלילה ועדיין עובדים באצטדיון עם טרקטורים והכל מואר.
עניין המנויים? אולי. עניין הקנסות ושווי הקרקע של וסרמיל? בטוח.
בדף האוהדים של האיצטדיון מפרסמים שזה לא דשן אלא שכבת האדמה האחרונה לפני הזריעה שתתבצע מחרתיים לטענתם
-
- Title: קרייזי-רד
לא ז ב ל אורגני.סניור כתב:דפי הפייסבוק השונים מפרסמים תמונות מהערב עם *** אורגני על המשטח. הנשתילה קרובה מתמיד!!
אלא שכבת האדמה האחרונה המותאמת לזריעת דשא.
לקראת סוף השבוע יחלו בזריעה.
חבל שכותבים בדפים השונים בלי להבין מה הם אומרים.

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;
*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים
תודה על התיקון, אם כי בינינו, לא באמת כזה קריטי.
הרעיון הוא שעובדים במרץ, עד השעות הקטנות של הלילה כדי להתחיל בשתילה בהקדם.
הרעיון הוא שעובדים במרץ, עד השעות הקטנות של הלילה כדי להתחיל בשתילה בהקדם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב: כשאתה הולך לסרט, להצגה או להופעה..אז מי שתופס תופס?לא. יש מקומות מסומנים לפי הכרטיס שלך.
בן אדם עושה מנוי לשנה שלמה, המינימום שמגיע לו זה כיסא שמור.
צריך לשים סוף לשוק הזה.
לצערי אתה צודק בתיאוריה, לא בפרקטיקה.
הלוואי ואתבדה, אבל לא רואה את העניין הזה נאכף. אל תצפו מסדרן בשכר מינימום לנהל מדי משחק מלחמות התשה אינסופיות מול מאות אוהדים שממילא לא סופרים וצוחקים להם בפנים (במשחק האחרון גם ראיתי אוהדים חצופים שתובעים במצח נחושה מסדרנים להושיב אוהדים שמסתירים).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מספיק שבעלי הכרטיס ידרשו את שמגיע להם. זה עובד בכול מקום בעולם, ובהרבה מקומות בארץ, אין סיבה שנמשיך להיות הברברים היחידים.
כל מי שהזמין מנוי לשמה הבאה יודע שזה לפי מקום
- The red one
לדעתי תתבדה אורי. אולי 1-2 משחקים יהיה טיפה בלאגן, אבל אנשים ידעו לכבד את העניין הזה.אורי אדום בנשמה כתב:
לצערי אתה צודק בתיאוריה, לא בפרקטיקה.
הלוואי ואתבדה, אבל לא רואה את העניין הזה נאכף. אל תצפו מסדרן בשכר מינימום לנהל מדי משחק מלחמות התשה אינסופיות מול מאות אוהדים שממילא לא סופרים וצוחקים להם בפנים (במשחק האחרון גם ראיתי אוהדים חצופים שתובעים במצח נחושה מסדרנים להושיב אוהדים שמסתירים).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סניור כתב:מספיק שבעלי הכרטיס ידרשו את שמגיע להם. זה עובד בכול מקום בעולם, ובהרבה מקומות בארץ, אין סיבה שנמשיך להיות הברברים היחידים.
אכן, זה אתה והאסרטיביות שלך והנכונות שלך להיכנס לעימותים במידת הצורך. שאף אחד לא יבנה על זה שהסדרנים יעברו הסבה מקצועית לגננות
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- OMERREMO33
מי שיכול לאכוף עישון ובטח ובטח גרעינים יכול לאכוף סידורי ישיבה. למעט הדרומי אני בטוח שבכל השערים יהיה סדר, אלא אם יש פאשלה ענקית ומה שהוזמן במחשב לא יתיישב בדיוק עם המציאות
הסיבה לכך שנמכרו 7000 מנויים תוך 4 ימים היא המקומות השמורים.
אחרת אנשים לא היו כל כך לחוצים לרכוש מנוי (כמו בשנים האחרונות שהרוב קנו לקראת גביע האוטו)
אז כולם יודעים שזה מקומות שמורים.
אחרת אנשים לא היו כל כך לחוצים לרכוש מנוי (כמו בשנים האחרונות שהרוב קנו לקראת גביע האוטו)
אז כולם יודעים שזה מקומות שמורים.
אין סיבה שכל אחד לא יישב בכיסא שלו , הרי כל אחד בחר לעצמו את הכיסא, הוא מוכן לזה ויודע את המקום שישב בו.
בחו"ל לדוגמה אם רואים שמישהו יושב בכיסא שלא שלו , ובסוף מגיע האיש שהמקום כן שלו , זו פאדיחה רצינית כי כולם מסתכלים עליו וגם הסדרנים שם באים ומלווים אותו למיקום האמיתי שלו.
אני יכול להגיד שהייתי במשחקי היורו לנבחרות צעירות לפני שנתיים במושבה, חלק קטן מאוד מהאנשים לא התיישב במקום שהם צריכים לשבת , איך שהגיעו האנשים שזה המקום שלהם הם קמו ופינו בלי להתווכח.
לאוהדים שלנו נמאס לריב על מקומות, נמאס לבוא שעתיים לפני לשמור , אני מאמין שכולם רוצים שזה יהיה מסודר ובלי בעיות.
לדעתי זה יעבור חלק! הקהל יתאים את עצמו למתקן אין ספק בכלל.
ברגע שאתה נמצא באצטדיון שהוא כמו אורווה של סוסים אז גם ההתנהגות בהתאם (וסרמיל).
בחו"ל לדוגמה אם רואים שמישהו יושב בכיסא שלא שלו , ובסוף מגיע האיש שהמקום כן שלו , זו פאדיחה רצינית כי כולם מסתכלים עליו וגם הסדרנים שם באים ומלווים אותו למיקום האמיתי שלו.
אני יכול להגיד שהייתי במשחקי היורו לנבחרות צעירות לפני שנתיים במושבה, חלק קטן מאוד מהאנשים לא התיישב במקום שהם צריכים לשבת , איך שהגיעו האנשים שזה המקום שלהם הם קמו ופינו בלי להתווכח.
לאוהדים שלנו נמאס לריב על מקומות, נמאס לבוא שעתיים לפני לשמור , אני מאמין שכולם רוצים שזה יהיה מסודר ובלי בעיות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יותר בכיוון אורווה של פרותran כתב:אין סיבה שכל אחד לא יישב בכיסא שלו , הרי כל אחד בחר לעצמו את הכיסא, הוא מוכן לזה ויודע את המקום שישב בו.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!